WC - rozmowy o wszystkim

adelg

#7353603 Napisano: dzisiaj o 10:39:25
Czy ktoś podpowie jak zaktualizować dane osobowe na Everydayme? Pole nr telefonu i mail są nieaktywne, nie podświetlają się i z poziomu "mój profil" nie ma możliwości edycji.
0 0

pikawka

#7353687 Napisano: dzisiaj o 12:20:05
Czy mogę za zakupy konkursowe zapłacić bonami ? emotka
0 0

koniczynka123

#7353689 Napisano: dzisiaj o 12:24:53
pikawka napisał(a):

Ja zawsze jak mam płacę bonami i nigdy nie miałam problemu z żadnym organizatorem
1 MDL 0

pikawka

#7353694 Napisano: dzisiaj o 12:32:18
koniczynka123 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja zawsze jak mam płacę bonami i nigdy nie miałam problemu z żadnym organizatorem

Ja się zawsze bałam kurczę ale muszę w końcu wykorzystać te bony na konkursy też emotka )))
0 0

rare85

#7353699 Napisano: dzisiaj o 12:37:59
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja się zawsze bałam kurczę ale muszę w końcu wykorzystać te bony na konkursy też emotka )))

Wykorzystuj. Z sentymentem wspominam wygrany u Smolara TV za 4 piwka zapłacone bonem w ITM emotka

pikawka

#7353708 Napisano: dzisiaj o 12:51:53
rare85 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wykorzystuj. Z sentymentem wspominam wygrany u Smolara TV za 4 piwka zapłacone bonem w ITM emotka

Ja tego typu wygranej u Smolara to nie doczekam….. może jakieś skarpety, lub cos o wartości max 10 zł emotka
0 0