Wkurza mnie...

Gość: buskowianka

#3661540 Napisano: 30.08.2010 11:06:48
wkurza mnie mój niereformowalny mąż,co dzień powtarzam bierz paragony,a on dzień w dzień zapomina! emotka emotka
0 0

marzanna

#3661555 Napisano: 30.08.2010 11:11:45
enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka

A ty, a ty! emotka A teraz grzecznie do spowiedzi!
A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.

jeszcze odnośnie tego konka. Czy organizatorzy są niewidomi?

Agnieszka, Zakliczyn
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!

Renata, Dąbrowa Górnicza
Olay.odkrywam klucz do piekna, poprzez regeneracje, z nim kuracje to przyjemnosc, wiec czy nocna ciemnosc, czy jasny dzien, ja z Olay zmarszczki usuwam w cien!
???
i o co chodzi? emotka

tu akurat jest ich pomyłka,Agieszka nie wysłała tego hasła ,które do niej przypisali emotka

Właśnie zobaczyłam w wynikach Olay, że niejaka Ewa z Myszkowa ukradła moje hasło, którym wygrałam 2.500 zł w Sorayi. Całe szczęście, że wygrała tylko bon 100 zł, bo gdyby to była lepsza nagroda, to dochodziłabym swych praw sądownie emotka
0 0

Gość: arta

#3661567 Napisano: 30.08.2010 11:14:34
marzanna napisał(a):

enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A może to tylko zbieg okoliczności z tymi hasłami? emotka Albo zwycięzcy czytali kiedyś wyniki z Sorai, zapamiętlai rymy i... wymyślili przypadkowo takie same hasła emotka

Dokładnie! Och, co za ignorantka ze mnie, że sama na to nie wpadłam! Przecież właśnie tak było, jolcia, która z nieukrywanym entuzjazmem dzieliła się z całym forum swą radością, kiedy stała się posiadaczką pary aparatów cyfrowych, zupełnym przypadkiem stworzyła identyczne hasła jak te nagrodzone w konkursie Sorai! Doprawdy, aż mi głupio, że nie wzięłam pod uwagę takiej możliwości emotka

A tak serio- spaliłabym się ze wstydu, wysyłając czyjeś teksty jako swoje. Mam nadzieję, że wkrótce wezmą się za plagiaty i zaczną traktować je jak normalną kradzież! Co do jolci- porażka na całego.

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

tu akurat jest ich pomyłka,Agieszka nie wysłała tego hasła ,które do niej przypisali emotka

Właśnie zobaczyłam w wynikach Olay, że niejaka Ewa z Myszkowa ukradła moje hasło, którym wygrałam 2.500 zł w Sorayi. Całe szczęście, że wygrała tylko bon 100 zł, bo gdyby to była lepsza nagroda, to dochodziłabym swych praw sądownie emotka

Na Twoim miejscu nie zawahałabym się napisać do organizatorów. To, co się w tym konkursie nawyprawiało to skandal!
0 0

marzanna

#3661573 Napisano: 30.08.2010 11:16:33
arta napisał(a):

marzanna napisał(a):

enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

Na Twoim miejscu nie zawahałabym się napisać do organizatorów. To, co się w tym konkursie nawyprawiało to skandal!

Masz rację, napiszę, tego bonu jej z gardła nie wyrwę, ale chociaż wstydu się naje emotka
0 0

Gość: tedance

#3661578 Napisano: 30.08.2010 11:19:51
arta napisał(a):

marzanna napisał(a):

enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

A ujrzało światło dzienne tylko dlatego, że jako jedni z nielicznych postanowili opublikować wyniki...a teraz niech każdy sobie pomyśli, ile wygranych padło już za jego własne, ukradzione hasła emotka Nagrodzone hasła powinni publikować albo wszyscy albo nikt! A sporo organizatorów nawet durnej listy laureatów nie chce ujawnić emotka
0 0

barszcz

#3661588 Napisano: 30.08.2010 11:21:04
Wydaje
marzanna napisał(a):

enia2007 napisał(a):

bip napisał(a):

moniaainom napisał(a):

tedance napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Agnieszka, Zakliczyn

Renata, Dąbrowa Górnicza
???
i o co chodzi? emotka

Chyba żartujesz-rzecz nie w nagrodzie,tylko w tym ,że ktoś jest oszustem!Mnie to bardzo wkurza -obojętnie jakiej wartości są nagrody!
0 0

kasiunia23

#3661606 Napisano: 30.08.2010 11:26:00
wkurza mnie że na facebooku większość konkursów wygrywają te same osoby !!!! emotka
0 0

marzanna

#3661704 Napisano: 30.08.2010 11:56:25
Do wszystkich zainteresowanych: Dzwoniłam do Hypermedia, którzy organizują konkursy Olay i naświetliłam sprawę. Mają się zająć sprawą i dać mi znać na maila. emotka
0 0

barszcz

#3661723 Napisano: 30.08.2010 12:01:47
marzanna napisał(a):

