Wkurza mnie...

bobilcia

#3604322 Napisano: 07.08.2010 08:25:45
Popieram w 100%
0 0

Gość: pola731

#3604324 Napisano: 07.08.2010 08:26:51
zdolnabestia napisał(a):

I tu powinna pojawić się sonda - co powinna zrobić finessa:

a) kopnąć chłopa w pupę i wrócić do mamy,
b) spróbować porozmawiać, postawić ostre warunki, zasady i reguły w domu, podział obowiązków,
c) zostawić wszystko jak jest i liczyć na to, że on się kiedyś zmieni.

Ja głosuję na a emotka Taki typ się nie zmienia. Cóż z tego, że podniósł rękę pierwszy raz. Po ślubie dopiero będzie uważał, że może to robić i ma to na kontrakcie, skoro już teraz uważa, że Twoim obowiązkiem jest sprzątanie i robienie kanapek. I nie daj boże jeszcze jakaś niemiła sugestia, że mógłby ją sobie zrobić sam.
To Twoje życie i my, forumowicze, nie możemy za Ciebie decydować, ale zawsze możemy coś poradzić emotka Moim zdaniem powinnaś go zostawić i poukładać sobie wszystko od nowa, miłość to nie wszystko i nie warto dla niej zostać na całe życie ofiarą, kimś podrzędnym w związku. Jak będziecie mieć dzieci, to dopiero dojdą obowiązki i na pewno nie będzie zmiłuj, jeżeli on będzie głodny i będzie żądał kanapki.
A mama na pewno zrozumie, jeżeli do niej wrócisz, a pewnie nawet się ucieszy, skoro to o niego jest konflikt. Mama wie lepiej, ma doświadczenie, widzi wszystko z boku i chce dla Ciebie jak najlepiej.

wybieram A - ten typ się nie zmieni - a zyję już trochę na tym świecie

strasznie mnie wkurza jak się faceta z próżniactwa rozgrzesza
0 0

agusia32

#3604325 Napisano: 07.08.2010 08:27:24
Taa, jak facet pracuje, to absolutnie nie musi nic robić w domu, od tego jest kobieta - która najczęściej też pracuje... Ludzie, jak słyszę teksty typu to należy do ciebie, bo jesteś kobietą, to aż się we mnie gotuje emotka Szanujcie się kobiety emotka

W Bestiowej sondzie głosuję na a) emotka
0 0

Gość: pola731

#3604326 Napisano: 07.08.2010 08:27:24
zdolnabestia napisał(a):

b) spróbować porozmawiać, postawić ostre warunki, zasady i reguły w domu, podział obowiązków,

Ja głosuję na a emotka Taki typ się nie zmienia. Cóż z tego, że podniósł rękę pierwszy raz. Po ślubie dopiero będzie uważał, że może to robić i ma to na kontrakcie, skoro już teraz uważa, że Twoim obowiązkiem jest sprzątanie i robienie kanapek. I nie daj boże jeszcze jakaś niemiła sugestia, że mógłby ją sobie zrobić sam.
To Twoje życie i my, forumowicze, nie możemy za Ciebie decydować, ale zawsze możemy coś poradzić emotka Moim zdaniem powinnaś go zostawić i poukładać sobie wszystko od nowa, miłość to nie wszystko i nie warto dla niej zostać na całe życie ofiarą, kimś podrzędnym w związku. Jak będziecie mieć dzieci, to dopiero dojdą obowiązki i na pewno nie będzie zmiłuj, jeżeli on będzie głodny i będzie żądał kanapki.
A mama na pewno zrozumie, jeżeli do niej wrócisz, a pewnie nawet się ucieszy, skoro to o niego jest konflikt. Mama wie lepiej, ma doświadczenie, widzi wszystko z boku i chce dla Ciebie jak najlepiej.

wybieram A - ten typ się nie zmieni - a zyję już trochę na tym świecie

strasznie mnie wkurza jak się faceta z próżniactwa rozgrzesza
0 0

Gość: misia89p

#3604327 Napisano: 07.08.2010 08:27:55
a poza tym pamiętaj jeśli facet bije kobietę, to i uderzy dzieci, a tego byś na pewno nie chciała...
0 0

monia24

#3604337 Napisano: 07.08.2010 08:29:45
finessa przemyśl to co mówią koleżanki emotka
jeśli 3 osoby mówią że jesteś pijana to ich kochana się prześpij. naprawde szkoda zycia dla takiego typa emotka
0 0

zdolnabestia

#3604339 Napisano: 07.08.2010 08:30:40
Wkurzają mnie takie wiadomości na pw:

siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.

