Wkurza mnie...

Gość: krynia

#3455610 Napisano: 13.06.2010 08:13:10
monia24 napisał(a):

No dobra, skoro przesłodzone serduszka nie w modzie to proszę bardzo emotka

a jolki z tańca na lodzie nie masz przypadkiem emotka
0 0

monia24

#3455636 Napisano: 13.06.2010 08:18:18
krynia napisał(a):

monia24 napisał(a):

No dobra, skoro przesłodzone serduszka nie w modzie to proszę bardzo emotka

a jolki z tańca na lodzie nie masz przypadkiem emotka

kochana, to moje poranne zdjęcie emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3455647 Napisano: 13.06.2010 08:19:41
joan napisał(a):

keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest emotka Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może emotka
No i proszę, jest śmiech, jest okejka emotka Przestałam się wkurzać emotka Abstrahując - fajny mecz teraz w tv.

Rety, gdzie Ty byłaś, że ja się na Ciebie nie natknąłem dotychczas??
Lejesz balsam na moje serce takim pisaniem emotka
Nie dość, że jasno i czytelnie, bez wyrafinowanej złośliwości, ale wystarczająco dosadnie...
Kurczę, pięknie to ujęłaś, przychylam się i podpisuję emotka
P.S. Gdybym miał konto na facebooku (a nie mam i nie zamierzam mieć) to kliknąłbym Ci za to LUBIÊ TO! emotka emotka
0 0

bridget

#3455709 Napisano: 13.06.2010 08:35:47
joan napisał(a):

krynia napisał(a):

jak nam tak palma odbija, to ja się przyznam osobiście, że jedynie zdjątko z palmą wzbudziło moje zainteresowanie emotka szacun za pomysł i inwencję twórczą emotka

W każdym razie, konkurencja wymiata, nawet nie ma co startować. Ta kiełbasa wybitnie wpisuje się w klimat relaksu i SPA emotka

moniaainom = emotka

keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest emotka Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może emotka
No i proszę, jest śmiech, jest okejka emotka Przestałam się wkurzać emotka Abstrahując - fajny mecz teraz w tv.

hmmm akurt na konki klikane wydaje mi sie, ze trzeba najwiecej czasu poswiecic, chcac oczywiscie w nich wygrac (uczciwie). Irytujące w tym co napisałas jest to, ze dla Ciebie osoby z forum klinijcie sa gorsi, z góry to zakładasz , ze sa mało ambitni ( bez polotu). To, ze biora udział w tego rodzaju konkursach nie oznacza, ze w innych sie nie udzielają. Kazdy ewoluuje, czesc z Was równiez jakis czas temu tam zaczynała - co nie uwazam zeby było jakąs ujmą. Hmm co do wysyłania pw nieznajomym ( pochodzacym nie z watku kliknijcie) ciezko mi sie wypowiadac, bo tego nie robie, ale tez nie bede wypowiadac sie za reszte.
0 0

visserarthur

#3455720 Napisano: 13.06.2010 08:38:07
a mnie wkurza, że ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się wygrali taniec z gwiazdami, po prostu ze zlosci zaraz mnie trafi emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#3455727 Napisano: 13.06.2010 08:39:29
visserarthur napisał(a):

a mnie wkurza, że ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się wygrali taniec z gwiazdami, po prostu ze zlosci zaraz mnie trafi emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurzyło emotka
0 0

joan

#3455746 Napisano: 13.06.2010 08:42:52
cb656 napisał(a):

Rety, gdzie Ty byłaś, że ja się na Ciebie nie natknąłem dotychczas??
Lejesz balsam na moje serce takim pisaniem emotka
Nie dość, że jasno i czytelnie, bez wyrafinowanej złośliwości, ale wystarczająco dosadnie...
Kurczę, pięknie to ujęłaś, przychylam się i podpisuję emotka
P.S. Gdybym miał konto na facebooku (a nie mam i nie zamierzam mieć) to kliknąłbym Ci za to LUBIÊ TO! emotka emotka

O rety, ale miłe emotka Aż nie wiem, co napisać emotka Ja tutaj kiedyś z rzadka zaglądałam, bo do niedawna nie miałam neta. Teraz to sobie śmigam Netią że fiu fiu emotka Napisałam swoją opinię, każdy może mieć inną, ale fajnie, że ta jest nasza wspólna emotka

PS: Od razu wskakuję do wanny i idę spać, żeby mi się dobry humor przez sen spotęgował emotka Dobrej nocy.
0 0

Gość: xagadee

#3455748 Napisano: 13.06.2010 08:43:10
ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

to trzeba było głosować na konkurencję emotka

wkurza mnie, że nie wiem kto to jest ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się emotka
0 0

visserarthur

#3455764 Napisano: 13.06.2010 08:46:41
xagadee napisał(a):

ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

to trzeba było głosować na konkurencję emotka

wkurza mnie, że nie wiem kto to jest ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się emotka

glosowalem
emotka emotka wyslalem z 15 smsow i 5 zwrotek dostalem:glosowanie zakonczone, a smsy wyslalem z 30 minut przed koncem glosowania... ktos sie postaral zeby smsy o tresci 4 nie dotarly...!!!
0 0

Gość: frezja

#3455770 Napisano: 13.06.2010 08:47:59
polec napisał(a):

krynia napisał(a):

polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

telefon mojego męza wysyła smsy i dochodzą w przeciagu niecałej sekundy, gdzie moje idą średnio 4 sekundy.
WRRRR !!!! emotka emotka emotka

