Wkurza mnie...

merynosek

#3372952 Napisano: 12.05.2010 08:33:00
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie( ale tylko troszeczkę emotka ) moje dziecko. W środku nocy wstaje z płaczem( czytaj. rykiem!) i chce do bum bum, zdąży wstać, śniadania nie chce, tylko do bum bum, obiad, neeee, bum bum, a już wieczorem odholować go do domu też jest problem, bo jak to, ja do domu, a bum bum? emotka

Skąd ja to znam? emotka
Mój jest taki sam, w aucie może jeść, spać, bawić się itd...
Wkurza mnie pogoda... Raz słońce raz deszcz emotka
0 0

zaczytana-pola

#3372978 Napisano: 12.05.2010 08:43:01
merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie( ale tylko troszeczkę emotka ) moje dziecko. W środku nocy wstaje z płaczem( czytaj. rykiem!) i chce do bum bum, zdąży wstać, śniadania nie chce, tylko do bum bum, obiad, neeee, bum bum, a już wieczorem odholować go do domu też jest problem, bo jak to, ja do domu, a bum bum? emotka

Skąd ja to znam? emotka

Mam nadzieję, że mu przejdzie emotka U mnie upał, tez wkurzający
0 0

merynosek

#3372988 Napisano: 12.05.2010 08:46:00
ilonar2301 napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Skąd ja to znam? emotka

Mój ma prawie 3 latka i upodobanie do autka mu co jakiś czas wraca... Znudzi mim się i upodobają sobie np basenik czy piaskownicę;)
W końcu wyrosną;)
0 0

Gość: kubatbg

#3373103 Napisano: 12.05.2010 09:19:33
wkurza mnie ...

że wy kobiety łudzicie się nadzieją ze my faceciki kiedyŚ wyrośniemy z bum-bumów ... odpowiadam NIGDY emotka
0 0

merynosek

#3373184 Napisano: 12.05.2010 09:50:36
kubatbg napisał(a):

wkurza mnie ...

że wy kobiety łudzicie się nadzieją ze my faceciki kiedyŚ wyrośniemy z bum-bumów ... odpowiadam NIGDY emotka

emotka emotka
Dobre emotka
0 0

olus15

#3373593 Napisano: 12.05.2010 11:57:42
Odnośnie błędów na forum
Nawet niektórzy organizatorzy konkursów mają z tym problem

3.Do wygrania 1 z 3 skóterów
http://www.sekret...nacji.pl/konkurs.php
0 0

Gość: tomtu

#3373625 Napisano: 12.05.2010 12:08:33
wkurza mnie ze rozbilem samochod i musze wylozyc 2000zł!!!! a taki mial byc tani mechanik emotka
0 0

Gość: arta

#3373630 Napisano: 12.05.2010 12:12:19
Wkurza mnie, że chyba mój listonosz zastrajkował, ponieważ nie puka do mych drzwi od tygodnia... W ogóle go nie widuję i zaczynam się martwić o przesyłki (o niego też trochę)!

0 0

Gość: banditos

#3373670 Napisano: 12.05.2010 12:29:28
merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Skąd ja to znam? emotka

Mój ma prawie 3 latka i upodobanie do autka mu co jakiś czas wraca... Znudzi mim się i upodobają sobie np basenik czy piaskownicę;)
W końcu wyrosną;)

...i zaczną interesować się dziewczynami emotka
a tak z przymrużeniem oka:przeczytałam gdzieś, że faceci dojrzewają tak do 6 roku życia, potem tylko rosną i zmieniają zainteresowania
emotka

a wkurza mnie dzisiaj wszystko, a już najbardziej to mój komputer emotka
0 0

Gość: zbojnicka

#3373681 Napisano: 12.05.2010 12:32:17
mnie nie wkurza...mnie wkur...niuniu

czy Ty kobieto nic nie rozumiesz?? Pisze z Tobą na PW odnośnie wymiany... pisze Ci wyraźnie:
- jaki mam grill,
- z jakiego konka,,,ale to mało...
więc wysyłam Ci link...

chyba kobieto widzisz, że grill ze stolikiem kosztuje 980zł...a Ty z radościa że zamieniasz sie na blender tefal (ani linka, ani symbolu blendera) z suchą informacja że w grudniu dostałaś na świeta i kosztował 180 zł??

W końcu piszę Ci, że sprawa przesyłki w mojej propozycji na forum nie była uzgodniona, a Ty mi że proponujesz zestaw palmolive za 28 zł?

O kurde mać...Ty dalej nie rozumiesz...

To ja w konsekwencji za Twój blender proponuje doładowanie za 25 zł uważam że super propozycja (i tak lepsza od Twojej).

niuniu jesteś jedyną osobą z tego forum, która wogóle nie myśli i ma mózg chyba wielkości pistacji!!