Albo wejdz na (xxx)

zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz

Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow

na kontakt@(xxx)

A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić emotka
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem.
0 0

monia24

#3604341 Napisano: 07.08.2010 08:31:12
zdolnabestia napisał(a):

Wkurzają mnie takie wiadomości na pw:

siemka.
Jezeli zrobisz konto na (i tu jest link) i wypelnisz ankiete startowa odklikam wszystko.

Albo wejdz na (xxx)

zarejestruj sie potem wejdz w moje konto->dane->adres uzytkownika i utworz adres
masz wszystko wypelnic nawet telefon!
i jak zapiszesz napisz

Zostalem zaproszony z polecenia
(xxxxx)
prosze o dodatkowe 200 kapiakow

na kontakt@(xxx)

A gdzie jakieś proszę, dziękuję? I co to za ton: masz wszystko wypełnić emotka
I w co mi delikwent odklika, jak ja w klikane nie gram... Mam zresztą info w stopce dotyczące spamu, ale po co czytać stopki, lepiej wysłać wiadomość hurtem.

tyż to dostałam emotka
0 0

Gość: damianwro

#3604343 Napisano: 07.08.2010 08:31:39
zdolnabestia napisał(a):

I tu powinna pojawić się sonda - czy warto ciągnąć tę dyskusję:

a.) tak, bo dla koleżanki z pewnością ważniejsze od uczucia są opinie w dużej mierze anonimowych osób na forum o konkursach, ważniejsze także od zdania matki
b.) tak, bo uwielbiamy plotki a wyobrażenie wpływania na czyjeś decyzje, czyt. kierowanie czyimś życiem idzie nam zdecydowanie lepiej niż własnym
c.) nie, pewne decyzje powinny być podejmowane samodzielnie, jako wypadkowa zdrowego rozsądku i chłodnej kalkulacji
0 0

Gość: piekielna

#3604345 Napisano: 07.08.2010 08:31:55
misia89p napisał(a):

a poza tym pamiętaj jeśli facet bije kobietę, to i uderzy dzieci, a tego byś na pewno nie chciała...

Jasne, wiem coś o tym! Kuzynka wyszła za faceta, który przed ślubem podnosił na nią rękę, bo ? bo go kochała Teraz jest z nim, ma liczne rany na rękach i obitą twarz. On pracuje, ale bije swoją żonę... Nadal. Hm, wątek z tego taki, kto zaczyna, ten nie kończy. Zaczął bić - końca nie widać. Grozi, że jak się z nim rozwiedzie, to z życiem może się pożegnać. Jednak każdy swoje życie układa tak jak chce. Na szacunek trzeba sobie zapracować, ale też go wyszukać...
0 0

agusia32

#3604346 Napisano: 07.08.2010 08:31:57
A ja nic nie dostałam emotka

emotka
0 0

monia24

#3604347 Napisano: 07.08.2010 08:32:49
damianwro, a pomyśl czego mogła chcieć finessa pisząc własnie do anonimowych osób?
0 0

monia24

#3604351 Napisano: 07.08.2010 08:34:48
agusia32 napisał(a):

emotka

znaczy że okresu??? emotka
0 0

#3604352 Napisano: 07.08.2010 08:35:28
monia24 napisał(a):

damianwro, a pomyśl czego mogła chcieć finessa pisząc własnie do anonimowych osób?