Do wszystkich zainteresowanych: Dzwoniłam do Hypermedia, którzy organizują konkursy Olay i naświetliłam sprawę. Mają się zająć sprawą i dać mi znać na maila. emotka

Super!Gratki za zdecydowanie i powodzenia! emotka
0 0

masza

#3661741 Napisano: 30.08.2010 12:07:43
marzanna napisał(a):

mogłas od razu zapytać jak w expressowym tempie wykorzystać kosmetyki OLAY bo sa z datą 11/10 emotka
0 0

Gość: pysiek30

#3661757 Napisano: 30.08.2010 12:10:39
A mnie wkurza konkurs knorra na onecie. W piątek była zupełnie inna lista zwycięzców. Na szczęście zrobiłam screena!
0 0

Gość: drukareczka

#3661862 Napisano: 30.08.2010 12:32:04
kasiunia23 napisał(a):

wkurza mnie że na facebooku większość konkursów wygrywają te same osoby !!!! emotka

mnie też ;/ dosłownie na każdym profilu, gdzie można coś wygrać!
W sumie to można im pogratulować determinacji emotka
0 0

slonko365

#3663196 Napisano: 30.08.2010 07:21:54
a mnie wkurza kolejne (po cud - maszynkach do golenia i innych takich) naciągactwo telefoniczne.
UWAGA NA BIURO OBSŁUGI FUNDUSZY EMERYTALNYCH czy jakieś różne działy obsługi funduszy. emotka
Zadzwoniła do mnie dziś bardzo miła i elokwentna babeczka, wyraźnie się przedstawiając, pytając mnie po nazwisku, czy to ja. Wytłumaczyła, że ZUS przelewał zaniżone kwoty na konta w OFE i oni to teraz sprawdzają, że to taka standartowa procedura, że co 2 lata potwierdzają wszystkie dane, czy są na pewno aktualne i ze jutro przyjedzie do mnie konsultant, wyraźnie powtórzyła jego nazwisko, że z państwową licencją i tak dalej, i że mam przygotować wydruki ze składkami, które dostaję z ZUSu. Jak nie znajdę, to trudno, oni sobie odtworzą, ale lepiej żebym miała. Średnio mi się podobała perspektywa wpuszczanie do domu jakiegoś obcego gościa na podstawie telefonu nie wiadomo skąd, ale po zapewnieniu kobitki, że absolutnie żadnego III filaru nie będzie mi wciskał, już prawie się umówiłam (tylko II filar, co o ironio, akurat było prawdą emotka )
Tyle, że babka po ustaleniu godziny pyta mnie o adres. I tu mi się lampka alarmowa emotka zapaliła - no bo jak to, mój fundusz przecież ma wszystkie dane włącznie z adresem, to po cholerę mnie o adres pyta emotka Babka na to, że ochrona danych i że ona tylko ma móje nazwisko, miejscowość i telefon. No to mnie się kolejna lampka alarmowa zapaliła, bo niedawno zmnieniałam numer telefonu i na pewno żadnemu OFE ani ZUSowi nowego numeru nie dawałam. Babka niezła była w kręceniu, nawet jej głos nie zadrżał, gdy zapytałam, sjkąd właściwqie ma mój telefon, bo ona ma tu w bazie i już. emotka
Koniec końców zakończyłam rozmowę mówiąc, że jak czegoś ode mnie chcą, to niech mi wyślą pismo namój adr5es, który przecież mają, bo ja jej nie podam. emotka

A co się okazało po wygooglowaniu sprawy emotka
http://forum.gaze...E_ktos_slyszal_.html
najprawdopodobniej jakaś agencja ubezpieczeniowa (ale jakaś szersza operacja, bo wychodzi na to, że w różnych częściach Polski działają) zwala się ludziom do domów i namawia na zmianę funduszu. emotka

Kończąc ten przydługi wywód: JEŚLI KTOŚ DO WAS ZADZWONI NIBY Z JAKIEJŚ OBSŁUGI OFE, TO NIE DAJCIE SIÊ NACI¡GN¡Æ NA ZAPROSZENIE OSZUSTÓW DO DOMU emotka

