Wkurza mnie...

linka132

#3519657 Napisano: 05.07.2010 08:59:30
WKURZA MNIE!!!! wygralam nagrode- ksiązke w jakims portalu miasta bytomia- niestety okazało sie ze nagroda jest tylko do odbioru osobiscie w redakcji RUDZIE ŚL¡SKIEJ- jakies 200 km od mojego miasta- ciekawe czy istnieje mozliwosc zeby ktoś ja sobie odebrał za mnie i czy przy odbiorze trzeba pokazac dowód osobisty? nie chce zeby przepadła
0 0

pioge7

#3519677 Napisano: 05.07.2010 09:06:26
a mnie wkurza że nie wygrał mój kandydat w wyborach prezydenckich emotka teraz PO pokaże co zrobi z tego co obiecywało, a jak się nie wywiąże (co normalne wg mnie) to za 5 lat wybierzemy nowego lepszego prezydenta z PiSu emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3519684 Napisano: 05.07.2010 09:08:03
pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza że nie wygrał mój kandydat w wyborach prezydenckich emotka teraz PO pokaże co zrobi z tego co obiecywało, a jak się nie wywiąże (co normalne wg mnie) to za 5 lat wybierzemy nowego lepszego prezydenta z PiSu emotka

PiS tez nie zrobil tego, co obiecywal...
0 0

Gość: finessa

#3519727 Napisano: 05.07.2010 09:19:52
polec napisał(a):

krynia napisał(a):

polec napisał(a):

krynia napisał(a):

finessa napisał(a):

krynia emotka rok temu pies mojej sąsiadki również mnie tak załatwił. Co prawda nie było to wielkie ugryzienie, aczkolwiek nie można takich sytuacji zbagatelizować, bo skoro pies rzuca się na ludzi, a w efekcie kończy się to pogryzieniem coś jest nie tak. A więc kontynuując - poszłam do lekarza na pogotowiu (bo była to sobota), który nie pytając mnie czy chcę, czy nie chcę zgłosił całą sprawę w odpowiednie miejsce. Okazało się dokładnie tak samo, że pies nie jest szczepiony i został poddany kwarantannie. Co prawda dość długo z tym zwlekali, było ryzyko, że pies może być chory (praktycznie sąsiadka puszczała go luz pas) i niestety dostałam te bolesne zastrzyki. Jak się potem okazało pies nie był szczepiony, odrobaczany, ani nic podobnego. Chory nie był, a ja musiałam dostać te cholerne zastrzyki, pamiętam ten koszmar jakby to było wczoraj. Współczuję, mam nadzieję, że u Was obejdzie się bez tego cholerstwa. Wiem, ile nerw Cię to kosztuje, ale dasz radę emotka

na szczęście ja przed czterema laty nie dostałam tych cholernych zastrzyków a miałam paskudnie nogę rozwaloną, spodnie poszarpane

małej też jeszcze nie zalecili szczepienia - zresztą ona ma tylko lekko wbite zęby i dużego siniaka od szczęki, bo jak kopnęłam tego psa, co jej wbił zęby w nogę, to poleciał gdzie pieprz rośnie

jutro czeka mnie znowu wyprawa do sanepidu

ale tym razem już nie daruję i chyba sama kogoś pogryzę

najgorsze jest to, że dziecko może już do końca życia mieć lek przed psami
mała jest dzieckiem autystycznym i myślałam nawet o dogoterapii i szkolonym psie a teraz klops...

o matko współczuje emotka emotka emotka , na co dzień nie jestem agresywna, ale jakbym takiemu sierściuchowi, zasadziła z buta emotka , to chyba by w nim został !!!.

Jeszcze Ci dziecko pogryzą, takie właściciela to zamknąć w schronisku, w jednym kojcu z tymi psami, co by z miski z nimi żarł. Bezmózgowiec jeden!!!!!

Współczuje ... masakra!

ale facet sobie zielone papiery załatwił, rentę z opieki społecznej bierze i ma wszystkich w nosie

najbardziej żal mi tych zwierzaków, bo nie tylko chodzą głodne, ale i Bóg wie co się z nimi w tej chałupie dzieje

gość śpi z psami, więc o zoofilię nietrudno

Kosmos.....
emotka emotka emotka emotka

O matko i córko ... emotka kiedyś w UWAGA! był taki reportaż, że mieli w domu psów jak w psiarni, ale tych psów nie wyprowadzali, karmili nieregularnie, psy głodowały. W domu smród, brud i ubóstwo, wszędzie odchody psów. No i jakaś sąsiadka zapukała, bo przeszkadzało jej to szczekanie psów, starsza pani otworzyła, wyleciał pies i sąsiadka pogryziona. Potem sprawa trafiła do sanepidu, i zabrali psa na kwarantannę, aczkolwiek właścicielka psa nie chciała się na to zgodzić. Nie pamiętam dokładnie, co tam jeszcze było, ale wiem, że kobieta pogryziona miała bolesną serię zastrzyków, bo jak się potem okazało pies był chory (nie miał wścieklizny, ale jakieś inne zaraźliwe schorzenie)

