Wkurza mnie...

anta

#3596308 Napisano: 04.08.2010 06:50:02
finessa napisał(a):

evika0 napisał(a):

Od kilkunastu dni chodzę wkurzona - delikatnie mówiąc.

Brałam udział w pewnym konkursie, oczywiście nie wygrałam. Pisałam do organizatora i co?? okazało się,że dwie osoby /prawdopodobnie z tego forum/ napisało na mnie skargę, że zbierałam głosy nieuczciwie itp.
Musiałam udowodnić, że nie jestem wielblądem - czytaj: że mam stałe IP /faktura od operatora/
i podać namiary na ok. 40 osób które mają tez stałe IP i mi klikały. Zmarnowałam masę czasu, ale udowodniłam. Nagrode otrzymałam, ale nawet nie cieszę sie z niej po takiej szarpaninie.
Podejrzewam pewne osoby - donosicieli, ale nie jestem pewna w 100 %. Teraz muszę znać maile tych osób, no a pózniej ... zobaczymy.

...ile w pewnych ludziach jest złości, nienawiście i chamstwa ....
emotka emotka emotka

I ile jadu tryskającego na kilometr emotka
O jaki konk chodzi? (Mam pewne domysły) - napisz mi na PW emotka

na razie nie mogę napisac co to za konkurs.

Ale bądzcie czujni !!!!
0 0

Gość: misia89p

#3596549 Napisano: 04.08.2010 08:23:54
wkurza mnie a raczej smuci wielka przegrana Lecha, a jeszcze bardziej to co się działo pod sam koniec na boisku emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3596561 Napisano: 04.08.2010 08:29:19
arturionidas napisał(a):

Oszustami są szkoła jezyka angielskiego SPEAK-UP
Rozwiązałe konkurs polegajacy na podaniu hasła reklamujacego nauke jezyka angielskiego.
Na drugi dzien zadzwonila do mnie pani z tej szkoly podala ze haslo im sie podobalo i zaprosili do siebie na rozmowe, nie moglem przyjechac odlozylem to na miesiac, znow pani zadzwonila zaprosila na spotkanie i rozmowe po zapytaniu sie o nagrode poinformowala ze czeka na mnie na miejscu . Udalem sie do Speak-up na umowiony dzien i godzine musialem wypelnic formularz i konsultant rozpoczą ze mna rozmowe okazalo sie ze musze uczestniczyc w kursie w cenie ogolnej za rok wynoszaca okolo 2700 zl .
Pytajac sie o nagrode udal sie do pani kierownik ktora poinformowala go ze nagroda czeka na mnie po ukonczonym kursie . Oszusci konkursowo-internetowi aparat ktory zekomo wygralem kosztuje tyle samo co kurs .

a czyli jednak to wszystkim śpiewali dokładnie taką samą śpiewkę z aparatem
emotka - to mnie wkurza.
0 0

bridget

#3596823 Napisano: 04.08.2010 11:22:14
wkurza mnie to, ze wciaz sie rozdrabniam, ze wszytsko robie na ostatnia chwile, ze projekt , który miałam oddac przed urlopem do uzgodnien jeszcze nie skonczyłam i go dłubie o 1 w nocy...:///
0 0

izoldaaa6

#3596826 Napisano: 04.08.2010 11:27:33
finessa napisał(a):

shorty87 napisał(a):

wkurzają mnie ludzie, którzy nazywają osoby z ek żebrakami i oszustami emotka bo jak dla mnie oszukiwanie to nabijanie czyli korzystanie ze zmiennego ip albo jakiś programów stworzonych do tego emotka w ogóle nikomu nie zabrania się przecież rejestracji na tej stronie emotka ja to traktuję jako zabawę całe to udzielanie się, nawet pomagam, niektórym bezinteresownie i wiele innych osób też tak robi więc uważam nas za żebraków czy oszustó odechciewa się przez takich lupoli emotka

