Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bronxu
Postów 30
Data rejestracji 03.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.pakame...dziecka-nr814813.htm
FB https://www.faceb...ouse/366719680080221
Jestem ciekawa co o tym myślicie. Czy jest to świetna pamiątka, czy zbędny wydatek. Bądźcie szczere, przyjmę wszystko na klatę
Gość: buskowianka
bronxu
Postów 30
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bronxu
Postów 30
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hej, jestem tego samego zdania co Kalisto
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam Wam już, że u mnie w rodzinie dzieci z niedotlenieniem się urodziły po przenoszeniu 2 tygodnie. Oczywiście nie mówię, że to reguła, ale wody już były zielone. Potem rehabilitacja długo, długo...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałam je ostatnio, są świetne
Myślę, że powinnaś podsyłać takie a'la portfolio studiom fotograficznym oferujące tego typu sesje.
Pamiątka jest niesamowita i co raz więcej osób sie decyduje na tego typu sesje. Działaj i powodzenia, rzeczy cudne.
Buskowiankaod dnia porodu, należy co drugi dzień wykonywać ktg i to tyle. NAtomiast jak własnie Doris1 napisała, aby byc spokojną możesz się wybrać na usg, w którym lekarz od razu oceni, przepływy w pępowinie i stan łożyska.
Na tę chwilę spokojnie "czekaj" A co do szpitala, to jak dziewczyny mówią, nie wybieraj sie jeżeli nie ma ku temu powodu
Gość: katrin22
buskowianka, a to Twoje bobo siedzi na pupce w brzuszku?
Mój był ułożony pośladkowo i lekarz w dniu porodu (25 pażdziernik) zlecił cc. Ale kali się bobas odwrócił przed porodem z tym, że Jej był bodajże poprzecznie ułożony
Jak masz jakieś pytanka, to pisz na PW
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz wykonał "skok na główkę"
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie mysle o natibaby - malta
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani mi zostawiła jedna do momentu kupna swojej, pozniej chyba pomysle o nosidle mai tai, ta z kołkiem tez jest oki i taki elastyczny prostokat ( nazwa mi wyleciała) ale juz dla dzieci siedzacych
fajne sa te z bambusem i lnem ale juz drozsze, no i musze kupic inny kombinezon, bo mam ale worek z bez rozdzielenia nozek a w tym nie da rady nosic dziecka.
a Wam jakie sie najbardziej podobały? jakie uzywacie? jak wiazecie? najgorsze jest to ze w tracie wiazanai Oli płacze, ja sie denerwuje, a chwile pozniej juz spi jak aniołeczek
bronxu
Postów 30
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
No świetnie
Doradczyni pewnie Ci mówiła, że najlepsza chusta będzie używana. Z takiej w miarę rozsądnej klasyki to polecają wszyscy mocno Didymos Indio. Ja mam wersję z lnem i powiem Ci, że bajecznie się wiąże i nosi, szczególnie już cięższe dzieci. Nati i LennyLamb też uważam ok, ale przy cięższym dziecku komfort może być już gorszy. Tu plus za ceny nowych, bo nie są tragiczne, a chusty mięciutkie od nowości.
Zakochałam się w girasolach, piękne, miękkie, energetyczne chusty. Ale tu już na używkę bym stawiała, bo nowe trzeba "łamać". No tom się powymądrzała. Mój stosik to całe trzy chusty (indio i dwa girasole + kółkowa little frog), teraz nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Cię na www.chusty.info
Gość: et1978
Pewnie niektóre z was widziały ten link, ale przypominam się, że mam do sprzedania ubranko do chrztu dla chłopca.
Było drogie i dlatego chciałabym chociaż odzyskać część kasy na gwiazdkowe prezenty
http://allegro.pl...kny-i3613200154.html
PS: na moim allegro mam też zestawy kosmetyków, dla konkursowiczek wysyłka za 50%
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: quaqua
Ja wiążę w zasadzie tylko kieszonkę i plecak prosty z tyłu. Ty dopiero drugi dzień wiążesz, więc spokojnie masz czas, a i Oli się przyzwyczai do wiązania (moja cieszy gębę na sam widok). Ograniczeń nie ma raczej, jesteś myślącą, mądrą osobą to będziecie to sobie regulować. Jak podrośnie to sam będzie chciał trochę więcej czasu spędzać poza chustą, a póki co noś jak tego potrzebujesz Ty, albo maluszek.
Co do kieszonki to mi długo dość zajęło idealne opanowanie robienia "majteczek" z chusty między nogami (trochę odchylam dziecko od siebie i między nogami małej naciągam materiał tak żeby był między moim brzuchem a małej. Pocieszę Cie, że wiązanie poprawia się każdorazowo, w pewnym momencie po prostu "zaskoczysz".
Co do wyboru chusty to ja wszystkie kupiłam i sprzedawałam potem w tej samej cenie na chustoforum właśnie. Przeszłam przez chyba 8 czy 9 chust, aż znalazłam idealne dla mnie i to bez straty pieniędzy, bo sprzedawałam w cenie zakupu. Poszperaj, zobacz co Ci wizualnie leży i próbuj, jak jakąś okazję znajdę to oczywiście Ci napiszę.