Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#3377207 Napisano: 13.05.2010 06:57:27
Wkurza mnie, ze ludzie, którzy wygrali blender w fairy, chwalą się nim przed 20.00 więc o co chodzi emotka
0 0

isiulka

#3377217 Napisano: 13.05.2010 07:00:07
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, ze ludzie, którzy wygrali blender w fairy, chwalą się nim przed 20.00 więc o co chodzi emotka

że wygrali go dzień wcześniej?:)
0 0

Gość: pher

#3377220 Napisano: 13.05.2010 07:00:45
wkurzają mnie wszystkie konkursy sms emotka
0 0

Gość: katrin22

#3377224 Napisano: 13.05.2010 07:01:16
isiulka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

że wygrali go dzień wcześniej?:)

eh, czyli mam ciężki dzień z myśleniem
emotka
0 0

youth4

#3377234 Napisano: 13.05.2010 07:04:23
Wkurzają mnie warszafscy turyści. Ma to w sobie tyle tupetu i wskaźnika upierdliwości, że obdzieliłby małą wieś na kilka lat z góry emotka
Takim tylko drogę w przepaść pokazać i życzyć miłej podróży emotka
0 0

Gość: kaoa

#3377317 Napisano: 13.05.2010 07:36:17
jestem wkurzona, że na kieszeni scenicznej w teatrze szwankował sprzęt i musimy zagrać to samo jeszcze raz jutro emotka
0 0

dawidekk

#3377595 Napisano: 13.05.2010 08:59:36
Wkurza mnie, że zjadłbym sobie pistacje albo orzechy nerkowca a nie mam emotka
0 0

Gość: kingaa

#3377601 Napisano: 13.05.2010 09:01:59
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że zjadłbym sobie pistacje albo orzechy nerkowca a nie mam emotka

wkurza mnie, że robisz mi ochotę na moje ukochane pistacje, których oczywiście nie mam, bo jak są to tylko chwilę emotka emotka
0 0

malineczka23

#3377616 Napisano: 13.05.2010 09:07:04
lavenda7 napisał(a):

ewunia63 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurzyłam się że dostałam wyróznienie za kartke na jubileusz wawela i byłam tak blisko autka, ale porazka boli....moja kartka 8 metrowa+deska wypalana lutownicą niewygrała emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

a ja nawet wyróżnienia nie dostałam, a tak sie starałam <pocieszacz>

a za wyróżnienie coś wygrałaś?:)

no ponoć słodką niespodzianke, kur...napewno paczke michałków mi przyślą, mogliby jaki telewizor dać emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3377622 Napisano: 13.05.2010 09:08:56
isiulka napisał(a):

kingaa napisał(a):

Co Ci chorzy umysłowo ludzie z Playa wymyślili, że nie dość, że doładowałam starter za 5 zł to mam go sobie zarejestrować u nich w salonie, żeby odblokowali mi sms premium. Telefonicznie nie mogę, bo jak Pani stwierdziła NIE MA MNIE, bo jestem anonimowa emotka emotka Nie będę im dawać swoich danych, mogą mnie cmoknąć, poza tym ciekawe co by mi powiedzieli, jakbym im walnęła na biurko 100 starterów i kazała każdy rejestrować emotka pewnie jeszcze sobie wprowadzili ograniczenie, pół numeru na osobę emotka emotka Nie dość, że się nasłuchałam dużo od osób, które podpisały z nimi umowy, to teraz jeszcze takie numery ze starterami. Pakujcie walizki i szerokiej drogi, bo cienko z wami będzie emotka

haaa to samo miałam, dołądowałam konto i ważność konta przedłużała się nie rok tlyko do końca dnia, jak załądowałąm o 23 do miałam godzine na wydanie. Zadzwoniłąm do BOKu a koles mowi ze on nie ma jak sprawdziPodziałam, że właśnie z niego dzwonie, a on że mam się najpierw zarejestrować na stronie. Zarejestrowałam. Dzwonie znowu a koleś , że on mi nie może pomóc, że nie wie oco chodzi. Poszłam do salonu, żeby im pokazać oco mi chodzi musiałam znowu załądować konto ( na koncie mam już bezużyteczne 42 zł). Załądowałam , ważność konta znowu kilka godzin a koleś mi rozklada ręce i mowi, że nie wie oco chiodzi, ze moge reklmacje zlozyc. Złożyłam reklamacje, przyszedł sms , że usterka została naprawiona , ładuje konto i znowu cenzura... także playa to też mam już po uszy.

ale jazda. nie straszcie że ten play tak się stoczył bo miałam zamiar zakupić parę numerków ale jak takie jaja sobie robią to ja dziękuję. wkurzyło mnie to strasznie emotka
0 0