A swoją drogą jestem ciekawa, skąd tak naprawdę mieli mój telefon - czy znowu z jakiegoś konkursu bądź ankiety czy jakiś mój znajomy był tak miły... emotka
0 0

cudaczek121

#3663213 Napisano: 30.08.2010 07:27:14
slonko365 napisał(a):

a mnie wkurza kolejne (po cud - maszynkach do golenia i innych takich) naciągactwo telefoniczne.
UWAGA NA BIURO OBSŁUGI FUNDUSZY EMERYTALNYCH czy jakieś różne działy obsługi funduszy. emotka
Zadzwoniła do mnie dziś bardzo miła i elokwentna babeczka, wyraźnie się przedstawiając, pytając mnie po nazwisku, czy to ja. Wytłumaczyła, że ZUS przelewał zaniżone kwoty na konta w OFE i oni to teraz sprawdzają, że to taka standartowa procedura, że co 2 lata potwierdzają wszystkie dane, czy są na pewno aktualne i ze jutro przyjedzie do mnie konsultant, wyraźnie powtórzyła jego nazwisko, że z państwową licencją i tak dalej, i że mam przygotować wydruki ze składkami, które dostaję z ZUSu. Jak nie znajdę, to trudno, oni sobie odtworzą, ale lepiej żebym miała. Średnio mi się podobała perspektywa wpuszczanie do domu jakiegoś obcego gościa na podstawie telefonu nie wiadomo skąd, ale po zapewnieniu kobitki, że absolutnie żadnego III filaru nie będzie mi wciskał, już prawie się umówiłam (tylko II filar, co o ironio, akurat było prawdą emotka )
Tyle, że babka po ustaleniu godziny pyta mnie o adres. I tu mi się lampka alarmowa emotka zapaliła - no bo jak to, mój fundusz przecież ma wszystkie dane włącznie z adresem, to po cholerę mnie o adres pyta emotka Babka na to, że ochrona danych i że ona tylko ma móje nazwisko, miejscowość i telefon. No to mnie się kolejna lampka alarmowa zapaliła, bo niedawno zmnieniałam numer telefonu i na pewno żadnemu OFE ani ZUSowi nowego numeru nie dawałam. Babka niezła była w kręceniu, nawet jej głos nie zadrżał, gdy zapytałam, sjkąd właściwqie ma mój telefon, bo ona ma tu w bazie i już. emotka
Koniec końców zakończyłam rozmowę mówiąc, że jak czegoś ode mnie chcą, to niech mi wyślą pismo namój adr5es, który przecież mają, bo ja jej nie podam. emotka

A co się okazało po wygooglowaniu sprawy emotka
http://forum.gaze...E_ktos_slyszal_.html
najprawdopodobniej jakaś agencja ubezpieczeniowa (ale jakaś szersza operacja, bo wychodzi na to, że w różnych częściach Polski działają) zwala się ludziom do domów i namawia na zmianę funduszu. emotka

Kończąc ten przydługi wywód: JEŚLI KTOŚ DO WAS ZADZWONI NIBY Z JAKIEJŚ OBSŁUGI OFE, TO NIE DAJCIE SIÊ NACI¡GN¡Æ NA ZAPROSZENIE OSZUSTÓW DO DOMU emotka

A swoją drogą jestem ciekawa, skąd tak naprawdę mieli mój telefon - czy znowu z jakiegoś konkursu bądź ankiety czy jakiś mój znajomy był tak miły... emotka

Do mnie też dziś dzwoniła jakaś babka z funduszu ofe,ale ją spławiłam szybko,bo byłam akurat w pracy emotka
0 0

Gość: eywa

#3663219 Napisano: 30.08.2010 07:30:49
wkurza mnie,że wchodzę na e-konkursy a tam żadnej wiadomości w topie WC od paru ładnych dni emotka
0 0

maria1980

#3663223 Napisano: 30.08.2010 07:31:39
buskowianka napisał(a):

wkurza mnie mój niereformowalny mąż,co dzień powtarzam bierz paragony,a on dzień w dzień zapomina! emotka emotka

buhaha-to tak jak moj:)
0 0

Gość: puchiko

#3663232 Napisano: 30.08.2010 07:34:10
maria1980 napisał(a):

buskowianka napisał(a):

mój bierze ale od razu wyrzuca emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3663252 Napisano: 30.08.2010 07:38:42
pysiek30 napisał(a):

A mnie wkurza konkurs knorra na onecie. W piątek była zupełnie inna lista zwycięzców. Na szczęście zrobiłam screena!

Wlasnie, jakies dziwne te wyniki - niekompletne...
0 0

maria1980

#3663294 Napisano: 30.08.2010 07:51:29
puchiko napisał(a):

maria1980 napisał(a):

buskowianka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: samanta3

#3663372 Napisano: 30.08.2010 08:14:33
maria1980 napisał(a):

puchiko napisał(a):

maria1980 napisał(a):

buskowianka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka

mój to pyta ze zdziwieniem - a papierki nie wystarczą?
0 0