Wkurza mnie...

Gość: ewa1982

#3556812 Napisano: 19.07.2010 12:08:45
joan napisał(a):

Wkurza mnie brak wyników konka Campus emotka Wolę wiedzieć, że nic nie wygrałam, niż trwać w niepewności emotka

ja też bym wolała wiedzieć ale nik się nie chwalił na MDW wiec pewno jeszcze maili nie wysyłali. A 16ty był ..... daaawno temu!!!
0 0

joan

#3556830 Napisano: 19.07.2010 12:15:25
ewa1982 napisał(a):

joan napisał(a):

Wkurza mnie brak wyników konka Campus emotka Wolę wiedzieć, że nic nie wygrałam, niż trwać w niepewności emotka

ja też bym wolała wiedzieć ale nik się nie chwalił na MDW wiec pewno jeszcze maili nie wysyłali. A 16ty był ..... daaawno temu!!!

Zjem coś i zadzwonię tam incognito emotka
0 0

mimbla

#3557013 Napisano: 19.07.2010 01:39:30
Wkurzył mnie listonosz chodzący na zastępstwie.
Zadzwonił domofonem, żeby go wpuścić do bramy...
A on zamiast przynieść mi przesyłkę, albo powiedzieć żeby zejść na dół, włożył awizo - list duży niemieszczący się do skrzynki emotka
0 0

Gość: grancias

#3557113 Napisano: 19.07.2010 02:18:20
A mnie wkurzył potencjalny pracodawca! Dostalem wymarzona prace i bardzo dobrze platna. Zachodze podpisac umowe i mi mowia, ze jednak nie chca ze mna umowy podpisac ... Nie powiedzieli mi tego wprost, ale chodzilo im o to ze jestem niepełnosprawny. Posiadam stopień lekki niepełnosprawności, który praktycznie mnie nieogranicza ;/ Moge pracowac 8 godzin, nadgodziny tak samo moge miec - tylko ze za zgoda lekarza ;/ Urlop mam normalnie jak wszyscy ... No ale według nich to wieeelki problem ;/ JAWNA DYSKRYMINACJA!!! MYŚLAŁEM ŻE ICH TAM ROZNIOSÊ emotka
0 0

Gość: katrin22

#3557134 Napisano: 19.07.2010 02:27:34
grancias napisał(a):

A mnie wkurzył potencjalny pracodawca! Dostalem wymarzona prace i bardzo dobrze platna. Zachodze podpisac umowe i mi mowia, ze jednak nie chca ze mna umowy podpisac ... Nie powiedzieli mi tego wprost, ale chodzilo im o to ze jestem niepełnosprawny. Posiadam stopień lekki niepełnosprawności, który praktycznie mnie nieogranicza ;/ Moge pracowac 8 godzin, nadgodziny tak samo moge miec - tylko ze za zgoda lekarza ;/ Urlop mam normalnie jak wszyscy ... No ale według nich to wieeelki problem ;/ JAWNA DYSKRYMINACJA!!! MYŚLAŁEM ŻE ICH TAM ROZNIOSÊ emotka

A to chamy emotka olej ich i nie przejmuj się!!! jeszcze nie jedną pracę będziesz miał.
0 0

zaczytana-pola

#3557153 Napisano: 19.07.2010 02:34:53
katrin22 napisał(a):

grancias napisał(a):

A to chamy emotka olej ich i nie przejmuj się!!! jeszcze nie jedną pracę będziesz miał.

Żeby w dzisiejszych czasach takie zdarzenia miały miejsce, to się w głowie nie mieści emotka emotka

Wkurza mnie e-bobas. Kiedy tylko tam wchodzę, to atakują mnie jakieś wirusy emotka
0 0

Gość: grancias

#3557154 Napisano: 19.07.2010 02:34:58
Wiem, ale jestem tak zły. I to jeden z najwiekszych banków w Polsce dyskryminuje ludzi ;/
0 0

Gość: moniaainom

#3558193 Napisano: 19.07.2010 09:02:52
No jak mnie wkurza ten extraproduk.pl emotka Nadal nie mam nagrody za rejestrację, a kobita, która odpisuje, to zwykła bezczelna baba, która nie potrafi nic poza nachalnym powtarzaniem Proszę komentować. Czy tylko ja nie dostałam tej nagrody? Ktoś tam kiedyś pisał, że tez nie ma. Dosłali?
0 0

#3558198 Napisano: 19.07.2010 09:04:54
xagadee napisał(a):

a mnie wkurza avatar moniaainom, oj no jak mnie wkurza... z zazdrości, że taki fajny oczywiście emotka

Bo ja lubię po prostu klikać emotka Dlatego zastanówcie się, czy warto mnie prosić o kliki... emotka
0 0

zaczytana-pola

#3558232 Napisano: 19.07.2010 09:17:03
moniaainom napisał(a):

No jak mnie wkurza ten extraproduk.pl emotka Nadal nie mam nagrody za rejestrację, a kobita, która odpisuje, to zwykła bezczelna baba, która nie potrafi nic poza nachalnym powtarzaniem Proszę komentować. Czy tylko ja nie dostałam tej nagrody? Ktoś tam kiedyś pisał, że tez nie ma. Dosłali?

