Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
uważam natomiast ze nasze prawne rozwiazania nie chronią osoby pokrzywdzonej tylko sprawcę,
jak cię ktoś napadnie to pytają czemu tamtędy szłaś, jak zgwałci to oskarżają o krótką spódniczkę, jak okradnie to obwiniają ze nieuważna jesteś, jak oszukają to naiwna, tylko złodziej, włamywacz, gwałciciel niczemu niewinny
Gość: krynia
no to urlop z głowy!
ja wzięłabym zaświadczenie z policji - taką notatkę służbową i na tej podstawie masz prawo przełożyć lub w ogóle zrezygnować z wyjazdu
jeśli masz wycieczkę UBEZPIECZON¡, wypłacą Ci ODSZKODOWANIE, bo to zdarzenie losowe
lepsze to, niż nerwy
a przecież po spisaniu wstępnego protokołu i oględzinach miejsca zdarzenia czekają Was jeszcze przesłuchania itd. itp.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w polskim prawie jest masakra odczuwam sama jak podziurawiony jest kodeks i tylko wiem jedno zawsze trzeba w każdej sytuacji zabezpieczać sie na przyszłość dowodami zdjęciami filmami bo tylko dzięki temu można coś jeszcze zwojowac i choc miec nadzieje
zaczytana-pola
Postów 11559
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Twoim miejscu poprosiłabym kogoś z rodziny, żeby siedział w domu na czas wyjazdu. Kto wie, czy drugiego podejścia nie zrobią, tym bardziej jeśli dowiedzą się, że wyjeżdżasz.
Gość: tedance
Na biednego nie trafili
Gość: krynia
MOŻE JESTEM ZBYT KRÓTKO NA FORUM, ALE JA BYM, SOBIE NIE POZWOLIŁA NA TEGO TYPU KOMENTARZE w tak drażliwym temacie.
Jesteś jasnowidzem, ze wiesz komu się przelewa i kogo mogą bezkarnie szabrować ?!
Oby na Ciebie nie trafiło...
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza
Gość: agava
Gość: czarnygreg
ponieważ swój post umieściłaś pod moim wpisem to rozumiem ze odnosi się do mnie,
nie ma chyba znaczenia czy jestem biedna czy nie, przyznam jednak ze taki komentarz bardzo mnie zabolał.
Nie chciałam się tutaj na forum Wam naprzykrzać, nie doznałam jakiś strasznych strat, moja sytuacja jest przeciez komfortowa w porównaniu do osób którym splądrowano mieszkanie albo ofiar powodzi.
Przeżycie jednak było paskudne, i nie chodzi tutaj o straty materialne ale o naruszenie prywatności i poczucie zagrożenia.
Najlepiej taką sytuację rozumieją osoby, które przeżyły coś podobnego.
Rozumiem ze internet jest anonimowy i daje sposobność do róznych wypowiedzi, czy warto jednak popisywać sie dowcipem (jak dla mnie bardzo słabym) kosztem robienia komuś przykrości?
Nie wydaje mi się.
Zyczę Ci Tendance żeby nic podobnego Cię nie spotkało a jeśli już to żebyś nie usłyszała podobnego komentarza.
Gość: zucchini
Gość: andzia2005
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram Cię Krynia,ale na zawiść i bezduszność nie ma lekarstwa!!!:(Prawda Tedance?)
Gość: iwonciaaa
weronika112
Postów 53
Data rejestracji 05.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo słabym. Tendance usilnie próbuje zabłysnąć inteligentnymi, błyskotliwymi żartami, a jak wychodzi - każdy widzi.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: moniaainom
Jak dla mnie, trochę przesadzacie. Zawiść i bezduszność? Ludzie, skąd w was tyle negatywnych emocji? Wystarczy napisać, że nie było to zbyt miłe, ale zawistne i bezduszne? Bez przesady... Ty zapewne z tych, którzy wszędzie widzą zazdrość
Gość: moniaainom
Gość: mrilka
Gość: amif