Wkurza mnie...

Gość: maja21z

#3383341 Napisano: 15.05.2010 09:31:32
a ja dzisiaj się dowiedziałam, że robię prezenty z tego co wygram a nie sprzedam na allegro.... nie wkurzyło mnie to ale zrobiło mi się przykro.....
0 0

Gość: moniaainom

#3383375 Napisano: 15.05.2010 09:42:12
maja21z napisał(a):

a ja dzisiaj się dowiedziałam, że robię prezenty z tego co wygram a nie sprzedam na allegro.... nie wkurzyło mnie to ale zrobiło mi się przykro.....

A to dlaczego tak? Ktoś za Ciebie decyduje czy jak? Zawsze możesz zatrzymac w tajemnicy jakąś fajną wygraną emotka
0 0

Gość: maja21z

#3383383 Napisano: 15.05.2010 09:46:35
moniaainom napisał(a):

maja21z napisał(a):

A to dlaczego tak? Ktoś za Ciebie decyduje czy jak? Zawsze możesz zatrzymac w tajemnicy jakąś fajną wygraną emotka

chyba zacznę działać w ukryciu emotka i nie przyznawać się ze gram, bo to przecież nie to samo jak by się kupiło emotka wygrywanie jest takie proste, ...
0 0

leelee

#3383408 Napisano: 15.05.2010 09:58:56
rafi323raf napisał(a):

tedance napisał(a):

leelee napisał(a):

Wkurzył mnie brak kultury u osoby, która w zamian za pomoc w wygraniu piłki/torby oferuję pomoc w blenderach. Napisałem, wcale nie musiała mi pisać jak wygrać, wystarczyłoby zwykłe dziękuje. Myślałem,że ludzie z Częstochowy są wychowani...

Czytam to n-ty raz z kolei i mój umysł nie ogarnia, o co w tym chodzi - co, kto, komu i dlaczego emotka

napisałeś tylko że teraz trudno wygrać w coli. Jak bym nie wiedział.

z taką waaażną informacją mogę teraz całą hurtownię piłek założyć
emotka

hmm chodziło mi o 'lepsze' informacje jak wygrać, ale jak chcesz, to podpowiem jak wygrać fairy:
teraz jest trudno wygrać, ale trzeba znać czas.
Ta informacja jest tak samo pomocna, jak ta Twoja

A to przynajmniej za informację nawet najprostszą podziękować nie można?
0 0

Gość: moniaainom

#3383447 Napisano: 15.05.2010 10:17:58
maja21z napisał(a):

moniaainom napisał(a):

maja21z napisał(a):

chyba zacznę działać w ukryciu emotka i nie przyznawać się ze gram, bo to przecież nie to samo jak by się kupiło emotka wygrywanie jest takie proste, ...

he he emotka A no właśnie, wszyscy myślą, że to z nieba spada.
0 0

dawidekk

#3383461 Napisano: 15.05.2010 10:30:55
Nie tyle wkurzają, ale bardziej ciekawią nowe reklamy na forum.

Najpierw jakieś kawy, herbaty itp. następnie kobiety ubrane tylko w stanik i gacie emotka potem to: http://www.allegr...s_tania_wysylka.html (to chyba była reklama toys4boys czy czegoś w tym stylu), i wreszcie wibratory.. (chyba) emotka
0 0

Gość: bruce

#3383476 Napisano: 15.05.2010 10:42:20
dawidekk napisał(a):

Nie tyle wkurzają, ale bardziej ciekawią nowe reklamy na forum.

Najpierw jakieś kawy, herbaty itp. następnie kobiety ubrane tylko w stanik i gacie emotka potem to: http://www.allegr...s_tania_wysylka.html (to chyba była reklama toys4boys czy czegoś w tym stylu), i wreszcie wibratory.. (chyba) emotka

emotka emotka
ależ mnie to wkurza!!!
emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3383477 Napisano: 15.05.2010 10:44:14
zeida napisał(a):

zeby nie wiem , jak lało - to jest dzień Twojej córki ! A niech sobie leje - a niech wiatr szaleje !!!
Powiedz córce - i tak będzie super, i tak goście przyjadą i tak będzie wesoło !. I sama bądź radosna, nawet, jak grad będzie padał. Wtedy powiesz, że ten dzień będzie dla wszystkich niezapomniany !
Najważniejsze - głowa do góry - nie stresować się !

emotka emotka emotka
0 0

Gość: azych2

#3384117 Napisano: 16.05.2010 10:10:19
Wkurza mnie, że gracze na tegomitrzeba nie umieją przegrywać. Widząc siebie na przegranej pozycji bezczelnie się rozłączają.
0 0

Gość: krynia

#3384175 Napisano: 16.05.2010 10:32:26
leelee napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

tedance napisał(a):

leelee napisał(a):

Wkurzył mnie brak kultury u osoby, która w zamian za pomoc w wygraniu piłki/torby oferuję pomoc w blenderach. Napisałem, wcale nie musiała mi pisać jak wygrać, wystarczyłoby zwykłe dziękuje. Myślałem,że ludzie z Częstochowy są wychowani...

