Wkurza mnie...

Gość: finessa

#3455197 Napisano: 13.06.2010 06:09:07
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Ła, jak fajnie, ktoś się wkurzył za mnie w sprawie konków klikanych. I ja już nie muszę emotka Mordeczki, aż bym Wam z wdzięczności w coś kliknęła emotka
PS: A wiecie co? Ja dzięki tym konkom klikanym dostaję peeełno bezinteresownych pw emotka Do tego każdy chce być moim zajefajnym znajomym na fb emotka Nie do wiary, jak bardzo jestem lubiana, żyć nie umierać emotka

emotka emotka
i znów wkurzać się nie da, choćby się nawet chciało, na cokolwiek, po tak rewelacyjnym wpisie!
emotka
a klikane faktycznie wkurzają ostro! emotka

O tak emotka a zwłaszcza kochany FB i konkurs dekalog, w którym kochane osóbki z forum wymieniały się głosami, a potem je anulują
emotka bo oczywiście to jeden z ich sposobów, żeby się wbić do rankingu chyba emotka
0 0

Gość: missy7

#3455199 Napisano: 13.06.2010 06:09:38
Klikane wkurzaja ..ale prawda jest taka że tam można łatwo cuś wygrać emotka emotka Fakt trzeba się trochę nasiedzieć
0 0

joan

#3455248 Napisano: 13.06.2010 06:27:40
missy7 napisał(a):

Klikane wkurzaja ..ale prawda jest taka że tam można łatwo cuś wygrać emotka emotka Fakt trzeba się trochę nasiedzieć

Zależy, co się robi podczas owego siedzenia emotka Bo jakoś mam wrażenie, że jeno spamuje znajomych, nieznajomych, nienarodzonych, niepoczętych oraz profile na prababkę od strony matki zakłada. Nie uważam, że łatwo tak coś ugrać i chyba radość jest mniejsza, niż gdy się dostaje nagrodę np. za najbardziej romantyczny opis randki czy najpiękniejszą laurkę własnego dziecka. Może to i dobrze, że nie wszystkim się myśleć chce, paragony zbierać - więcej nagród dla mnie emotka Poza tym to nie te konki mnie wkurzają, lecz niektórzy ludzie w nich uczestniczący. Jak będzie konk na Lajki! o nazwie Spamer dekady, chętnie wezmę udział i poklikam, że hej emotka
0 0

joan

#3455287 Napisano: 13.06.2010 06:40:52
Skoro już jesteśmy w takim odjechanym humorze, zapraszam tutaj: http://www.facebook.com/weloveflo#!/spaplanet Jest tam konk w klimacie Pokaż nam, w jaki sposób się relaksujesz. W sumie, może powinnam go raczej wrzucić w wątek 'Popraw sobie humor...' emotka Niektóre arcydzieła nas autentycznie rozbawiły do łez emotka Nawet przez chwilę miałam ochotę im kliknąć, aby organizatorzy, widząc tę bidę z nędzą pośród zwycięzców skumali mądrość wszechświata w kwestii konków klikanych...
0 0

Gość: krynia

#3455354 Napisano: 13.06.2010 07:01:27
joan napisał(a):

Skoro już jesteśmy w takim odjechanym humorze, zapraszam tutaj: http://www.facebook.com/weloveflo#!/spaplanet Jest tam konk w klimacie Pokaż nam, w jaki sposób się relaksujesz. W sumie, może powinnam go raczej wrzucić w wątek 'Popraw sobie humor...' emotka Niektóre arcydzieła nas autentycznie rozbawiły do łez emotka Nawet przez chwilę miałam ochotę im kliknąć, aby organizatorzy, widząc tę bidę z nędzą pośród zwycięzców skumali mądrość wszechświata w kwestii konków klikanych...

jak nam tak palma odbija, to ja się przyznam osobiście, że jedynie zdjątko z palmą wzbudziło moje zainteresowanie emotka
szacun za pomysł i inwencję twórczą emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3455378 Napisano: 13.06.2010 07:10:05
A jeszcze na temat konków klikanych. Powiem szczerze, że chyba wstydziłabym się spamować znajomych, prosząc o głos. Raz rozumiem, drugi- już bym się głupio czuła, ale następny? Dla mnie to straszny obciach emotka
I tak jak ktoś wcześniej napisał- radość to jest dopiero wtedy, gdy zrobi się coś KREATYWNEGO, co zostanie docenione emotka Bez błagania o kliki, bez żebrania i proszenia wszystkich krewnych i znajomych królika.
0 0

bridget

#3455409 Napisano: 13.06.2010 07:21:34
moniaainom napisał(a):

A jeszcze na temat konków klikanych. Powiem szczerze, że chyba wstydziłabym się spamować znajomych, prosząc o głos. Raz rozumiem, drugi- już bym się głupio czuła, ale następny? Dla mnie to straszny obciach emotka
I tak jak ktoś wcześniej napisał- radość to jest dopiero wtedy, gdy zrobi się coś KREATYWNEGO, co zostanie docenione emotka Bez błagania o kliki, bez żebrania i proszenia wszystkich krewnych i znajomych królika.

