WC - rozmowy o wszystkim

InkaR

#7250272 Napisano: 30.03.2025 00:00:22
Jak wygrać te bilety do wedla? Niedługo dojdę do 100 zgloszen... emotka
0 0

Jestemnowa

#7250273 Napisano: 30.03.2025 00:37:36
InkaR napisał(a):

Jeja ale wiesz ,że ten bilet kosztuje 70 zł 😔
0 0

InkaR

#7250276 Napisano: 30.03.2025 01:08:01
Jestemnowa napisał(a):

InkaR napisał(a):

Wiem wiem.. ale mam w domu fanów Pawełków....
0 0

zezowaty_kot

#7250277 Napisano: 30.03.2025 01:25:26
InkaR napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

InkaR napisał(a):

Wiem wiem.. ale mam w domu fanów Pawełków....

Skoro nie śpisz, to poluj w nocy  emotka
2 niunio, InkaR 0

gregory04

#7250314 Napisano: 30.03.2025 12:24:14
InkaR napisał(a):

Ja się bardziej zastanawiam jak wygrać ten Empik??

InkaR

#7250332 Napisano: 30.03.2025 13:58:58
gregory04 napisał(a):

InkaR napisał(a):

Ja się bardziej zastanawiam jak wygrać ten Empik??

Też nie umiem emotka
0 0

simsonowa

#7250400 Napisano: 30.03.2025 21:14:58
misiamarysia napisał(a):

mietowa napisał(a):

izaszcz napisał(a):

A tak z zupełnie innej beczki i bliżej tematów tego forum - czy da się gdzieś sprawdzić ile nas dokładnie jest na tym forum ? emotka

https://www.e-konkursy.info/uzytkownicy

na każdej stronie 20 osób, czyli 15 440.

Też się nad tym zastanawiam, ale to pewnie wie tylko administrator, o ile da się sprawdzić, ile osób jest aktywnych np. w ciągu ostatniego roku. Ale chyba jest nas bardzo dużo patrząc, jak ciężko ostatnio coś wygrać nawet przy 100  lub 200 nagrodach.

Są Agencje gdzie było kilka tysięcy nagród i też nic nie dało się wygrać.
A wpisów innych konkursowiczów też było  bardzo mało. 
I to jest najbardziej smutne  emotka  
- I to jest Nasz problem.   
Zaś każda nagroda która trafia na Forum niech będzie Naszym wspólnym sukcesem, motywatorem do dalszej pracy. 
Barometrem, w której Agencji warto zainwestować pełne szafy produktów i siedzieć po nocach, żeby wymyślić hasło lub trafić w odpowiedną godzinę z pewnością,
że  ta nagroda naprawdę tam jest.

adamo86

#7250845 Napisano: 01.04.2025 14:47:54
0 0

InkaR

#7251480 Napisano: 04.04.2025 01:16:38
czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?
0 0

ReneK

#7251482 Napisano: 04.04.2025 01:33:00
InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Paragony wysłane w danym miesiącu trzymam w osobnych kopertach!
I pudełko metalowe np. po pomadkach,jest dość praktycznym schowkiem na koperty!Zabezpiecza przed utlenianiem sie druku! emotka
1 InkaR 0

wiolka252

#7251488 Napisano: 04.04.2025 07:24:19
ReneK napisał(a):

InkaR napisał(a):

Paragony wysłane w danym miesiącu trzymam w osobnych kopertach!
I pudełko metalowe np. po pomadkach,jest dość praktycznym schowkiem na koperty!Zabezpiecza przed utlenianiem sie druku! emotka

U mnie wszystkie w pudełkach po tabletkach w lodówce
0 0

myszania

#7251498 Napisano: 04.04.2025 08:49:37
https://innpoland...generowac-paragony 

Ciekawy artykuł o paragonach emotka
1 nanajka81 0

agakaz2

#7251500 Napisano: 04.04.2025 09:04:29
myszania napisał(a):

https://innpoland...generowac-paragony 

Ciekawy artykuł o paragonach emotka

narazie wykorzystuja do podatków ciekawe kiedy do konkursow
0 0

kerocna

#7251540 Napisano: 04.04.2025 11:00:19
InkaR napisał(a):

Ja trzymam w albumie na zdjęcia, bardzo się sprawdza, oszczędza czas i nerwy. emotka

pikawka

#7251556 Napisano: 04.04.2025 11:45:55
kerocna napisał(a):

InkaR napisał(a):

Ja trzymam w albumie na zdjęcia, bardzo się sprawdza, oszczędza czas i nerwy. emotka

Ja trzymam w dużym zeszycie, każdy paragon przypięty zszywaczem i opisany obok na kartce zeszytu  emotka  U mnie się sprawdza.
1 InkaR 0

mandarynka16

#7251557 Napisano: 04.04.2025 11:48:00
Podziwiam, ze Wam się chce. Ja wrzucam do pudełka i to wszystko emotka
1 InkaR 0

gregory04

#7251560 Napisano: 04.04.2025 11:56:09
Ja swoje trzymam w lodowce, w jednej torebce wszystkie hurtem. Jest ich tyle, ze gdym miał je segregować to chyba bym pół życia stracił na to emotka
1 InkaR 0

anaesth

#7251564 Napisano: 04.04.2025 12:02:33
InkaR napisał(a):

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.
1 InkaR 0

zezowaty_kot

#7251567 Napisano: 04.04.2025 12:08:45
anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon.

kumulacja

#7251568 Napisano: 04.04.2025 12:15:52
zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon.

Podziwiam Was wszystkich za skrupulatność. U mnie paragony fruwają w wiklinowym koszyku. Jakie przyjemne jest wtedy szukanie paragonu z wygranego konkursu. Wcale mnie to nie stresuje, bo cieszy każda nagroda.