Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#3454729 Napisano: 13.06.2010 02:30:53
moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka
0 0

bridget

#3454755 Napisano: 13.06.2010 02:41:20
cb656 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze prosze o głos w konkursie na zdjecie nr 4 i zdjecie nr 8 w konkursie, a kazdy glosuje jak chce i gdzie chce nie baczac co jest opisane:/ straciłam mase głosów, a w danym konkursie mozna zagłosowac tylko 1 przez okres jego trwania:/ i nigdy nie uzbieram najwiekszej ilosci głosów

Straszne...

Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????
Podłość ludzka nie zna granic... (zacytował na koniec z goryczą słynną kwestię z Wyjścia awaryjnego)

emotka emotka

:P eee no ludzie głosuja ( bardzo dziękuje) tylko na roznych 8 moich zdjęc:)) troche dziwny ten konkurs nie mozna podac linka bezposrednio do zdjecia które chce by było oceniane, zdjecia na konkurs wysyłało sie w grudniu na plycie , w marcu czy kwietniu miał sie konkurs skonczyc, został przedłuzony do maja, a chyba od czerwca ruszył , nawet nie wiem, bo regulamin jest stary
0 0

Gość: krynia

#3454763 Napisano: 13.06.2010 02:46:12
swibek napisał(a):

krynia napisał(a):

kaoa napisał(a):

(...)

wkurza mnie, że mam zapachowe chusteczki higieniczne... po co one są zapachowe? przecież i tak nic nie czuję przez ten katar emotka

emotka a od czego wyobraźnia ?!
ja nawet czuję, jakie badziewie Ci wcisnęli emotka

a ja mam katar po zapachowych.. emotka jak ja nie cierpię mięty!! POCZUŁAM MIÊTÊ!!! opakowanie zielone to se myśle, że chusteczki normalne.. i masz!! emotka kicham dalej jak widzę!! dobrze, że tylko to.. emotka

emotka do zielonego ciągnie emotka
no ładnie emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3454775 Napisano: 13.06.2010 02:48:37
kaoa napisał(a):

(...) wkurza mnie, że mam zapachowe chusteczki higieniczne... po co one są zapachowe? przecież i tak nic nie czuję przez ten katar emotka

One są zapachowe po to, by inni wokół Ciebie odczuwali przyjemność z Twojej obecności, nawet pomimo Twojego kataru emotka emotka
0 0

#3454777 Napisano: 13.06.2010 02:49:49
cb656 napisał(a):

Straszne...

emotka emotka

emotka a potwory z nas, emotka
straszne potwory emotka

bo w piaskownicy z klikankami się już nie bawimy emotka emotka emotka

0 0

#3454783 Napisano: 13.06.2010 02:52:34
krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Straszne... Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????

emotka emotka

straszne potwory emotka

0 0

#3454787 Napisano: 13.06.2010 02:53:52
cb656 napisał(a):

Straszne... Powiem więcej - to tragiczne! Ludzie! Jak możecie nie głosować na zdjęcia kejti!! Przecież ona tak bardzo tego chce!! Potwory bez serca!! I bez gustu (dodało po cichu to złośliwe wcielenie piszącego) Jak możecie nie poznać się na pięknie tych zdjęć i uznać, że inne według waszego spaczonego gustu są lepsze??!! No jak????

emotka emotka

straszne potwory emotka

0 0

bridget

#3454792 Napisano: 13.06.2010 02:55:37
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka

straszne potwory emotka

emotka

0 0

#3454795 Napisano: 13.06.2010 02:57:15
keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka
0 0

bridget

#3454806 Napisano: 13.06.2010 03:01:34
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3454807 Napisano: 13.06.2010 03:02:01
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

Klikankom zabieramy grabki w piaskownicy emotka
0 0

#3454812 Napisano: 13.06.2010 03:03:48
moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

dobry pomysł, bo ja już poupychałam po kieszeniach wszystkie foremki emotka
pisze się ktoś na wiaderka i łopatki emotka
0 0

Gość: tedance

#3454815 Napisano: 13.06.2010 03:05:19
krynia napisał(a):

moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

Jeśli tylko zmieścisz się do takiego wiaderka, to ja się piszę.
0 0

#3454820 Napisano: 13.06.2010 03:07:14
keiti78zg napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

oj krynia, krynia czasami wydaje mi sie ze masz za duzo do powiedzenia na kazdy temat. Sa rozne konkursy i kazdy ma prawo wyboru, w których bierze udział nie umniejszajac innym ( osobom/konkursom) emotka

pardon keiti emotka
nie obrażaj się tak od razu, bo nam od wczoraj trochę palma odbija emotka
0 0

bridget

#3454826 Napisano: 13.06.2010 03:11:31
krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

pardon keiti emotka
nie obrażaj się tak od razu, bo nam od wczoraj trochę palma odbija emotka

:) to moze w ramach skruchy zagłosujesz;))):P, dobra koniec tematu , musze troche poprojektowac;))
0 0

#3454827 Napisano: 13.06.2010 03:12:26
tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

no emotka emotka

Jeśli tylko zmieścisz się do takiego wiaderka, to ja się piszę.

ja tam po wiaderkach się nie szlajam emotka emotka emotka
0 0

joan

#3455167 Napisano: 13.06.2010 05:56:00
Ła, jak fajnie, ktoś się wkurzył za mnie w sprawie konków klikanych. I ja już nie muszę emotka Mordeczki, aż bym Wam z wdzięczności w coś kliknęła emotka
PS: A wiecie co? Ja dzięki tym konkom klikanym dostaję peeełno bezinteresownych pw emotka Do tego każdy chce być moim zajefajnym znajomym na fb emotka Nie do wiary, jak bardzo jestem lubiana, żyć nie umierać emotka
0 0

Gość: bruce

#3455183 Napisano: 13.06.2010 06:05:15
joan napisał(a):

Ła, jak fajnie, ktoś się wkurzył za mnie w sprawie konków klikanych. I ja już nie muszę emotka Mordeczki, aż bym Wam z wdzięczności w coś kliknęła emotka
PS: A wiecie co? Ja dzięki tym konkom klikanym dostaję peeełno bezinteresownych pw emotka Do tego każdy chce być moim zajefajnym znajomym na fb emotka Nie do wiary, jak bardzo jestem lubiana, żyć nie umierać emotka

emotka emotka
i znów wkurzać się nie da, choćby się nawet chciało, na cokolwiek, po tak rewelacyjnym wpisie!
emotka
a klikane faktycznie wkurzają ostro! emotka
0 0

Gość: jopi

#3455188 Napisano: 13.06.2010 06:06:33
a mnie wkurza brak wygranych emotka

zwłaszcza w opisówkach- nie mogę trafić w gusta żadnej komisji emotka

0 0

Gość: bruce

#3455196 Napisano: 13.06.2010 06:08:13
jopi napisał(a):

a mnie wkurza brak wygranych emotka

zwłaszcza w opisówkach- nie mogę trafić w gusta żadnej komisji emotka

wiem coś o tym!
bo te komisje są albo bardzo wybredne i nic im nie pasuje, albo też bardzo leniwe i wybierają na chybił-trafił emotka
0 0