Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: klaudienne
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf
buu jeszcze klasa maturalna
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
u mnie cora do szkoły syn do przedszkola do starszaków i dopiero mi sie zacznie bo mam jeszcze takiego małego czortusia i trzeba bedzie cała trojke wyganiac z łozek od 1 wrzesnia u mnie bedzie dom wariatów
Gość: slicznotaem
odnośnie wyprawek- jak 2 lata temu wygrałam plecak dla syna to...przyszedł w listopadzie i musiałam mu i tak kupić
Gość: gosia16
Ja też należę do tych których cieszy początek roku szkolnego - znowu 5 dni w tygodniu po parę godzin odpoczynku psychicznego
Gość: pola731
ja mam najbardziej kochane dzieci na świecie
ale dla zdrowia psychicznego mojego i ich musimy się nie widzieć kilka godzin w ciągu dnia
przemawia do mnie ta cisza w domu ...ten spokój ...oczami wyobraźni już to widzę
i wkurza mnie , że jeszcze 3 dni męki , łażenia z miejsca w miejsce , spędzania czasu
ja tez mam bardzo kochane dzieci,kocham je najbardziej na swiecie ale lubię kiedy moja zbuntowananastolatka przedstawia swoje racje przez kilka godzin w szkole, a 5 letnia przedszkolanka zada z 1000 pytan paniom z przedszkola.
jak ja Cię rozumiem
do białej gorączki doprowadza mnie mój licealista , mój 11 latek i moja 3 latka , która przypomina rtęć uciekającą z termometru - natychmiast i we wszystkie strony z szybkością światła - a tak kilka godzin ciszy...
no ale nie martwcie się uczniowie za 10 miesięcy znowu wakacje
a dla nas dwa miesiące wzmożonej czujności
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tedance
Mariola,Gowidlino
OLAY.Lubie siebie za wszystkie zalety ktore z Olay odkrylam, zmarszczki ktorych sie pozbylam, komplementy ktore otrzylalam, i dojrzalosc ktora pokochalam.
Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.
wygrane hasła z Sorai
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
dobry pomysł tylko szkoda ze u nas netto dopiero buduja i zagrac o wyprawke z Kubusia nie moge , tylko moj syn kocha spidremana czy jakos tak i wszystko chce z tym paskudnikiem
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ja mam kochane a najbardziej je kocham jak spia np.teraz jest tak cicho
A wracając do temu... wkurza mnie to, że nie mam szans w konkursach na lajki.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje trzylatki do przedszkola
ale w sumie nawet się cieszę , że po długim czasie wracam do pracy
Ty na lajki, ja w czasówkach...brak weny też jest wkurzający