łał! co to za telefon? emotka

Nokia N97

powiedz jeszcze, że za... złotówkę emotka

te smsy to nawet 1,22 za sztukę emotka ) emotka

jej chodzilo ,ze kupilas za zlotowke telefon a nie po ile sa smsy emotka
0 0

visserarthur

#3455773 Napisano: 13.06.2010 08:48:28
xagadee, pomoglbym Ci rozszyfrowac kto to jest, ale niestety nie wiem- opisalem to cos jak najbardziej potrafilem.
0 0

Gość: xagadee

#3455776 Napisano: 13.06.2010 08:49:34
visserarthur napisał(a):

glosowalem
emotka emotka wyslalem z 15 smsow i 5 zwrotek dostalem:glosowanie zakonczone, a smsy wyslalem z 30 minut przed koncem glosowania... ktos sie postaral zeby smsy o tresci 4 nie dotarly...!!!

a dlaczego o treści 4 skoro w finale brały udział dwie pary? emotka

nadal mnie wkurza, że nie wiem kto to ta nadęta dziewucha itd. - nie oglądam tego, wiec nie wiem która była nadęta emotka
0 0

visserarthur

#3455792 Napisano: 13.06.2010 08:53:18
xagadee napisał(a):

visserarthur napisał(a):

glosowalem

a dlaczego o treści 4 skoro w finale brały udział dwie pary? emotka

nadal mnie wkurza, że nie wiem kto to ta nadęta dziewucha itd. - nie oglądam tego, wiec nie wiem która była nadęta emotka

uuu z pytaniem dlaczego 4 to musisz zwrocic sie do TVN
0 0

Gość: polec

#3455793 Napisano: 13.06.2010 08:53:22
frezja napisał(a):

polec napisał(a):

krynia napisał(a):

polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

telefon mojego męza wysyła smsy i dochodzą w przeciagu niecałej sekundy, gdzie moje idą średnio 4 sekundy.

Nokia N97

wiem.....sama kupiłam mojemu mężowi ten telefon i znam jego cenę... po prostu dyskretnie zeszłam z tematu....
0 0

Gość: szogun102

#3455795 Napisano: 13.06.2010 08:53:52
Mnie wkurza że jednego dnia dodanych konkursów jest parę a następnego dnia ponad setka emotka Nie winie nikogo .Miałem przerwę ponad rok na forum i z perspektywy to widać zmiane .Tak jak na klikach - teraz przeważnie PW ...A kiedyś to było inaczej...komp się zawieszał od ,,dyskusji klikanych'' przeważnie mi emotka stary był emotka Stare dzieje .Pozdrawiam 2008 rok i wcześniej emotka
0 0

zdolnabestia

#3455801 Napisano: 13.06.2010 08:56:16
Ja też chętnie się dowiem która to ta nadęta, bo nie widziałam nigdy żadnego odcinka tańca z gwiazdami, ale i tak niusami o tym programie zasypują wszędzie w necie, więc nawet jeśli nie chcę to na bieżąco wiem kto już odpadł emotka A skoro już wiem kto był w finale, to ciekawe kto się nadął i wygrał emotka
0 0

#3455803 Napisano: 13.06.2010 08:56:32
polec napisał(a):

frezja napisał(a):

polec napisał(a):

krynia napisał(a):

polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

Nokia N97

wiem.....sama kupiłam mojemu mężowi ten telefon i znam jego cenę... po prostu dyskretnie zeszłam z tematu....

ale liczy się refleks i poczucie humoru emotka
0 0

Gość: polec

#3455807 Napisano: 13.06.2010 08:57:08
polec napisał(a):

frezja napisał(a):

polec napisał(a):

krynia napisał(a):

polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

Nokia N97

...bo chyba kolor już nie ma znaczenia emotka emotka emotka , ale jak to Komuś pomoże to bardzo proszę.

Mnie wkurzył, bo za szybko wysyłał !
emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3455958 Napisano: 13.06.2010 10:06:49
xagadee napisał(a):

visserarthur napisał(a):

glosowalem wyslalem z 15 smsow i 5 zwrotek dostalem: glosowanie zakonczone, a smsy wyslalem z 30 minut przed koncem glosowania... ktos sie postaral zeby smsy o tresci 4 nie dotarly...!!!

a dlaczego o treści 4 skoro w finale brały udział dwie pary?

Odpowiedź jest prosta: numery zostały nadane parom na początku rozgrywki, widocznie pary o innych numerach niż 4 odpadły wcześniej emotka Numerów przypisanych do par nie zmienia się w trakcie rozgrywki - para nr 4 od samego początku do samego końca pozostanie parą nr 4, bez względu na zajmowane miejsce w rankingu. To taki nick emotka
0 0

#3455967 Napisano: 13.06.2010 10:10:39
cb656 napisał(a):

xagadee napisał(a):

visserarthur napisał(a):

glosowalem wyslalem z 15 smsow i 5 zwrotek dostalem: glosowanie zakonczone, a smsy wyslalem z 30 minut przed koncem glosowania... ktos sie postaral zeby smsy o tresci 4 nie dotarly...!!!

a dlaczego o treści 4 skoro w finale brały udział dwie pary?

Odpowiedź jest prosta: numery zostały nadane parom na początku rozgrywki, widocznie pary o innych numerach niż 4 odpadły wcześniej emotka Numerów przypisanych do par nie zmienia się w trakcie rozgrywki - para nr 4 od samego początku do samego końca pozostanie parą nr 4, bez względu na zajmowane miejsce w rankingu. To taki nick emotka

widzę że ktoś tu na emotka psy zszedł emotka

podobnie jak taniec z gwiazdami emotka emotka emotka
0 0