Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grancias
Ja bylem kilka dni temu po zaswiadczenie, ze moge byc chrzestnym. Chodze do Kosciola, gdy czuje taka potrzebe, w wakacje troche wiecej. W roku akademickim tylko w wazne swieta. Studiuje niestacjonarnie i niestety na mojej uczelni przyjeli system ze na zajecia chodzi sie co weekend ;/ KSIADZ stwierdzil ze powinienem ZMIENIC STUDIA
Gość: misia89p
mam tam mix plusa tylko dlatego, że był darmowy numer. za dyche co miesiąc mogłam do mojego chłopaka pisać smsy i dzwonić tyle ile chciałam i praktycznie z nikim więcej tak nałogowo nie piszę. no i trzy dni temu doładowałam sobie konto patrzę, a tu dzisiaj mniej o całe 40zł. nigdzie nie smsowałan ani nic. za chwilę dzwoni do mnie chłopak, który z kolei ma do mnie darmowy numer, ze mu zabrało 40zł. poszedł do plusa, a tam nic nie wiedzą i widocznie to jest jakiś błąd. zadzwonił do biura obsługi klienta i co się okazało od 1 września jest nowa promocja czyli za 10zł mog wybrać 5 darmowych numerów, a za 8zł darmowe sms do plusa. no wszystko super, bardzo opłącalne, ale nie mogli wcześńiej poinformować smsem?? o innych głupotach zawsze piszą, ale o tym nie mogli. no i teraz zamiast 10zł muszę wydać 18zł, wiem to nie jest majątek, ale gdybym dzisiaj nie sprawdziłą to zżarłoby mi całe siano. no i po co mi za darmo do wszystkich jak nikt ode mnie nie ma w plusie. bezsensu, wkurzyło mnie
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: moonfairy
u kobiet się to nazywa solidarność jajników...
u facetów... solidarność jądrowa
Gość: moonfairy
czy ktoś może mi wydłużyc minuty?
Gość: karla0689
pal licho dwie dychy (nawet nie wiedziałam ile mu dać) ale za to stwierdzenie ona bogata to ma...to bym go
Gość: natie
u mojego narzeczonego to samo.. był przekonany, ze uruchomil pononwnie darmowy nr, pisal do mnie i smsy i dzwonil.. i niestety za te smsy zżarło mnóstwo kasy.. sprawdzamy jego pakiety a tam jakis bezlik rozmów.. nieźle.. tylko, że my również po to mamy plusa, żeby do siebie mieć za friko.. a teraz na smsy trzeba osobny pakiet uruchamiać
Gość: goralecka
Gość: aleks21
Siedzę od 22, tworzę aukcje na allegro - zestaw odzieży ciążowej. Dodaję po kolei każdą fotkę, opisuję. Dochodzę do etapu dodawania miniaturki z dysku i co? i q.fa wyrzuciło mnie do logowania
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ło matko, bo to trzeba sobie w wordzie wszystko opisać i tylko skopiować, ale juz nie dolewam oliwy. Mnie też tak kiedyś załatwiło, ale miałam mniej ja TY
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy zalogować się cofnąc , skopiować i odświeżyć mi to zawsze działa
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odkurz???? chyba zetrzyj
Gość: tedance
Zbyt grubą warstwę kurzu łatwiej odkurzyć niż zetrzeć
Gość: katrin22
tu chodzi o lizanie
edith
Postów 2557
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam to,najgorsze jest to że człowiek się liczy z każdą minutą a tu takie cos zabiera ci kupe czasu i wszystko na nic
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki znów kurz? dżem leży tu i tam, ale nie kurz
Ja ostatnio nie mogłam się zalogować na swoje konto na allegro, już mi się gorąco robiło, aż udało mi się nowe hasło utworzyć i się zalogowałam, nie wiem o co biega , nikt nie zna mojego hasła,a tu taka niespodzianka, grunt, że mi się udało.
Gość: madzdz
No ejże, teraz i ja musze wejśc
Gość: mariolakal
Ja też tworzyłam nowe hasło około pół godziny bo było albo za łatwe, albo za krótkie, albo cósik im nie pasowało... Nazwisko panieńskie matki itp.... Ale się wkurzyłam bo zależało mi bardzo na zalogowaniu się... A w dodawaniu czegoś do sprzedaży też często mi się zawiesza i muszę płodzić wszystko od nowa...