WC - rozmowy o wszystkim

Jestemnowa

#7349220 Napisano: 19.04.2026 13:57:01
Szukam kogoś kto wygrał w whiskas .. mam pytanie
0 0

Lalunia55

#7349331 Napisano: 20.04.2026 10:12:00
Czy ktoś orientuje się może ile są ważne i czy trzeba wydać całą kwotę na raz w bonie z pinem z rossmanna? Wygrałam w konkursie so flow i niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji ;/
0 0

nanajka81

#7349336 Napisano: 20.04.2026 10:32:52
Lalunia55 napisał(a):

Czy ktoś orientuje się może ile są ważne i czy trzeba wydać całą kwotę na raz w bonie z pinem z rossmanna? Wygrałam w konkursie so flow i niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji ;/

Te rossmanowskie bony z pinami są wielokrotnego użytku. A ważność można sprawdzić po zapłaceniu bo się wydrukuje pozostała kwota której się nie zużyło i do kiedy ważne.

DAIKOKU

#7349506 Napisano: 20.04.2026 18:24:41
a propos ręcznikow od Żywca Białego, nie wiem jaka ich bedzie grubosc i jakosc, ale patrząc na to co w internecie to 200 zl kosztuje tloczenie napisu i koszty obslugi 
0 0

fan-mandaryny

#7349901 Napisano: 22.04.2026 00:52:51
Czy też żeście przegapili realizację bonu MMMS na te kolorowe skarpety? Ponoć był do końca stycznia. Wkurzyłem się. A może jednak się go da zrealizować, tylko ja go używam jako kod rabatowy?
0 0

joan

#7350104 Napisano: 22.04.2026 16:13:13
fan-mandaryny napisał(a):

Czy też żeście przegapili realizację bonu MMMS na te kolorowe skarpety? Ponoć był do końca stycznia. Wkurzyłem się. A może jednak się go da zrealizować, tylko ja go używam jako kod rabatowy?

(1) Nie przegapiłam, bo mam w Google Sheet zakładkę pt. "Kody_:Nagrody" i tam chronologicznie = wg daty ważności posortowane wszystkie kody / e-bony / e-vouchery. Polecam, to bardzo ułatwia życie; ujmuję tam nie tylko nagrody, ale też min. e-bony z Payback, kody otrzymane w ramach płatnych ankiet czy e-vouchery, które dostaję w prezencie od bliskich.
(2) Wygoogluj "uokik karty podarunkowe", może to Ci coś podpowie.
Powodzenia emotka

makra

#7350697 Napisano: 24.04.2026 17:10:21
Wiecie jak skontaktować się z fedexem ? Dziś miała przyjść do mnie walizka niby doręczona ale nie wiem gdzie, kto odebrał itp.. infolinia - brak numeru lub coś mi blokuje że niby brak środków,  gdy chce się skontaktować  ze strony doręczenia to brak takiego nr przesyłki.. no załamka
0 0

agakaz2

#7350699 Napisano: 24.04.2026 17:16:24
makra napisał(a):

Wiecie jak skontaktować się z fedexem ? Dziś miała przyjść do mnie walizka niby doręczona ale nie wiem gdzie, kto odebrał itp.. infolinia - brak numeru lub coś mi blokuje że niby brak środków,  gdy chce się skontaktować  ze strony doręczenia to brak takiego nr przesyłki.. no załamka

ze mną kontaktował sie kurier i miałam jego nuner
0 0

panasa

#7350713 Napisano: 24.04.2026 17:39:07
makra napisał(a):

U mnie stała pod drzwiami, nie ma mnie w domu i prosiłam sąsiadkę zeby wziela do siebie, a tez kurier nie dzwonił, a co więcej wczoraj zrobiłam dyspozycję na dostarczenie w poniedziałek i sms potwierdzający, ze zmianą zaakceptowana
0 0

-Triss-

#7350728 Napisano: 24.04.2026 18:59:09

A może skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem i opisz sytuację? Tam też pracują ludzie, myślę, że warto spróbować, a nuż odnowią ten bon emotka
0 0

fan-mandaryny

#7350747 Napisano: 24.04.2026 19:57:51
-Triss- napisał(a):

