Wkurza mnie...

Gość: kotek11

#3378189 Napisano: 14.05.2010 07:21:15
wkurzyłam sie na misia allegro emotka chciałam wygrac osobie z forum i co .... nie mialam numeru telefonu.. myslalam ze przejdzie bez numeru formularz albo chociaz wezwie do uzupelnienia tego pola a tutaj co .. cenzura bladaaaaa... zamknelo formularz - napisalo, ze zle wypelniony i zebym sprobowala jeszcze raz i ... ze niestety nie bylam w 5 osob emotka

jestem wsciekla na allegro a jeszcze bardziej chyba na sama siebie
0 0

is77

#3378208 Napisano: 14.05.2010 07:24:00
krynia napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Z samego rana, na dzień wq... mnie szefowa emotka emotka emotka emotka emotka
chyba mam ochotę w coś porządnie walnąć żeby się rozładować emotka emotka emotka emotka

Proponuję zmienić szefową emotka

zastanawiam się nad tym i to poważnie emotka
ale... jest takie powiedzenie:
szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego emotka

Ja tam sama dla siebie jestem szefem-nikt mi nie truje nad głową i jest super emotka

założę działaność gospodarczą - granie w konkursy emotka

nie plagiatuj !

co plagiatuję ? działalność?
emotka

nie ma czegoś takiego jak plagiat działalności gospodarczej, lecz stworzenie konkurencji dla zdrowego i uczciwego rynku konsumenckiego emotka
0 0

Gość: krynia

#3378222 Napisano: 14.05.2010 07:25:32
is77 napisał(a):

krynia napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Z samego rana, na dzień wq... mnie szefowa emotka emotka emotka emotka emotka
chyba mam ochotę w coś porządnie walnąć żeby się rozładować emotka emotka emotka emotka

Proponuję zmienić szefową emotka

zastanawiam się nad tym i to poważnie emotka
ale... jest takie powiedzenie:
szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego emotka

Ja tam sama dla siebie jestem szefem-nikt mi nie truje nad głową i jest super emotka

założę działaność gospodarczą - granie w konkursy emotka

nie plagiatuj !

co plagiatuję ? działalność?
emotka

nie ma czegoś takiego jak plagiat działalności gospodarczej, lecz stworzenie konkurencji dla zdrowego i uczciwego rynku konsumenckiego emotka

co tak poważnie ?

na żartach się nie znasz ?

w konkursach odrobina humoru w cenie...
0 0

is77

#3378304 Napisano: 14.05.2010 07:43:27
nie martw sie kryniu o moje konkursy i nagrody, nawet z moim brakiem humoru coś od czasu do czasu mi wpada emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3378312 Napisano: 14.05.2010 07:45:34
ból głowy....
0 0

Gość: bruce

#3378337 Napisano: 14.05.2010 07:54:31
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy dzień , cały czas pada i jest zimno a ja nie moge nic robić w ogródku, a mam drzewka do sadzenia emotka

nooo..... a ja - chociaż lubię majowy ciepły deszczyk - klnę już, jak szewc, bo leje ponad 24 godziny, a moja Córa ma Komunię za trzy dni...
emotka

Przeżyjesz nawet z deszczem, 2 lata temu moja bratanica też miała Komunię w deszczowy dzień,było OK, oprócz palaczy, bo nie mieliśmy wtedy altany przed domem i ci biedacy stali z fajką w drzwiach emotka

no, na to liczę, że jakoś to przeżyję!
ale codziennie teraz próby pod parasolami... a potem te białe sukienki!
żałość bierze!
emotka
ale - dzięki za słowa otuchy! emotka
0 0

anialistopad

#3378379 Napisano: 14.05.2010 08:04:08
Wkurza mnie deszcz
0 0

delfinka101

#3378462 Napisano: 14.05.2010 08:26:09
W dzień komuni zaświeci słonko jak u mojego smyka.W sobote cało cały dzien ,wiało i było paskudnie ,całą noc z soboty na niedziele lało a o 7 rano wyszło słonko i tak przygrzało,ze dzieci na krótki rekawek biegały.Po komuni ok 19 nagle zrobiło się zimno i potem już tylko lało.Mój smyk miał 2 maja komunię i pogoda w Toruniu była super.
0 0

Gość: denis35

#3378479 Napisano: 14.05.2010 08:32:07
Wkurzają mnie ludziki z forum które wiedza z jakimi czasami grac w konkursie coli a nie chcą sie podzielić ta informacja emotka ja chce tylko jedna piłke a nie cały sklep emotka to po co to forum jak sie nie wymienia tak istotnych informacji emotka
0 0

anialistopad

#3378488 Napisano: 14.05.2010 08:35:38
Wkurza mnie , że mój kolega przyniósł mi ciasto a ja je pożarłam takie pyszne było.Teraz muszę ćwiczyć żeby spalić kalorie z tego ciasta. emotka
0 0

