Wkurza mnie...

Gość: krynia

#3521944 Napisano: 06.07.2010 06:48:06
swibek napisał(a):

linka132 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

damianwro napisał(a):

linka132 napisał(a):

WKURZA MNIE!!!! wygralam nagrode- ksiązke w jakims portalu miasta bytomia- niestety okazało sie ze nagroda jest tylko do odbioru osobiscie w redakcji RUDZIE ŚL¡SKIEJ- jakies 200 km od mojego miasta- ciekawe czy istnieje mozliwosc zeby ktoś ja sobie odebrał za mnie i czy przy odbiorze trzeba pokazac dowód osobisty? nie chce zeby przepadła

a wystarczyło przeczytać bardzo wyraźną informację o odbiorze, tuż pod pytaniem konkursowym... wkurza mnie, że właśnie w ten sposób przepadają często bilety, bo ludziom się nie chce doczytać, że koncert na drugim końcu Polski emotka

damianwro - co racja, to racja emotka

również się z tym zgadzam
emotka ale niestety nie wszyscy czytają ze zrozumieniem... emotka

katjen27 napisał(a):

A już tak najbardziej wqrzają mnie stwory, co to książek nie czytają, a masę ich wygrywają ! Na co i po co ? Ja pytam, qrde.
Niech się bolki czytać nauczą, to pokonwersujemy... Aaaarrrrgghhh !! emotka

Nie każdy siedzi w internecie cały dzień i czyta wszystkie regulaminy. Czytać dokładnie to ja musze umowy w pracy a nie konkursy. A Ci którzy obrażają na forach ludzi których nie znają widocznie sami.... ehhh nie dokończe bo po co wszczynać kłótnie na forum. POZDRAWIAM:)

jak pracujesz to pracuj i czytaj umowy.. a jak grasz to czytaj regulaminy.. proste.. nie łap dwóch srok za ogon.. jest czas na obowiązki i na przyjemności.. emotka bo jeszcze się pomylisz w umowie i co będzie? ekhmmm.. emotka

jak to co ?

powstanie regulamino-umowa emotka
0 0

joan

#3521948 Napisano: 06.07.2010 06:50:37
finessa napisał(a):

Wkurza mnie ta reklama PEPSI, która się wyświetla, zawiesza mi się laptop i muszę kilka minut czekać aż wszystko się uspokoi emotka

Eh, znam ten ból emotka Nasz domowy laptop najpierw służył w dwóch firmach, a dopiero potem trafił do nas! Jest tak kiepski, że wiesza się nawet wtedy, gdy włączony jest tylko Chrome. A gdy włączę Worda (legalny!), to zawias totalny emotka Żadne operacje informatyczne na tym a'la kalkulatorze nie pomagają! Aż się sama czasem sobie dziwię, że mam jeszcze cierpliwość brać udział w jakichkolwiek konkach związanych z netem... Oczywiście, najwolniej chodzi mi strona e-konków, ze względu na reklamy emotka
PS: Kwestię działania plików PDF pozwolę sobie przemilczeć - czekam z utęsknieniem na laptoka, co go kiedyś w końcu wygram emotka Może byc nawet notebook emotka
0 0

Gość: finessa

#3521957 Napisano: 06.07.2010 06:57:10
joan napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurza mnie ta reklama PEPSI, która się wyświetla, zawiesza mi się laptop i muszę kilka minut czekać aż wszystko się uspokoi emotka

Eh, znam ten ból emotka Nasz domowy laptop najpierw służył w dwóch firmach, a dopiero potem trafił do nas! Jest tak kiepski, że wiesza się nawet wtedy, gdy włączony jest tylko Chrome. A gdy włączę Worda (legalny!), to zawias totalny emotka Żadne operacje informatyczne na tym a'la kalkulatorze nie pomagają! Aż się sama czasem sobie dziwię, że mam jeszcze cierpliwość brać udział w jakichkolwiek konkach związanych z netem... Oczywiście, najwolniej chodzi mi strona e-konków, ze względu na reklamy emotka
PS: Kwestię działania plików PDF pozwolę sobie przemilczeć - czekam z utęsknieniem na laptoka, co go kiedyś w końcu wygram emotka Może byc nawet notebook emotka

Oj przydałby się nowy i mi, aczkolwiek tata kupił na allegro nowy procesor do tego i powinien śmigać, bo tak poza tym nie narzekam. Nie wiesza się tak często, ale np. wchodząc na greena z wrażenia wyłącza się. Zapewne jest to wina nagrzewającego się procesora. Nie mam do niego zastrzeżeń gdyby tylko się nie wyłączał, bo to doprowadza normalnie do pasji emotka No cóż, w każdym bądź razie jeśli tenże laptop dzisiaj siądzie jeszcze raz to przenoszę się na taty acera. Trudno, już ścierpię tą Vistę, ale nienawidzę tego systemu emotka
0 0

Gość: adi0201

#3521985 Napisano: 06.07.2010 07:12:04
mnie wkurza ciągła zmiana liter np. z na y emotka ciągle muszę naciskać ctrl + shift, żeby konfiguracja klawiatury była normalna...
0 0

edith

#3521990 Napisano: 06.07.2010 07:14:27
Wkurzaja mnie komary emotka A właściwie ich skutki,wszędzie mam bąble jak to strasznie swędzi dziecko całe też podrapane,nad jeziorem nie da sie wysiedziec po 19 emotka
0 0

