WC - rozmowy o wszystkim

zielonaszpilka

#6729857 Napisano: 17.09.2020 20:11:03
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

la-princessa dawno nie słyszałam o lepszym pomyśle na prezent:) i mówię to jako córka nauczycielki, terapeuta pracujący swojego czasu w szkole i potencjalny przyszły nauczyciel:) piękny i mądry prezent, który można super wykorzystać w pracy z dziećmi:)

Teraz tylko czekac jak agencje promocyjne pomysl "kupia"  emotka  wszyscy beda happpy  emotka

Agencje już mają dobre pomysły jak choćby "podziel się szczęściem" Smolara Czy teraz Karlsbad z Milka;)

Dlatego bedzie wiecej nagrod "smieciowych" , by wyrownac bilans..

Mam nadzieję, że nie. Ostatnie tygodnie nie były złe pod względem fajnych nagród konkursowych emotka  Było w czym wybierać.
1 venix 0

zielonaszpilka

#6729858 Napisano: 17.09.2020 20:16:00
A skoro już o pomaganiu taki fajny wątek to zapraszam wszystkich do akcji promocyjnej 

https://www.pomagaszodkuchni.pl/

DANONE wraz z sieciami  oraz  wspiera Domy Samotnej Matki w całej Polsce.

Jak kupi się jeden z produktów promocyjnych (a jest ich naprawdę sporo) i zarejestruje paragon to Danone wspiera domy samotnej matki, a my możemy ściągnąć sobie jeden ze 100 plakatów (do samodzielnego wydruku)  emotka  Uważam, że warto, bo to ładne grafiki w dobrej rozdzielczości emotka  Można sobie fajnie ozdobić dom i przy okazji pomóc emotka

agusiac87

#6729872 Napisano: 17.09.2020 21:12:13
czy mogę nadać przesylke w paczkomacie bez drukowania etykiety ? Nie mam dostępu do drukarki?
1 agusiac87 0

zielonaszpilka

#6729877 Napisano: 17.09.2020 21:14:52
agusiac87 napisał(a):

czy mogę nadać przesylke w paczkomacie bez drukowania etykiety ? Nie mam dostępu do drukarki?

Paczkomat chyba nie, ale chyba Paczka w ruchu ma taką opcję. Może to Cię urządzi?

Edit. A jednak można emotka  to edit dla potomności, jakby ktoś szukał kiedyś takiej informacji. Można bezpośrednio w paczkomacie emotka
1 agusiac87 0

szaradzista1

#6729885 Napisano: 17.09.2020 21:31:49
W loteriadzie  lotto.pl w wynikach dominuje rodzin G., z różnymi imionami, ale np.Zbigniew G. wygrał auto i wiele innych rzeczy. Czy tacy szczęściarze,
czy właściciele kolektur? Jak uważacie?
0 0

delvitto

#6729894 Napisano: 17.09.2020 21:59:15
te seanse na vod.pl jako nagroda w kinderbueno, to chyba za karę będzie? Przejrzałam ofertę i dla mnie kaszana emotka  lepszy byłby darmowy kod na miesiąc do netflixa chociaż, wg mnie.
1 venix 0

bianka33

#6729895 Napisano: 17.09.2020 22:04:35
szaradzista1 napisał(a):

W loteriadzie  lotto.pl w wynikach dominuje rodzin G., z różnymi imionami, ale np.Zbigniew G. wygrał auto i wiele innych rzeczy. Czy tacy szczęściarze,
czy właściciele kolektur? Jak uważacie?

A skąd wiadomo, że to rodzina? Ja tam widzę swoje inicjały a nawet nie grałam emotka  

venix

#6729924 Napisano: 18.09.2020 07:14:04
superloser napisał(a):

A skoro już o pomaganiu taki fajny wątek to zapraszam wszystkich do akcji promocyjnej 

https://www.pomagaszodkuchni.pl/

DANONE wraz z sieciami  oraz  wspiera Domy Samotnej Matki w całej Polsce.

Jak kupi się jeden z produktów promocyjnych (a jest ich naprawdę sporo) i zarejestruje paragon to Danone wspiera domy samotnej matki, a my możemy ściągnąć sobie jeden ze 100 plakatów (do samodzielnego wydruku)  emotka  Uważam, że warto, bo to ładne grafiki w dobrej rozdzielczości emotka  Można sobie fajnie ozdobić dom i przy okazji pomóc emotka

Fajnie, tylko Danone jakos nie ufam... nasciemniali z Actimel tyle, ze zostawiam innym ich produkty  emotka  

A co konkretnie? Pytam, bo  nie jestem w temacie 
0 0

kuleczkar

#6729990 Napisano: 18.09.2020 11:22:54
la-princessa napisał(a):

defed napisał(a):

Nauczycielki, nauczyciele,
wiem, że jest Was tu trochę na forum :) Co chcielibyście dostać w prezencie na Dzień Edukacji Narodowej?
Jestem odpowiedzialna za wybór i zakup podarunku od całej klasy (podstawówka, 2 klasa), ma to być prezent symboliczny, a nie łapówka. Coś co nie jest kolejnym kubkiem, czy pudełkiem z grawerem... Szukam inspiracji. emotka   emotka  Może być PW.

