Wkurza mnie...

izoldaaa6

#3603077 Napisano: 07.08.2010 10:35:02
martusiamj napisał(a):

Ale się wkurzyłam od rana - wysłałam sobie wczoraj smsa na numer premium z sieci Plus (Simplus dokładnie) ale coś się nie chciało wysłać, więc po kilku próbach zrezygnowałam. Myślę sobie że to pewnie przez burzę są jakieś zakłócenia. Dziś spróbowałam - znów to samo - wiadomość nie wysłana.Dodam że konto mam aktywne i środki na koncie również mam. Sprawdzam dziś rano saldo a tam brakuje za te wszystkie smsy co nie udało mi się wysłać wczoraj i dziś - dokładnie tyle brakuje mi kasy

Chyba normalnie sobie zadzwonię zaraz do Biura Obsługi klienta, ale czy jest jakaś możliwość aby tę kasę mi wrócili - skoro smsy nie zostały wysłane to dlaczego poleciały mi za nie pieniądze?

ja w plusie miałam podobnie: wysłałam smsa aby wykupić pakiet rozmów w dzień, co się okazało ten pakiet znieśli, już o nie ma a kasę z konta zarekwilowali i nic za nią nie dostałam. raczej nic nie wkurasz niestety emotka

a mnie wkurzyło wczoraj wieczorem jak próbowałam odpalic kompa i on nie chciał się włączyć, rano brat zajrzał do niego i okazało się że cały system padł, teraz jestem skazana na 2 komputer z którego rzadko korzystam i nic nie mam zapisane na ni wszystko zostało na tamtym i coś mi się zdaje że już tego nie odzyskam
0 0

iszhara

#3603112 Napisano: 07.08.2010 10:51:10
izoldaaa6 napisał(a):

martusiamj napisał(a):

Ale się wkurzyłam od rana - wysłałam sobie wczoraj smsa na numer premium z sieci Plus (Simplus dokładnie) ale coś się nie chciało wysłać, więc po kilku próbach zrezygnowałam. Myślę sobie że to pewnie przez burzę są jakieś zakłócenia. Dziś spróbowałam - znów to samo - wiadomość nie wysłana.Dodam że konto mam aktywne i środki na koncie również mam. Sprawdzam dziś rano saldo a tam brakuje za te wszystkie smsy co nie udało mi się wysłać wczoraj i dziś - dokładnie tyle brakuje mi kasy

Chyba normalnie sobie zadzwonię zaraz do Biura Obsługi klienta, ale czy jest jakaś możliwość aby tę kasę mi wrócili - skoro smsy nie zostały wysłane to dlaczego poleciały mi za nie pieniądze?

ja w plusie miałam podobnie: wysłałam smsa aby wykupić pakiet rozmów w dzień, co się okazało ten pakiet znieśli, już o nie ma a kasę z konta zarekwilowali i nic za nią nie dostałam. raczej nic nie wkurasz niestety emotka

a mnie wkurzyło wczoraj wieczorem jak próbowałam odpalic kompa i on nie chciał się włączyć, rano brat zajrzał do niego i okazało się że cały system padł, teraz jestem skazana na 2 komputer z którego rzadko korzystam i nic nie mam zapisane na ni wszystko zostało na tamtym i coś mi się zdaje że już tego nie odzyskam

Spróbowałam dziś z innego numeru Plusa i znów to sam emotka Czy wysyłał ktoś na numer 70676 z Plusa i wszystko było ok? emotka Z Heyah wszytko ładnie bez problemu - ale ten Plus to normalnie oszalał dziś z tym numerem emotka
0 0

Gość: kaoa

#3603155 Napisano: 07.08.2010 11:12:53
z chupa chupsa zawsze jest to samo pytanie? jakie czasy wygrywały wczoraj?
0 0

Gość: kaoa

#3603171 Napisano: 07.08.2010 11:16:29
kaoa napisał(a):

z chupa chupsa zawsze jest to samo pytanie? jakie czasy wygrywały wczoraj?

pomyłeczka

a w temacie to wkurza mnie, że internet mi ciągle rozłącza emotka
0 0

Gość: malpka

#3603247 Napisano: 07.08.2010 11:46:08
wkurza mnie strasznie że jest 13:42, a ciemno jak w nocy, jak ja nie cierpię takiej pogody emotka
0 0

malenka89

#3603281 Napisano: 07.08.2010 11:57:39
malpka napisał(a):

wkurza mnie strasznie że jest 13:42, a ciemno jak w nocy, jak ja nie cierpię takiej pogody emotka

hmm.. u mnie narazie pięknie słonko świeci, promyczki grzeją emotka
ale pewnie i taka pogoda niedługo i do mnie się doczłapie emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3603632 Napisano: 07.08.2010 02:47:39
Wkurza mnie, że przed chwilą rozpętała się straszna burza z ulewą, a ja wietrzyłam pościel na balkonie i nie zdążyłam jej zdjąć... Trwało to tylko chwilę, ale jest zgnojona do cna... Chilllii dzisiaj czeka mnie znów noc przed kompem... emotka
0 0

ziolko

#3603675 Napisano: 07.08.2010 03:06:59
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że przed chwilą rozpętała się straszna burza z ulewą, a ja wietrzyłam pościel na balkonie i nie zdążyłam jej zdjąć... Trwało to tylko chwilę, ale jest zgnojona do cna... Chilllii dzisiaj czeka mnie znów noc przed kompem... emotka

możesz spać pod kocem emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3603680 Napisano: 07.08.2010 03:09:58
ziolko napisał(a):

mariolakal napisał(a):

możesz spać pod kocem emotka

ale koca nie wygrałam... emotka A w ogóle to podusia jest mi potrzebna, ale wolałabym suchą... emotka
0 0

