Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
miałam podobnie jak wróciłam ze szpitala
była u mnie karetka i zostawili różne strzykawki i tym podobne rzeczy ... jak wróciłam ze szpitala to to wszystko leżało nadal...pełno pudełek po pizzy, butelek po coli...
Gość: zeida
a ja miałam zebrane od pół roku przed promocją 50 nakrętek. Wysłałam to wszystko na pierwsze losowanie i - nic. Teraz już nie kupuję bobovity, nie zbieram i przestałam się denerwować !
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nakrętek 150 i jeden ręcznik wpadł
Gość: finessa
Gość: bruce
http://www.polska...h-ashtiani,id,t.html
43-letnia, piękna kobieta, dostała już w Iranie wyrokiem sądu (na oczach swych dzieci) 99 razów za rzekome cudzołóstwo, ale to za mało - teraz ma być okrutnie zabita – ukamienowana: “zostanie zawinięta w biały całun, zakopana w ziemi po klatkę piersiową, a rzucane kamienie będą tak duże, by ją zranić, ale równocześnie tak małe, aby nie była to śmierć natychmiastowa” – ma umierać w męczarniach odpowiednio długo...
To potworne, ileż w ludziach XXI wieku jest czasami bestialstwa i okrucieństwa... Najlepszy, najpotworniejszy horror “wysiada”...
Gość: janiek
Sam brałem w niej udział 32 razy
Już piszę rózne pisma Do marketu agencji i nie tylko
Zastanawiam się nad indywidualnym pozwem
Na pewno tego tak nie zostawię
Gość: wsciekly
i ja terz
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na pierwsze poszło 75 nakrętek..później jeszcze na dwa wysłałam trochę...i ZERO..nie wpadło nic
i strasznie mnie to wkurzyło
Gość: zwierzak
Gość: finessa
Tak się zastanawiam, czy ci ludzie są normalni?
Przecież to jej indywidualna sprawa, co robi ze swoim życiem. A skoro oni wierzą w niebo/piekło to niech zajmą się sobą, bo w końcu za nią nie umrą!
Normalnie brak mi słów, tacy ludzie to już tylko na straty spisani
zaczytana-pola
Postów 11561
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza, nie rozumiem jak tak można w ogóle robić. Przecież nic nikomu do tego, a na dodatek chodzi tu o rzekome cudzołóstwo. Poza tym wkurza mnie to, że ktoś może żyć, a nie chce( to już stare, ale wkurza mnie strasznie
http://www.biomed...po-porodzie-313.html
anialistopad
Postów 14198
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: bruce
popieram!
Gość: aka
Gość: swibek
a co tam było do wygrania? słowniki?