Jeśli ma być oryginalnie i nie ma być to łapówka, tylko coś symbolicznego, to sugerowałabym wirtualną adopcję w imieniu tej osoby. Np. za jednorazową adopcję 25 pszczół, wystawiają imienny certyfikat, można go ładnie oprawić w ramkę, i wręczyć w prezencie. Do tego symbolicznie jakiś słodycz, np. praliny marki Pszczółka, żeby pozostać w temacie, a ta firma też chyba jakoś wspiera pszczoły. Okrasić to listem z ładnymi podziękowaniami, że w ten symboliczny sposób dzieci dziękują nauczycielowi za przekazywaną wiedzę, za dobre wychowanie i w jego imieniu, przekazują to dobro dalej, bo takie wartości od niego/niej dostali. Na pewno prezent na czasie, zamiast kolejnej plastikowej rzeczy, to taki gest w stronę natury i ładne uhonorowanie nauczyciela i jego pracy. Będzie miał poczucie, że robi coś ważnego i przekazuje dzieciom wartości, a jednocześnie zostanie mu coś po tym namacalnego, ładnie oprawiony certyfikat. Symbolicznie można też adoptować ilość pszczół, odpowiadającą ilości dzieci, które się składają na prezent.

https://adoptujpszczole.pl/?fundraiser=ap7adw&gclid=CjwKCAjwkoz7BRBPEiwAeKw3q6CCgxt2064Qgr1QtRmrmHZ5tsI39gL9-nAYVzRWFv3IZ3HaOVC81RoCmIwQAvD_BwE 

Świetny pomysł- właśnie zasugerowałam to u nas w przedszkolu, zwłaszcza, że grupa naszych dzieci, to Pszczółki 

prosiaczek

#6730004 Napisano: 18.09.2020 11:59:48
Bardzo mi się ten pomysł z pszczołami podoba! emotka  (jestem z branży edu  emotka )

Gość: chochliczka

#6730386 Napisano: 20.09.2020 14:53:02
agusiac87 napisał(a):

Mozesz, ja tak nadawałam kolezance z forum emotka

nataszka

#6731555 Napisano: 24.09.2020 22:06:14
Szukam osób chętnych podarować na licytację piłek i koszulek znanych osób.Cel szczytny dla Julii Kuczały ,dziewczyny która na 18-te urodziny otrzymała wynik rezonansu,że w głowie zadomowił się guz.Wyrusza do USA na leczenie a my organizujemy licytacje i wspieramy ją w tej walce!!!
0 0

dwaburekoty

#6731835 Napisano: 26.09.2020 14:45:25
Z drugim dzieckiem jestem już mądrzejsza i rezygnuje z pluszaków (zostawiam tylko to bliskie dziecięcemu sercu). wiecie może gdzie w dobie koronowirusa przyjmują kurzolapy (przedszkola i domy dziecka w czasie pandemii nie przyjmują)?
Wiecie może czy studenci ASP przyjmują takie rzeczy (wiem, że kiedys tak, nie wiem jak teraz)?
0 0

agusiac87

#6731840 Napisano: 26.09.2020 15:12:54
Moze dziwne pytanie ale nie jestem na biezaco.... czy ktoś mi podpowie co znaczy słowo " lechendy " ?
0 0

FBbeata7

#6731858 Napisano: 26.09.2020 16:41:57
agusiac87 napisał(a):

Moze dziwne pytanie ale nie jestem na biezaco.... czy ktoś mi podpowie co znaczy słowo " lechendy " ?

Myślę,że to samo co legendy, tylko od słowa ,, Lech"  utworzono takie nowe słowo, by było zabawnie.

domika

#6731895 Napisano: 26.09.2020 20:39:58
dwaburekoty napisał(a):

Z drugim dzieckiem jestem już mądrzejsza i rezygnuje z pluszaków (zostawiam tylko to bliskie dziecięcemu sercu). wiecie może gdzie w dobie koronowirusa przyjmują kurzolapy (przedszkola i domy dziecka w czasie pandemii nie przyjmują)?
Wiecie może czy studenci ASP przyjmują takie rzeczy (wiem, że kiedys tak, nie wiem jak teraz)?

Zapytałabym w schroniskach dla zwierząt emotka
1 as32572 0

venix

#6731906 Napisano: 26.09.2020 21:39:48
domika napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Zapytałabym w schroniskach dla zwierząt emotka

Moje pieski kochają pluszaki. Najbardziej wytrzymałe były krówki milki, inne raz dwa rozwalają w drobny mak. Na szczęście tego nie jedzą, tylko sukcesywnie wyciągają gąbeczki ze środka i wypluwają. Ale nie wiem jak inne pieski, mogłoby im to zaszkodzić. No i jest sporo sprzątania. Boję się, że któregoś dnia moja roomba ucieknie z domu  emotka
0 0

anialistopad

#6732125 Napisano: 28.09.2020 13:16:48
Będzie, ktoś może w biedronce dziś? Byłam i zapomniałam sobie kupić doładowanie do telefonu
0 0

sks900

#6732206 Napisano: 28.09.2020 17:04:27
Kobieta otrzymała SMS-a od "firmy kurierskiej
Miała dopłacić niecałe 2 złote za rzekomą nadwagę przesyłki. " i... straciła prawie 250 tysięcy złotych.

http://radiopozna...ierc-miliona-zlotych

emotka
0 0

psotka

#6732261 Napisano: 28.09.2020 21:46:32
Czy ktos sie orientuje jaki internet mobilny jest najlepszy?

t-mobile
play
plus?

mam orange ale wieczory z netflixem odpadaja. nieustannie sie muli. koleczko sie kreci. nie da sie ogladac. przypomina mi to poczatki internetu w 2008 roku. Zamiast naprzod to sie cofa w rozwoju. Warszawa. Moze ktos pracowal w orange - jak bezproblemowo sie od nich uwolnic? gdy przenosilam od nich numer to trwalo to cale wieki
0 0