Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3509295 Napisano: 01.07.2010 07:33:03
Wkurza mnie G+J i moje plecy, które bolą jak ch..... emotka
0 0

Gość: polec

#3509315 Napisano: 01.07.2010 07:38:10
A mnie wkurzają, osoby, które przyślą Ci PW ze swoimi linkami i tyle. Nawet pocałuj mnie w du*e nie napiszą,a co gorsza nawet nie podziękują !!!!

emotka emotka
0 0

slavek

#3509327 Napisano: 01.07.2010 07:43:11
tez mnie to do pasji doprowadza
0 0

zaczytana-pola

#3509339 Napisano: 01.07.2010 07:48:07
A mnie to wkurza na FB i GG, ciekawe co byłoby, gdybym ja tak robiła emotka
0 0

Gość: finessa

#3509352 Napisano: 01.07.2010 07:51:07
joan napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurzają mnie tak perfidni ludzie, którzy oszukują w konkursach, a organizatorzy nie są w stanie tego wyłapać. Tzn. może by i byli, gdyby mieli zdrowy rozsądek! Ta osoba wygrywa w wielu konkursach, to jest niedorzeczne! emotka uczciwe osoby nie mają szans! Wystarczy popatrzeć na osoby, które rzekomo polubiły wpis. Sama fikcja! Jeszcze śmie wypisywać takie obelgi na temat innych emotka
Proszą bardzo, ci co nie w temacie.
http://www.facebo...anthenolSpray?ref=ts

Co to znaczy: w wielu konkursach? Bo u mnie od maja ponad 35 wygranych emotka
A tak na poważnie: szkoda się tym wkurzać emotka W ogóle dziwi mnie trochę przejmowanie się konkami - przecież 99% rzeczy, które są do wygrania, można zwyczajnie kupić i każdego na nie stać! A ludzie skaczą sobie do oczu za torebki Jana Niezbędnego, plastry na odciski i pluszaki. WTF? Może z moją pensją nie stać mnie na to, by od tak kupić samochód, ani nawet wziąć go na raty, ale statystycznie mogę sobie pozwolić na prawie każdą nagrodę i niezmiennie szokuje mnie, jak nisko ludzie mogą upaść i jak bardzo się zeszmacić, żeby osiągnąć swój konkowy cel emotka
Finessa, moim zdaniem, jeśli lubisz brać udział w konkach i sprawia Ci to frajdę, po prostu przerzuć się na inne rodzaje konków. Dla każdego znajdzie się coś fajnego! Życzę wielu wygranych!
PS: Gwoli ścisłości - nie jestem dla nikogo żadnym zagrożeniem na FB, bo nie klikam (klikacz jeszcze nie dotarł, a lato nadeszło), a poza tym... mnie nikt nie lubi! POWAŻNIE! emotka

Tak, ale jeśli w grę wchodzi oszustwo, ty się natyrasz żeby głosy zebrać, a taka sobie doklika ze zmiennego IP i zmiennego ID i wygrywa? To jest uczciwe? W pewnym sensie to nie chodzi tu o mnie, ale jestem bardzo wrażliwa na krzywdy innych i zawsze chętnie pomagam. Jestem za tym, aby eliminować oszustów. W ogóle, co tu się porobiło. Jeszcze rok temu nie było tutaj takiej zawiści i takich przekrętów. Teraz to, co się tu dzieje przekracza wszelkie granice.

PS. ta osoba zgarnia każdą główną nagrodę w konku klikanym. Organizatorzy są bezsilni? W pewnym sensie są nierozważni. Powinni sprawdzać również ID komputera, bo IP to żaden dowód. Czy tak trudno jest dowiedzieć się tejże informacji? - wykluczone. Takich faktów może zasięgnąć każda osoba, wystarczy tylko dobre podejście do sprawy i przede wszystkim umiejętność. Od organizatorów konkursów raczej się tego wymaga!
0 0

kalisto1986

#3509394 Napisano: 01.07.2010 08:01:42
finessa zbieranie głosów w wątku kliknijcie jest moim zdaniem odpowiednikiem zmiennego ip, więc skoro nabijanie sobie głosów jest oszustwem to sztuczne zbieranie, (albo jak dla mnei nabijanie) w kliknijcie jest tym samym