Spotyka się na ulicy bezpańskie psy i one nie są agresywne w porównaniu z tymi, które pseudo właścicieli mają emotka

A dzisiaj wkurza mnie listonoszka. Byłam w domu, nawet nie zapukała i zostawiła mi awizo. No cóż, zdążyłam ją dogonić i mówię, że chcę swoją paczkę odebrać tu i teraz, a ona do mnie, że była za ciężka i nie mogła jej ze sobą wziąść. Że co, słucham? Toć samochodem była emotka A nawet gdyby to do cholery jasnej to jej praca!
Niedługo to oni awiza będą pocztą wysyłać, bo im się już nic nie będzie chciało robić emotka
0 0

Gość: aneti

#3519980 Napisano: 05.07.2010 10:33:34
Nie no masakra!!!
Od 2 dni karmię bezdomnego psa którego mijam w drodze do/z pracy. Wczoraj nie miał siły pogryźć jedzenia, dwa razy chlipnął wodę i padł. Chudy jak patyk, z chorą łapą, siedzi na tym rowie od kilku dni. Przed chwilą zadzwoniłam ale powiedzieli procedury są takie że to straż miejska musi zgłosić prośbę o zabranie zwierzęcia. dzwonię do straży a oni mi na to że miasto płaci za 20 miejsc w schronisku, i wie pani teraz dużo ludzi wyrzuca psa, i może to pies sąsiada bo czasami ludzie wyrzucają psa i dzwonią do schroniska... ( w tych kropkach niedopowiedzenie, że może to mój pies!). I stanęło na tym że oni zobaczą czy jest jakieś miejsce w schronisku i on zapisał gdzie ten pies jest (po pierwsze pojęcia nie ma o jakim miejscu mówię, po drugie tom nie kamień że będzie tam leżał przez następne 100 lat!). Pytam co się stanie jeżeli nie będzie miejsca - i tu mnie Pan olśnił: wtedy może ktoś psa zaadoptuje... Ktoś... Czyli kto ma miękkie serce ten ma twardą cenzura!! Za to że nie dałam mu wczoraj zdechnąć na tym palącym słońcu mam go karmić bo miasto ma to w d***
0 0

Gość: natie

#3520367 Napisano: 05.07.2010 12:25:59
aneti napisał(a):

Nie no masakra!!!
Od 2 dni karmię bezdomnego psa którego mijam w drodze do/z pracy. Wczoraj nie miał siły pogryźć jedzenia, dwa razy chlipnął wodę i padł. Chudy jak patyk, z chorą łapą, siedzi na tym rowie od kilku dni. Przed chwilą zadzwoniłam ale powiedzieli procedury są takie że to straż miejska musi zgłosić prośbę o zabranie zwierzęcia. dzwonię do straży a oni mi na to że miasto płaci za 20 miejsc w schronisku, i wie pani teraz dużo ludzi wyrzuca psa, i może to pies sąsiada bo czasami ludzie wyrzucają psa i dzwonią do schroniska... ( w tych kropkach niedopowiedzenie, że może to mój pies!). I stanęło na tym że oni zobaczą czy jest jakieś miejsce w schronisku i on zapisał gdzie ten pies jest (po pierwsze pojęcia nie ma o jakim miejscu mówię, po drugie tom nie kamień że będzie tam leżał przez następne 100 lat!). Pytam co się stanie jeżeli nie będzie miejsca - i tu mnie Pan olśnił: wtedy może ktoś psa zaadoptuje... Ktoś... Czyli kto ma miękkie serce ten ma twardą cenzura!! Za to że nie dałam mu wczoraj zdechnąć na tym palącym słońcu mam go karmić bo miasto ma to w d***

takich ludzi, ktorzy wyrzucaja psy to ja bym przywiazala w lesie do drzewa i zostawila na kilka godzin emotka emotka ciekawe co by zrobili bez jedzenia, picia emotka emotka nienawidze takich ludzi
0 0

anialistopad

#3520406 Napisano: 05.07.2010 12:39:01
Wkurza mnie dzisiejszy dzien jest gorącą i duszno , boli mnie głowa nawet kawa mi nie pomogła.W pracy masakra , urwanie głowy non stop dzwoni telefon ludzie zadają banalne pytania wręcz głupie a ja muszę im odpowiadać i nawet nie moge wrzasnąć na gościa który mnie wkur........wia od samego rana .I jeszcze jak na złość nic nie wygrywam a tak chciałam piłkę z adidasa zafriko a tu wielka d......upa
0 0

Gość: damianwro

#3520416 Napisano: 05.07.2010 12:41:52
linka132 napisał(a):

WKURZA MNIE!!!! wygralam nagrode- ksiązke w jakims portalu miasta bytomia- niestety okazało sie ze nagroda jest tylko do odbioru osobiscie w redakcji RUDZIE ŚL¡SKIEJ- jakies 200 km od mojego miasta- ciekawe czy istnieje mozliwosc zeby ktoś ja sobie odebrał za mnie i czy przy odbiorze trzeba pokazac dowód osobisty? nie chce zeby przepadła

a wystarczyło przeczytać bardzo wyraźną informację o odbiorze, tuż pod pytaniem konkursowym... wkurza mnie, że właśnie w ten sposób przepadają często bilety, bo ludziom się nie chce doczytać, że koncert na drugim końcu Polski emotka
0 0

