Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
kopnij go w d.... i daj se spokój,tyle facetów chodzi luzem:)
Gość: finessa
Łatwe to nie jest, tym bardziej, że jesteśmy już ze sobą dużo czasu... hmm upił się z kolegami na imprezie, może był poddenerwowany, a ja nie chciałam mu zrobić kanapki. Troszkę niecenzuralnie mu to zakomunikowałam A sam sobie pasożycie zrób, chodzisz, brudzisz, nic nie robisz tylko pasożytujesz... może za ostro poleciłam po bandzie i się wkurzył
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana ja byłam prawie 5 lat z chłopakiem, który teraz nie jest moim mężem ani ojcem mojego synka:)
Gość: ewa1982
kochana uważaj na siebie obarczane się winą to niestety standardowa procedura w rodzinnej przemocy. Nawet jeżeli coś ostro powiedziałaś to nie jest powód dla agresji i podnoszenia ręki i nie tłumacz że był pijany.
Nie uderzył mnie co prawda, ale zaraz od razu przeprosił, że chciał to zrobić, ale nadal czuję się jakoś dziwnie...
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tłumacz sie kochana tylko odpocznij od niego zobaczysz swiat w innych barwach
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli nie od wczoraj też się źle układało skoro tak go nazwałaś.
Gość: tyska
Nie, źle nie było. Jedyną jego wadą jest to, że jest bałaganiarzem. Ja posprzątam, on rozwali, napsoci jak dziecko... nawet za tyłkiem szklanki do zlewu nie odniesie, talerza po jedzeniu nie odstawi, wszystko robię ja, a on nawet w życiu szczotki do zamiatania nie trzymał... a jak mówię, że mógłby to czy to zrobić, to twierdzi, że ja jestem kobietą i to do mnie należy...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kobito najgłupsza rzecz to zostać z takim, skoro tak zachowuje się teraz to co zrobi za 10 lat??? Proszę Cię, zastanów się. Chcesz żeby Twoje dzieci patrzyły jak taki cenzurak się na Tobie wyżywa?
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: czarnygreg
nijak nie mogę w gusta CZARTA utrafić , a dzieciska już tego super-hiper-pycha napoju pić nie chcą ...
Ojoj żebym to ja miała, gdzie.. Jestem z mamą w konflikcie, bo ona go nie akceptuje..
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
finessa jeśli taki typ się zmieni to tylko na gorsze, pogadaj z mamą, wcale się nie dziwie że jest przeciwko niemu, mama napewno ci pomoze
Gość: kasia9791
finessa nie licz na to że się zmieni ,obiecują poprawę a później jest coraz gorzej,nawet po ostrych słowach nie powinien nawet pomyśleć o podniesieniu ręki na Ciebie i nie tłumacz że to Twoja wina bo tak nie jest,więc uciekaj póki możesz ,a z mamą na pewno się dogadasz
jomico
Postów 817
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no ale finessa go chyba kocha, wiec nie jest łatwo
Muszę to jeszcze przemyśleć, bo taka sytuacja, jak dzisiaj miała miejsce dopiero pierwszy raz. On jest po prostu leniwy, nie powiem, pracuje, ale to go chyba nie zwalnia od trzymania porządku w domu
Gość: pola731
szkoda życia na damskiego boksera i nic go nie usprawiedliwia - takie łapy są do obcięcia ...
Gość: misia89p
zdolnabestia
Postów 5297
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
a) kopnąć chłopa w pupę i wrócić do mamy,
b) spróbować porozmawiać, postawić ostre warunki, zasady i reguły w domu, podział obowiązków,
c) zostawić wszystko jak jest i liczyć na to, że on się kiedyś zmieni.
Ja głosuję na a
To Twoje życie i my, forumowicze, nie możemy za Ciebie decydować, ale zawsze możemy coś poradzić
A mama na pewno zrozumie, jeżeli do niej wrócisz, a pewnie nawet się ucieszy, skoro to o niego jest konflikt. Mama wie lepiej, ma doświadczenie, widzi wszystko z boku i chce dla Ciebie jak najlepiej.