Tak! Wreszcie znalazła się osoba, która poparła moje słowa, bo kiedy pisałam to ja, oszuści zostali spropagowani, oraz uznano iż zbieranie głosów w KLIKNIJCIE to to samo, co zmienne IP. No, jak dla mnie to jest zasadnicza różnica emotka

jestem bardzo za...powinni zabronić zmiennego ip emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3596876 Napisano: 05.08.2010 05:53:55
a ja bardzo chciałabym mieć zmienne IP, nie z powodu konków bo i tak nie gram w klikanych, chciałabym sobie po prostu czasem obejrzec film bez limitu, od jesieni nowy sezon Gotowych na wszystko-uwielbiam ten serial!
0 0

Gość: ewikewik

#3596908 Napisano: 05.08.2010 06:28:22
... wkurza mnie wszystko, po całości...
0 0

kaczord

#3596964 Napisano: 05.08.2010 07:13:03
ewikewik napisał(a):

... wkurza mnie wszystko, po całości...

Oj nie ciebie jedną...

Mnie wkurza nuda... Aha, i spamerzy z tymi swoimi reflinkami, i błagalnym KLIKNIJCIE MI!!!

WRRRRRR!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3596990 Napisano: 05.08.2010 07:25:26
emanuela24 napisał(a):

inga_iga napisał(a):

mnie oszołomy z krucyfiksami tez denerwują. A pierdyknąć pod pałacem las krzyży, mohery będą wniebowzięte emotka
Mnie przeraża że wśród tych bojówkarzy rydzykowych byli również młodzi ludzie.

a zmieniają temat sprawa Lidla umarła śmiercią naturalną?

oni są jak sekta
mi było wstyd za nich wszystkich - i byłam bardzo rozczarowana naszym rządem - wystarczy wydać polecenie - uroczystość była legalna (tzn miała być) a te manifestacje były nielegalne - trach jednemu mandacik za zakłócanie 2 tysiące innemu co się drze głośniej z 5 i po krzyku od razu byłaby cisza - niestety ta sytuacja pokazała jaki mamy nieudolny rząd emotka aż wstyd

swoja drogą przyglądaliście się tym ludziom ?? ja odniosłam wrażenie że 80% to taka piąta zmiana - no zresztą co się dziwić normalni ludzie pracują, wychowują dzieci a nie koczują i drą się pod pałacem emotka

Jak dla mnie to są ludzie,którzy nic w życiu nie osiągnęli i specjalnie odstawiają takie szopki,aby zaistnieć w telewizji.A ta młoda dziewczyna,która tak z krzyżem chodziła i się wydzierała,że będzie dzień w dzień krzyża pilnować,to jakaś pijana była chyba emotka
0 0

bridget

#3596998 Napisano: 05.08.2010 07:29:18
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to, ze wciaz sie rozdrabniam, ze wszytsko robie na ostatnia chwile, ze projekt , który miałam oddac przed urlopem do uzgodnien jeszcze nie skonczyłam i go dłubie o 1 w nocy...:///

a do tego Pan kt miał mi go dzis autoryzowac wyjechał i bedzie w poniedziałek i znow kilka dni jestem do tyłu:(
0 0

Gość: grzegorz543

#3597005 Napisano: 05.08.2010 07:30:20
wkurza mnie administrator forum tego dostalem blokade sam nie wiem za co ale na szczescie jakos wpadlem sam na sposob by to obejsc
0 0

Gość: haz0r

#3597020 Napisano: 05.08.2010 07:35:40
grzegorz543 napisał(a):

wkurza mnie administrator forum tego dostalem blokade sam nie wiem za co ale na szczescie jakos wpadlem sam na sposob by to obejsc

Jak nie wiesz za co to poczytaj:

https://www.e-kon...pktkarne=grzegorz543
0 0

Gość: kala405

#3598382 Napisano: 05.08.2010 10:33:58
wkurzyłam się nieziemsko dziś emotka W czerwcu podpisałam umowę z N była promocja z okazji dnia dziecka i miałam otrzymac pilot dla dzieci pocztą- w ciagu 7 dni.Po wielu mailach do nich o wyjasnienie co tak długo dzis zawitał kurier z pilotem i kazał mi zapłacić 90 zł no chyba go pogieło pilot odesłałam do nich i juz im wiązankę wysłałam.No normalnie sobie kuźwa jaja robią emotka emotka
0 0

Gość: frezja

#3598482 Napisano: 05.08.2010 11:00:20
cudaczek121 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

inga_iga napisał(a):

mnie oszołomy z krucyfiksami tez denerwują. A pierdyknąć pod pałacem las krzyży, mohery będą wniebowzięte emotka
Mnie przeraża że wśród tych bojówkarzy rydzykowych byli również młodzi ludzie.

