WC - rozmowy o wszystkim

pioge7

warcik

#6853991 Napisano: 12.04.2022 13:14:45
Ćwiczenia rehabilitacyjne na barki- pamiętam ktoś kilka miesięcy temu podał link do strony z różnymi ćwiczeniami i chwalił kobietę prowadzącą stronę. Nie mogę tego odnaleźć na forum. Proszę o pomoc.
1 kumulacja 0

Claudia77

#6854002 Napisano: 12.04.2022 14:38:08
warcik napisał(a):

Ćwiczenia rehabilitacyjne na barki- pamiętam ktoś kilka miesięcy temu podał link do strony z różnymi ćwiczeniami i chwalił kobietę prowadzącą stronę. Nie mogę tego odnaleźć na forum. Proszę o pomoc.

wpisz sobie w youtube Ola Żelazo - ćwiczeń do koloru do wyboru - mnie ona ratuje kręgosłup
1 joan 0

slavek

#6854159 Napisano: 13.04.2022 14:47:27
Orientuje się ktoś jak najtaniej wysłać rower w kartonie? Jakiś konkretny kurier?
0 0

magdalena-chili

#6854161 Napisano: 13.04.2022 15:09:57
slavek napisał(a):

Orientuje się ktoś jak najtaniej wysłać rower w kartonie? Jakiś konkretny kurier?

najlepiej byłoby wymierzyć wymiary kartonu i wrzucić do wyceny na furgonetka.pl - mi chyba ostatnio DPD wychodził najtaniej do takiej niestandardowej formatowo wysyłki... 
1 sabaka 0

cb656

#6854164 Napisano: 13.04.2022 15:41:40
slavek napisał(a):

Na stronie głównej znajdź okienko WYCEŃ PACZKĘ
https://www.sendit.pl/ SENDIT jest brokerem pośredniczącym, korzysta z wielu firm, w wynikach masz od razu porównanie.

asantesana

#6854174 Napisano: 13.04.2022 17:55:46
Czy jest na forum ktoś, kto zna sprawdzoną hodowle Border Collie, najlepiej w okolicach Malopolski? Uprzedzając pytania - pies nie jest dla mnie, chcę tylko pomoc komuś nie wkopać sie w pseudohodowlę.
Ps. Pies ze schroniska nie wchodzi w grę - uprzedzając kolejne pytania.
A moze są tu właściciele border, których mogłabym zapytać o kilka spraw?
0 0

paula9891

#6854233 Napisano: 14.04.2022 00:21:42
asantesana napisał(a):

Czy jest na forum ktoś, kto zna sprawdzoną hodowle Border Collie, najlepiej w okolicach Malopolski? Uprzedzając pytania - pies nie jest dla mnie, chcę tylko pomoc komuś nie wkopać sie w pseudohodowlę.Ps. Pies ze schroniska nie wchodzi w grę - uprzedzając kolejne pytania.
A moze są tu właściciele border, których mogłabym zapytać o kilka spraw?

Wpisz ZKWP w internet. Znajdziesz listę legalnych, zarejestrowanych hodowli.

delfinka101

#6854259 Napisano: 14.04.2022 10:25:42
Wie ktoś może  dla ilu osób na ile dni jest voucher z somersby? Po wartości wygląda mi to na noc tylko
0 0

kraszpanda

#6854273 Napisano: 14.04.2022 11:40:41
delfinka101 napisał(a):

Wie ktoś może  dla ilu osób na ile dni jest voucher z somersby? Po wartości wygląda mi to na noc tylko

Na jedną noc dla dwóch osób emotka
https://www.somersby.com/media/2491/2022-01-31-aneks-nr-2-do-regulaminu-konkursu-graj-w-kolory_ms_final.pdf

isana123

#6854344 Napisano: 14.04.2022 19:01:49
Słuchajcie, jest akcja.
https://www.e-kon...-swieta#.YlhTQshBzIU

Dzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem.... W sensie, ze on ma być zaskoczony, najlepiej na antenie. Matko boska, przecież to dla nas są niemałe wrażenia, a co dopiero dla innych ludzi, tak ni stąd ni zowąd wystąpić na antenie radia. 
Co radzicie w związku z tym? emotka emotka
0 0

cb656

#6854350 Napisano: 14.04.2022 19:44:37
isana123 napisał(a):

Dzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem... Co radzicie w związku z tym? emotka emotka

JA CI RADZĘ: rób, jak uważasz...

isana123

#6854352 Napisano: 14.04.2022 19:47:48
cb656 napisał(a):

isana123 napisał(a):

Dzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem... Co radzicie w związku z tym? emotka emotka

JA CI RADZĘ: rób, jak uważasz...

cb656 jak zwykle jesteś niezastąpiony w radach emotka  i faktycznie zastosuję się do tej porady, bo znalazłam rozwiązanie emotka
1 cb656 0

asther

#6854371 Napisano: 14.04.2022 20:52:17
isana123 napisał(a):

Słuchajcie, jest akcja.https://www.e-kon...-swieta#.YlhTQshBzIU

Dzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem.... W sensie, ze on ma być zaskoczony, najlepiej na antenie. Matko boska, przecież to dla nas są niemałe wrażenia, a co dopiero dla innych ludzi, tak ni stąd ni zowąd wystąpić na antenie radia. 

Do mnie dzwonili, że zadzwonią z biletami na Eda Sheerana, też ma zadzwonić do obojga na raz, z 10 minut wypytywał o naszą relację  emotka  Powodzenia i na spokojnie, bez stresu emotka
1 isana123 0

isana123

#6854372 Napisano: 14.04.2022 20:54:03
asther napisał(a):

isana123 napisał(a):

Słuchajcie, jest akcja.https://www.e-kon....YlhTQshBzIUDzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem.... W sensie, ze on ma być zaskoczony, najlepiej na antenie. Matko boska, przecież to dla nas są niemałe wrażenia, a co dopiero dla innych ludzi, tak ni stąd ni zowąd wystąpić na antenie radia. 