I to jaka bezczelna. Ja ciągle dostaję na FB wiadomości: prosze zostac fanem naszej storny na facebooku oto link...
0 0

mamamichasia

#3558242 Napisano: 19.07.2010 09:19:54
grancias napisał(a):

wiesz co, ja też mam lekki stopień i po prostu nigdzie tego nie zgłaszam - do niczego mnie to w pracy nie uprawnia, więc pożytku żadnego, a tylko się nagadają za plecami, że ja przecież na oko zdrowa jak koń, juz wystarczyła mi pani na komisji, która powiedziała: ale ładnie pani przecież wygląda...
0 0

#3558249 Napisano: 19.07.2010 09:21:55
ilonar2301 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

I to jaka bezczelna. Ja ciągle dostaję na FB wiadomości: prosze zostac fanem naszej storny na facebooku oto link...

Rzadko się zdarza, żebym się z kimś nie dogadała, ale to właśnie taki ciężki przypadek. Miesiąc temu napisała mi (wielce obrazona), że dobrze, wyślą mi tą nagrodę. Oczywiście wszystko z wielkiej łaski. Minął miesiąc i nic. No ciekawe, co tym razem mi napisze. I już pal licho nagrodę, ale nie popuszczę, bo baba mnie totalnie wkurzyła swoim tupetem.
0 0

masza

#3558270 Napisano: 19.07.2010 09:34:54
finessa napisał(a):

katmich staram się tym nie przejmować, rozmawiałam nawet z psychologiem, ale to nic nie pomogło.

emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję emotka Grzywka, oczywiście, że to pomysł najgłupszy na jaki mogłam wpaść, ale mój jedyny sposób by to ukryć. Używałam nawet fluidów, ale to wszystko widać, te nierówności skóry emotka i zatyka pory, porażka emotka ale nie używam już od roku, na szczęście emotka
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę emotka

Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki emotka nie zeszło wszystko, ale było na prawdę lepiej.
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej emotka potem używałam tabletek CeraNOVA, masakra, zaczęły nawet wyskakiwać na policzkach emotka kolejnym krokiem były kremy, żele do mycia twarzy garniera, pomoc doraźna, potem totalny wysyp emotka Potem próbowałam kwas salicylowy przepisany przez dermatologa - efektu brak emotka potem trafiłam do szpitala na tydzień i miałam kroplówkę (pomogła, zaczęła mi się łuszczyć skóra jak cholera) ale już po 2 tygodniach wszystko powróciło ze zdwojoną siłą emotka już jestem bezsilna emotka

a mikrodermabrazja w gabinecie dermatologa lub u kosmetyczki?
albo kuracja EFFACLArem LRP?
0 0

smsowicz

#3558277 Napisano: 19.07.2010 09:41:30
emanuela24 napisał(a):

joan napisał(a):

Pozwolę sobie wyrazić moją opinię w sprawie produktów oznaczanych jako anty - ich skuteczność bierze się stąd, że zaburzają naturalne procesy zachodzące w organizmie i szlag trafia układ hormonalny, który chyba jest dosyć istotny, skoro nie można go kontrolować w ten sam łatwy sposób, jak np. zaciśnięcie pięści. Pamiętajcie też, że organizm utrzymywany jest w stanie permanentnej ciąży, dlatego nie ma wtedy możliwości w prawdziwą ciążę zajść. Dodajcie sobie dwa do dwa i wiadomo, czemu komuś - mimo młodego wieku - się coś zepsuło w organiźmie emotka

Na opakowaniach jest napisane o skutkach ubocznych, ale ... Pomyślcie o przypadkach, z którymi zetknęłam się kiedyś na wieczorze panieńskim: lasencje brały tabletki od 16. roku życia i włala, teraz mają 26, co oznacza 10 lat wpier* tego świństwa. Łatwo policzyć, że: 10 lat x 9 m-cy (wliczam przerwę, którą i tak nie każda robi) x 21 dni = 1890 zeżartych tabletek. Brednie o mniejszych dawkach obcego hormonu, który ma się codziennie wprowadzać do swojego ciała, przypominają mi dysputy o tym, że papierosy z filtrem nie szkodzą emotka

najgorsze w skutkach ubocznych to chyba zakrzepice emotka
można zjechać zanim lekarze stwierdzą od czego są problemy z sercem (10 nerwic wcisną wcześniej)

osobiście jestem przeciwniczką antytabsów emotka

no ale akurat na tradzik to wiem ze kumpeli pomogły - ale też po roku odstawiała żeby sobie krzywdy nie zrobić po hormonach - ale tak to jest że mówią że raka maja palący a gow.. prawda muszą najpierw mieć skłonności do tego - jeśli maja skłonności to dodać papierosa i rak gotowy jeśli tych skłonności nie maja to palą do 90

