Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1469
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przyjdzie. Mam znajomą pracująca w domu małego dziecka - swoją
drogą matkę trójki już dorosłych dzieci. Kobieta opowiadała, jak miała
nocne zmiany. Mówiła, że w pokojach malutkich dzieci, rocznych,
półrocznych, dwuletnich, przez cała noc panuje cisza. Przerażająca
cisza. Te dzieci się budzą, patrzą, potrafią tak leżeć godzinami, z
otwartymi oczami, nie reagując na nic. Takie dziecko nie daje znac o
niczym - i to zawsze jej mrozi krew w żyłach, ponoć nocek w domu dziecka
nikt nie lubi." I tak oto przestałam szukać, nadal będę tulić to moje kochane małe dziecko nawet jak się wydziera na całe osiedle. Chyba,że jest tu jakaś mama z dobrą radą, bo tu nie chodzi o moje niewyspanie (choć marzy mi się czasem wyspany umysł zdolny do pisania tekstów
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I najważniejsze na koniec - żadne zasady, reguły nie mogą być ważniejsze od dobra dziecka. I bardzo się cieszę że tak dobrze to rozumiesz!
Trzymam kciuki, żeby maluch dał Ci się w końcu wyspać
PS. Z tym spaniem czasami bardzo szybko się zmienia - przez jakiś czas dziecko budzi się co rusz, a za chwilę zaczyna przesypiać całe noce. Także spokojnie
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówiła przede wszystkim, że dziecko nie może się kłaść spać zbyt zmęczone. Mnóstwo porad od niej dostali, więcej nie pamiętam, ale możesz spróbować się z nią skontaktować
natka90
Postów 98
Data rejestracji 20.11.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1469
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bruce Lunatyk tak to słowo do mnie pasuje
nkba
natka90 z prasowaniem zawsze jestem do tyłu, więc fajny pomysł, spróbuję wcisnąć do sypialni deskę, choć mały zazwyczaj protestuje jak jestem w pobliżu a zajmuje się czymś innym
ondine Dziękuję zajrzę tam
slonko365 Zaczęłam mu podawać to co przy kolkach, bo też o brzuszkumyślę, ale póki co bez zmian, raczej ząbki ale długo to trwa no nic zobaczymy
Dziękuję dziewczyny za pomoc
Mamy jakiś temat typu niemowlęta"madki"
Ciągle się uczę, ostatnio maluch uwielbia jak z nim tańczę, lubi podskakiwać na moich kolanach więc i ja łapiąc go pod paszki podnoszę do góry i co? Naczytałam się, że mogę dziecko popsuć, kiedyś opisywano w książkach te zabawy które teraz tak krytykują i stwierdzają, że są niebezpieczne. Teraz staram się nie tarmosić nim zbytnio, trudno frajdy dziecko nie ma, ale się wystraszyłam i już sama nie wiem co robię dobrze a co źle
mietowa
Postów 1992
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A tak do tematu - nie czytaj tyle i zaufaj sobie. Często te ostrzeżenia odnoszą się do o wiele bardziej intensywnych czynności, niż ludzie sobie to wyobrażają.
mysia
Postów 1469
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lager
Postów 776
Data rejestracji 19.02.2015
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mugolinka
Postów 254
Data rejestracji 27.11.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
lolka182
Postów 451
Data rejestracji 26.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7740
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
z newsów na szybko -> postanowiłem podpiąć do końca kwietnia 1% podatku i w sumie nie wiem czemu odpiął się (albo ja go przy przebudowie bazy odpiąłem) Zbieramy kasę!
Jeśli chodzi o wątek Zbieramy kasę to dla niewtajemniczonych nie zbieramy pieniędzy dla siebie
Chodzi o wspieranie akcji charytatywnych typu Pajacyk czy PolskieSerce wątek od ponad 11 lat i coś słabo ostatnio
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7740
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
Dzisiaj tłusty czwartek...
Tradycyjne, w czekoladzie, z nadzieniem, z posypką lub...
No właśnie... Jakie są Wasze ulubione pączki? Ile planujecie dzisiaj zjeść?
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedyne ulubione, to lukrowane z cukierni, która pączki piecze tylko raz do roku
Przedwczoraj w warzywniaku zobaczyłam kartkę z informacją, że przyjmują zamówienia na pączki z w/w cukierni. Wieczorem przedyskutowałam sprawę z moim lubym i zamówiłam na dziś 5 szt. krepli w ramach może nie tyle dyspensy, co eksperymentu: chciałam się przekonać, czy mnie oszołomi magiczny smak pączka, skoro na co dzień cukru brak. Spoko koko, ale bez szału, od jutra znów bezcukrowe życie
monnikk
Postów 616
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane