Wkurza mnie...

Gość: klaudienne

#3657892 Napisano: 28.08.2010 02:33:07
Tak emotka , jestem małym szkodnikiem emotka - zbieram darmowe gadżety. Jak przystało na typową 15-latkę, czasami używam <33, ale bez przesady, np. nie komentuję zdjęć na n-k. Jakieś pytania?
0 0

delfinka101

#3658257 Napisano: 28.08.2010 05:58:47
Mój szkodnik ma prawie 9 lat pytania jakby miał 18 a najlepsze to są jego potrzeby hahahha.Ostatnio wymyślił sobie,że już jest na tyle dorosły,iż może zrobić tatuaz lub chociaż kolczyk w brwi.
0 0

Gość: rafi323raf

#3658265 Napisano: 28.08.2010 06:04:37
ja się jednak przyłącze do tych wkurzających się nadchodzącą szkołą emotka

buu jeszcze klasa maturalna emotka
0 0

jola29k

#3658295 Napisano: 28.08.2010 06:19:16
pola731 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

Wkurza mnie, że za trzy dni do szkoły emotka

Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:) emotka emotka

emotka
wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem i dystansem do świata - przecież wszystko jest względne.... emotka

u mnie z domu wybywa cała trójka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

u mnie cora do szkoły syn do przedszkola do starszaków i dopiero mi sie zacznie bo mam jeszcze takiego małego czortusia i trzeba bedzie cała trojke wyganiac z łozek od 1 wrzesnia u mnie bedzie dom wariatów
0 0

Gość: slicznotaem

#3658327 Napisano: 28.08.2010 06:29:23
krzyszu napisał(a):

finessa napisał(a):

1. Nie biorę udziału w tym konkursie.
2. Zgłosiłam tylko userkę kasia2, ponieważ grała nie fair i spamowała, to napewno wszystkim przeszkadzało.
3. Nie zrobiłam tego z zawiści, czy zazdrości...
4. Chciałam dobrze, liczyłam, że wyrzucą tylko i wyłącznie tą osobę.
5. Krzyszu - nie biorę i proszę o nie wciskanie mi ciemnoty emotka jestem na odwyku od klikanych, mam nadzieję, że na długo...
6. Wszystkich przepraszam, przecież nie jestem org. i to nie ja weryfikują, kto jak gra.

Finesso nie wiedziałem, że to o Ciebie chodzi emotka

A w temacie to wkurza mnie, ze wyprawki z kubusia dojdą jak dzieci już do szoły pójdą emotka

odnośnie wyprawek- jak 2 lata temu wygrałam plecak dla syna to...przyszedł w listopadzie i musiałam mu i tak kupić emotka pamiętam jaka byłam wściekła- od tamtego czasu mam nauczkę i biorę udział w takich konkach z rocznym wyprzedzeniem emotka takim sposobem jestem ustawiona na lata emotka
0 0

Gość: gosia16

#3658344 Napisano: 28.08.2010 06:36:40
pola731 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

Wkurza mnie, że za trzy dni do szkoły emotka

Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:) emotka emotka

emotka
wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem i dystansem do świata - przecież wszystko jest względne.... emotka

u mnie z domu wybywa cała trójka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Ja też należę do tych których cieszy początek roku szkolnego - znowu 5 dni w tygodniu po parę godzin odpoczynku psychicznego emotka
0 0

#3658477 Napisano: 28.08.2010 07:25:36
Czyżbyście miały aż takie nieznośne dzieci? emotka
0 0

Gość: pola731

#3658483 Napisano: 28.08.2010 07:28:24
klaudienne napisał(a):

ja mam najbardziej kochane dzieci na świecie
ale dla zdrowia psychicznego mojego i ich musimy się nie widzieć kilka godzin w ciągu dnia

przemawia do mnie ta cisza w domu ...ten spokój ...oczami wyobraźni już to widzę

i wkurza mnie , że jeszcze 3 dni męki , łażenia z miejsca w miejsce , spędzania czasu
0 0

#3658488 Napisano: 28.08.2010 07:29:22
i jeszcze mnie wkurzają kwasne żujki ... pogłębiają mi zmarszczki mimiczne , takie są dobre emotka
0 0

#3658514 Napisano: 28.08.2010 07:37:08
pola731 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

ale dla zdrowia psychicznego mojego i ich musimy się nie widzieć kilka godzin w ciągu dnia

przemawia do mnie ta cisza w domu ...ten spokój ...oczami wyobraźni już to widzę

i wkurza mnie , że jeszcze 3 dni męki , łażenia z miejsca w miejsce , spędzania czasu

ja tez mam bardzo kochane dzieci,kocham je najbardziej na swiecie ale lubię kiedy moja zbuntowananastolatka przedstawia swoje racje przez kilka godzin w szkole, a 5 letnia przedszkolanka zada z 1000 pytan paniom z przedszkola.
0 0