Gość: grancias

#3603759 Napisano: 07.08.2010 03:51:28
Wkurzyla mnie moja znajoma. Idzie na wesele w przyszlym tygodniu ... zgodzilem sie ja powozic po sklepach (SAM MUSIALEM COS SOBIE KUPIC) by sobie jakas kiecke kupila. No i jezdzimy po tych markowych sklepach. Juz mnie nerwy biora bo jestesmy w ktoryms juz tam sklepie z kolei, a ta mi mowi, ze nic jednak nie kupi, bo drogo (ceny sukienek 250-500 zł) ... to pytam sie jej za ile ona chce kiecke kupic w takim sklepie... a ta mi ze tak do 150 ;/ No to ladnie jej podziekowalem za stracony czas. Promocje sa w sklepach, ale nie przesadzajmy, chcac kupic tak tanio kiecke pozostaja nam malutkie sklepiki lub targ ...
0 0

kajus18

#3603766 Napisano: 07.08.2010 03:56:54
grancias napisał(a):

Wkurzyla mnie moja znajoma. Idzie na wesele w przyszlym tygodniu ... zgodzilem sie ja powozic po sklepach (SAM MUSIALEM COS SOBIE KUPIC) by sobie jakas kiecke kupila. No i jezdzimy po tych markowych sklepach. Juz mnie nerwy biora bo jestesmy w ktoryms juz tam sklepie z kolei, a ta mi mowi, ze nic jednak nie kupi, bo drogo (ceny sukienek 250-500 zł) ... to pytam sie jej za ile ona chce kiecke kupic w takim sklepie... a ta mi ze tak do 150 ;/ No to ladnie jej podziekowalem za stracony czas. Promocje sa w sklepach, ale nie przesadzajmy, chcac kupic tak tanio kiecke pozostaja nam malutkie sklepiki lub targ ...

W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć emotka
0 0

kalisto1986

#3603831 Napisano: 07.08.2010 04:29:57
kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

W reserved , new yorker, mohito, orsay'u, tajly weil wszędzie są wyprzedaże i sukienkę już za 40 zł spokojnie można znaleźć emotka

ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej emotka

wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu emotka emotka
0 0

visserarthur

#3603852 Napisano: 07.08.2010 04:38:35
kalisto1986 napisał(a):

kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

ja ostatnio chodziłam za sukienkami letnimi i na targu kosztowały 100 zł a w galerii w promocjach 40 zł więc nie zawsze na targu jest taniej emotka

wkurza mnie mój małż wrr na 17 byliśmy umówieni na parapetówe a jego jeszcze nie ma w domu emotka emotka

bo poszedl tam sam :d emotka
0 0

kalisto1986

#3603916 Napisano: 07.08.2010 05:08:05
visserarthur napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

emotka
nie poszedł, juz się pindrzy w łazience emotka
i tradycyjnie będziemy jak wszyscy już będą nie do końca wyraźnie wyglądac, ale za kare musimy autem pojechac emotka
0 0

Gość: misia89p

#3603930 Napisano: 07.08.2010 05:14:46
wkurza mnie pogoda, za dwa tyg jadę nad morze, ale zastanawiam się czy w ogóle warto...
0 0

chmurka

#3603942 Napisano: 07.08.2010 05:22:48
Wkurza mnie że mam stado bachorów w domu emotka a na te w szczególności jestem uczulona emotka help kto mnie przygarnie na weekend emotka
0 0

dawidekk

#3603946 Napisano: 07.08.2010 05:25:43
kalisto1986 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kajus18 napisał(a):

grancias napisał(a):

ale za kare musimy autem pojechac emotka

I kto będzie nie pił? emotka

wkurza mnie to co mówiłem wcześniej emotka
0 0

izoldaaa6

#3603968 Napisano: 07.08.2010 05:45:05
chę
chmurka napisał(a):

Wkurza mnie że mam stado bachorów w domu emotka a na te w szczególności jestem uczulona emotka help kto mnie przygarnie na weekend emotka

tnie bym cie przygarnęła ale umnie dwójka też za bardzo nie spokojnych emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3603988 Napisano: 07.08.2010 05:55:12
Wkurza mnie mój chłopak, dzisiaj nie chciałam wykonać jego polecenia i zastartował do mnie z łapami emotka
0 0

merynosek

#3603995 Napisano: 07.08.2010 05:57:42
finessa napisał(a):

Wkurza mnie mój chłopak, dzisiaj nie chciałam wykonać jego polecenia i zastartował do mnie z łapami emotka

Nie marnuj sobie życia i nie nazywaj go już swoim chłopakiem...

Wkurza mnie... wszystko...
0 0