Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak rozumiem, też byłaś rowerzystką...
Najbardziej bezmyślny rowerzysta przynajmniej nie zabije...
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: eveline22
ja od roku nie dostałam rachunku za gaz,jak wyślą mi to osiwieje
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14198
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak podrozowalismy rowerem( jakis 10-11 latek ) scigał sie wokoł samochodów po parkingu i wyjechał zza jednego wprost na Nas. Mały przez 10 minut sie nie mogł uspokoic
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
anialistopad
Postów 14198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
większej głupoty nigdy nie słyszałam...
Gość: bruce
my bierzemy butle - też z miesiąca na miesiąc coraz droższe... ale za to węgiel - makabra!
jeszcze po takiej długiej i mroźnej zimie...
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://www.rowero...pl/index.php?art=934
Zestawienie na 2007 rok, poczytaj sobie bo widzę, że masz braki.
Gość: asiunia2
umowa ustana jest tak samo wiążąca jak pisemna, postraszyłabym go sądem
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co do sądu pojdzie? facet i tak zrobi co bedzie chciał niestety, radze szukac nowej sali
Gość: katrin22
Wkurzyłam się i pow. że jest fałszywy jeden i drugi
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakładam, że w zdarzeniu nie ma innych pojazdów - tylko rowery i piesi. Słyszałem o śmiertelnym potrąceni, ale prawdziwą przyczyną było to, że osoba była pijana i zamarzła na mrozie...
Gość: cytrynkowa
no włsnie rodzina, wiem cos o tym, mam podobny problem, tyle ze z siostrą męża!!!
Masakra
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: katrin22
Jak się okazuje, to żona jest na II miejscu
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza
heh
anialistopad
Postów 14198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pogadaj z tym kuzynem niech ci powie co ma do Ciebie, może uda się to wyjaśnić.Ja ze swoją bratową strasznie się nie lubiłyśmy a teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami , pomogła długa i szczera rozmowa.Życzę ci tego samego.
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane