Wkurza mnie...

fryteczka

#2084149 Napisano: 09.01.2009 11:07:52
mnie wkurza ze jeszcze w styczniu nic nie wygrałam emotka
0 0

Gość: pradzia32

#2084156 Napisano: 09.01.2009 11:09:15
raffciio napisał(a):

a mnie wkurzaja a nawet powiedziałbym jeszcze gorzej, maile które dostaje na poczte w interi

Dear Rafal xxxx,
You are receiving this message because you joined FreeLotto on 2006-12-16, from IP Address 83.22.xxxxx. When you registered you agreed to receive messages from FreeLotto. FreeLotto NEVER sends JUNK or SPAM messages. We never send mail to anyone unless they requested it when they registered. If you somehow didn't understand that you were agreeing to receive messages from us at the time you joined PLEASE CLICK HERE TO BE PERMANENTLY REMOVED FROM OUR LIST. In doing so you will also cancel your FreeLotto membership and you will no longer be eligible to play FreeLotto or receive up to \$11,000,000.00 in daily prizes. We regret any inconvenience.
Thank you,
FreeLotto Member Services

po kilkanaście wiadomości dziennie.. porażka jakaś....

dokładnie!!!!mam to samo
0 0

Gość: weronetka

#2084167 Napisano: 09.01.2009 11:12:49
raffciio napisał(a):

kingaa się wkurzy jak dostanie kubki z herbatą zamiast swojego hasła na nich emotka oj wkurzy się emotka

oj nie tylko Kingaa, ja też emotka
0 0

Gość: aniaaaa

#2084176 Napisano: 09.01.2009 11:14:45
wkurza mnie,że nawet gdy się ma umówioną wizytę u lekarza to i tak zawsze jest minimum godzinny poślizg emotka i,że ludzie wpychają się na chama bez kolejki niby tam szybko coś podpisać bo się np. do pracy śpieszą emotka ale nie pomyślą,że niektórzy (np. ja) co czekają w kolejce też do roboty idą!!! emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2084205 Napisano: 09.01.2009 11:20:22
wkurza mnie,ze dzis piatek a ja pracuje do 18 emotka
0 0

Gość: gemma

#2084241 Napisano: 09.01.2009 11:28:28
snupy3 napisał(a):

Mnie też wkurza poczta o2.Raz,że zasypują mnie spamem,który się chwalą,że niby skutecznie blokują-co z tego jak sami rozsyłają tego tyle że rano mam min.5 wiadomości rozesłanych przez portal o2
A tak poza tym to wiele razy mi się już tak zdarzyło,że z kosza wracały mi wiadomości na skrzynkę odbiorczą i jak wchodziłam na pocztę to masakra jakaś,ostatnio miałam w odbiorczej 50 wiadomości z lipca... emotka

tu się zgodzę.. niestety tlen rozsyła najwięcej spamu emotka
0 0

Gość: gemma

#2084247 Napisano: 09.01.2009 11:30:29
aniaaaa napisał(a):

wkurza mnie,że nawet gdy się ma umówioną wizytę u lekarza to i tak zawsze jest minimum godzinny poślizg emotka i,że ludzie wpychają się na chama bez kolejki niby tam szybko coś podpisać bo się np. do pracy śpieszą emotka ale nie pomyślą,że niektórzy (np. ja) co czekają w kolejce też do roboty idą!!! emotka

dlatego błogosławię prywatną opiekę medyczną..

a mnie wkurza, że jak wchodze na stronę to przekierowuje mnie do jakiegoś konka, gdzie nabijam komuś punkty za wejście emotka
0 0

fryteczka

#2084319 Napisano: 09.01.2009 11:48:39
weronetka napisał(a):

raffciio napisał(a):

kingaa się wkurzy jak dostanie kubki z herbatą zamiast swojego hasła na nich emotka oj wkurzy się emotka

oj nie tylko Kingaa, ja też emotka

ale nigdzie nie było napisane ze kubek bedzie z hasłem jakie sie wymysliło.. to hasło bylo po to zeby jak 2 os maja taki sam wynik a sa np na 15 i 16 miejscu to wygrywa os.z lepszym haslem
0 0

