Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: finessa
http://www.groszk....html?op=1#skomentuj
napisali, że do 6 lipca opublikują listę zwycięzców
Gość: polec
prosiłam go w zeszłą niedzielę, żeby mi kupił 2 pepsi. Skoro już tam jesteś i tam będziesz koło tego intermarche, to kup mi proszę te pepsi, to wyślę smsy.
Dzwonię, zrobiłeś zakupy ???. tak oczywiście.
Uradowana, wysłałam.
Przyjeżdza wczoraj do domu, to mu mówię daj mi ten paragon, to go schowam od razu, żeby się nie zgubił.
A on mi na to, że wtedy kupił, ale dwie cole, ale że o mnie pamiętał to kupił mi wczoraj te pepsi i dał mi paragon z wczoraj..... właśnie na niego patrzę...
A konkurs się skończył w niedzielę... brak mi słów ....
joan
Postów 18719
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
U mnie podobne historie, np. zakup 6 x górska natura, w tym 3 szt. niepromocyjne (ze starej dostawy), a paragonu nie widu... Może Cię kto poratuje paragonami, jeśli wygrasz (cokolwiek tam było do wygrania)
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihih zabawne są co niektóre historie,
mój tata wchodził 5 razy do Almy,bo nie wiedział jaki kupić Vanish, choć tłumaczyłam mu to ze 100 razy.
Ostatecznie wziął jedno opakowanie z doklejonym gratisem...
joan
Postów 18719
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja lubemu czasem daję do pooglądania pudełko , albo wycinam etykietkę i on sobie świetnie radzi, ale czasem walnie taką historię, że szczęka opada. Z tą wodą mineralną się poprawił i potem kupił 4 szt. promocyjne na 4 paragonach
Gość: bruce
?????
ooooo....
Dajcie spokój
wzruszył ramionami i poszedł....
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mojego męża tak wyszkoliłam,bo wielu walkach o to by zawsze zabierał paragon - że teraz jak kupi kalafiora to mi paragon przynosi i pyta z niewinną miną czy aby do konkursu się nie przyda
Gość: czarnygreg
joan
Postów 18719
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Płakam ja ze śmiechu!!!!!
ahahahaha, leże pod stołem i konam.....
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko teraz jakoś dał ciała.....
a w razie wygranej nie wybrzydza??
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
hahahahaha
wiecie co? oni to by tylko nas krytykowali, ale jak przyjdzie, co do czego, że wygramy to przychodzą z podkulonym ogonem żeby swoje dupska powozić, albo swoje pragnienia ugasić
Gość: romek76
jeszcze trochę nad nim popracujesz i zupełnie sie zresocjalizuje
Gość: taaga20
kupiłam ostatnio inny papier toaletowy niż zazwyczaj ... przyszłam do domu ... on poszedł do kibelka ... wychodzi i się pyta:
- Co za konkurs znowu na papier?
- Jaki konkurs? - się pytam.
- No bo kupiłaś inny papier niż zwykle.
- NIe ma żadnego konkursu, nie było tamtego - odpowiadam
- No powiedz, no powiedz, inaczej byś kupiła normalny