A w temacie wkurza mnie ogromnie mój komputer, który chyba ledwo już zipie, strony się nie otwierają, gg nie chce działać, wszystko się krzaczy emotka
0 0

#3509403 Napisano: 01.07.2010 08:05:07
kalisto1986 napisał(a):

finessa zbieranie głosów w wątku kliknijcie jest moim zdaniem odpowiednikiem zmiennego ip, więc skoro nabijanie sobie głosów jest oszustwem to sztuczne zbieranie, (albo jak dla mnei nabijanie) w kliknijcie jest tym samym

A w temacie wkurza mnie ogromnie mój komputer, który chyba ledwo już zipie, strony się nie otwierają, gg nie chce działać, wszystko się krzaczy emotka

W każdym klikanym konkursie jest zasada:
zbieraj głosy znajomych, tak więc osoby klikające z tego forum są tzw. znajomymi, których wg org. mamy powiadomić. Nie zmienia to faktu, że oszustwo jest oszustwem, a nabijanie głosów jest sprawą nieuczciwą! Nie wiem dlaczego niektórzy propagują oszustów, ale cóż, życie emotka
0 0

Gość: plocia

#3509410 Napisano: 01.07.2010 08:06:43
czarnygreg napisał(a):

zuzamm napisał(a):

wkurza mnie to że ktos coś weźmie z wątku ODDAM ZA DARMO a nie podziękuje i nie przyzna się że wziął emotka

ale darmo to znaczy za nic! czyli nawet podziękowań nie ma co oczekiwać emotka
a serio: wkurzają mnie w każdym niemal wątku prośby o kliki(nawet był taki który prosił o popsucie cudzej punktacji) emotka
i przepychanki słowne między niektórymi osobami, wkurzające, męczące i niepotrzebne.

hehe też dostałam takie pw, ale jakoś źle je przeczytałam i dałam po 5* a po chwili odpowiedź że żle zrobiłam bo to miało być zaniżenie bo jej koleżanki jej zaniżyły emotka
a jaka pewność że to akurat ta której ja miałam zaniżyć ??

od tej pory klikam tylko tym którym chcę i tego kogo lubię emotka
0 0

kalisto1986

#3509890 Napisano: 01.07.2010 09:36:12
finessa
(nie moge kopiować)
wydaje mi się że nie ma nigdzie zbieraj głosy znajomych, tylko, najlepszą prace wybierają internauci i jedynie wzmianka żeby powiadomić znajomych emotka
A czym się różni nabijanie przez zmienne ip, a nabijanie w kliknijcie i spamując gdzie się da ?
hmm
osoba która nabija - poświęca na to czas
siędząc w kliknijcie to samo

wygrywa praca nie najlepsza tylko taka gdzie osoba która ją dodała była bardziej obrotna,
czym samym zamiar o konkursie na najlepszą prace i tak nie zostaje spełniony.

Jak dla mnie to jedno i to samo, a nie propaguje osoby oszukające bo uważam że tak jak zmiennie ip tak kliknijcie to jest jedno i to samo
0 0

maria1980

#3509931 Napisano: 01.07.2010 09:45:06
plocia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

zuzamm napisał(a):

wkurza mnie to że ktos coś weźmie z wątku ODDAM ZA DARMO a nie podziękuje i nie przyzna się że wziął emotka

ale darmo to znaczy za nic! czyli nawet podziękowań nie ma co oczekiwać emotka
a serio: wkurzają mnie w każdym niemal wątku prośby o kliki(nawet był taki który prosił o popsucie cudzej punktacji) emotka
i przepychanki słowne między niektórymi osobami, wkurzające, męczące i niepotrzebne.

Ja też dostałam taka wiadomość-skoro nie możesz już na mnie to zaniż punktacje dwóm dziewczyną;)

hehe też dostałam takie pw, ale jakoś źle je przeczytałam i dałam po 5* a po chwili odpowiedź że żle zrobiłam bo to miało być zaniżenie bo jej koleżanki jej zaniżyły emotka
a jaka pewność że to akurat ta której ja miałam zaniżyć ??

od tej pory klikam tylko tym którym chcę i tego kogo lubię emotka

0 0

chmurka

#3509971 Napisano: 01.07.2010 09:56:47
kalisto1986 napisał(a):

finessa
(nie moge kopiować)
wydaje mi się że nie ma nigdzie zbieraj głosy znajomych, tylko, najlepszą prace wybierają internauci i jedynie wzmianka żeby powiadomić znajomych emotka
A czym się różni nabijanie przez zmienne ip, a nabijanie w kliknijcie i spamując gdzie się da ?
hmm

wygrywa praca nie najlepsza tylko taka gdzie osoba która ją dodała była bardziej obrotna,

Jak dla mnie to jedno i to samo, a nie propaguje osoby oszukające bo uważam że tak jak zmiennie ip tak kliknijcie to jest jedno i to samo

to nie jest jedno i to samo !

