Wkurza mnie...

Gość: bruce

#3380954 Napisano: 14.05.2010 08:29:48
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy dzień , cały czas pada i jest zimno a ja nie moge nic robić w ogródku, a mam drzewka do sadzenia emotka

nooo..... a ja - chociaż lubię majowy ciepły deszczyk - klnę już, jak szewc, bo leje ponad 24 godziny, a moja Córa ma Komunię za trzy dni...
emotka

Przeżyjesz nawet z deszczem, 2 lata temu moja bratanica też miała Komunię w deszczowy dzień,było OK, oprócz palaczy, bo nie mieliśmy wtedy altany przed domem i ci biedacy stali z fajką w drzwiach emotka

no, na to liczę, że jakoś to przeżyję!
ale codziennie teraz próby pod parasolami... a potem te białe sukienki!
żałość bierze!
emotka
ale - dzięki za słowa otuchy! emotka

emotka
Postarajcie się mieć autko blisko Kościółka, żeby córa szybciótko wsiadła jak będzie lało emotka
Ale trzymam kciuki za ładną pogodę emotka

emotka emotka emotka
od razu człowiekowi lżej na duszy!
dzięki!
emotka emotka
0 0

beata28

#3381502 Napisano: 15.05.2010 08:20:45
wkurza mnie nieziemsko , że ktos w moim bloku ciągnie na lewo prąd.
potem co kwartał dostaja wszyscy lokatorzy pisemko z komunalki,ze mamy niedopłatę niby za czynsz a defacto to o ten prad chodzi.
To jest suma ok. 30zł .
W bloku miesza 18 rodzin wiec to co kwartał 540zł i to napewno nie jest rachunek za światło wyswiecone na klatce emotka emotka
Zgłaszałam problem w komunalce oni rece rozkładaja , a pani mi powiedziała ,ze jak wiem kto to mam powiedziec nazwisko to oni przyjada go skontrolowac czy w pywnicy lubna strychu nie ma 10 zamrazarek, czysta kpina, gdzie mam to zgłoscić?
Nigdzie napewno w zakładzie energetycznym nie ma braków wykazanych w poboze pradu bo komunalka z nas potem kase ( te 30zł sciaga) i rachunki z Enionem sa uregulowane a z naszego bloku dalej prad znika.
0 0

mio

#3381851 Napisano: 15.05.2010 10:45:22
jakim cudem jest mozliwe ułozenie puzzli na Tucu w ciagu 2 sekund!!?? wkurzaja mnie cholerni oszusci
0 0

mksmichal

#3381856 Napisano: 15.05.2010 10:48:03
mio napisał(a):

jakim cudem jest mozliwe ułozenie puzzli na Tucu w ciagu 2 sekund!!?? wkurzaja mnie cholerni oszusci

zapytaj frytki z forum
0 0

mio

#3381860 Napisano: 15.05.2010 10:50:17
mksmichal napisał(a):

mio napisał(a):

zapytaj frytki z forum

mi to zajeło 2,5 ale minuty ułom jakis ze mnie czy co
0 0

mksmichal

#3381864 Napisano: 15.05.2010 10:52:49
mio napisał(a):

mksmichal napisał(a):

mio napisał(a):

zapytaj frytki z forum

mi minute z kawałkiem, da się zejśc ponizej minuty, ale nie da się zrobić UCZCIWIE w sekundę ;]
0 0

mio

#3381887 Napisano: 15.05.2010 11:00:53
ja pierwszy raz grałam i miałam 2,5min mysle ze da sie to uczciwie zrobic duuuzo szybciej juz miałam zamiar potrenowac,ale emotka krew mnie zalewa jak widze wyniki 2 sek. trzeba bedzie zainwestowac w jakies programy spowalniajace bo organizatorzy nie robia NIC! emotka
0 0

Gość: andzia2005

#3381891 Napisano: 15.05.2010 11:02:27
mio napisał(a):

ja pierwszy raz grałam i miałam 2,5min mysle ze da sie to uczciwie zrobic duuuzo szybciej juz miałam zamiar potrenowac,ale emotka krew mnie zalewa jak widze wyniki 2 sek. trzeba bedzie zainwestowac w jakies programy spowalniajace bo organizatorzy nie robia NIC! emotka

nie trzeba inwestować. widziałam na jakimś chomiku scrackowane emotka ale nie naskakujcie na mnie, bo nie używam. dawno już dałam sobie z tym spokój (tzn z czasówkami)
0 0

Gość: bassia5

#3381921 Napisano: 15.05.2010 11:15:02
Hej mi zajęło 1 min 8 sekund, myślę że spokojnie da się zejść poniżej minuty, ale 2 sekundy to już przegięcie
0 0

leelee

#3382563 Napisano: 15.05.2010 04:44:39
Wkurzył mnie brak kultury u osoby, która w zamian za pomoc w wygraniu piłki/torby oferuję pomoc w blenderach. Napisałem, wcale nie musiała mi pisać jak wygrać, wystarczyłoby zwykłe dziękuje. Myślałem,że ludzie z Częstochowy są wychowani...
0 0

Gość: tedance

#3382569 Napisano: 15.05.2010 04:48:59
leelee napisał(a):

Wkurzył mnie brak kultury u osoby, która w zamian za pomoc w wygraniu piłki/torby oferuję pomoc w blenderach. Napisałem, wcale nie musiała mi pisać jak wygrać, wystarczyłoby zwykłe dziękuje. Myślałem,że ludzie z Częstochowy są wychowani...