A może skontaktuj się bezpośrednio ze sklepem i opisz sytuację? Tam też pracują ludzie, myślę, że warto spróbować, a nuż odnowią ten bon emotka

Nie pomyślałem o tym. Sprobuję.
0 0

makra

#7350754 Napisano: 24.04.2026 20:36:00
[quote=

panasa napisał(a):

makra napisał(a):

makra]Wiecie jak skontaktować się z fedexem ? Dziś miała przyjść do mnie walizka niby doręczona ale nie wiem gdzie, kto odebrał itp.. infolinia - brak numeru lub coś mi blokuje że niby brak środków,  gdy chce się skontaktować  ze strony doręczenia to brak takiego nr przesyłki.. no załamka

Dla mnie to jest śmieszne że zostawiają pod drzwiami i uznają ja za dostarczona, a jak ktoś ukradnie to mają to gdzieś. emotka
1 panasa 0

atyde25

#7350829 Napisano: 25.04.2026 11:56:24
A jakby tak zgnieść puszki i butelki by kod był czytelny to chyba ok? Przemyślenia o poranku czyli przed 12 tą .Dalej mnie wkurza spacerek do sklepu z gabarytami. I już karma mnie dopadła 4 włamy na insta bo się ruch zwiększył na koncie. I tak się życie toczy.
0 0

makra

#7350880 Napisano: 25.04.2026 18:01:53
makra napisał(a):

No i kicha sąsiedzi twierdzą że paczki nie mają to gdzie ona jest ?? emotka  ciekawe co odpowie FedEx.
0 0

makra

#7350931 Napisano: 26.04.2026 10:00:55
StaryJunior napisał(a):

makra napisał(a):

makra napisał(a):

No i kicha sąsiedzi twierdzą że paczki nie mają to gdzie ona jest ?? emotka  ciekawe co odpowie FedEx.

Zadzwon do agencji, ze nagroda nie zostala ci doreczona a nie do fedexu. Nadawca powinien sie kontaktowac z FedEx a nie odbiorca

Napisałam również do nich maila zobaczymy czy odpowiedzą. Minus taki że teraz jest weekend, a w poniedziałek będzie mi ciężko z pracy zadzwonić emotka  No zobaczymy, nauczka i będę zamawiać do pracy choć teraz nie chciałam bo to duża paczka mogła być emotka
0 0

dwaburekoty

#7352157 Napisano: 01.05.2026 08:55:13
Zadanie w 3 klasie szkoły podstawowej. Moje dziecko miało wątpliwości. Ale... nie ma podanego organizatora, więc na pewno fejk

kufel98

#7352495 Napisano: 04.05.2026 10:36:12
Czy stacje radiowe podczas konkursów dzwonią z numerów zastrzeżonych, czy wyświetla się normalny numer telefonu? Ostatnio ktoś dzwonił do mnie z prywatnego numeru dwa razy pod rząd, ale nie odebrałem
0 0

fryz

#7352496 Napisano: 04.05.2026 10:39:48
makra napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

makra napisał(a):

makra napisał(a):

Zadzwon do agencji, ze nagroda nie zostala ci doreczona a nie do fedexu. Nadawca powinien sie kontaktowac z FedEx a nie odbiorca

Napisałam również do nich maila zobaczymy czy odpowiedzą. Minus taki że teraz jest weekend, a w poniedziałek będzie mi ciężko z pracy zadzwonić emotka  No zobaczymy, nauczka i będę zamawiać do pracy choć teraz nie chciałam bo to duża paczka mogła być emotka

Miałam taką samą sytuacje z Fedexem i paczka zaginęła na zawsze emotka
0 0

sylzab2294

#7352515 Napisano: 04.05.2026 12:01:34
Mam pytanie, czy jest tutaj ktoś, kto zajmuje się prawem rodzinnym?
0 0

mczarna

#7352540 Napisano: 04.05.2026 13:25:34
Hej, czy działa Wam dziś Allegro? Nie mogę opłacić zamówień...
0 0