Wkurza mnie...

delfinka101

#3592067 Napisano: 03.08.2010 09:01:21
Wkurzam się,ze gdy już zdecydowałam się jechac nad morze to pada deszcz.Ja chcę tropiki:)
0 0

ziolko

#3592069 Napisano: 03.08.2010 09:03:28
delfinka101 napisał(a):

Wkurzam się,ze gdy już zdecydowałam się jechac nad morze to pada deszcz.Ja chcę tropiki:)

a tam.. teraz jest więcej jodu w powietrzu emotka
0 0

Gość: polec

#3592183 Napisano: 03.08.2010 09:48:38
trojan napisał(a):

polec napisał(a):

wkurza mnie to, że w carrefourze, nie znalazłam od początku konkursu ani jedngfo sześciopaka kubuś play i weź tu człowieku udział w konkursie

Lipa, a nie konkurs!!!!!! emotka emotka emotka emotka

ale nigdzie nie pisze ze nalezy zakupić w carrefourze moze kupić obojętnie w jakim sklepie

Dziękuję emotka emotka emotka chyba się zagalopowałam
0 0

Gość: pola731

#3592196 Napisano: 03.08.2010 09:51:43
pola731 napisał(a):

polec napisał(a):

wkurza mnie to, że w carrefourze, nie znalazłam od początku konkursu ani jedngfo sześciopaka kubuś play i weź tu człowieku udział w konkursie

a czytałaś regulamin ? nie musisz kupić w carrefour , bo nie ma nic odrębnego dla carrefourów - dołozyli tylko na swojej stronce listę sklepów
ja kupowałam w Realu - to chyba jedna promocja

bo się w Carrefour wyrwali przed szereg - dołożyli od siebie jako załącznik listę sklepów
0 0

Gość: amif

#3592204 Napisano: 03.08.2010 09:53:26
Są w realu
pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

polec napisał(a):

a czytałaś regulamin ? nie musisz kupić w carrefour , bo nie ma nic odrębnego dla carrefourów - dołozyli tylko na swojej stronce listę sklepów

bo się w Carrefour wyrwali przed szereg - dołożyli od siebie jako załącznik listę sklepów

Są w Realu .
0 0

delfinka101

#3592206 Napisano: 03.08.2010 09:54:00
amif napisał(a):

Są w realu

pola731 napisał(a):

pola731 napisał(a):

polec napisał(a):

Są w Realu .

W Toruniu nie ma
0 0

smsowicz

#3592304 Napisano: 03.08.2010 10:26:21
ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

a tam.. teraz jest więcej jodu w powietrzu emotka

Ale witaminy D nie ma. emotka Moi rodzice też nad morze zajechali i siedzą w samochodzie, bo tak pada.
0 0

Gość: sophie1

#3592321 Napisano: 03.08.2010 10:31:40
A mnie wkurza, że musiałam usunąć ósemkę!
0 0

joan

#3592465 Napisano: 03.08.2010 11:32:26
Ariel 7. Że pralki nie wygrałam - rozumiem. Że nawet z rezerwy nie wpadła - przeżyję. Ale ostatnio, w zupełnie beztroski sposób, poplamiłam różnymi substancjami 2 sukienki + spódniczkę. Myślę sobie: No problem, stay cool, Ariel Maxitechnologiczny sobie z nimi poradzi! I co? I psinco! Jego mać, plamy jak były, tak są, co za g***! emotka
0 0

Gość: pola731

#3592472 Napisano: 03.08.2010 11:33:43
joan napisał(a):

Ariel 7. Że pralki nie wygrałam - rozumiem. Że nawet z rezerwy nie wpadła - przeżyję. Ale ostatnio, w zupełnie beztroski sposób, poplamiłam różnymi substancjami 2 sukienki + spódniczkę. Myślę sobie: No problem, stay cool, Ariel Maxitechnologiczny sobie z nimi poradzi! I co? I psinco! Jego mać, plamy jak były, tak są, co za g***! emotka

ja od wielu lat do odplamiania uzywam Amwaya - i naprawdę radzi sobie z 99% plam
0 0

avatea

#3592474 Napisano: 03.08.2010 11:34:17
joan napisał(a):