Gość: samanta3

#3377718 Napisano: 13.05.2010 09:49:24
malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurzyłam się że dostałam wyróznienie za kartke na jubileusz wawela i byłam tak blisko autka, ale porazka boli....moja kartka 8 metrowa+deska wypalana lutownicą niewygrała emotka emotka emotka

a jaki numer twojej pracy??
ja nawet wyróżnienia, a tyle klejenia zdobienia psikania pakowania... emotka
0 0

kalisto1986

#3377728 Napisano: 13.05.2010 09:51:42
izoldaaa6 napisał(a):

isiulka napisał(a):

kingaa napisał(a):

Co Ci chorzy umysłowo ludzie z Playa wymyślili, że nie dość, że doładowałam starter za 5 zł to mam go sobie zarejestrować u nich w salonie, żeby odblokowali mi sms premium. Telefonicznie nie mogę, bo jak Pani stwierdziła NIE MA MNIE, bo jestem anonimowa emotka emotka Nie będę im dawać swoich danych, mogą mnie cmoknąć, poza tym ciekawe co by mi powiedzieli, jakbym im walnęła na biurko 100 starterów i kazała każdy rejestrować emotka pewnie jeszcze sobie wprowadzili ograniczenie, pół numeru na osobę emotka emotka Nie dość, że się nasłuchałam dużo od osób, które podpisały z nimi umowy, to teraz jeszcze takie numery ze starterami. Pakujcie walizki i szerokiej drogi, bo cienko z wami będzie emotka

haaa to samo miałam, dołądowałam konto i ważność konta przedłużała się nie rok tlyko do końca dnia, jak załądowałąm o 23 do miałam godzine na wydanie. Zadzwoniłąm do BOKu a koles mowi ze on nie ma jak sprawdziPodziałam, że właśnie z niego dzwonie, a on że mam się najpierw zarejestrować na stronie. Zarejestrowałam. Dzwonie znowu a koleś , że on mi nie może pomóc, że nie wie oco chodzi. Poszłam do salonu, żeby im pokazać oco mi chodzi musiałam znowu załądować konto ( na koncie mam już bezużyteczne 42 zł). Załądowałam , ważność konta znowu kilka godzin a koleś mi rozklada ręce i mowi, że nie wie oco chiodzi, ze moge reklmacje zlozyc. Złożyłam reklamacje, przyszedł sms , że usterka została naprawiona , ładuje konto i znowu cenzura... także playa to też mam już po uszy.

ale jazda. nie straszcie że ten play tak się stoczył bo miałam zamiar zakupić parę numerków ale jak takie jaja sobie robią to ja dziękuję. wkurzyło mnie to strasznie emotka

ja miałam to co ty kinga, zadzwoniła do pana szanownego podałam kilka nr po czym stwierdził że mam je zarejestrowac w salonie, dostałam takiego słowotoku, spisałam wszystkie jego dane pogrozilam poklociłam sie i po polgodzinie mialam odblokowane nr emotka
akurat im trzeba zaderwować teramie wstrząsową tak samo było jak mialam kiedys u nich internet jak grzecznie prosilam nigdy nie zrobili nic jak darlam jape to zaraz zalatwione emotka
0 0

is77

#3377922 Napisano: 14.05.2010 06:06:33
Z samego rana, na dzień wq... mnie szefowa emotka emotka emotka emotka emotka
chyba mam ochotę w coś porządnie walnąć żeby się rozładować emotka emotka emotka emotka
0 0

Monika11

#3377934 Napisano: 14.05.2010 06:16:59
is77 napisał(a):

chyba mam ochotę w coś porządnie walnąć żeby się rozładować emotka emotka emotka emotka

Proponuję zmienić szefową emotka
0 0

is77

#3377943 Napisano: 14.05.2010 06:20:03
Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

zastanawiam się nad tym i to poważnie emotka
ale... jest takie powiedzenie:
szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego emotka
0 0

Monika11

#3377989 Napisano: 14.05.2010 06:35:56
is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Ja tam sama dla siebie jestem szefem-nikt mi nie truje nad głową i jest super emotka
0 0

Gość: krynia

#3378071 Napisano: 14.05.2010 06:57:16
samanta3 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a jaki numer twojej pracy??
ja nawet wyróżnienia, a tyle klejenia zdobienia psikania pakowania... emotka

Bo to trzeba chińską karteczkę grającą z Happy Birthday wkleić i mrugające światełka zainstalować !

Wersal, a nie Wawel, na całego!
0 0

is77

#3378096 Napisano: 14.05.2010 07:01:55
Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Ja tam sama dla siebie jestem szefem-nikt mi nie truje nad głową i jest super emotka

założę działaność gospodarczą - granie w konkursy emotka
0 0

avatea

#3378126 Napisano: 14.05.2010 07:09:03

wczorajszy
rachunek okazał się za energię a nie za gaz
jestem załamna
przez rok nie miałam prognoz...

miała ktoś tak?

szczegóły tu:
http://avatea.blo...z-energia_bjdda.html
0 0

Gość: krynia

#3378134 Napisano: 14.05.2010 07:11:18
is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

is77 napisał(a):

założę działaność gospodarczą - granie w konkursy emotka

nie plagiatuj !
0 0