Czytam to n-ty raz z kolei i mój umysł nie ogarnia, o co w tym chodzi - co, kto, komu i dlaczego emotka
0 0

leelee

#3382572 Napisano: 15.05.2010 04:49:45
kasiul napisał(a):

leelee napisał(a):

Nie bierz wszystkich jako ogółu. Nie każdy mieszkaniec jest taki. To nie zależy od miejsca zamieszkania, lecz kultury i wychowania! Ja jestem z Częstochowy i jestem normalną uczciwą kobietą. emotka

Sprostowanko: NIE TYCZY SIÊ OGÓŁU, A JEDNEJ OSOBY emotka
Mam dziewczynę z Częstochowy i jest kulturalna,źle to napisałem trochę wcześniej. Sorki
0 0

#3382583 Napisano: 15.05.2010 04:52:33
kasiul napisał(a):

leelee napisał(a):

Nie bierz wszystkich jako ogółu. Nie każdy mieszkaniec jest taki. To nie zależy od miejsca zamieszkania, lecz kultury i wychowania! Ja jestem z Częstochowy i jestem normalną uczciwą kobietą. emotka

Serio? Najpierw mi odpisz na któreś z kolei PW bez echa, a potem praw o uczciwości emotka
0 0

#3382588 Napisano: 15.05.2010 04:53:51
leelee napisał(a):

kasiul napisał(a):

leelee napisał(a):

Sprostowanko: NIE TYCZY SIÊ OGÓŁU, A JEDNEJ OSOBY emotka
Mam dziewczynę z Częstochowy i jest kulturalna,źle to napisałem trochę wcześniej. Sorki

Rychło w czas sobie przypomniał emotka emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3382617 Napisano: 15.05.2010 05:03:42
tedance napisał(a):

leelee napisał(a):

Czytam to n-ty raz z kolei i mój umysł nie ogarnia, o co w tym chodzi - co, kto, komu i dlaczego emotka

napisałeś tylko że teraz trudno wygrać w coli. Jak bym nie wiedział.

z taką waaażną informacją mogę teraz całą hurtownię piłek założyć
emotka

hmm chodziło mi o 'lepsze' informacje jak wygrać, ale jak chcesz, to podpowiem jak wygrać fairy:
teraz jest trudno wygrać, ale trzeba znać czas.
Ta informacja jest tak samo pomocna, jak ta Twoja

0 0

#3382665 Napisano: 15.05.2010 05:23:32
kasiul napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiul napisał(a):

leelee napisał(a):

Serio? Najpierw mi odpisz na któreś z kolei PW bez echa, a potem praw o uczciwości emotka

Czego Ty oczekujesz. Nie znasz nie oceniaj s.k.

Tak oceniam, jak dałaś się poznać. Koło uczciwości to chyba tylko stałaś.
0 0

Gość: kondzikdg

#3382697 Napisano: 15.05.2010 05:38:24
rafi323raf napisał(a):

tedance napisał(a):

leelee napisał(a):

napisałeś tylko że teraz trudno wygrać w coli. Jak bym nie wiedział.

z taką waaażną informacją mogę teraz całą hurtownię piłek założyć
emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3382713 Napisano: 15.05.2010 05:51:56
mio napisał(a):

mksmichal napisał(a):

mio napisał(a):

zapytaj frytki z forum

dołączam się do ułomków ja powyzej 3 min emotka
0 0

mio

#3382725 Napisano: 15.05.2010 05:57:14
ewa1982 napisał(a):

mio napisał(a):

mksmichal napisał(a):

mio napisał(a):

zapytaj frytki z forum

dołączam się do ułomków ja powyzej 3 min emotka

witamy witamy w naszych skromnych progach emotka
0 0

Gość: zeida

#3382727 Napisano: 15.05.2010 05:58:10
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy dzień , cały czas pada i jest zimno a ja nie moge nic robić w ogródku, a mam drzewka do sadzenia emotka

nooo..... a ja - chociaż lubię majowy ciepły deszczyk - klnę już, jak szewc, bo leje ponad 24 godziny, a moja Córa ma Komunię za trzy dni...
emotka

Przeżyjesz nawet z deszczem, 2 lata temu moja bratanica też miała Komunię w deszczowy dzień,było OK, oprócz palaczy, bo nie mieliśmy wtedy altany przed domem i ci biedacy stali z fajką w drzwiach emotka

no, na to liczę, że jakoś to przeżyję!
ale codziennie teraz próby pod parasolami... a potem te białe sukienki!
żałość bierze!
emotka
ale - dzięki za słowa otuchy! emotka

emotka
Postarajcie się mieć autko blisko Kościółka, żeby córa szybciótko wsiadła jak będzie lało emotka
Ale trzymam kciuki za ładną pogodę emotka

emotka emotka emotka
od razu człowiekowi lżej na duszy!
dzięki!
emotka emotka

zeby nie wiem , jak lało - to jest dzień Twojej córki ! A niech sobie leje - a niech wiatr szaleje !!!
Powiedz córce - i tak będzie super, i tak goście przyjadą i tak będzie wesoło !. I sama bądź radosna, nawet, jak grad będzie padał. Wtedy powiesz, że ten dzień będzie dla wszystkich niezapomniany !
Najważniejsze - głowa do góry - nie stresować się !
0 0