Wkurza mnie...

Gość: andzia2005

#3378803 Napisano: 14.05.2010 10:08:33
wkurza mnie, że nie mogę dokarmić rybek emotka taki net zamulony, że fb mi się nie odpala
0 0

Gość: katrin22

#3378807 Napisano: 14.05.2010 10:09:17
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie dzisiejszy dzień , cały czas pada i jest zimno a ja nie moge nic robić w ogródku, a mam drzewka do sadzenia emotka

nooo..... a ja - chociaż lubię majowy ciepły deszczyk - klnę już, jak szewc, bo leje ponad 24 godziny, a moja Córa ma Komunię za trzy dni...
emotka

Przeżyjesz nawet z deszczem, 2 lata temu moja bratanica też miała Komunię w deszczowy dzień,było OK, oprócz palaczy, bo nie mieliśmy wtedy altany przed domem i ci biedacy stali z fajką w drzwiach emotka

no, na to liczę, że jakoś to przeżyję!
ale codziennie teraz próby pod parasolami... a potem te białe sukienki!
żałość bierze!
emotka
ale - dzięki za słowa otuchy! emotka

emotka
Postarajcie się mieć autko blisko Kościółka, żeby córa szybciótko wsiadła jak będzie lało emotka
Ale trzymam kciuki za ładną pogodę emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#3380162 Napisano: 14.05.2010 04:34:10
Wkurzają mnie ludzie na tym forum, którzy piszą tylko po to aby kogoś wkurzyć lub komuś dokuczyć. Niektórzy potrafią tylko prowokować kłótnie, pewnie nie wychodzą w ogóle z domów, siedzą całymi dniami na internecie i resztki człowieczeństwa pozanikały emotka
0 0

Gość: tato999

#3380383 Napisano: 14.05.2010 05:37:17
kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na tym forum, którzy piszą tylko po to aby kogoś wkurzyć lub komuś dokuczyć. Niektórzy potrafią tylko prowokować kłótnie, pewnie nie wychodzą w ogóle z domów, siedzą całymi dniami na internecie i resztki człowieczeństwa pozanikały emotka

mnie też takie osoby wkurzają i to bardzo dlatego m.in. ograniczyłam uczestnictwo w forum bo potrafiły te osoby szczególnie jedna popsuć radość z największej wygranej
0 0

Gość: marielu

#3380569 Napisano: 14.05.2010 06:28:44
o

ja to całymi dnjami siedze f necie i szukam ofjary

wjadomo

człowjekowi nie idzie f życiu to szuka zaczepkji

wjadomo... emotka
0 0

Gość: zeida

#3380593 Napisano: 14.05.2010 06:33:53
tato999 napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

mnie też takie osoby wkurzają i to bardzo dlatego m.in. ograniczyłam uczestnictwo w forum bo potrafiły te osoby szczególnie jedna popsuć radość z największej wygranej

to fakt, jak wrażliwcowi jak ja, ktoś dokopie, to czasem tydzień zajmuje, żeby się pozbierać.
0 0

avatea

#3380594 Napisano: 14.05.2010 06:34:45
marielu napisał(a):

o

ja to całymi dnjami siedze f necie i szukam ofjary

wjadomo

człowjekowi nie idzie f życiu to szuka zaczepkji

wjadomo... emotka

Marielu sama jesteś ofiaro... emotka zaczepki ci się zachciewa.... a masz emotka emotka
0 0

Gość: kasia9791

#3380601 Napisano: 14.05.2010 06:36:22
sss199 napisał(a):

denis35 napisał(a):

Wkurzają mnie ludziki z forum które wiedza z jakimi czasami grac w konkursie coli a nie chcą sie podzielić ta informacja emotka ja chce tylko jedna piłke a nie cały sklep emotka to po co to forum jak sie nie wymienia tak istotnych informacji emotka

Nie licz na cud, hurtownie trzeba zaopatrzyć.
Żeby nie było nie bawię się w takie konkursy.
Wkurza mnie TP i ich flagowy twór Neostrada, który przynajmniej raz w ciągu miesiąca (czasami dwóch) wysiada emotka

u mnie wysiada zawsze przy takiej paskudnej pogodzie jak teraz emotka
0 0

#3380635 Napisano: 14.05.2010 06:44:36
zeida napisał(a):

to fakt, jak wrażliwcowi jak ja, ktoś dokopie, to czasem tydzień zajmuje, żeby się pozbierać.

tylko tydzień? mje trza było 6 miesięcy bym zechciala tu zajrzeć emotka

avatea napisał(a):

