Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: natie
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
facet jest niepowazny
Gość: banditos
Co nerwów podżyłaś, na pewno, to Twoje.Nie ma tego złego...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze
a termin dużo się różni od pierwotnego ?
Gość: natie
tylko tydzien .. umowe w koncu podpisalismy ale mnie to kosztowalo duzo nerwow.. bo tez sie go pytalam czemu nie zadzwonil? nie bardzo umial odpowiedziec.. najwazniejsze, ze mamy te sale ktora chcielismy.. tylko ze ja juz wczoraj zalatwilam z fotografem umowe wstepna (slownie na razie) bo koles mial juz oblozenie na przyszly rok.. i specjalnie mi juz zaklepal termin a ja mu dzis musialam plany pozmieniac. no nic, 28 maja 2011 bede mezatka:P
Gość: yaro2004
Nie przesadzasz kobieto ? Zastanów sie kilka razy zanim coś napiszesz, nie pomyślałaś że mozesz kogoś urazić swoim niewyparzonym ...... Jeśli nie możesz się dogadać przez PW poproś o GG lub numer telefonu i po sprawie. Z niunią nie jednokrotnie dobijaliśmy targu i jakoś nigdy nie było problemu, może to z Toba jest problem ....
Gość: krynia
Dobre!
No to gramy o... skótery!
Gość: ferinka24
Gość: czarnygreg
raz już zaliczyłam matmę w szkole a teraz powtórka z dzieckiem...
i jak to jest do ch...ry, że w szkole nic nie rozumie co pani tłumaczy dopiero w domu muszę powtórkę robić, oooo!!!!jak mnie to wkurza!!!
Gość: monis
i ja tez przegapilam...
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby się rodzice też nauczyli
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: tato999
zbojnicka przesadziłaś
jest kochana i tyle a Ty zbojnicka zapędziłaś się ze swoją oceną niuniu i pokazałaś swój poziom a raczej jego brak oczerniając kogoś na publicznym forum. Zastanów się następnym razem zanim wylejesz swoje żale w taki sposób
Gość: bruce
poza tym osobą ( a raczej: babonem) o najmniejszym z możliwych móżdżków na tym portalu jestem ja i już od pewnego czasu co poniektórzy forumowicze tu się dla mnie zbierają na specjalistę...
https://www.e-kon...pg-788.html#f3085257
(patrz wypowiedź marielu)
a tak na poważnie: luzik, luzik!
i bez obrażania innych!
Gość: awi
Ja też mojego nie widzę i nie słyszę od paru tygodni. Ale może mi przynieść najwyżej rachunki, bo nagród się nie spodziewam w najbliższym czasie. Jakoś nie chciało mi się grać i nadal się lenię...
Gość: czarnygreg
pewnie tak, ale ja już za stara jestem, żyłam spokojnie sobie i wcale mi tej matematyki nie brakowało, zależy mi jednak bardzo zeby moje dziecko nie miało zaległości bo potem klapa....
okropnie mnie to męczy, na codzień pracuję z cudzymi dziećmi i na swoje już mi cierpliwości brak, niestety.
delfinka101
Postów 5756
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zapraszam jeszcze do mojego ancymona..Z wygladu anioł o przeslicznych oczach..wsrodku diabeł tasmanski..wszedzie go pełno..Nawet nieda ranom się zagoic