po to jest to forum, zeby nie spamowac po znajomych, a poza tym tu nikt nie błąga tylko wymienia sie głosami w ramach innych konkursów, rozumiem , ze uwazasz sie za ambitniejsza, ale nie kazdy jest tak lotny w hasełkach , wiec sobie radzi jak moze z innymi konkursami, w których równiez mozna wygrać. Niekiedy w konkursach fotograficznych równiez mozna zrobic kreatywne zdjecie, czy kreatywna opisówke ( cóz poradzic, ze konkurs jest tak skonstruowany ze wymaga zbierania głosów). Kazdy robi co lubi i to na co pozwala mu czas:)
0 0

Gość: polec

#3455433 Napisano: 13.06.2010 07:26:51
keiti78zg napisał(a):

moniaainom napisał(a):

po to jest to forum, zeby nie spamowac po znajomych, a poza tym tu nikt nie błąga tylko wymienia sie głosami w ramach innych konkursów, rozumiem , ze uwazasz sie za ambitniejsza, ale nie kazdy jest tak lotny w hasełkach , wiec sobie radzi jak moze z innymi konkursami, w których równiez mozna wygrać. Niekiedy w konkursach fotograficznych równiez mozna zrobic kreatywne zdjecie, czy kreatywna opisówke ( cóz poradzic, ze konkurs jest tak skonstruowany ze wymaga zbierania głosów). Kazdy robi co lubi i to na co pozwala mu czas:)

zgadzam się. Jak ja wygralam te meble, to tyle psów co na mnie powiesiły osoby z tego forum to kosmos.
Klikane konki to mozolna robota!.

Niestety nie wszystko ładne co ładne, ale co się komu podoba!

A w temacie wkurza mnie real i telefon mojego męża. Ten pierwszy bo ani w Winarach ani w knorrze nie umiem trafić, do tego telefon mojego męza wysyła smsy i dochodzą w przeciagu niecałej sekundy, gdzie moje idą średnio 4 sekundy.
WRRRR !!!! emotka emotka emotka
0 0

Gość: beciala

#3455444 Napisano: 13.06.2010 07:30:02
polec napisał(a):

telefon mojego męza wysyła smsy i dochodzą w przeciagu niecałej sekundy, gdzie moje idą średnio 4 sekundy.

łał! co to za telefon? emotka
0 0

#3455508 Napisano: 13.06.2010 07:47:03
beciala napisał(a):

polec napisał(a):

telefon mojego męza wysyła smsy i dochodzą w przeciagu niecałej sekundy, gdzie moje idą średnio 4 sekundy.

Nokia N97
0 0

margo466

#3455514 Napisano: 13.06.2010 07:48:39
beciala napisał(a):

polec napisał(a):

ja też bym chciała wiedzieć emotka
0 0

Gość: errorr

#3455520 Napisano: 13.06.2010 07:50:52
Wkurza mnie(w sumie to nie bardzo)że tyle avatarków z moim motywem (mam od począdku,ponad rok) ,dopiero teraz zostało dostrzeżone i się rozwijają emotka .Bo te buśki i usta bokiem wychodziły emotka Mary-cha rządzi emotka
0 0

#3455536 Napisano: 13.06.2010 07:55:56
errorr napisał(a):

Wkurza mnie(w sumie to nie bardzo)że tyle avatarków z moim motywem (mam od począdku,ponad rok) ,dopiero teraz zostało dostrzeżone i się rozwijają emotka .Bo te buśki i usta bokiem wychodziły emotka Mary-cha rządzi emotka

emotka emotka emotka
0 0

#3455543 Napisano: 13.06.2010 07:57:08
polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

Nokia N97

powiedz jeszcze, że za... złotówkę emotka
0 0

monia24

#3455544 Napisano: 13.06.2010 07:57:27
krynia napisał(a):

errorr napisał(a):

emotka emotka emotka

czyli że mój się nie podoba ??? emotka
wkurza mnie to emotka
0 0

dawidekk

#3455548 Napisano: 13.06.2010 07:58:35
monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

errorr napisał(a):

emotka emotka emotka

wkurza mnie to emotka

pff! Też mnie to wkurza emotka
0 0

joan

#3455551 Napisano: 13.06.2010 07:58:54
krynia napisał(a):

jak nam tak palma odbija, to ja się przyznam osobiście, że jedynie zdjątko z palmą wzbudziło moje zainteresowanie emotka szacun za pomysł i inwencję twórczą emotka

W każdym razie, konkurencja wymiata, nawet nie ma co startować. Ta kiełbasa wybitnie wpisuje się w klimat relaksu i SPA emotka

moniaainom = emotka

keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest emotka Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może emotka
No i proszę, jest śmiech, jest okejka emotka Przestałam się wkurzać emotka Abstrahując - fajny mecz teraz w tv.
0 0

#3455578 Napisano: 13.06.2010 08:06:45
krynia napisał(a):

polec napisał(a):

beciala napisał(a):

polec napisał(a):

Nokia N97

powiedz jeszcze, że za... złotówkę emotka

te smsy to nawet 1,22 za sztukę emotka ) emotka
0 0

#3455585 Napisano: 13.06.2010 08:07:38
dawidekk napisał(a):

monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

errorr napisał(a):

emotka emotka emotka

wkurza mnie to emotka

pff! Też mnie to wkurza emotka

sie mi tu nie wkurzac, bo i tak do klanu jędzów przyjmiemy emotka
0 0

monia24

#3455594 Napisano: 13.06.2010 08:10:32
No dobra, skoro przesłodzone serduszka nie w modzie to proszę bardzo emotka
0 0