Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
Tak, ale jeśli w grę wchodzi oszustwo, ty się natyrasz żeby głosy zebrać, a taka sobie doklika ze zmiennego IP i zmiennego ID i wygrywa? To jest uczciwe? W pewnym sensie to nie chodzi tu o mnie, ale jestem bardzo wrażliwa na krzywdy innych i zawsze chętnie pomagam. Jestem za tym, aby eliminować oszustów. W ogóle, co tu się porobiło. Jeszcze rok temu nie było tutaj takiej zawiści i takich przekrętów. Teraz to, co się tu dzieje przekracza wszelkie granice.
PS. ta osoba zgarnia każdą główną nagrodę w konku klikanym. Organizatorzy są bezsilni? W pewnym sensie są nierozważni. Powinni sprawdzać również ID komputera, bo IP to żaden dowód. Czy tak trudno jest dowiedzieć się tejże informacji? - wykluczone. Takich faktów może zasięgnąć każda osoba, wystarczy tylko dobre podejście do sprawy i przede wszystkim umiejętność. Od organizatorów konkursów raczej się tego wymaga!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie wkurza mnie ogromnie mój komputer, który chyba ledwo już zipie, strony się nie otwierają, gg nie chce działać, wszystko się krzaczy
W każdym klikanym konkursie jest zasada:
zbieraj głosy znajomych, tak więc osoby klikające z tego forum są tzw. znajomymi, których wg org. mamy powiadomić. Nie zmienia to faktu, że oszustwo jest oszustwem, a nabijanie głosów jest sprawą nieuczciwą! Nie wiem dlaczego niektórzy propagują oszustów, ale cóż, życie
Gość: plocia
hehe też dostałam takie pw, ale jakoś źle je przeczytałam i dałam po 5* a po chwili odpowiedź że żle zrobiłam bo to miało być zaniżenie bo jej koleżanki jej zaniżyły
a jaka pewność że to akurat ta której ja miałam zaniżyć ??
od tej pory klikam tylko tym którym chcę i tego kogo lubię
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(nie moge kopiować)
wydaje mi się że nie ma nigdzie zbieraj głosy znajomych, tylko, najlepszą prace wybierają internauci i jedynie wzmianka żeby powiadomić znajomych
A czym się różni nabijanie przez zmienne ip, a nabijanie w kliknijcie i spamując gdzie się da ?
hmm
osoba która nabija - poświęca na to czas
siędząc w kliknijcie to samo
wygrywa praca nie najlepsza tylko taka gdzie osoba która ją dodała była bardziej obrotna,
czym samym zamiar o konkursie na najlepszą prace i tak nie zostaje spełniony.
Jak dla mnie to jedno i to samo, a nie propaguje osoby oszukające bo uważam że tak jak zmiennie ip tak kliknijcie to jest jedno i to samo
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest jedno i to samo !
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: yaro2004
oczywiscie ze to samo, każdy chwali swoje! Tak czy innaczej nie wygra najlepsza praca tylko ta w której (znajomi lub samemu) wiecej sie naklika.
Gość: kaoa
Gość: wowczek
Gość: moniaainom
Wam się otwiera formularz? NIby do 4 lipca konkurs, a wyglada na to, że zakończony
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez sie nie otwiera formularz
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: moniaainom
Dzięki za sprawdzenie. Czyli chyba zakończyli.
No jak dla mnie również nie to samo, ale cóż tłumacz im dalej. W sumie każdy ma inne zdanie i raczej nie powinno się go podważać.
W temacie, dzisiaj to mnie wszystko w******
Gość: ewa1982