Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dokładnie to samo... Albo jak coś wygram i chcę np sprzedać to słyszę Skoro wygrałaś ZA DARMO to możesz trochę taniej dać Aż się we mnie gotuje! Wtedy odpowiadam, żeby sobie ta osoba sama wygrała...
Gość: krynia
Najgorzej jak ktoś ma przysłowiowe gołe cztery litery, a wybrzydza...
Z rok temu sąsiad tak u mnie zmywarę kupował...
Szkoda mu było po znajomości nawet 5 stów!
W końcu wkurzyłam się, bo ile można sprzęt trzymać, i sprzedałam na Allegro za niezłą kaskę a teraz facet sobie w brodę pluje
Gość: kingaa
mam nadzieję, że podrzuciłaś mu linka z allegro, żeby widział za ile sprzedałaś zmywarkę, bo ja bym mu pokazała, żeby go już całkiem szlag trafił, że taka okazyjna cena i było źle
Coś ty? Jeszcze lepiej go urządziłam, bo musiał mi pomóc wtaszczyć towar do autka!
ps. niech ktoś zakręci deszcz, bo niedługo będę musiała ponton z szafy wyciągnąć
To w Fabryce Szczęścia też leje ?
Z konkursów oczywiście!
W taką pogodę tylko na konkursowe zakupy mogłabym się ruszyć z chaty...
Gość: polec
ŻENADA!!!!!
Gość: sophie
No to już bez sensu.To zamiast wygranych np drogich kremów Tam Vichy czy innych to daj tej osobie z jakiejś okazji kupiony przez ciebie krem Nivea za 5 zł jak jej nie pasuje .Zobaczymy co powie/?buahahah
zaczytana-pola
Postów 11551
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie marudź, masz 5 ode mnie
Gość: kasia9791
na pocieszenie masz 5 na ketchup
wkurza mnie pogoda i choróbsko które znów dopadło syncia
Żeby tam kremy !
Ale ja na porządne prezenty mam porządne AGD lub RTV...
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to załozyłam sobie konto na tych keczupach dla Ciebie
a ja się wkurzam,ze jutro do pracy a tam neta brak...
Gość: sophie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też już nie mam problemów z sępami zawsze dostaja ci którzy w jakimś stopniu mi pomagaja, nikt inny kto odmówił mi pomocy nie dostanie i nie ma wyjatku, szwagier kiedys chciał pianke do golenia, ale wcześniej nie pozwolił żeby przyszło coś na niego i poprostu nie dostał
Z prezentami nigdy nikt nie skrzywił się że to z konkursu, ostatnio babcia na imieniny dostała mega reklamówke kosmetyków była przeszczęśliwa, jak ktos cos napomknął że to z konków babcia powiedziała to też wygraj
a z teściami mam odwrotny problem który doprowadza mnie do szału, nic nie moge im dac, jako że teściowa często sprzedaje moje rzeczy z konkursów wszystko chce kupić sama nic za darmo musze wymyslac okazje zeby jej dać w prezencie inaczej obraża się, teraz tv chcem dać im i już teściu zapowiedział że nie ma nawet mowy że weźmie go za darmo i znowu będziemy bawic się w wymyslanie okazji.
Więc czasem wystarczy troszke asertywności wy nauczycie się odmawiać to inni to docenia
Ale człowiek jest istotą dość skomplikowaną i każdy reaguje inaczej...
Jednemu wystarczy powiedzieć nie, na innych trzeba już sztuczek!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedyś też rozdawałam i nie potrafiłam odmawiac ale właśnie do czasu ...
teraz juz umiem , bo wiem że nic nie dostaje za darmo, na wszystko idzie czas, pieniądze.
Owszem nie mówie że nie daje nic, jak nabardziej, ale nie kiedy ktoś żąda ale wtedy kiedy sama chce, nie raz jak jade do kogos to biore kosmetyki, czy chemie, kawe ale nie jest to zawsze
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie wkurza mnie ze znowu w tym roku nigdzie nie pojade na wakacje bo zwyczajnie nie mam kasy... za rok kupujemy mieszkanie i kazda złotowka sie liczy, nie pamietam kiedy gdzies byłam bo ciagle cos... a to corka za mała a to nie ma kasy a to jest masa wazniejszych spraw.... itd itp normalnie mam ochote sie poryczec kolejne lato w bloku (ktore to juz z rzedu?) marze zeby wyrwac sie gdziekolwiek na tydzien dwa odpoczac od codziennosci...