Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie mam z 30.07 i raz juz dzwonilam i czekam nadal...
orchidea27
Postów 179
Data rejestracji 30.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebo...26993865#!/NaDrzewko
wygrałam i cisza z ich strony napisali że mogą mi przelać na konto i znów nic jestem
Gość: akika24
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pier... DPD
i nawet kontaktu z oddziałem moim nie ma
Gość: luzak
Gość: mosia29
Sam angielski dla syna 70zł
Gość: piotroncia
kochana u mnie mundurek 168 zł
Gość: kajanna
Pociesz się,ze ja płacę 140zł x 3 dzieci
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie myśl o Velvecie
Może są jakieś wieści???
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: mosia29
To na ubraniach zaoszczędzisz
A tak poważnie to i tak nie cierpię września, cała pensja w szkole i przedszkolu zostaje.
Opłaty,wyprawki,ubezpieczenia,bilet i te książki co po roku do niczego się już nie nadają(bo nowe wydania potrzebne)Zgroza
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U Rodziców ciasno i niedługo wykończę się psychicznie. Czy macie jakąś pociechę dla mnie?
Gość: pola731
w czasówkach jest tak samo kiepski jak ja
a jak mi się udało wymyślić hasełko na walizkę to wysłał 2 x to samo zgłoszenie - dziś dzwoniłam - muszę mieć 2 paragony ....
jeśli ktoś moze mnie względnie tanio poratować poproszę o pw ...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może bogaty mąż
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: polec
Chętnie przygarnę takiego, adoptuje i pokocham jak własne dziecko
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie na razie przedszkole 1 x ok 250 zł, ale niedlugo dojdzie na drugie dziecko
a potem szkola i wydatki wieksze
w temacie: wkurza mnie, ze nadal tego bonu nie ma!!!!!
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: kasiamatmsncom
Gość: etka99
u mnie była tylko 2 dni bo na 3 dzień zadzwonili z przedszkola by ją zabrać bo wymiotuje.Cała ta durnowata wirusówka dorwała nas na weekend
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Witaj w domu
Ja jeszcze dodam, że wczoraj cholerny telewizor się zepsuł. W sumie jego prawo, bo wiekowy był, ale czy musiał akurat we wrześniu, jak i tak wydatków w ciul?!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...