Do mnie dzwonili, że zadzwonią z biletami na Eda Sheerana, też ma zadzwonić do obojga na raz, z 10 minut wypytywał o naszą relację  emotka  Powodzenia i na spokojnie, bez stresu emotka

Nie, no to jest prawdziwa masakra, mimo wszystko! emotka  Strach się bać! 
0 0

cb656

#6854402 Napisano: 15.04.2022 12:56:04
isana123 napisał(a):

asther napisał(a):

isana123 napisał(a):

Dzwonił do mnie facet z radia, że biorą mnie pod uwagę, abym dostała bilety na Stinga, ale mam zapodać bajer związany z facetem... W sensie, ze on ma być zaskoczony, najlepiej na antenie...

Nie, no to jest prawdziwa masakra, mimo wszystko! emotka  Strach się bać! 

Zapomnij, że to radio. Czy normalnie, jak z kimś rozmawiasz przez telefon, to też tak się trzęsiesz? Chyba nie, prawda? No więc odpuść nerwy i pogadaj, jakbyś rozmawiała z dobrym znajomym. Zwyczajnie, naturalnie. Aha, no i wyłącz w domu radio, by nie rozpraszało emotka

moskala22

#6854432 Napisano: 15.04.2022 15:13:04
Czy Smolar odsyła paragon jak się ładnie poprosi? emotka  
0 0

edzia21

#6854434 Napisano: 15.04.2022 15:22:35
moskala22 napisał(a):

Czy Smolar odsyła paragon jak się ładnie poprosi? emotka  

Kiedys pytalam u zrodla i dostalam odp, ze z konkursu nie ma problemu, a z loterii nie ma opcji. Dopytaj emotka

FBaneta15

#6854454 Napisano: 15.04.2022 17:47:53
Bardzo nie polecam, oszustki i złodziejki  @kamcia1984.  Dziewczyna sprzedała mi za 96 zł bilety do kina ale nie do takiego kina jakiego chciałam, zadając jej pytanie o bilety od razu w tytule dałam info że interesują mnie bilety do CINEMA CITY. Dziewczyna bez zająknięcia, gdzie rozmawiałyśmy dwa dni, sprzedała mi bilety do kina cinema3d - . Jestem z Częstochowy a wszystkie te kina są znacząco oddalone od mojego miasta. Oczywiście jak tylko napisałam, że to złe vauchery, że chyba się pomyliła, urwała kontakt całkowicie. Pisałam jej wiele wiadomości i dzwoniłam ale na próżno. Wolała na święta okraść mnie z kasy emotka Dziewczyna to Kamila Zielińska z Warszawy, z Targówka, mam jej konto bankowe oraz telefon. Zgłoszę ją na policję jako oszustkę internetową i oczywiście do Urzędu Skarbowego gdyż na olx jej handel do wczoraj kwitł ale wszystko wykasowała byle by ukraść 96 zł;) Przed tymi następstwami ją uprzedziłam i prosiłam naprawdę grzecznie żebyśmy się dogadały a jeżeli jest w ciężkiej sytuacji życiowej, nie ma np. co jeść to jej doślę jeszcze pieniądze żeby nie musiała kraść !  Jestem na e konkach ponad 10 lat, wcześniej pod nikiem marilyn_god, i jest to mój pierwszy raz z oszustem:(  Pozdrawiam czytających. Wesołych i spokojnych świąt !
0 0

kamcia1984

#6854504 Napisano: 16.04.2022 10:58:37
Drodzy forumowicze, piszę by ostrzec Was przed zawieraniem jakichkolwiek transakcji z FBaneta15!!! Ta delikatnie mówiąc kłamczucha, nie dała sobie wytłumaczyć, że ja sprzedaję bilety do Cinema3d (treść ogłoszenia: Sprzedam bilety do kina Cinema3d na dowolny film 2d w cenie 12 zl/szt. Wazne do 30.06.2022), jednocześnie słowem nie wspominając, że chodzi jej o Cinema City (treść rozmowy już przekazana w stosowne m-ce) kompletny brak znajomości czytania tekstu ze zrozumieniem emotka Nawet nie odróżnia 2d od 3d...więc taki kontrahent mi się trafił... Fatalnie zalosowała, frustrację za swoją nieudolność wyładowując na osobie pełniącej zawód zaufania publicznego, świadomej swoich praw i obowiązków. O skutkach słów wypowiedzianych w prywatnej konwersacji oraz na forum przekona się w odpowiednim trybie. OLX też jak widać nie jest mocną stroną Anety Bożek z Woli Kiedrzyńskiej, bo jak bilety wyprzedne to ogłoszenie się zamyka emotka Szczęśliwie na forum nic nie ginie, korespondencja zostanie wykorzystana już w poniedziałek, tak więc niestety, ale do zobaczenia!
PS. Pseudoforumowiczka zmieniająca nicki, teraz FBaneta15 nie może odżałować 96 zł za zwyczajne gapiostwo, ciemnotę czy jak tam zwał, zaś z drugiej strony chce mnie wesprzeć na święta, więc skoro jest w posiadaniu mojego konta b.proszę o wpłatę (w tytule: STOP WAR czy pomoc dla UA), przyda się 7-osobowej rodzinie z Ukrainy, którą goszczę. Dzięki i czekam na przelew świąteczny emotka
0 0