Czytam to n-ty raz z kolei i mój umysł nie ogarnia, o co w tym chodzi - co, kto, komu i dlaczego emotka

napisałeś tylko że teraz trudno wygrać w coli. Jak bym nie wiedział.

z taką waaażną informacją mogę teraz całą hurtownię piłek założyć
emotka

hmm chodziło mi o 'lepsze' informacje jak wygrać, ale jak chcesz, to podpowiem jak wygrać fairy:
teraz jest trudno wygrać, ale trzeba znać czas.
Ta informacja jest tak samo pomocna, jak ta Twoja

A to przynajmniej za informację nawet najprostszą podziękować nie można?

Ale mało kto na tym forum pamięta o prostym - dziękuje...

Nie raz wyłożysz kawa na ławę - zasady, nr SMS, prefiks itd. a ktoś, kto wcześniej usilnie pomocy szukał, nawet nie piśnie !

Za to jak się trafią czepialscy, to huzia na Józia!
0 0

#3384190 Napisano: 16.05.2010 10:36:54
maja21z napisał(a):

Asertywność i umiejętność mówienia nie się kłania...
Sporo wygranych co prawda rozdaję rodzinie, ale nikt mi się nie może rządzić

Powiedz wprost, ze ta nagroda jest przeznaczona dla kogoś innego, albo że sama jej potrzebujesz
0 0

trojan

#3384216 Napisano: 16.05.2010 10:43:11
krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

Powiedz wprost, ze ta nagroda jest przeznaczona dla kogoś innego, albo że sama jej potrzebujesz

emotka emotka
0 0

#3384243 Napisano: 16.05.2010 10:47:39
trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

emotka emotka

śmieszne czy strasznie śmieszne ?

ale graczom, którzy mają problem z pazerną rodzinką czy znajomymi wcale nie jest do śmiechu
0 0

Gość: gocha26

#3384285 Napisano: 16.05.2010 10:55:29
krynia napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

emotka emotka

ale graczom, którzy mają problem z pazerną rodzinką czy znajomymi wcale nie jest do śmiechu

ja mało wygrywam, ale też sępów nie brakuje emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#3384290 Napisano: 16.05.2010 10:57:07
maja21z napisał(a):

moniaainom napisał(a):

maja21z napisał(a):

wiesz nastepnym razem zapytaj czty jak wygrasz samochód i bedziesz chciała go podarować to czy też będą mieć problem, że to wygrane - u mnie to działa w 100% emotka
0 0

zaczytana-pola

#3384297 Napisano: 16.05.2010 10:58:38
Wkurza mnie niesamowicie iPKO. emotka przerwy technicznej im się zachciało. Czy ktoś wie jak długo to potrwa? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, a to wkurza mnie najbardziej emotka
0 0

#3384298 Napisano: 16.05.2010 10:59:00
gocha26 napisał(a):

krynia napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

emotka emotka

więc każda rada jest dobra jak wyjść cało z takiej rodzinno-towarzyskiej opresji

Ja mam nauczkę i nie chwale się pewnym osobom, co właśnie wygrałam, bo doszło nawet do tego, że ktoś się na wieki obraził, bo nie dostał TV
0 0

zaczytana-pola

#3384301 Napisano: 16.05.2010 11:00:19
krynia napisał(a):

gocha26 napisał(a):

krynia napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

emotka emotka

więc każda rada jest dobra jak wyjść cało z takiej rodzinno-towarzyskiej opresji

Ja mam nauczkę i nie chwale się pewnym osobom, co właśnie wygrałam, bo doszło nawet do tego, że ktoś się na wieki obraził, bo nie dostał TV

emotka a obiecałaś ten telewizor, że tak się obraził?
0 0

zielonaszpilka

#3384302 Napisano: 16.05.2010 11:00:42
A mnie wkurza mój facet, który nie wspiera mnie w ogóle w moich działaniach konkursowych i denerwuje się jak tylko zaczynam mówić coś o konkursach czy moich wygranych emotka Za to bardzo chętnie chodzi do kina jeśli wygram jakieś bilety, chociaż i tak nie chce słuchać jak udało mi się je zdobyć... Przykro mi, że tak mało obchodzi go co robię.

Pewnie będzie jak z moim szwagrem, który miał kiedyś wielki problem, nawet kiedy poprosiłam go z siostrą tylko o naładowanie nam baterii do aparatu, bo chciałyśmy zrobić zdjęcia na konkurs. Nie zrobił tego, a wygrałyśmy wycieczkę, którą mu odstąpiłam. Od tego czasu bez szemrania nam pomaga, a czasem nawet sam gra.
0 0

#3384312 Napisano: 16.05.2010 11:02:46
ilonar2301 napisał(a):

krynia napisał(a):

gocha26 napisał(a):

krynia napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

emotka emotka

emotka a obiecałaś ten telewizor, że tak się obraził?

no właśnie nie !

Ale są tacy, co uważają, że wygrane spadają nam z nieba, nic nas nie kosztują i są nam absolutnie niepotrzebne !
Można więc sobie ot tak przyjść i brać, co się żywnie podoba...
0 0