Wkurza mnie...

delfinka101

#3373803 Napisano: 12.05.2010 01:29:41
Mnie wkurza to ,ze młody zamiast oszczędzać rozwaloną nogę biega, skacze i nad tym diabłem tasmańskim nie potrafię zapanować.Konsekwencją tego jest,że blizna się nie zagoiła i po ściągnięciu szwów rana sie otworzyła, krew leciała.W poczekalni siedziałam 4,5 godziny i to też mnie wkur..Wyzaliłam się co mie wkur..teraz pozre na to wszystko ciasto,które mąż z pracy przyniósł(jestem na diecie i to mnie wkur..)Potem pobiegam i oz espale jakos te kalorie
0 0

Gość: natie

#3373869 Napisano: 12.05.2010 02:07:12
ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(
0 0

jasnoska

#3373913 Napisano: 12.05.2010 02:26:37
a mnie dzis wkurzyła burza emotka zrobił sie przeciąg i spadła z 2 metrów butelka z cola emotka nie musze juz chyba pisac co bylo jak wróciłam do domu,wszystko sie lepi,parkiet zalany i nawet królikowi sie dostało-futerko cale poklejone ach..szkoda słów musze na mopie pojezdzic emotka
0 0

ziolko

#3373917 Napisano: 12.05.2010 02:28:25
natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka
0 0

Gość: banditos

#3373922 Napisano: 12.05.2010 02:29:47
Natie, może to i lepiej, że teraz wyszło szydło z worka, jaki słowny jest ten właściciel.Mógł zacząć później, bliżej wesela coś kombinować.

Co nerwów podżyłaś, na pewno, to Twoje.Nie ma tego złego... emotka
0 0

ziolko

#3373925 Napisano: 12.05.2010 02:30:19
ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
emotka
0 0

kalisto1986

#3373931 Napisano: 12.05.2010 02:34:13
ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
emotka

dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze emotka
a termin dużo się różni od pierwotnego ?
0 0

Gość: natie

#3373954 Napisano: 12.05.2010 02:39:50
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

emotka

dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze emotka
a termin dużo się różni od pierwotnego ?

tylko tydzien .. umowe w koncu podpisalismy ale mnie to kosztowalo duzo nerwow.. bo tez sie go pytalam czemu nie zadzwonil? nie bardzo umial odpowiedziec.. najwazniejsze, ze mamy te sale ktora chcielismy.. tylko ze ja juz wczoraj zalatwilam z fotografem umowe wstepna (slownie na razie) bo koles mial juz oblozenie na przyszly rok.. i specjalnie mi juz zaklepal termin a ja mu dzis musialam plany pozmieniac. no nic, 28 maja 2011 bede mezatka:P
0 0

Gość: yaro2004

#3374390 Napisano: 12.05.2010 05:50:50
zbojnicka napisał(a):

mnie nie wkurza...mnie wkur...niuniu

czy Ty kobieto nic nie rozumiesz?? Pisze z Tobą na PW odnośnie wymiany... pisze Ci wyraźnie:
- jaki mam grill,
- z jakiego konka,,,ale to mało...
więc wysyłam Ci link...

chyba kobieto widzisz, że grill ze stolikiem kosztuje 980zł...a Ty z radościa że zamieniasz sie na blender tefal (ani linka, ani symbolu blendera) z suchą informacja że w grudniu dostałaś na świeta i kosztował 180 zł??

W końcu piszę Ci, że sprawa przesyłki w mojej propozycji na forum nie była uzgodniona, a Ty mi że proponujesz zestaw palmolive za 28 zł?

O kurde mać...Ty dalej nie rozumiesz...

To ja w konsekwencji za Twój blender proponuje doładowanie za 25 zł uważam że super propozycja (i tak lepsza od Twojej).

niuniu jesteś jedyną osobą z tego forum, która wogóle nie myśli i ma mózg chyba wielkości pistacji!!

Z resztą forumowiczów super mi sie na PW dogaduje, omawia, etc..

Nie przesadzasz kobieto ? Zastanów sie kilka razy zanim coś napiszesz, nie pomyślałaś że mozesz kogoś urazić swoim niewyparzonym ...... Jeśli nie możesz się dogadać przez PW poproś o GG lub numer telefonu i po sprawie. Z niunią nie jednokrotnie dobijaliśmy targu i jakoś nigdy nie było problemu, może to z Toba jest problem ....
0 0

Gość: krynia

#3374408 Napisano: 12.05.2010 05:59:00
olus15 napisał(a):

Odnośnie błędów na forum
Nawet niektórzy organizatorzy konkursów mają z tym problem

3.Do wygrania 1 z 3 skóterów
http://www.sekret...nacji.pl/konkurs.php

Dobre!
No to gramy o... skótery!
0 0

Gość: ferinka24

#3374447 Napisano: 12.05.2010 06:12:01
wkurza Mnie niesłowność organizatorów emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3374450 Napisano: 12.05.2010 06:12:53
wkurzyło mnie, ze tak się zagłębiłam w tajniki dzielenia ułamków dziesiętnych ze zapomniałam stracić złotówkę na sms fairy!
raz już zaliczyłam matmę w szkole a teraz powtórka z dzieckiem...
i jak to jest do ch...ry, że w szkole nic nie rozumie co pani tłumaczy dopiero w domu muszę powtórkę robić, oooo!!!!jak mnie to wkurza!!!
0 0

