Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dorota19791
to ze mam wielki problem i nie umiem sobie sama z nim poradzic
Gość: tedance
Po burzy zawsze wychodzi słońce, przesyłam Ci moc pozytywnej energii
Gość: loczeq
z natury nic za darmo nie rozdaje ! czy ci co pracuja dziela sie ze mna pensja ? bonami swiatecznymi ? czy tez premiami ?
Gość: krynia
Ja też umiem powiedzieć NIE, ale wejdź w skórę takiej mai21z, którą ktoś rozstawia po kątach i szarogęsi się jej wygranymi...
A tak naprawdę, to wielu z nas nie przyznaje się, że choć raz przytrafił mu się mniejszy lub większy konflikcik ze znajomymi lub rodzinką z wygranymi w tle
a różne gadżeciki (czyt. telewizorki, rowery...) też lubi, czy gustuje tylko w kinie ?
Gość: katrin22
Gość: puchiko
to jest chyba taka ich wada fabryczna
mnie wkurzają teksty w stylu to też wygrałaś?, nieważne co mam nowego(mp3 czy nową torbę itp) i dodam, że raczej to nie są wyrazy podziwu i zachwytu, że coś wygrałam
wkurza mnie jeszcze jedna rzecz, mój chłopak jeszcze mieszka z rodzicami i jak są to oni mu gotują a jak wyjeżdżają na dłużej to chodzi na obiady do siostry, tak jakby sam nie potrafił nic zrobić dla siebie
a ja zazwyczaj uprzedzam takie towarzycho i mówię pół-żartem, że wszytko wygrałam
brak im wtedy komentarzy
Gość: natie
Gość: sabikus
Gość: yaro2004
u mnie takie konflikty pojawiaja sie notorycznie i nie zawsze da sie polubownie wyjść z opresji. Sam naleze do tych co nie wiedza jak sobie z tym poradzic, a nie mówienie nie wchiodzi w gre bo jak sie mieszka z rodzinka pod jednym dachem - nie da sie ukryc kuriera
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja Was rozumiem. Moj też mieszka z mamą i nie pracuje. Pomaga tyko czasem w firmie rodzinnej. Takie gadżety jak ipody czy aparaty sprzedaje i kasa z nich nie pogardzi
Na najbliższą rodzinkę mam świetny sposób - wszyscy mi muszą pomóc
Wymyślam SMS-ki, ale telefony muszą sobie doładować sami.
To co padnie na telefon dziadka czy brata, jest wtedy jego !!!
Są obarczeni też zakupami w konkretnych sklepach - w zależności od tego, gdzie kto ma bliżej
Wtedy i wilk syty i owca cała...
Gość: rafi323raf
miałem odpisać, tylko wiadomośc na drugi dzień zobaczyłem, a zwykle nie odpisuje od razu, a więc odłożyłem odpisanie na później i zwyczajnie zapomniałem
Gość: ati88
Chłopak się tez cieszy ze wygrywam, ale mi nie pomaga bo kiepskie hasełka wymyśla
Jedynie „koleżanka” jest zazdrosna i nic jej nie mowie.. i przestałam się z nią kolegować bo odkąd zaczęłam się bawić w konkursy zmieniła do mnie nastawienie..
A mnie strasznie wkurza ta pogoda cos czuje ze chora będę
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie, że zimno, zimno, zimno...
Gość: grancias
Dzisiaj dowiedziałem się, że w czasie ostatniego zjazdu mam 4 zaliczenia! Ku ... Oni myślą ze my mózgi to mamy supermenów czy jak ? Ten kto układa plany powinien puknąć się kilka razy w łeb!
I wkurza mnie, że do końca maja mam zdać pierwszy rozdział pracy licencjackiej, spis treści i bibliografie ;/ Jestem dopiero na 4 semestrze i dopiero co rozpocząłem ścieżkę specjalizacyjną ;/
I jeszcze jedno. Mam wybierać przedmioty na 6 semestr ... A jeszcze 4 nawet nie miałem szansy zaliczyć bo egzaminy dopiero w czerwcu
Ehhh ... wygadałem się
Gość: marielu
a wy tu zaraz o pazerności rodzin i rozporządzaniem
no nie wjem może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem bo taka mało mundra jestem
Jedno z drugim ma wiele wspólnego, bo i mnie spotkało wielkie phi na widok drogiego, aczkolwiek wygranego, a nie kupionego prezentu...
I miałam prawo się wkurzyć, że ktoś podsumował Wygrane to skombinowane...
A gdzie jak nie tu można poskarżyć się, pomarudzić na różne sępy...
Gość: kingaa
skąd ja to znam
ja bym nie narzekała, jakby mnie ktoś obdarowywał takimi wygranymi prezentami