na pewno nie tego, co próbujesz mi cichaczem przemycić emotka ... jutro już o tym nie będzie pamiętać, forum będzie głosować w sondzie i za tydzień emotka
0 0

monia24

#3604355 Napisano: 07.08.2010 08:35:54
monia24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

emotka

znaczy że okresu??? emotka

Ło matko, już wiem o co kaman emotka
za dużo osób obecnie ze mną gada, tutaj, na pw i gg, a poza tym blondynkam emotka
0 0

monia24

#3604358 Napisano: 07.08.2010 08:37:45
damianwro napisał(a):

monia24 napisał(a):

na pewno nie tego, co próbujesz mi cichaczem przemycić emotka ... jutro już o tym nie będzie pamiętać, forum będzie głosować w sondzie i za tydzień emotka

wiesz, może masz rację, Ona nie będzie o tym myśleć, jakoś trochę się Jej poukłada aż do następnego razu, ale ja nie umiem stać z boku i się nie odezwać widząc takie traktowanie kobiety, w ogóle nie umiem wyobrazić sobie takiej sytuacji emotka
0 0

zdolnabestia

#3604365 Napisano: 07.08.2010 08:39:29
damianwro napisał(a):

I tu powinna pojawić się sonda - czy warto ciągnąć tę dyskusję:

a.) tak, bo dla koleżanki z pewnością ważniejsze od uczucia są opinie w dużej mierze anonimowych osób na forum o konkursach, ważniejsze także od zdania matki
b.) tak, bo uwielbiamy plotki a wyobrażenie wpływania na czyjeś decyzje, czyt. kierowanie czyimś życiem idzie nam zdecydowanie lepiej niż własnym
c.) nie, pewne decyzje powinny być podejmowane samodzielnie, jako wypadkowa zdrowego rozsądku i chłodnej kalkulacji

Czasami lepiej poradzić się obcych, anonimowych osób niż przyjaciół i znajomych, którzy dopiero będą mieli sensację, rozgadają komu trzeba i miasto będzie huczeć od plotek. Koleżankę znamy tylko jako finessę-konkursowiczkę, po prostu. A decyzję na pewno podejmie sama kierując się sercem, rozsądkiem, intuicją, oraz bezcennym doświadczeniem w podobnych przypadkach innych osób.
0 0

#3604366 Napisano: 07.08.2010 08:40:28
monia24 napisał(a):

wiesz, może masz rację, Ona nie będzie o tym myśleć, jakoś trochę się Jej poukłada aż do następnego razu, ale ja nie umiem stać z boku i się nie odezwać widząc takie traktowanie kobiety, w ogóle nie umiem wyobrazić sobie takiej sytuacji emotka

i wtedy znów zapyta na forum, Wy jej znów powiecie co jest jedynym słusznym rozwiązaniem, a ona znów rozważy za i przeciw... jeśli zdrowy rozsądek nie zadziała teraz, to nie zadziała i po Waszych komentarzach, no chyba, że koleżanka wie, że Wy wiecie co dla niej najlepsze

a WKURZAJ¡ mnie ulewy... jak widzę co się działo w Bogatyni i pomyślę co może się dziać już za chwilę w Zgorzelcu, to emotka
0 0

monia24

#3604368 Napisano: 07.08.2010 08:40:57
ja myślę że jednak warto popisać, może Jej własnie potrzebna taka dyskusja, troche pokrzyczec, ponarzekac, zeby nabrac sil na dalsze zycie emotka
0 0

monia24

#3604372 Napisano: 07.08.2010 08:42:56
damianwro napisał(a):

monia24 napisał(a):

i wtedy znów zapyta na forum, Wy jej znów powiecie co jest jedynym słusznym rozwiązaniem, a ona znów rozważy za i przeciw... jeśli zdrowy rozsądek nie zadziała teraz, to nie zadziała i po Waszych komentarzach, no chyba, że koleżanka wie, że Wy wiecie co dla niej najlepsze

a WKURZAJ¡ mnie ulewy... jak widzę co się działo w Bogatyni i pomyślę co może się dziać już za chwilę w Zgorzelcu, to emotka

ale ja nie mowie ze po mojej wypowiedzi zmieni zdanie, to Jej zycie, ale moze potrzebuje sie wygadac, moze to doda jej sił emotka
0 0