Z resztą forumowiczów super mi sie na PW dogaduje, omawia, etc..
0 0

#3373688 Napisano: 12.05.2010 12:35:29
zbojnicka napisał(a):

czy Ty kobieto nic nie rozumiesz?? Pisze z Tobą na PW odnośnie wymiany... pisze Ci wyraźnie:
- jaki mam grill,
więc wysyłam Ci link...

chyba kobieto widzisz, że grill ze stolikiem kosztuje 980zł...a Ty z radościa że zamieniasz sie na blender tefal (ani linka, ani symbolu blendera) z suchą informacja że w grudniu dostałaś na świeta i kosztował 180 zł??

W końcu piszę Ci, że sprawa przesyłki w mojej propozycji na forum nie była uzgodniona, a Ty mi że proponujesz zestaw palmolive za 28 zł?

To ja w konsekwencji za Twój blender proponuje doładowanie za 25 zł uważam że super propozycja (i tak lepsza od Twojej).

niuniu jesteś jedyną osobą z tego forum, która wogóle nie myśli i ma mózg chyba wielkości pistacji!!

http://www.webers...iginal+Station+47+cm

żeby nie było...nawet po tym linku nie rozumie...
0 0

Gość: niuniu

#3373689 Napisano: 12.05.2010 12:35:53
kochanie nie denerwuj się tak ... emotka
chyba nie myslałaś że dojdzie do jakiejkolwiek wymiany! Dobrze Cię pamiętam po ostatniej afery na forum i wiem kim jesteś emotka ale miło było sobie popisać z Tobą na PW. pozdrawiam serdecznie emotka
0 0

Gość: arta

#3373690 Napisano: 12.05.2010 12:36:20
zbojnicka luzuj...
Nie potrafisz się z kimś dogadać, z różnych powodów, to podziękuj i już, po co to wywlekać na forum.

Przecież niuniu nie próbowała Cię oszukać, tylko się wymienić - to, że mało korzystnie, to inna sprawa.

Aby załagodzić sytuację, proponuję piosenkę jednej i drugiej stronie:
http://www.youtub.../watch?v=RVmG_d3HKBA

No, i cicho mnie tu. emotka
0 0

olus15

#3373695 Napisano: 12.05.2010 12:40:15
zbojnicka napisał(a):

- jaki mam grill,
więc wysyłam Ci link...

Kobieto wyluzuj i nie siej fermentu
jeszcze nie niedawno chciałaś paragon na samochód za jak najmniejszą kwotę , może nawet doładowanie
Rozumiem , że też dawałaś link do modelu i typu samochodu jaki wygrałaś?
Poza tym po co na forum takie rzeczy ujawniasz
komu i czemu miałoby to służyć
0 0

#3373696 Napisano: 12.05.2010 12:42:37
a mnie to bawi emotka emotka emotka swoją drogą dzięki za poprawę humoru zbojnicka w tak pochmurny dzień emotka
0 0

Gość: kubatbg

#3373705 Napisano: 12.05.2010 12:47:55
a moze ten grill za klikerka pójdzie ??? emotka
0 0

#3373712 Napisano: 12.05.2010 12:51:01
zbojnicka napisała mi na PW że decyzje podjęła i że chce sie wymienić, podała nazwe grilla, z jakiego konka, nie dogadane tylko kwestia przesyłki, kto za nią płaci - napisz do niej kubatbg może pójdzie na to
0 0

#3373747 Napisano: 12.05.2010 01:05:06
.

Kobieto wyluzuj i nie siej fermentu
jeszcze nie niedawno chciałaś paragon na samochód za jak najmniejszą kwotę , może nawet doładowanie
Rozumiem , że też dawałaś link do modelu i typu samochodu jaki wygrałaś?
Poza tym po co na forum takie rzeczy ujawniasz
komu i czemu miałoby to służyć

zgadza się. szukałam paragonu, tak jak Wy każdego dnia na różne nagrody...

zgadza się, przyjęłam najkorzystniejszą propozycje..

zgadza się..paragon-rzecz bez wartości, zwykły papierek, byłam ostatnia rezerwowa osobą, nic nikomu po nim...

grill, link, inne info jaki, skąd..etc=rzecz materialna, w topie wymienie/zamienię nikt normalny nie pisze głupot..nawet kody na kody mozna wymienic..rzecz na rzecz...ale 1/5 wartości proponować???
nie w moim stylu zamieszczać tu korespondencji z niuniu

tylko dlatego napisałam w wkurza mnie, bo ona niczego nie kuma...totalnie niczego...

i dalej wkurza mnie niuniu
o jakiej aferze mówisz?? ze mna w roli?? szukanie paragonu jest aferą?? ja jestem zadowolona i ten ktos od paragonu też..więc co masz do naszych biznesów?

arta, dzieki, juz mniej jestem wkurzona..
0 0

Gość: damianwro

#3373787 Napisano: 12.05.2010 01:20:07
wkurza mnie... hipokryzja emotka
0 0

Gość: gimikiss

#3373796 Napisano: 12.05.2010 01:26:09
London Look .. dodałam opinie w poniedziałek, a dzis jej tam ani widu ani słychu
0 0