Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ewa1982
ja też bym wolała wiedzieć ale nik się nie chwalił na MDW wiec pewno jeszcze maili nie wysyłali. A 16ty był ..... daaawno temu!!!
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zjem coś i zadzwonię tam incognito
mimbla
Postów 279
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwonił domofonem, żeby go wpuścić do bramy...
A on zamiast przynieść mi przesyłkę, albo powiedzieć żeby zejść na dół, włożył awizo - list duży niemieszczący się do skrzynki
Gość: grancias
Gość: katrin22
A to chamy
zaczytana-pola
Postów 11566
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby w dzisiejszych czasach takie zdarzenia miały miejsce, to się w głowie nie mieści
Wkurza mnie e-bobas. Kiedy tylko tam wchodzę, to atakują mnie jakieś wirusy
Gość: grancias
Gość: moniaainom
Bo ja lubię po prostu klikać
zaczytana-pola
Postów 11566
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jaka bezczelna. Ja ciągle dostaję na FB wiadomości: prosze zostac fanem naszej storny na facebooku oto link...
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co, ja też mam lekki stopień i po prostu nigdzie tego nie zgłaszam - do niczego mnie to w pracy nie uprawnia, więc pożytku żadnego, a tylko się nagadają za plecami, że ja przecież na oko zdrowa jak koń, juz wystarczyła mi pani na komisji, która powiedziała: ale ładnie pani przecież wygląda...
Rzadko się zdarza, żebym się z kimś nie dogadała, ale to właśnie taki ciężki przypadek. Miesiąc temu napisała mi (wielce obrazona), że dobrze, wyślą mi tą nagrodę. Oczywiście wszystko z wielkiej łaski. Minął miesiąc i nic. No ciekawe, co tym razem mi napisze. I już pal licho nagrodę, ale nie popuszczę, bo baba mnie totalnie wkurzyła swoim tupetem.
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mikrodermabrazja w gabinecie dermatologa lub u kosmetyczki?
albo kuracja EFFACLArem LRP?
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Palimy i stajemy w obronie palących?
Znam 94-letniego starca, który całe życie pił, dziś jeszcze pije i jest zdrów jak ryba. Brat jego natomiast nie brał nigdy kropli do ust i umarł, mając 2 lata. - J. Tuwim
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zostaje emigracja
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Teściu mojego kolegi też kozaczył i to na maxa! To był chyba nr 1 pośród orędowników hasła Na coś trzeba umrzeć! w moim województwie, dopóki nie znalazł się w hospicjum, żebrzący o leki przeciwbólowe. Nie ma go już między nami. Bez komentarza. Niech się wnuki tegoż gościa wypowiedzą, jak dorosną. I córka. I żona.
Bez sensu stawać w obronie, skoro brak było ataku
W temacie: wkurzają mnie ludzie z WORDa, co nie odbierają telefonów
Gość: goralecka
wszysstkie wspomnienia wrocily i przeswiadczenie o kruchości ludzkiego życia.
czy ja nie mam co w wakacje robic?
Gość: kotek11
PS - a czy tylko mi się w oczy rzuciło, że osoba prowadząca ich profil na FB ich oczerniała