Marielu sama jesteś ofiaro... emotka zaczepki ci się zachciewa.... a masz emotka emotka

mrałłłł dziabnij mje jeszcze po zadku gazetom , wyciongnij pejczyk i bedem cała scensliwa emotka
0 0

avatea

#3380650 Napisano: 14.05.2010 06:50:01
marielu napisał(a):

zeida napisał(a):

tylko tydzień? mje trza było 6 miesięcy bym zechciala tu zajrzeć emotka

avatea napisał(a):

mrałłłł dziabnij mje jeszcze po zadku gazetom , wyciongnij pejczyk i bedem cała scensliwa emotka

i jeszcze kajdankami z różowym futerkiem przypnę do kaloryfera! a co!
0 0

Gość: mamamarcelka

#3380665 Napisano: 14.05.2010 06:56:34
Wkurza mnie pogoda za oknem obrzydliwa emotka Mężo mnie dziś wkurzył bo chyba przez ta pogode oziębly jakis emotka I dziecie moje ani mysli o spaniu dzis, tylko swoje autorskie utwory wyspiewuje z lozeczka emotka
0 0

Gość: aleks21

#3380676 Napisano: 14.05.2010 07:00:22
mamamarcelka napisał(a):

Wkurza mnie pogoda za oknem obrzydliwa emotka Mężo mnie dziś wkurzył bo chyba przez ta pogode oziębly jakis emotka I dziecie moje ani mysli o spaniu dzis, tylko swoje autorskie utwory wyspiewuje z lozeczka emotka

No to nie wiem kto ma gorzej... Bo mój mąż oziębły z konieczności emotka , jest po operacji wyrostka i niestety.. kiepsko na razie z nim emotka
A mnie wkurza, to, że chciałabym się już rozpakować jednak lekarz na razie szans na to nie daje...
0 0

#3380677 Napisano: 14.05.2010 07:00:33
avatea napisał(a):

i jeszcze kajdankami z różowym futerkiem przypnę do kaloryfera! a co!

zboczeńcó !! Matka Polka , brzuch jak armata u boku maleństwo a ta mje w kajdanki emotka

Ale ja wjem... to czar pasztetófki i órkok osobisty emotka Po prostu jesteś zboczona i masz słabość do e-konkursowych przygłupów emotka

a ja twojego bloga bacznie czytam, wjenc pisz ładnie i poprawnie bo siem uczepje o !

śfintuszko Ty emotka
0 0

#3380680 Napisano: 14.05.2010 07:02:00
aleks21 napisał(a):

A mnie wkurza, to, że chciałabym się już rozpakować jednak lekarz na razie szans na to nie daje...

Osz w morde jeża , ja to do ostatniej chwili robiłam wszystko by sie nie rozpakować emotka No przeca to pjeronie boli jak jak jasny gwint
emotka
0 0

#3380693 Napisano: 14.05.2010 07:06:20
marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Osz w morde jeża , ja to do ostatniej chwili robiłam wszystko by sie nie rozpakować emotka No przeca to pjeronie boli jak jak jasny gwint
emotka

a tego to już nie wiem emotka Pierwsze dziecię wyszło bez problemu... na stole operacyjnym emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3380701 Napisano: 14.05.2010 07:10:24
a mnie wkurza to zawyżanie wartości wygranych rzeczy przez organizatorów, prostownica wygrana w Tesco, niby to warta przeszło 3 stówki(regulamin) jak się poszuka to od 170 można kupić
0 0

Gość: moniaainom

#3380706 Napisano: 14.05.2010 07:12:18
aleks21 napisał(a):

marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

emotka

a tego to już nie wiem emotka Pierwsze dziecię wyszło bez problemu... na stole operacyjnym emotka

Ja po 3 godzinach na porodówce chciałam wracać do domu emotka Prosiłam lekarzy, zeby mnie puścili i starałam się przekonać męża, żeby mnie zabrał i jutro wrócimy i wtedy będę bardziej przygotowana emotka
0 0

#3380764 Napisano: 14.05.2010 07:29:38
moniaainom napisał(a):

aleks21 napisał(a):

marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

emotka

Ja po 3 godzinach na porodówce chciałam wracać do domu emotka Prosiłam lekarzy, zeby mnie puścili i starałam się przekonać męża, żeby mnie zabrał i jutro wrócimy i wtedy będę bardziej przygotowana emotka

Dobre emotka Podoba mi się ten tekst. A wkurza fakt, że coś bym sobie zjadła... I nie są to chipsy, lizaki, czekolada, snickers, zupka chińska, wafelki. Zostały jeszcze śledzie albo szprotki. Ale nie jestem pewna czy to jest to emotka
No łazi coś po mnie i mnie wkurza!!! emotka
0 0

#3380803 Napisano: 14.05.2010 07:40:12
jak bylam grubaśna to żarlam wsio co na drzewo nie uciekało emotka jakie to było fajne... zero skrupułów , żadnych hamulców ... emotka cud, miód ..
0 0

ziolko

#3380844 Napisano: 14.05.2010 07:55:04
aleks21 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

aleks21 napisał(a):

marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

emotka

Dobre emotka Podoba mi się ten tekst. A wkurza fakt, że coś bym sobie zjadła... I nie są to chipsy, lizaki, czekolada, snickers, zupka chińska, wafelki. Zostały jeszcze śledzie albo szprotki. Ale nie jestem pewna czy to jest to emotka
No łazi coś po mnie i mnie wkurza!!! emotka

jesteś pewna, że to nie wszy?? emotka
0 0