Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: andzia2005
Gość: katrin22
Postarajcie się mieć autko blisko Kościółka, żeby córa szybciótko wsiadła jak będzie lało
Ale trzymam kciuki za ładną pogodę
Gość: kochaniutka
Gość: tato999
mnie też takie osoby wkurzają i to bardzo dlatego m.in. ograniczyłam uczestnictwo w forum bo potrafiły te osoby szczególnie jedna popsuć radość z największej wygranej
Gość: marielu
ja to całymi dnjami siedze f necie i szukam ofjary
wjadomo
człowjekowi nie idzie f życiu to szuka zaczepkji
wjadomo...
Gość: zeida
to fakt, jak wrażliwcowi jak ja, ktoś dokopie, to czasem tydzień zajmuje, żeby się pozbierać.
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Marielu sama jesteś ofiaro...
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: kasia9791
u mnie wysiada zawsze przy takiej paskudnej pogodzie jak teraz
tylko tydzień? mje trza było 6 miesięcy bym zechciala tu zajrzeć
mrałłłł dziabnij mje jeszcze po zadku gazetom , wyciongnij pejczyk i bedem cała scensliwa
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i jeszcze kajdankami z różowym futerkiem przypnę do kaloryfera! a co!
Gość: mamamarcelka
Gość: aleks21
No to nie wiem kto ma gorzej... Bo mój mąż oziębły z konieczności
A mnie wkurza, to, że chciałabym się już rozpakować jednak lekarz na razie szans na to nie daje...
zboczeńcó !! Matka Polka , brzuch jak armata u boku maleństwo a ta mje w kajdanki
Ale ja wjem... to czar pasztetófki i órkok osobisty
a ja twojego bloga bacznie czytam, wjenc pisz ładnie i poprawnie bo siem uczepje o !
śfintuszko Ty
Osz w morde jeża , ja to do ostatniej chwili robiłam wszystko by sie nie rozpakować
a tego to już nie wiem
Gość: czarnygreg
Gość: moniaainom
Ja po 3 godzinach na porodówce chciałam wracać do domu
Dobre
No łazi coś po mnie i mnie wkurza!!!
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006