Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#3592878 Napisano: 03.08.2010 02:00:42
a niektóre plamy da sie usunąc chusteczkami nawilżanymi Pampers, serio,
np. z tuszu, soki różne, tylko plama świeża w miarę musi być
0 0

Gość: strawberrymagic

#3592884 Napisano: 03.08.2010 02:02:09
finessa napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurza mnie lans24 na facebooku!!! wygrałam w ich konkursie, a o nagrodzie ani widu ani słychu. Bezczelnie zbywają mnie mailowo, że nagrodę wyślą jutro i tak w koło macieju!!! Już nie wiem, co mam zrobić, może jakiś @ do organizatora czy coś? emotka

No normalnie zaraz wpadnę w jakąś furię, piszę do nich od 3 dni bez odezwu, posty z tablicy usuwają emotka emotka emotka

do adwokata z nimi emotka

emotka emotka emotka
0 0

malenka89

#3593366 Napisano: 03.08.2010 04:52:22
Wkurza mnie ta chora sytuacja pod pałacem prezydenckim. Tam są psychiatrzy potrzebni...
Śmiać się czy płakać? emotka
0 0

Gość: utropek

#3593370 Napisano: 03.08.2010 04:55:17
malenka89 napisał(a):

Wkurza mnie ta chora sytuacja pod pałacem prezydenckim. Tam są psychiatrzy potrzebni...

Malenka89 dobrze, że u Nas pod Kopalnią Wujek nie było kiedyś podobnie:) kiedy jakieś piwko? emotka
0 0

Gość: natie

#3593374 Napisano: 03.08.2010 04:56:46
malenka89 napisał(a):

ja miałam dziś darmową komedię w domu emotka :)
0 0

malenka89

#3593383 Napisano: 03.08.2010 04:59:58
utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Malenka89 dobrze, że u Nas pod Kopalnią Wujek nie było kiedyś podobnie:) kiedy jakieś piwko? emotka

no trzeba kiedyś w końcu się spotkać emotka

natie napisał(a):

malenka89 napisał(a):

no ja też się upłakałam jak nie wiem co emotka ale mimo to wkurza mnie, że robią w okół siebie takie zamieszanie emotka tak jakby ten krzyż mieli im spalić... emotka
0 0

Gość: natie

#3593416 Napisano: 03.08.2010 05:10:33
malenka89 napisał(a):

utropek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

no trzeba kiedyś w końcu się spotkać emotka

natie napisał(a):

malenka89 napisał(a):

no ja też się upłakałam jak nie wiem co emotka ale mimo to wkurza mnie, że robią w okół siebie takie zamieszanie emotka tak jakby ten krzyż mieli im spalić... emotka

i znowu przypomnienie na faktach.. nie moge.. sikam ze smiechu, skad ci ludzie sie wzieli emotka
0 0

Gość: katrin22

#3593939 Napisano: 03.08.2010 08:20:25
Mam co dla tych co się wkurzyli, wkurzają i mają zamiar wkurzyć emotka
http://www.youtub.../watch?v=p9cpvDzsL1w
0 0

#3594173 Napisano: 03.08.2010 10:00:54
a ja jak oglądam te relacje spod pałacu to jestem przerażona, skąd w tych ludziach tyle nienawiści? naprawde mają powód żeby tak krzyczeć? zdaje mi sie ze to tylko pretekst, po prostu chcą sie wyszaleć, dlaczego nasza polska wiara nie moze być skromna, wyrażać się słowami módl sie i pracuj, pomagaj innym,
tak wielu ludziom niestety potrzebne są szopki, walka, teatr,
żebyście widzieli co sie dzieje w mojej miejscowości z powodu przyjazdu kopii obrazu Matki Boskiej....masakra normalnie emotka
0 0

Gość: inga_iga

#3594218 Napisano: 03.08.2010 10:24:27
mnie oszołomy z krucyfiksami tez denerwują. A pierdyknąć pod pałacem las krzyży, mohery będą wniebowzięte emotka
Mnie przeraża że wśród tych bojówkarzy rydzykowych byli również młodzi ludzie.

a zmieniają temat sprawa Lidla umarła śmiercią naturalną?
0 0

kaczord

#3594332 Napisano: 04.08.2010 06:25:53
Ciekawe co o nas pomyślą inne państwa, jak zobaczą te walki?
0 0

kaczord

#3594396 Napisano: 04.08.2010 07:11:32
Tak to jest, jak ma się za dużo wolnego czasu emotka
0 0

agicho

#3594398 Napisano: 04.08.2010 07:12:35
kaczord napisał(a):

Ciekawe co o nas pomyślą inne państwa, jak zobaczą te walki?

zaścianek emotka
0 0

#3594895 Napisano: 04.08.2010 10:08:57
z reguły nie wybrzydzam na nagrody ale te ręczniki z Lenora to jakaś masakra normalnie!
kolor-tragedia-jaskrawy róż, trudno,
ale okazało sie ze to dwa małe reczniki, dość cienkie, wymiary 50x100 i 60x40 i to ma mieć wartość 120 złotych? ja pi...lę, koszmar, mozecie mi wierzyć, ktoś dostał jeszcze te cuda?
0 0

