Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: maja21z
Gość: moniaainom
A to dlaczego tak? Ktoś za Ciebie decyduje czy jak? Zawsze możesz zatrzymac w tajemnicy jakąś fajną wygraną
Gość: maja21z
chyba zacznę działać w ukryciu
leelee
Postów 899
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to przynajmniej za informację nawet najprostszą podziękować nie można?
Gość: moniaainom
he he
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw jakieś kawy, herbaty itp. następnie kobiety ubrane tylko w stanik i gacie
merp
Gość: bruce
ależ mnie to wkurza!!!
Gość: bruce
Gość: azych2
Gość: krynia
Ale mało kto na tym forum pamięta o prostym - dziękuje...
Nie raz wyłożysz kawa na ławę - zasady, nr SMS, prefiks itd. a ktoś, kto wcześniej usilnie pomocy szukał, nawet nie piśnie !
Za to jak się trafią czepialscy, to huzia na Józia!
Asertywność i umiejętność mówienia nie się kłania...
Sporo wygranych co prawda rozdaję rodzinie, ale nikt mi się nie może rządzić
Powiedz wprost, ze ta nagroda jest przeznaczona dla kogoś innego, albo że sama jej potrzebujesz
trojan
Postów 932
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śmieszne czy strasznie śmieszne ?
ale graczom, którzy mają problem z pazerną rodzinką czy znajomymi wcale nie jest do śmiechu
Gość: gocha26
ja mało wygrywam, ale też sępów nie brakuje
Gość: aneczkar10
wiesz nastepnym razem zapytaj czty jak wygrasz samochód i bedziesz chciała go podarować to czy też będą mieć problem, że to wygrane - u mnie to działa w 100%
zaczytana-pola
Postów 11551
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc każda rada jest dobra jak wyjść cało z takiej rodzinno-towarzyskiej opresji
Ja mam nauczkę i nie chwale się pewnym osobom, co właśnie wygrałam, bo doszło nawet do tego, że ktoś się na wieki obraził, bo nie dostał TV
zaczytana-pola
Postów 11551
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie będzie jak z moim szwagrem, który miał kiedyś wielki problem, nawet kiedy poprosiłam go z siostrą tylko o naładowanie nam baterii do aparatu, bo chciałyśmy zrobić zdjęcia na konkurs. Nie zrobił tego, a wygrałyśmy wycieczkę, którą mu odstąpiłam. Od tego czasu bez szemrania nam pomaga, a czasem nawet sam gra.
no właśnie nie !
Ale są tacy, co uważają, że wygrane spadają nam z nieba, nic nas nie kosztują i są nam absolutnie niepotrzebne !
Można więc sobie ot tak przyjść i brać, co się żywnie podoba...