Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam?
Mój jest taki sam, w aucie może jeść, spać, bawić się itd...
Wkurza mnie pogoda... Raz słońce raz deszcz
zaczytana-pola
Postów 11551
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że mu przejdzie
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój ma prawie 3 latka i upodobanie do autka mu co jakiś czas wraca... Znudzi mim się i upodobają sobie np basenik czy piaskownicę;)
W końcu wyrosną;)
Gość: kubatbg
że wy kobiety łudzicie się nadzieją ze my faceciki kiedyŚ wyrośniemy z bum-bumów ... odpowiadam NIGDY
merynosek
Postów 1784
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet niektórzy organizatorzy konkursów mają z tym problem
3.Do wygrania 1 z 3 skóterów
http://www.sekret...nacji.pl/konkurs.php
Gość: tomtu
Gość: arta
Gość: banditos
...i zaczną interesować się dziewczynami
a tak z przymrużeniem oka:przeczytałam gdzieś, że faceci dojrzewają tak do 6 roku życia, potem tylko rosną i zmieniają zainteresowania
a wkurza mnie dzisiaj wszystko, a już najbardziej to mój komputer
Gość: zbojnicka
czy Ty kobieto nic nie rozumiesz?? Pisze z Tobą na PW odnośnie wymiany... pisze Ci wyraźnie:
- jaki mam grill,
- z jakiego konka,,,ale to mało...
więc wysyłam Ci link...
chyba kobieto widzisz, że grill ze stolikiem kosztuje 980zł...a Ty z radościa że zamieniasz sie na blender tefal (ani linka, ani symbolu blendera) z suchą informacja że w grudniu dostałaś na świeta i kosztował 180 zł??
W końcu piszę Ci, że sprawa przesyłki w mojej propozycji na forum nie była uzgodniona, a Ty mi że proponujesz zestaw palmolive za 28 zł?
O kurde mać...Ty dalej nie rozumiesz...
To ja w konsekwencji za Twój blender proponuje doładowanie za 25 zł uważam że super propozycja (i tak lepsza od Twojej).
niuniu jesteś jedyną osobą z tego forum, która wogóle nie myśli i ma mózg chyba wielkości pistacji!!
Z resztą forumowiczów super mi sie na PW dogaduje, omawia, etc..
http://www.webers...iginal+Station+47+cm
żeby nie było...nawet po tym linku nie rozumie...
Gość: niuniu
chyba nie myslałaś że dojdzie do jakiejkolwiek wymiany! Dobrze Cię pamiętam po ostatniej afery na forum i wiem kim jesteś
Gość: arta
Nie potrafisz się z kimś dogadać, z różnych powodów, to podziękuj i już, po co to wywlekać na forum.
Przecież niuniu nie próbowała Cię oszukać, tylko się wymienić - to, że mało korzystnie, to inna sprawa.
Aby załagodzić sytuację, proponuję piosenkę jednej i drugiej stronie:
http://www.youtub.../watch?v=RVmG_d3HKBA
No, i cicho mnie tu.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobieto wyluzuj i nie siej fermentu
jeszcze nie niedawno chciałaś paragon na samochód za jak najmniejszą kwotę , może nawet doładowanie
Rozumiem , że też dawałaś link do modelu i typu samochodu jaki wygrałaś?
Poza tym po co na forum takie rzeczy ujawniasz
komu i czemu miałoby to służyć
Gość: kubatbg
Kobieto wyluzuj i nie siej fermentu
jeszcze nie niedawno chciałaś paragon na samochód za jak najmniejszą kwotę , może nawet doładowanie
Rozumiem , że też dawałaś link do modelu i typu samochodu jaki wygrałaś?
Poza tym po co na forum takie rzeczy ujawniasz
komu i czemu miałoby to służyć
zgadza się. szukałam paragonu, tak jak Wy każdego dnia na różne nagrody...
zgadza się, przyjęłam najkorzystniejszą propozycje..
zgadza się..paragon-rzecz bez wartości, zwykły papierek, byłam ostatnia rezerwowa osobą, nic nikomu po nim...
grill, link, inne info jaki, skąd..etc=rzecz materialna, w topie wymienie/zamienię nikt normalny nie pisze głupot..nawet kody na kody mozna wymienic..rzecz na rzecz...ale 1/5 wartości proponować???
nie w moim stylu zamieszczać tu korespondencji z niuniu
tylko dlatego napisałam w wkurza mnie, bo ona niczego nie kuma...totalnie niczego...
i dalej wkurza mnie niuniu
o jakiej aferze mówisz?? ze mna w roli?? szukanie paragonu jest aferą?? ja jestem zadowolona i ten ktos od paragonu też..więc co masz do naszych biznesów?
arta, dzieki, juz mniej jestem wkurzona..
Gość: damianwro
Gość: gimikiss