a zmieniają temat sprawa Lidla umarła śmiercią naturalną?

oni są jak sekta
mi było wstyd za nich wszystkich - i byłam bardzo rozczarowana naszym rządem - wystarczy wydać polecenie - uroczystość była legalna (tzn miała być) a te manifestacje były nielegalne - trach jednemu mandacik za zakłócanie 2 tysiące innemu co się drze głośniej z 5 i po krzyku od razu byłaby cisza - niestety ta sytuacja pokazała jaki mamy nieudolny rząd emotka aż wstyd

swoja drogą przyglądaliście się tym ludziom ?? ja odniosłam wrażenie że 80% to taka piąta zmiana - no zresztą co się dziwić normalni ludzie pracują, wychowują dzieci a nie koczują i drą się pod pałacem emotka

Jak dla mnie to są ludzie,którzy nic w życiu nie osiągnęli i specjalnie odstawiają takie szopki,aby zaistnieć w telewizji.A ta młoda dziewczyna,która tak z krzyżem chodziła i się wydzierała,że będzie dzień w dzień krzyża pilnować,to jakaś pijana była chyba emotka

malo powiedziane emotka sekta emotka
0 0

Gość: polec

#3599755 Napisano: 05.08.2010 07:50:13
małż... przeiceż to takie wielkie dziecko

Grał dzisiaj pół dnia w jakieś durne gry komputerowe. Boże co za strata czasu !!!! , a mnie normalnie roznosi !
0 0

Gość: asiasia

#3599767 Napisano: 05.08.2010 07:54:17
polec napisał(a):

Grał dzisiaj pół dnia w jakieś durne gry komputerowe. Boże co za strata czasu !!!! , a mnie normalnie roznosi !

mój natomiast jak jedzie Kubica psuje mi cały weekend, co nimiłosiernie mnie wkurza!
0 0

Gość: arta

#3599769 Napisano: 05.08.2010 07:54:35
polec napisał(a):

gry są czasem fajne emotka

sama lubię zatopić się kilka dni (!) w jakąś fajną strategię. Super jest, śni mi się to po nocach i nie mogę się doczekać ranka, aż znów będę grała. Ale to trwa max. kilka dni i koniec. Spokój na jakieś pół roku.

polec - nie stresuj się, niech se pogra, a później do roboty! emotka pare godzin was nie zbawi emotka
0 0

#3599776 Napisano: 05.08.2010 07:59:17
arta napisał(a):

polec napisał(a):

gry są czasem fajne emotka

sama lubię zatopić się kilka dni (!) w jakąś fajną strategię. Super jest, śni mi się to po nocach i nie mogę się doczekać ranka, aż znów będę grała. Ale to trwa max. kilka dni i koniec. Spokój na jakieś pół roku.

polec - nie stresuj się, niech se pogra, a później do roboty! emotka pare godzin was nie zbawi emotka

grał po robocie, tylko absorbuje mi małego, takimi bzdurami.

W ogóle, chyba jestem ograniczona, że nie widzę w grach komputerowych większego sensu.

I ngdy nie zrozumiem mężczyzn i tej fascynacji!

Podziwiam Cię arta za wytrwałość emotka
jakby mi tak mąż kilka dni z rzędu siedział, to monitor ma na głowie rozbity na bank!!
0 0

Gość: arta

#3599786 Napisano: 05.08.2010 08:02:22
kupiłby laptopa i byłoby ci szkoda nim rzucać emotka

weszłam tu, żeby napisać, że wkurzają mnie szczątki zdechłego ptaka na parapecie, ale wolę stanąć w obronie graczy emotka
0 0

#3599795 Napisano: 05.08.2010 08:06:27
arta napisał(a):

kupiłby laptopa i byłoby ci szkoda nim rzucać emotka

weszłam tu, żeby napisać, że wkurzają mnie szczątki zdechłego ptaka na parapecie, ale wolę stanąć w obronie graczy emotka

heheh, już się niw wkurzam i chyba go musze przeprosić. nawrzeszczałam bez sensu
, ehhhh
0 0