Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nice
nadałam 22.12.2008 list polecony z oryginałem paragonu do Pepermint z konkursu Clear w Rossmann i jeszcze do dnia dzisiajszego nie dotarł. Pani napsiała mi to w e-mailu, że nagroda przepada (100 zł do Empiku). siet.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
złóż reklamację na poczcie... możesz już po 14 dniach od wysłania składać więc już można.. i w rubryce kwota do zwrotu napisz wygraną kwotę
Gość: anavaX
jeśli nie dotarł w ciągu 7 dni od nadania- za list polecony masz 100 zł zwrotu z Poczty, tylko musisz złożyć odpowiednie pismo...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: anavaX
ja na o2 żadnych śmieci nie dostaję...
Gość: rafi323raf
nie wiem jak oni to robią, ale miałem 2 maile utworzone w tym samym czasie, o tygodniu sprawdzam na jednym 2 reklamy, a na drugim 20:P
Gość: kimutepes
Wygrałem DVD Mój przyjaciel Lis, i czekam nanie już drugi miesiąc.
Mieli wysłać, i nic.
Po prostu mnie olali.
Gość: kimutepes
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z wynikiami mieli czas do 4 stycznia, na maile nie odpowiadają - totalna olewka
Gość: l0ginka
Jesli list polecony nie dotarł do adresata, to po 14 dniach mozesz slkadac reklamcje.Otrzymasz co najmniej 50ciokrotność opłaty za polecony. Jesli bylo 2,20 (za traktowanie jako polecony ,bo nie znam cennika)to 110 zł. + ewentualnie 1 zl jesli priorytet +normalna opłata za ekonomiczny..razem
112 z groszami.
Gość: kingaa
bo nie chcą ci przekazywać złych wiadomości
nie no, pewnie czytają wszystko, dlatego im schodzi długo, powodzenia
Gość: nice
A może ktoś z Was ma doświadczenie z firmą Peppermint, bo może to oni mają jakiś bałagan i gdzieś u nich zawieruszył się mój list?
Jutro sobie do nich zadzwonię i postaram się to bardziej wyjaśnić. Teraz to i tak oryginału już nie mam. Niech sprawdzą jeszcze w dzienniku podawczym czy do nich nie dotarł ode mnie list.
Ale się wkurzyłam.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
annna84
Postów 282
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro polecony to złóż reklamację na poczcie to się dowiesz czy i kiedy list dotarł. Najwyżej jak zaginął to dostaniesz odszkodowanie - to będzie trochę więcej niż 100 zł
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
Gość: tunezja
Według konkursu Reniffero regulamin konkursu można zmienić, taką dostałam od nich odpowiedź:
W odpowiedzi na Pani mail w którym opisała Pani swoje negatywne odczucia wywarte uczestnictwem w naszym konkursie , pragnę wyjaśnić iż zgodnie z regulaminem , organizator ma prawo do zmniejszenia liczby wydanych dziennie reniferów jeżeli uzna , że decyzję taką uzasadnia treść , jakość lub rodzaj nadesłanych Prac Konkursowych.
Czyli wszędzie mogą robić co chcą, samowolka!
Gość: tomeck
Gość: ewelcia
asiam
Postów 4096
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Albo są sprytni albo mają szczęście.Ewentualnie dużo zainwestowali.I co się tu wkurzać?
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: tomeck
Bo:
jest to zwykła chciwość.
Gość: pakk
to albo masz konto premium albo filtr antyspamowy w swoim programie pocztowym