0 0

martu18

#3510517 Napisano: 01.07.2010 11:58:17
wkurza mnie, że nic nie wygrywam. nic, kompletnie nic emotka
0 0

Gość: yaro2004

#3510563 Napisano: 01.07.2010 12:09:23
chmurka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa
(nie moge kopiować)
hmm

oczywiscie ze to samo, każdy chwali swoje! Tak czy innaczej nie wygra najlepsza praca tylko ta w której (znajomi lub samemu) wiecej sie naklika.
0 0

Gość: kaoa

#3511343 Napisano: 01.07.2010 04:55:24
wkurza mnie, że chyba wszyscy wygrali batony corny, a ja nie emotka czuję się poszkodowana... emotka wkurza mnie.. szkoła (wiem, że są wakacje), wkurza mnie to, że wyjeżdżam i nie mogę nawet postarać się o tą kamerę z laysa emotka wkurza mnie, że nie przeczytałam ze zrozumieniem smska z konkursu Zmierzch - zig zap i najpierw napisałam odpowiedź z samym imieniem, a dopiero potem imię i nazwisko i wkurza mnie, że przez to pewnie nie wygram, wkurza mnie, że ciocia przetrzymywała mój Zmierzch (książkę) przez rok i dopiero teraz ją wysłała, a ona jeszcze nie doszła, to chyba tyle... emotka wkurza mnie jeszcze, że ostatnio nie brałam udziału w konkursach i nawet nie muszę nikomu zostawiać pod opiekę mojej skrzynki e-mailowej, bo wiem, że i tak nic na nią nie przyjdzie (oprócz spamu) emotka teraz to chyba koniec...
0 0

Gość: wowczek

#3511365 Napisano: 01.07.2010 05:04:28
komary!!!!!
0 0

Gość: moniaainom

#3513259 Napisano: 02.07.2010 10:33:14
Wkurzam się, bo nie mogę wziąć udziało w tym konku: http://kobieta.ga...obieta/0,107204.html
Wam się otwiera formularz? NIby do 4 lipca konkurs, a wyglada na to, że zakończony emotka Miałam wcześniej wysłać, ale jakoś zwlekałam i teraz chyba już nic z tego nie będzie.
0 0

masza

#3513268 Napisano: 02.07.2010 10:34:57
moniaainom napisał(a):

Wkurzam się, bo nie mogę wziąć udziało w tym konku: http://kobieta.ga...obieta/0,107204.html
Wam się otwiera formularz? NIby do 4 lipca konkurs, a wyglada na to, że zakończony emotka Miałam wcześniej wysłać, ale jakoś zwlekałam i teraz chyba już nic z tego nie będzie.

mi tez sie nie otwiera formularz emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3513271 Napisano: 02.07.2010 10:36:49
masza napisał(a):

moniaainom napisał(a):

mi tez sie nie otwiera formularz emotka

Dzięki za sprawdzenie. Czyli chyba zakończyli.
0 0

#3513277 Napisano: 02.07.2010 10:38:12
chmurka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

finessa
(nie moge kopiować)
hmm

No jak dla mnie również nie to samo, ale cóż tłumacz im dalej. W sumie każdy ma inne zdanie i raczej nie powinno się go podważać.

W temacie, dzisiaj to mnie wszystko w****** emotka i jeszcze te bolące plecy emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3513279 Napisano: 02.07.2010 10:38:44
Wkurza mnie rossnet chciałam odebrać zabawkę z bobovity i juz 2 raz mnie odesłali że niby z nastepna dostawą przyjdzie emotka czy ja czas na lotetii wygrałqam zeby tak łazić? wryyy. ogólnie mi się dziś agresor włączył
0 0