Gość: swibek

#3522006 Napisano: 06.07.2010 07:17:01
linka132 napisał(a):

jest różnica między pracą a konkursami. ja konkursy traktuje jako ZABAWE a nie jako sens zycia- widze ze tu jednak niektórzy wręcz przeciwnie...

dla Ciebie chyba nie ma różnicy.. bo co to za różnica czy umowa czy regulamin.. wsjo rybka.. emotka

krynia napisał(a):

(...)

powstanie regulamino-umowa emotka

dokładnie krynia.. emotka i dziwić się potem, że mamy w konkach niejasno sformułowane to coś co się nazywać powinno regulaminem a wręcz wymusza na nas jakieś nie zawsze wzajemne prawa czy obowiązki. I to też wkurza.. emotka
0 0

ziolko

#3522010 Napisano: 06.07.2010 07:18:22
edith napisał(a):

Wkurzaja mnie komary emotka A właściwie ich skutki,wszędzie mam bąble jak to strasznie swędzi dziecko całe też podrapane,nad jeziorem nie da sie wysiedziec po 19 emotka

bierz witaminę B, później pot przyjmuje jej zapach i komary nas unikają emotka
0 0

Gość: krynia

#3522041 Napisano: 06.07.2010 07:33:53
adi0201 napisał(a):

mnie wkurza ciągła zmiana liter np. z na y emotka ciągle muszę naciskać ctrl + shift, żeby konfiguracja klawiatury była normalna...

na dolnym pasku obok liter PL masz symbol klawiaturki - wystarczy przejść z polski 214 na polski programisty

wolę to niż te wszystkie controle
0 0

edith

#3522151 Napisano: 06.07.2010 08:20:41
ziolko napisał(a):

edith napisał(a):

Dzieki za rade bo zadne aerozole nie działaja na komary emotka
0 0

Gość: polec

#3522779 Napisano: 06.07.2010 11:38:49
ale jestem wściekła emotka

Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam
do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!!
emotka
0 0

jokan

#3522802 Napisano: 06.07.2010 11:43:40
polec napisał(a):

emotka

ja zgloszenie na bobovite wysylalam w piatek, to chyba doszlo i nic nie wygralam
emotka

tez juz nie bede wysylac, szkoda czasu i kasy...
0 0

Monika11

#3522809 Napisano: 06.07.2010 11:47:37
Wkurzyła mnie reklamacja z korzyściobrania którą dostałam dzisiaj z której dalej nic nie wynika emotka Dalej źle punkty naliczone -ale aż poleconym wysyłają emotka
0 0

#3522815 Napisano: 06.07.2010 11:49:54
jokan napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

ja zgloszenie na bobovite wysylalam w piatek, to chyba doszlo i nic nie wygralam
emotka

ehh, niech dadzą te 100 000 to zmienię zdanie emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3522817 Napisano: 06.07.2010 11:50:19
edith napisał(a):

ziolko napisał(a):

edith napisał(a):

Dzieki za rade bo zadne aerozole nie działaja na komary emotka

potwierdzam, metoda sprawdzona emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3522831 Napisano: 06.07.2010 11:54:19
jokan napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

emotka

U mnie na około 30 zgłoszeń wysłanych wpadł jeden ręcznik emotka
0 0

#3522852 Napisano: 06.07.2010 11:58:38
ilonar2301 napisał(a):

jokan napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

emotka

to tak jak u mnie emotka , wrrrr!!!!
0 0

azaflora

#3523410 Napisano: 06.07.2010 03:18:13
Wkurza mnie, że nie potrafiłam wygrać ani blendera, ani nawet głupiej torby Tymbarka.
A dziś chciałam sobie w Rossmannie kupić Bye bye Mosquito - upolowałam kod promocyjny i zrobiłam na rowerze 25 km /kocham rower emotka / i okazało się, że ta drogeria nie ma akurat tego preparatu. Wrrr!
0 0

zaczytana-pola

#3523424 Napisano: 06.07.2010 03:23:39
polec napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jokan napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

emotka

to tak jak u mnie emotka , wrrrr!!!!

Ciekawe, czy ten konkurs jest faktycznie aż tak oblegany emotka
0 0

Gość: finessa

#3523429 Napisano: 06.07.2010 03:25:59
azaflora napisał(a):

Wkurza mnie, że nie potrafiłam wygrać ani blendera, ani nawet głupiej torby Tymbarka.
A dziś chciałam sobie w Rossmannie kupić Bye bye Mosquito - upolowałam kod promocyjny i zrobiłam na rowerze 25 km /kocham rower emotka / i okazało się, że ta drogeria nie ma akurat tego preparatu. Wrrr!

z tym blenderem to jak jak u mnie emotka
szlag mnie zaraz trafi emotka a jak chcieli moje dane do tymbarka to kasy nie miałam emotka
0 0

azaflora

#3523440 Napisano: 06.07.2010 03:31:56
finessa napisał(a):

azaflora napisał(a):

z tym blenderem to jak jak u mnie emotka
szlag mnie zaraz trafi emotka a jak chcieli moje dane do tymbarka to kasy nie miałam emotka

Ja im wysłałam dane w dogrywce - tak jak chcieli i dostałam odp., promocja zakończona, nie bierzesz udziału ble, ble - obrażam się na nich emotka
0 0