Gość: shorty87

#3595186 Napisano: 04.08.2010 11:46:31
wkurzają mnie ludzie, którzy nazywają osoby z ek żebrakami i oszustami emotka bo jak dla mnie oszukiwanie to nabijanie czyli korzystanie ze zmiennego ip albo jakiś programów stworzonych do tego emotka w ogóle nikomu nie zabrania się przecież rejestracji na tej stronie emotka ja to traktuję jako zabawę całe to udzielanie się, nawet pomagam, niektórym bezinteresownie i wiele innych osób też tak robi więc uważam nas za żebraków czy oszustó odechciewa się przez takich lupoli emotka
0 0

smsowicz

#3595734 Napisano: 04.08.2010 02:49:22
że spaliłem Zeptera. emotka Gdybym nie podnosił pokrywki, to by uchwyt nie odpad. Stygnąc z powrotem by się trzymał. A teraz muszę 53zł w uchwyt zainwestować emotka
0 0

arturionidas

#3596153 Napisano: 04.08.2010 05:37:52
Oszustami są szkoła jezyka angielskiego SPEAK-UP
Rozwiązałe konkurs polegajacy na podaniu hasła reklamujacego nauke jezyka angielskiego.
Na drugi dzien zadzwonila do mnie pani z tej szkoly podala ze haslo im sie podobalo i zaprosili do siebie na rozmowe, nie moglem przyjechac odlozylem to na miesiac, znow pani zadzwonila zaprosila na spotkanie i rozmowe po zapytaniu sie o nagrode poinformowala ze czeka na mnie na miejscu . Udalem sie do Speak-up na umowiony dzien i godzine musialem wypelnic formularz i konsultant rozpoczą ze mna rozmowe okazalo sie ze musze uczestniczyc w kursie w cenie ogolnej za rok wynoszaca okolo 2700 zl .
Pytajac sie o nagrode udal sie do pani kierownik ktora poinformowala go ze nagroda czeka na mnie po ukonczonym kursie . Oszusci konkursowo-internetowi aparat ktory zekomo wygralem kosztuje tyle samo co kurs .
0 0

Gość: finessa

#3596255 Napisano: 04.08.2010 06:23:00
shorty87 napisał(a):

wkurzają mnie ludzie, którzy nazywają osoby z ek żebrakami i oszustami emotka bo jak dla mnie oszukiwanie to nabijanie czyli korzystanie ze zmiennego ip albo jakiś programów stworzonych do tego emotka w ogóle nikomu nie zabrania się przecież rejestracji na tej stronie emotka ja to traktuję jako zabawę całe to udzielanie się, nawet pomagam, niektórym bezinteresownie i wiele innych osób też tak robi więc uważam nas za żebraków czy oszustó odechciewa się przez takich lupoli emotka

Tak! Wreszcie znalazła się osoba, która poparła moje słowa, bo kiedy pisałam to ja, oszuści zostali spropagowani, oraz uznano iż zbieranie głosów w KLIKNIJCIE to to samo, co zmienne IP. No, jak dla mnie to jest zasadnicza różnica emotka
0 0

anta

#3596293 Napisano: 04.08.2010 06:42:54

Od kilkunastu dni chodzę wkurzona - delikatnie mówiąc.

Brałam udział w pewnym konkursie, oczywiście nie wygrałam. Pisałam do organizatora i co?? okazało się,że dwie osoby /prawdopodobnie z tego forum/ napisało na mnie skargę, że zbierałam głosy nieuczciwie itp.
Musiałam udowodnić, że nie jestem wielblądem - czytaj: że mam stałe IP /faktura od operatora/
i podać namiary na ok. 40 osób które mają tez stałe IP i mi klikały. Zmarnowałam masę czasu, ale udowodniłam. Nagrode otrzymałam, ale nawet nie cieszę sie z niej po takiej szarpaninie.
Podejrzewam pewne osoby - donosicieli, ale nie jestem pewna w 100 %. Teraz muszę znać maile tych osób, no a pózniej ... zobaczymy.

...ile w pewnych ludziach jest złości, nienawiście i chamstwa ....
emotka emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3596301 Napisano: 04.08.2010 06:46:37
evika0 napisał(a):

Od kilkunastu dni chodzę wkurzona - delikatnie mówiąc.

Brałam udział w pewnym konkursie, oczywiście nie wygrałam. Pisałam do organizatora i co?? okazało się,że dwie osoby /prawdopodobnie z tego forum/ napisało na mnie skargę, że zbierałam głosy nieuczciwie itp.
Musiałam udowodnić, że nie jestem wielblądem - czytaj: że mam stałe IP /faktura od operatora/
i podać namiary na ok. 40 osób które mają tez stałe IP i mi klikały. Zmarnowałam masę czasu, ale udowodniłam. Nagrode otrzymałam, ale nawet nie cieszę sie z niej po takiej szarpaninie.
Podejrzewam pewne osoby - donosicieli, ale nie jestem pewna w 100 %. Teraz muszę znać maile tych osób, no a pózniej ... zobaczymy.

...ile w pewnych ludziach jest złości, nienawiście i chamstwa ....
emotka emotka emotka

I ile jadu tryskającego na kilometr emotka
O jaki konk chodzi? (Mam pewne domysły) - napisz mi na PW emotka
0 0