Gość: monis

#3374464 Napisano: 12.05.2010 06:19:39
czarnygreg napisał(a):

wkurzyło mnie, ze tak się zagłębiłam w tajniki dzielenia ułamków dziesiętnych ze zapomniałam stracić złotówkę na sms fairy!
i jak to jest do ch...ry, że w szkole nic nie rozumie co pani tłumaczy dopiero w domu muszę powtórkę robić, oooo!!!!jak mnie to wkurza!!!

i ja tez przegapilam... emotka
0 0

smsowicz

#3374467 Napisano: 12.05.2010 06:20:58
czarnygreg napisał(a):

Żeby się rodzice też nauczyli emotka
0 0

bridget

#3374498 Napisano: 12.05.2010 06:37:08
wkurza mnie bezmyslnosc rowerzystów, dzis taki jeden wjechał rowerem , gdy podrozowałam z dzieckiem 2,5 letnim:/ ja mam kolana i rece pozdzierane, dziecko sie tylkow ystraszyło zabezpoeczony kaskiem i bokami fotelika, rower troche ucierpiał:/
0 0

Gość: tato999

#3374514 Napisano: 12.05.2010 06:41:45
yaro2004 napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

czy Ty kobieto nic nie rozumiesz?? Pisze z Tobą na PW odnośnie wymiany... pisze Ci wyraźnie:
- jaki mam grill,
więc wysyłam Ci link...

chyba kobieto widzisz, że grill ze stolikiem kosztuje 980zł...a Ty z radościa że zamieniasz sie na blender tefal (ani linka, ani symbolu blendera) z suchą informacja że w grudniu dostałaś na świeta i kosztował 180 zł??

W końcu piszę Ci, że sprawa przesyłki w mojej propozycji na forum nie była uzgodniona, a Ty mi że proponujesz zestaw palmolive za 28 zł?

To ja w konsekwencji za Twój blender proponuje doładowanie za 25 zł uważam że super propozycja (i tak lepsza od Twojej).

niuniu jesteś jedyną osobą z tego forum, która wogóle nie myśli i ma mózg chyba wielkości pistacji!!

Nie przesadzasz kobieto ? Zastanów sie kilka razy zanim coś napiszesz, nie pomyślałaś że mozesz kogoś urazić swoim niewyparzonym ...... Jeśli nie możesz się dogadać przez PW poproś o GG lub numer telefonu i po sprawie. Z niunią nie jednokrotnie dobijaliśmy targu i jakoś nigdy nie było problemu, może to z Toba jest problem ....

zbojnicka przesadziłaś emotka niuniu to bardzo pomocna osóbka i nie dam na nią złego słowa powiedzieć emotka

jest kochana i tyle a Ty zbojnicka zapędziłaś się ze swoją oceną niuniu i pokazałaś swój poziom a raczej jego brak oczerniając kogoś na publicznym forum. Zastanów się następnym razem zanim wylejesz swoje żale w taki sposób
0 0

Gość: bruce

#3374530 Napisano: 12.05.2010 06:48:23
tato999 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

- jaki mam grill,
więc wysyłam Ci link...

zbojnicka przesadziłaś emotka niuniu to bardzo pomocna osóbka i nie dam na nią złego słowa powiedzieć emotka

jest kochana i tyle a Ty zbojnicka zapędziłaś się ze swoją oceną niuniu i pokazałaś swój poziom a raczej jego brak oczerniając kogoś na publicznym forum. Zastanów się następnym razem zanim wylejesz swoje żale w taki sposób

poza tym osobą ( a raczej: babonem) o najmniejszym z możliwych móżdżków na tym portalu jestem ja i już od pewnego czasu co poniektórzy forumowicze tu się dla mnie zbierają na specjalistę...

https://www.e-kon...pg-788.html#f3085257
(patrz wypowiedź marielu)

emotka emotka emotka

a tak na poważnie: luzik, luzik!
i bez obrażania innych!
emotka
0 0

Gość: awi

#3374557 Napisano: 12.05.2010 06:59:14
arta napisał(a):

Wkurza mnie, że chyba mój listonosz zastrajkował, ponieważ nie puka do mych drzwi od tygodnia... W ogóle go nie widuję i zaczynam się martwić o przesyłki (o niego też trochę)!

Ja też mojego nie widzę i nie słyszę od paru tygodni. Ale może mi przynieść najwyżej rachunki, bo nagród się nie spodziewam w najbliższym czasie. Jakoś nie chciało mi się grać i nadal się lenię...
0 0

Gość: czarnygreg

#3374623 Napisano: 12.05.2010 07:17:32
smsowicz napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

pewnie tak, ale ja już za stara jestem, żyłam spokojnie sobie i wcale mi tej matematyki nie brakowało, zależy mi jednak bardzo zeby moje dziecko nie miało zaległości bo potem klapa....
okropnie mnie to męczy, na codzień pracuję z cudzymi dziećmi i na swoje już mi cierpliwości brak, niestety.
0 0

delfinka101

#3374665 Napisano: 12.05.2010 07:38:03
czarnygreg napisał(a):

smsowicz napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

pewnie tak, ale ja już za stara jestem, żyłam spokojnie sobie i wcale mi tej matematyki nie brakowało, zależy mi jednak bardzo zeby moje dziecko nie miało zaległości bo potem klapa....
okropnie mnie to męczy, na codzień pracuję z cudzymi dziećmi i na swoje już mi cierpliwości brak, niestety.

To zapraszam jeszcze do mojego ancymona..Z wygladu anioł o przeslicznych oczach..wsrodku diabeł tasmanski..wszedzie go pełno..Nawet nieda ranom się zagoic
0 0