Gość: rafi323raf

#2084846 Napisano: 09.01.2009 02:17:30
kingaa napisał(a):

kajeczka napisał(a):

raffciio napisał(a):

wkurza mnie nowa reklama kfc na stronie e-konków, a najbardziej ten dzwięk ze stacji PKP emotka

mnie też emotka jak na dworcu emotka tylko zegarynki brak emotka

dokładnie, oszaleć można emotka

to z ekonków? łoooo wczoraj tak mnie to wkurzało i nie wiedziałem z czego to jest emotka
0 0

kajeczka

#2084852 Napisano: 09.01.2009 02:19:59
rafi323raf napisał(a):

kingaa napisał(a):

kajeczka napisał(a):

raffciio napisał(a):

wkurza mnie nowa reklama kfc na stronie e-konków, a najbardziej ten dzwięk ze stacji PKP emotka

mnie też emotka jak na dworcu emotka tylko zegarynki brak emotka

dokładnie, oszaleć można emotka

to z ekonków? łoooo wczoraj tak mnie to wkurzało i nie wiedziałem z czego to jest emotka

no ja też emotka mam 2 karty otwarte:e-konki i gmaila...i myslałam,że gmail ma teraz melodyjkę,jak mail przychodzi emotka
ding dong emotka
0 0

Gość: kingaa

#2084938 Napisano: 09.01.2009 02:46:37
raffciio napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka przyszedł kubek ..................... emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: gosia1970

#2084951 Napisano: 09.01.2009 02:51:48
Wkurza mnie, że regulamin nie jest dla wszystkich.
Wyniki miały byc 05 stycznia a do dzisiaj nic na stronie nie ma www.odkrytepragnienia.pl
0 0

Gość: prezol

#2084969 Napisano: 09.01.2009 02:56:51
kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka przyszedł kubek ..................... emotka emotka emotka emotka emotka emotka

no sie ciesz ze ci przyszedł emotka przeciez ten tekst to był tylko jak masz taką samą ilośc pkt maja ostatnie miesjca i zeby wybrac kto wygrał^^
0 0

#2085002 Napisano: 09.01.2009 03:05:48
prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

no sie ciesz ze ci przyszedł emotka przeciez ten tekst to był tylko jak masz taką samą ilośc pkt maja ostatnie miesjca i zeby wybrac kto wygrał^^

ale ja chciałam mieć własny tekst na kubku, i do końca miałam nadzieję... emotka emotka
0 0

ziolko

#2085012 Napisano: 09.01.2009 03:10:16
kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

ale ja chciałam mieć własny tekst na kubku, i do końca miałam nadzieję... emotka emotka

kinga... nie ma nic prostszego od zlozenia zamowienia na allegro albo w punkcie, gdzie wykonują takie usługi i będziesz miała taki tekst, jaki sobie wymarzysz emotka emotka
0 0

Gość: prezol

#2085014 Napisano: 09.01.2009 03:11:02
ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

kinga... nie ma nic prostszego od zlozenia zamowienia na allegro albo w punkcie, gdzie wykonują takie usługi i będziesz miała taki tekst, jaki sobie wymarzysz emotka emotka

pewnei np w empiku:D
0 0

#2085070 Napisano: 09.01.2009 03:26:48
prezol napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

oj ale tutaj był wygrany i tak się cieszyłam i cenzura, a jak kupie to już takiej satysfakcji nie będzie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2085106 Napisano: 09.01.2009 03:46:59
kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

oj ale tutaj był wygrany i tak się cieszyłam i cenzura, a jak kupie to już takiej satysfakcji nie będzie emotka

ojj rozumiem Cie, tez na poczatku myślałem ze tekst będzie wydrukowany, już miałem tekst napisany, już sie cieszyłem że bede pił z kubka z fajnym napisem, a tu... nic emotka
Heh a taki z allegro to nie to samo emotka
0 0

#2085109 Napisano: 09.01.2009 03:48:35
rafi323raf napisał(a):

kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

prezol napisał(a):

kingaa napisał(a):

raffciio napisał(a):

ojj rozumiem Cie, tez na poczatku myślałem ze tekst będzie wydrukowany, już miałem tekst napisany, już sie cieszyłem że bede pił z kubka z fajnym napisem, a tu... nic emotka
Heh a taki z allegro to nie to samo emotka

no jak się rozumiemy Rafi emotka widać że jesteśmy z jednego miasta emotka
0 0

luk1990

#2085113 Napisano: 09.01.2009 03:50:23
gosia1970 napisał(a):

Wkurza mnie, że regulamin nie jest dla wszystkich.
Wyniki miały byc 05 stycznia a do dzisiaj nic na stronie nie ma www.odkrytepragnienia.pl

dokladnie takie same mam odczucia- tez czekam na wyniki...ciekawe kiedy je wrzuca;/
0 0