Gość: bruce

#3378499 Napisano: 14.05.2010 08:38:04
delfinka101 napisał(a):

W dzień komuni zaświeci słonko jak u mojego smyka.W sobote cało cały dzien ,wiało i było paskudnie ,całą noc z soboty na niedziele lało a o 7 rano wyszło słonko i tak przygrzało,ze dzieci na krótki rekawek biegały.Po komuni ok 19 nagle zrobiło się zimno i potem już tylko lało.Mój smyk miał 2 maja komunię i pogoda w Toruniu była super.

dzięki... wkurza mnie ulewa non-stop!
2 maja sąsiedzi mieli Komunię i lało u nas potwornie...
zresztą tydzień temu, podczas Komunii u innych sąsiadów - podobnie...
a nasze dziewczynki mają takie cieniutkie sukienki... i krótkie rękawki...
emotka
0 0

tygrysek82bu

#3378501 Napisano: 14.05.2010 08:38:19
Przyszedł do mnie błyszczyk i nie wiem gdzie go położyłam emotka Przeszukałam wszystkie kąty i nic emotka
Łatwo przyszło, łatwo poszło... emotka A do tego właśnie jeden z bliźniaków stoi przy mnie, wykrzywia minkę i zaczyna brzydko pachnieć...
Podsumowując: Jedna wielka kupa!
0 0

KochamKoty

#3378547 Napisano: 14.05.2010 08:54:31
denis35 napisał(a):

Wkurzają mnie ludziki z forum które wiedza z jakimi czasami grac w konkursie coli a nie chcą sie podzielić ta informacja emotka ja chce tylko jedna piłke a nie cały sklep emotka to po co to forum jak sie nie wymienia tak istotnych informacji emotka

Niestety takie życie, dużo jest tu osób bardzo pomocnych,ale są też tacy,którzy nawet nie odpiszą na pw.
0 0

sss199

#3378549 Napisano: 14.05.2010 08:55:04
denis35 napisał(a):

Nie licz na cud, hurtownie trzeba zaopatrzyć.
Żeby nie było nie bawię się w takie konkursy.
Wkurza mnie TP i ich flagowy twór Neostrada, który przynajmniej raz w ciągu miesiąca (czasami dwóch) wysiada emotka
0 0

KochamKoty

#3378555 Napisano: 14.05.2010 08:57:25
samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurzyłam się że dostałam wyróznienie za kartke na jubileusz wawela i byłam tak blisko autka, ale porazka boli....moja kartka 8 metrowa+deska wypalana lutownicą niewygrała emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

a jaki numer twojej pracy??
ja nawet wyróżnienia, a tyle klejenia zdobienia psikania pakowania... emotka

a gdzie można obejrzeć wyróżnione prace?
0 0

#3378563 Napisano: 14.05.2010 08:59:21
fantazja23 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurzyłam się że dostałam wyróznienie za kartke na jubileusz wawela i byłam tak blisko autka, ale porazka boli....moja kartka 8 metrowa+deska wypalana lutownicą niewygrała emotka emotka emotka

http://michalek.pl/
0 0

#3378567 Napisano: 14.05.2010 09:00:29
fantazja23 napisał(a):

denis35 napisał(a):

Niestety takie życie, dużo jest tu osób bardzo pomocnych,ale są też tacy,którzy nawet nie odpiszą na pw.

ja znam takich, co nawet wprowadzą w błąd
0 0

KochamKoty

#3378573 Napisano: 14.05.2010 09:03:07
krynia napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

dzięki za link, wiele prac jest naprawdę godnych podziwu.
0 0

Gość: kingaa

#3378744 Napisano: 14.05.2010 09:54:24
fantazja23 napisał(a):

krynia napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

zgadzam się i moim zdaniem niektóre wyróżnione były lepsze, a ta wielka praca to emotka podziwiam i z miejsca bym dała samochód emotka Malineczka pamiętaj, Twoja praca była najlepsza, tylko jury jakieś lewe emotka

W temacie wkurza mnie, że nie mam ograniczeń, za szybko coś zeruję konta emotka
0 0

Gość: iga

#3378768 Napisano: 14.05.2010 09:59:16
kingaa napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

krynia napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

zgadzam się i moim zdaniem niektóre wyróżnione były lepsze, a ta wielka praca to emotka podziwiam i z miejsca bym dała samochód emotka Malineczka pamiętaj, Twoja praca była najlepsza, tylko jury jakieś lewe emotka

W temacie wkurza mnie, że nie mam ograniczeń, za szybko coś zeruję konta emotka

WOW - wielka kartka jest naprawde ładna - i deska wypalana lutownicą?! to się nazywa poświęcenie! emotka
0 0