Gość: natie

#3520561 Napisano: 05.07.2010 01:33:29
damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

a wystarczyło przeczytać bardzo wyraźną informację o odbiorze, tuż pod pytaniem konkursowym... wkurza mnie, że właśnie w ten sposób przepadają często bilety, bo ludziom się nie chce doczytać, że koncert na drugim końcu Polski emotka

hihi a ja wlasnie z Rudy Ślaskiej jestem emotka ale jesli to portal o ktorym mysle to odbior jest z dowodem zazwyczaj:)
0 0

joan

#3520584 Napisano: 05.07.2010 01:38:57
damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

damianwro - co racja, to racja emotka
0 0

Gość: katjen27

#3521727 Napisano: 05.07.2010 09:51:48
Wqrza mnie niemożebnie fakt, iż Japonia z Mundialu odpadła (z moim Hondą na czele)... I wqrzają mnie persony, co się na piłce światowej nie znają, a komentują... Dżiiizusie i cała reszto, w którą nie wierzę ! 'Łorewer', jakby to Shakira powiedziała emotka
0 0

Gość: katjen27

#3521739 Napisano: 05.07.2010 09:56:44
A już tak najbardziej wqrzają mnie stwory, co to książek nie czytają, a masę ich wygrywają ! Na co i po co ? Ja pytam, qrde.
Niech się bolki czytać nauczą, to pokonwersujemy... Aaaarrrrgghhh !! emotka
0 0

79magda

#3521740 Napisano: 05.07.2010 09:56:54
joan napisał(a):

damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

również się z tym zgadzam
emotka ale niestety nie wszyscy czytają ze zrozumieniem... emotka

a w temacie - wkurza mnie, że na sobotę zapowiedzieli 34 stopnie, nie znoszę upałów emotka
0 0

kalisto1986

#3521742 Napisano: 05.07.2010 09:59:23
79magda u nas wczoraj tyle było emotka akurat wtedy, kiedy musiałam siedzień na dupsku bite 10 godzin w dusznym pomieszczeniu emotka

wszystko dzisiaj mnie wkurza, nie może być dobrze, jak jedno się poprawia to drugie musi zepsuć emotka
0 0

Gość: magma6

#3521748 Napisano: 05.07.2010 10:03:40
aneti napisał(a):

Nie no masakra!!!

u mnie sąsiadka wyrzucila kotkę z domu......
0 0

linka132

#3521908 Napisano: 06.07.2010 06:29:33
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

A już tak najbardziej wqrzają mnie stwory, co to książek nie czytają, a masę ich wygrywają ! Na co i po co ? Ja pytam, qrde.

Nie każdy siedzi w internecie cały dzień i czyta wszystkie regulaminy. Czytać dokładnie to ja musze umowy w pracy a nie konkursy. A Ci którzy obrażają na forach ludzi których nie znają widocznie sami.... ehhh nie dokończe bo po co wszczynać kłótnie na forum. POZDRAWIAM:)
0 0

Gość: krynia

#3521909 Napisano: 06.07.2010 06:29:50
magma6 napisał(a):

aneti napisał(a):

Nie no masakra!!!

u mnie sąsiadka wyrzucila kotkę z domu......

parę razy udało mi się uratować takie bezdomne psisko, które już nie miało siły o jedzenie żebrać

potem były to najwierniejsze i najbardziej oddane stworzenia
a też na początku był strach i obrzydzenie

zazwyczaj ludzie wyrzucają suczki, topią szczeniaki
0 0

Gość: finessa

#3521923 Napisano: 06.07.2010 06:37:20
Wkurza mnie ta reklama PEPSI, która się wyświetla, zawiesza mi się laptop i muszę kilka minut czekać aż wszystko się uspokoi emotka
0 0

Gość: swibek

#3521932 Napisano: 06.07.2010 06:41:33
linka132 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

Nie każdy siedzi w internecie cały dzień i czyta wszystkie regulaminy. Czytać dokładnie to ja musze umowy w pracy a nie konkursy. A Ci którzy obrażają na forach ludzi których nie znają widocznie sami.... ehhh nie dokończe bo po co wszczynać kłótnie na forum. POZDRAWIAM:)

jak pracujesz to pracuj i czytaj umowy.. a jak grasz to czytaj regulaminy.. proste.. nie łap dwóch srok za ogon.. jest czas na obowiązki i na przyjemności.. emotka bo jeszcze się pomylisz w umowie i co będzie? ekhmmm.. emotka
0 0

linka132

#3521936 Napisano: 06.07.2010 06:43:59
jest różnica między pracą a konkursami. ja konkursy traktuje jako ZABAWE a nie jako sens zycia- widze ze tu jednak niektórzy wręcz przeciwnie...
0 0