vanish - nie grałaś o zmywarkę... jak nie to podeśle bo mam zapas vANISHA;) emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3592476 Napisano: 03.08.2010 11:34:39
joan napisał(a):

ja to samo emotka 2 nowiutkie bluzki jedną mały mi pisakiem załatwił drugą sama załatwiła raz je miałam na sobie i ani magiczny ariel, ani super vanish nie pomógł emotka chyba musze wybrać się po zwykłe szare mydełko na plamy emotka
0 0

ziolko

#3592498 Napisano: 03.08.2010 11:41:14
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

ja to samo emotka 2 nowiutkie bluzki jedną mały mi pisakiem załatwił drugą sama załatwiła raz je miałam na sobie i ani magiczny ariel, ani super vanish nie pomógł emotka chyba musze wybrać się po zwykłe szare mydełko na plamy emotka

hehe... to nie wiecie, że im bardziej reklamowany produkt tym mniej wart????

np. plamy usuwa Biały Jeleń, na kamień i rdzę najlepszy jest W5 z Lidla, za ok 4 zł butelka, bo Cillit kamień i rdza nie usunie tego, co usuwa W5 emotka

0 0

joan

#3592499 Napisano: 03.08.2010 11:41:39
avatea, kalisto1986 - mam Vanisha, ale tylko do firanek, a ciuchy wszystkie granat/intensywny niebieski emotka Spróbuję szarym mydłem, mam Białego Jelenia emotka Ale Ariel mnie serio wkurzył, dżyzys, za taką kasę to plamy na sam widok opakowania powinny znikać... emotka
0 0

ziolko

#3592504 Napisano: 03.08.2010 11:44:59
joan napisał(a):

avatea, kalisto1986 - mam Vanisha, ale tylko do firanek, a ciuchy wszystkie granat/intensywny niebieski emotka Spróbuję szarym mydłem, mam Białego Jelenia emotka Ale Ariel mnie serio wkurzył, dżyzys, za taką kasę to plamy na sam widok opakowania powinny znikać... emotka

aa... jeszcze na plamy, nawet tłuste, najlepszy jest płyn do zmywania.
Najlepiej najpierw zaprać plamę a później do pralki.

0 0

avatea

#3592508 Napisano: 03.08.2010 11:46:45
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

aa... jeszcze na plamy, nawet tłuste, najlepszy jest płyn do zmywania.
Najlepiej najpierw zaprać plamę a później do pralki.

vanish czy ariel wsio riba... czasem babcine sposoby są najlepsze
0 0

Gość: finessa

#3592680 Napisano: 03.08.2010 12:56:38
finessa napisał(a):

Wkurza mnie lans24 na facebooku!!! wygrałam w ich konkursie, a o nagrodzie ani widu ani słychu. Bezczelnie zbywają mnie mailowo, że nagrodę wyślą jutro i tak w koło macieju!!! Już nie wiem, co mam zrobić, może jakiś @ do organizatora czy coś? emotka

No normalnie zaraz wpadnę w jakąś furię, piszę do nich od 3 dni bez odezwu, posty z tablicy usuwają emotka emotka emotka
0 0

Gość: gosia16

#3592692 Napisano: 03.08.2010 01:00:43
Wkurza mnie sezon ogórkowy emotka Już od samego rana trwa w moim domu i skończy się koło wieczora
0 0

Gość: annaszura

#3592700 Napisano: 03.08.2010 01:03:48
większość plam z długopisów i pisaków daje się usunąć alkoholem/spirytusem, tak samo plamy z trawy. Jedna zasada plama musi być świerza, wtedy alkohol działa.
0 0

delfinka101

#3592705 Napisano: 03.08.2010 01:05:37
ziolko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

hehe... to nie wiecie, że im bardziej reklamowany produkt tym mniej wart????

np. plamy usuwa Biały Jeleń, na kamień i rdzę najlepszy jest W5 z Lidla, za ok 4 zł butelka, bo Cillit kamień i rdza nie usunie tego, co usuwa W5 emotka

Na rdzę najlepiej sok z cytryny.Na tłuste plamy używam odplamiacza vanisch
Na pisak mam jeden rewelacyjny sposób;
Bierzesz spirytu,delikatnie podgrzewasz,wacik i zmywasz tusz:)
0 0