Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w plusie miałam podobnie: wysłałam smsa aby wykupić pakiet rozmów w dzień, co się okazało ten pakiet znieśli, już o nie ma a kasę z konta zarekwilowali i nic za nią nie dostałam. raczej nic nie wkurasz niestety
a mnie wkurzyło wczoraj wieczorem jak próbowałam odpalic kompa i on nie chciał się włączyć, rano brat zajrzał do niego i okazało się że cały system padł, teraz jestem skazana na 2 komputer z którego rzadko korzystam i nic nie mam zapisane na ni wszystko zostało na tamtym i coś mi się zdaje że już tego nie odzyskam
iszhara
Postów 3462
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Spróbowałam dziś z innego numeru Plusa i znów to sam
Marzenia się spełniają...
Gość: kaoa
Gość: kaoa
pomyłeczka
a w temacie to wkurza mnie, że internet mi ciągle rozłącza
Gość: malpka
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. u mnie narazie pięknie słonko świeci, promyczki grzeją
ale pewnie i taka pogoda niedługo i do mnie się doczłapie
Gość: mariolakal
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz spać pod kocem
Gość: mariolakal
ale koca nie wygrałam...
Gość: grancias
kajus18
Postów 459
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej
wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu
visserarthur
Postów 4192
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
bo poszedl tam sam :d
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie poszedł, juz się pindrzy w łazience
i tradycyjnie będziemy jak wszyscy już będą nie do końca wyraźnie wyglądac, ale za kare musimy autem pojechac
Gość: misia89p
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I kto będzie nie pił?
wkurza mnie to co mówiłem wcześniej
merp
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tnie bym cie przygarnęła ale umnie dwójka też za bardzo nie spokojnych
Gość: finessa
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie marnuj sobie życia i nie nazywaj go już swoim chłopakiem...
Wkurza mnie... wszystko...