Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8437
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: lovcia88
PiS tez nie zrobil tego, co obiecywal...
Gość: finessa
O matko i córko ...
Spotyka się na ulicy bezpańskie psy i one nie są agresywne w porównaniu z tymi, które pseudo właścicieli mają
A dzisiaj wkurza mnie listonoszka. Byłam w domu, nawet nie zapukała i zostawiła mi awizo. No cóż, zdążyłam ją dogonić i mówię, że chcę swoją paczkę odebrać tu i teraz, a ona do mnie, że była za ciężka i nie mogła jej ze sobą wziąść. Że co, słucham? Toć samochodem była
Niedługo to oni awiza będą pocztą wysyłać, bo im się już nic nie będzie chciało robić
Gość: aneti
Od 2 dni karmię bezdomnego psa którego mijam w drodze do/z pracy. Wczoraj nie miał siły pogryźć jedzenia, dwa razy chlipnął wodę i padł. Chudy jak patyk, z chorą łapą, siedzi na tym rowie od kilku dni. Przed chwilą zadzwoniłam ale powiedzieli procedury są takie że to straż miejska musi zgłosić prośbę o zabranie zwierzęcia. dzwonię do straży a oni mi na to że miasto płaci za 20 miejsc w schronisku, i wie pani teraz dużo ludzi wyrzuca psa, i może to pies sąsiada bo czasami ludzie wyrzucają psa i dzwonią do schroniska... ( w tych kropkach niedopowiedzenie, że może to mój pies!). I stanęło na tym że oni zobaczą czy jest jakieś miejsce w schronisku i on zapisał gdzie ten pies jest (po pierwsze pojęcia nie ma o jakim miejscu mówię, po drugie tom nie kamień że będzie tam leżał przez następne 100 lat!). Pytam co się stanie jeżeli nie będzie miejsca - i tu mnie Pan olśnił: wtedy może ktoś psa zaadoptuje... Ktoś... Czyli kto ma miękkie serce ten ma twardą cenzura!! Za to że nie dałam mu wczoraj zdechnąć na tym palącym słońcu mam go karmić bo miasto ma to w d***
Gość: natie
takich ludzi, ktorzy wyrzucaja psy to ja bym przywiazala w lesie do drzewa i zostawila na kilka godzin
anialistopad
Postów 14198
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: damianwro
a wystarczyło przeczytać bardzo wyraźną informację o odbiorze, tuż pod pytaniem konkursowym... wkurza mnie, że właśnie w ten sposób przepadają często bilety, bo ludziom się nie chce doczytać, że koncert na drugim końcu Polski
Gość: natie
hihi a ja wlasnie z Rudy Ślaskiej jestem
joan
Postów 18717
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
damianwro - co racja, to racja
Gość: katjen27
Gość: katjen27
Niech się bolki czytać nauczą, to pokonwersujemy... Aaaarrrrgghhh !!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
również się z tym zgadzam
a w temacie - wkurza mnie, że na sobotę zapowiedzieli 34 stopnie, nie znoszę upałów
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko dzisiaj mnie wkurza, nie może być dobrze, jak jedno się poprawia to drugie musi zepsuć
Gość: magma6
u mnie sąsiadka wyrzucila kotkę z domu......
linka132
Postów 396
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie każdy siedzi w internecie cały dzień i czyta wszystkie regulaminy. Czytać dokładnie to ja musze umowy w pracy a nie konkursy. A Ci którzy obrażają na forach ludzi których nie znają widocznie sami.... ehhh nie dokończe bo po co wszczynać kłótnie na forum. POZDRAWIAM:)
Gość: krynia
parę razy udało mi się uratować takie bezdomne psisko, które już nie miało siły o jedzenie żebrać
potem były to najwierniejsze i najbardziej oddane stworzenia
a też na początku był strach i obrzydzenie
zazwyczaj ludzie wyrzucają suczki, topią szczeniaki
Gość: finessa
Gość: swibek
jak pracujesz to pracuj i czytaj umowy.. a jak grasz to czytaj regulaminy.. proste.. nie łap dwóch srok za ogon.. jest czas na obowiązki i na przyjemności..
linka132
Postów 396
Punkty karne 0
Konkursy dodane