Palimy i stajemy w obronie palących? emotka

Znam 94-letniego starca, który całe życie pił, dziś jeszcze pije i jest zdrów jak ryba. Brat jego natomiast nie brał nigdy kropli do ust i umarł, mając 2 lata. - J. Tuwim
0 0

#3558301 Napisano: 19.07.2010 10:05:29
Ta baba z tego niby extraproduktu to jakiś obłęd. Po raz pierwszy wymieniłam z kimś tak nieuprzejme maile w związku z nagrodą, a właściwie jej brakiem emotka No i to chyba koniec (na szczęście).
0 0

leoniu

#3558325 Napisano: 19.07.2010 10:23:11
a ja jestem absolutne za braniem tabletek anty... za paroma innymi niepoprawnie politycznymi rzeczami też jestem, ale w tym kraju chyba tego nie dożyję...
zostaje emigracja emotka
0 0

#3558728 Napisano: 20.07.2010 08:34:49
Wyobraźcie sobie, że extrakonkursy mnie straszą emotka Podobno oczerniam ten portal na tym forum. No i jak się nie wkurzyć?
0 0

joan

#3558807 Napisano: 20.07.2010 09:00:01
smsowicz napisał(a):

Palimy i stajemy w obronie palących? emotka

Znam 94-letniego starca, który całe życie pił, dziś jeszcze pije i jest zdrów jak ryba. Brat jego natomiast nie brał nigdy kropli do ust i umarł, mając 2 lata. - J. Tuwim

Teściu mojego kolegi też kozaczył i to na maxa! To był chyba nr 1 pośród orędowników hasła Na coś trzeba umrzeć! w moim województwie, dopóki nie znalazł się w hospicjum, żebrzący o leki przeciwbólowe. Nie ma go już między nami. Bez komentarza. Niech się wnuki tegoż gościa wypowiedzą, jak dorosną. I córka. I żona.

Bez sensu stawać w obronie, skoro brak było ataku emotka

W temacie: wkurzają mnie ludzie z WORDa, co nie odbierają telefonów emotka
0 0

Gość: goralecka

#3558843 Napisano: 20.07.2010 09:18:34
wkurzam się sama na siebie. I na to, że ksiazka może mieć az taki wpływ na ludzkie życie. Za kod do empiku z fb kupiłam książkę Trzymając śmierć za rękę - pamiętnik matki, której 22-letni syn 10 miesięcy chorował na raka i tę walkę przegrał. Książka przerażająca. Od wczoraj mam łzy w oczach i jestem na samą siebie zła. Po co ją czytałam?kilka miesięcy temu przzechodziłam to samo gdy umierał ktoś z mojej rodziny. Te same sytuacje, odczucia - kontakt z zaswiatami, lek, dawanie morfiny, strach czy to juz, krzyk, ze boli tylko po to by miec przy sobie kogos z rodziny bo tak bezpieczniej, widok, ze je oczami a jesc nie moze bo juz sa przerzuty do przelyku, itd emotka emotka
wszysstkie wspomnienia wrocily i przeswiadczenie o kruchości ludzkiego życia.
czy ja nie mam co w wakacje robic? emotka
0 0

Gość: kotek11

#3558850 Napisano: 20.07.2010 09:22:35
moniaainom napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Rzadko się zdarza, żebym się z kimś nie dogadała, ale to właśnie taki ciężki przypadek. Miesiąc temu napisała mi (wielce obrazona), że dobrze, wyślą mi tą nagrodę. Oczywiście wszystko z wielkiej łaski. Minął miesiąc i nic. No ciekawe, co tym razem mi napisze. I już pal licho nagrodę, ale nie popuszczę, bo baba mnie totalnie wkurzyła swoim tupetem.

a myslałam, że tylko ja mam z nią takie przeboje... na szczęście nagroda do mamy na dzień matki doszła - w tym tygodniu dopiero emotka a zaraz będą 2 m-ce jak się tam rejestrowałam....

PS - a czy tylko mi się w oczy rzuciło, że osoba prowadząca ich profil na FB ich oczerniała emotka ze niby jej kasy nie wypłacili emotka teraz tych wpisów nie ma.. ale chyba to 2 alo 3 dni temu sie pojawilo...
0 0