Wkurza mnie...

smsowicz

#3374913 Napisano: 12.05.2010 10:40:09
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie bezmyslnosc rowerzystów, dzis taki jeden wjechał rowerem , gdy podrozowałam z dzieckiem 2,5 letnim:/ ja mam kolana i rece pozdzierane, dziecko sie tylkow ystraszyło zabezpoeczony kaskiem i bokami fotelika, rower troche ucierpiał:/

Jak rozumiem, też byłaś rowerzystką...
Najbardziej bezmyślny rowerzysta przynajmniej nie zabije...
0 0

avatea

#3375430 Napisano: 13.05.2010 08:04:56
rachunek za gaz - nie mam znowu jak zapłacić... w przyszłym roku ognisko będę paliłam w pokoju.. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: eveline22

#3375446 Napisano: 13.05.2010 08:07:39
avatea napisał(a):

rachunek za gaz - nie mam znowu jak zapłacić... w przyszłym roku ognisko będę paliłam w pokoju.. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja od roku nie dostałam rachunku za gaz,jak wyślą mi to osiwieje emotka
0 0

inka113

#3375461 Napisano: 13.05.2010 08:12:10
wkurzają mnie bony do Kauflandu! nadal ich nie mam i tak się zastanawiam czy wogóle je zobacze! emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#3375464 Napisano: 13.05.2010 08:13:20
Dziś wkurzył m,nie rano mój samochód dopiero co odebrałam go z warsztatu i kur.... wa znowu się zepsuł .Już nie wiem co z nim zrobić 5 letni samochód i ciągle się psuje coś mi stuka w silniku a w warsztacie mi mówią , że tak ma być.Kupę kasy na niego wydaje i nie mogę nim nigdzie pojechać.
0 0

bridget

#3375476 Napisano: 13.05.2010 08:16:05
smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie bezmyslnosc rowerzystów, dzis taki jeden wjechał rowerem , gdy podrozowałam z dzieckiem 2,5 letnim:/ ja mam kolana i rece pozdzierane, dziecko sie tylkow ystraszyło zabezpoeczony kaskiem i bokami fotelika, rower troche ucierpiał:/

tak podrozowalismy rowerem( jakis 10-11 latek ) scigał sie wokoł samochodów po parkingu i wyjechał zza jednego wprost na Nas. Mały przez 10 minut sie nie mogł uspokoic emotka
0 0

anialistopad

#3375480 Napisano: 13.05.2010 08:17:45
I jeszcze wkurza mnie alweys konkurs według regulaminu miał trwać do 9 maja a dziś 13 i dalej brak wyników i można dalej głosować i dlaczego tak jest.
0 0

isiulka

#3375496 Napisano: 13.05.2010 08:22:04
smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

większej głupoty nigdy nie słyszałam...
0 0

Gość: bruce

#3375503 Napisano: 13.05.2010 08:24:39
avatea napisał(a):

my bierzemy butle - też z miesiąca na miesiąc coraz droższe... ale za to węgiel - makabra!
jeszcze po takiej długiej i mroźnej zimie...
emotka
0 0

isiulka

#3375515 Napisano: 13.05.2010 08:28:40
isiulka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

http://www.rowero...pl/index.php?art=934
Zestawienie na 2007 rok, poczytaj sobie bo widzę, że masz braki.
0 0

Gość: asiunia2

#3375769 Napisano: 13.05.2010 09:50:05
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
emotka

dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze emotka
a termin dużo się różni od pierwotnego ?

umowa ustana jest tak samo wiążąca jak pisemna, postraszyłabym go sądem
0 0

mio

#3375859 Napisano: 13.05.2010 10:16:40
asiunia2 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
emotka

dokładnie on odpowiada za zapewnienie lokalu w tej samej cenie i terminie, mimo , że nie podpisaliście umowy, zawarliście słowną która jest wiążąca ja bym go postraszyła, w końcu to nie termin na urodziny a na wesele.
Trzymaj się będzie dobrze emotka
a termin dużo się różni od pierwotnego ?

umowa ustana jest tak samo wiążąca jak pisemna, postraszyłabym go sądem

i co do sądu pojdzie? facet i tak zrobi co bedzie chciał niestety, radze szukac nowej sali
0 0

Gość: katrin22

#3375866 Napisano: 13.05.2010 10:19:12
Wkurza mnie mój mężulek. Jego kuzyn poza naszymi oczami obgaduje MNIE na każdym kroku,a dziś mój mąż pojechał jemu pomagać coś przy naprawie światła, skandal, jak można być takim naiwnym.
Wkurzyłam się i pow. że jest fałszywy jeden i drugi emotka
0 0

smsowicz

#3375871 Napisano: 13.05.2010 10:20:25
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

http://www.rowero...pl/index.php?art=934
Zestawienie na 2007 rok, poczytaj sobie bo widzę, że masz braki.

Zakładam, że w zdarzeniu nie ma innych pojazdów - tylko rowery i piesi. Słyszałem o śmiertelnym potrąceni, ale prawdziwą przyczyną było to, że osoba była pijana i zamarzła na mrozie...
0 0

Gość: cytrynkowa

#3375878 Napisano: 13.05.2010 10:22:15
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie mój mężulek. Jego kuzyn poza naszymi oczami obgaduje MNIE na każdym kroku,a dziś mój mąż pojechał jemu pomagać coś przy naprawie światła, skandal, jak można być takim naiwnym.

no włsnie rodzina, wiem cos o tym, mam podobny problem, tyle ze z siostrą męża!!!
Masakra emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#3375886 Napisano: 13.05.2010 10:24:59
A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka
0 0

Gość: katrin22

#3375912 Napisano: 13.05.2010 10:32:29
cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

no włsnie rodzina, wiem cos o tym, mam podobny problem, tyle ze z siostrą męża!!!

Jak się okazuje, to żona jest na II miejscu
emotka tylko szkoda, że ja zawsze męża na I stawiam, mam zrąbany humor do końca dnia!!
0 0

ziolko

#3375918 Napisano: 13.05.2010 10:34:24
karolkas napisał(a):

A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka

to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza emotka
heh emotka
0 0

anialistopad

#3375928 Napisano: 13.05.2010 10:37:07
katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Jak się okazuje, to żona jest na II miejscu
emotka tylko szkoda, że ja zawsze męża na I stawiam, mam zrąbany humor do końca dnia!!

pogadaj z tym kuzynem niech ci powie co ma do Ciebie, może uda się to wyjaśnić.Ja ze swoją bratową strasznie się nie lubiłyśmy a teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami , pomogła długa i szczera rozmowa.Życzę ci tego samego.
0 0

malineczka23

#3375932 Napisano: 13.05.2010 10:38:37
wkurzyłam się że dostałam wyróznienie za kartke na jubileusz wawela i byłam tak blisko autka, ale porazka boli....moja kartka 8 metrowa+deska wypalana lutownicą niewygrała emotka emotka emotka
0 0