#3658529 Napisano: 28.08.2010 07:44:51
gosia16 napisał(a):

pola731 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

ja tez mam bardzo kochane dzieci,kocham je najbardziej na swiecie ale lubię kiedy moja zbuntowananastolatka przedstawia swoje racje przez kilka godzin w szkole, a 5 letnia przedszkolanka zada z 1000 pytan paniom z przedszkola.

jak ja Cię rozumiem
do białej gorączki doprowadza mnie mój licealista , mój 11 latek i moja 3 latka , która przypomina rtęć uciekającą z termometru - natychmiast i we wszystkie strony z szybkością światła - a tak kilka godzin ciszy...
0 0

#3658538 Napisano: 28.08.2010 07:48:45
pola731 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

pola731 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

jak ja Cię rozumiem
do białej gorączki doprowadza mnie mój licealista , mój 11 latek i moja 3 latka , która przypomina rtęć uciekającą z termometru - natychmiast i we wszystkie strony z szybkością światła - a tak kilka godzin ciszy...

no ale nie martwcie się uczniowie za 10 miesięcy znowu wakacje emotka emotka
a dla nas dwa miesiące wzmożonej czujności
0 0

toudikot

#3658581 Napisano: 28.08.2010 08:04:08
mój synek od września idzie po raz pierwszy do żłobka, juz nie mogę sie doczekać emotka
0 0

bobilcia

#3658591 Napisano: 28.08.2010 08:08:36
wkurza mnie że nie mogę zmobilizować sie do pisania pracy dyplomowej,ach ten leń
0 0

Gość: tedance

#3658613 Napisano: 28.08.2010 08:16:10
wkurzają mnie plagiatorzy emotka

Mariola,Gowidlino
OLAY.Lubie siebie za wszystkie zalety ktore z Olay odkrylam, zmarszczki ktorych sie pozbylam, komplementy ktore otrzylalam, i dojrzalosc ktora pokochalam.

Andrzej, Gowidlino
Olay.Znalazlam najlepszy lek, by w sekrecie trzymac wiek. Gdy mloda twarz jest moim celem, witam sie z Olay- a zegnam z skalpelem.

wygrane hasła z Sorai emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#3658640 Napisano: 28.08.2010 08:25:30
slicznotaem napisał(a):

krzyszu napisał(a):

finessa napisał(a):

1. Nie biorę udziału w tym konkursie.
2. Zgłosiłam tylko userkę kasia2, ponieważ grała nie fair i spamowała, to napewno wszystkim przeszkadzało.
3. Nie zrobiłam tego z zawiści, czy zazdrości...
4. Chciałam dobrze, liczyłam, że wyrzucą tylko i wyłącznie tą osobę.
5. Krzyszu - nie biorę i proszę o nie wciskanie mi ciemnoty emotka jestem na odwyku od klikanych, mam nadzieję, że na długo...
6. Wszystkich przepraszam, przecież nie jestem org. i to nie ja weryfikują, kto jak gra.

Finesso nie wiedziałem, że to o Ciebie chodzi emotka

A w temacie to wkurza mnie, ze wyprawki z kubusia dojdą jak dzieci już do szoły pójdą emotka

odnośnie wyprawek- jak 2 lata temu wygrałam plecak dla syna to...przyszedł w listopadzie i musiałam mu i tak kupić emotka pamiętam jaka byłam wściekła- od tamtego czasu mam nauczkę i biorę udział w takich konkach z rocznym wyprzedzeniem emotka takim sposobem jestem ustawiona na lata emotka

dobry pomysł tylko szkoda ze u nas netto dopiero buduja i zagrac o wyprawke z Kubusia nie moge , tylko moj syn kocha spidremana czy jakos tak i wszystko chce z tym paskudnikiem
0 0

jola29k

#3658646 Napisano: 28.08.2010 08:27:07
klaudienne napisał(a):

ja mam kochane a najbardziej je kocham jak spia np.teraz jest tak cicho
0 0

#3658670 Napisano: 28.08.2010 08:40:02
Bardzo fajnie emotka Nie wyobrażam sobie, by któraś mama nie kochała swoich dzieci.

A wracając do temu... wkurza mnie to, że nie mam szans w konkursach na lajki.
0 0

olus15

#3658678 Napisano: 28.08.2010 08:43:52
toudikot napisał(a):

mój synek od września idzie po raz pierwszy do żłobka, juz nie mogę sie doczekać emotka

moje trzylatki do przedszkola
ale w sumie nawet się cieszę , że po długim czasie wracam do pracy
0 0

#3658696 Napisano: 28.08.2010 08:48:24
klaudienne napisał(a):

Bardzo fajnie emotka Nie wyobrażam sobie, by któraś mama nie kochała swoich dzieci.

A wracając do temu... wkurza mnie to, że nie mam szans w konkursach na lajki.

Ty na lajki, ja w czasówkach...brak weny też jest wkurzający
0 0