Wkurza mnie...

Gość: grancias

#3681246 Napisano: 06.09.2010 06:21:31
karla0689 napisał(a):

a mnie dziś ksiądz z mojej parafii wkurzył...no cóż będę chrzestną i musiałam pofatygować się do kancelarii po zaświadczenie że jestem praktykującą katoliczką.Poszłam z ciotką bo jakby to powiedzieć ona z księżmi bardziej obcykana jest.Wchodzimy i słyszymy z uśmiechem na jego twarzy Panie w sprawie pogrzebu? (chyba miał cichą nadzieje,że kolejne pieniążki mu skapną) więc od razu powiedziałam,że my w dużo przyjemniejszej sprawie a mianowicie chrztu.Zaprosił nas do drugiego pomieszczenia w poszukiwaniu tej swojej całej kartoteki.Najpierw próbował mi wmówić,że ja nie należę do jego parafii...później nie mógł mnie znaleźć pod moim adresem zamieszkania...jak już mu się udało to od razu palnął A kolędy to w tamtym roku Państwo nie przyjmowali (przecież tacy są spragnieni wizyt duszpasterskich,że chodzą w pierwszy dzień po Nowym Roku)Zaraz mu ciotka odpowiedziała,że zmarła babcia i akurat msza w innym kościele była i niestety w domu nas nie było.No dobra jak już wyciągnął to całe zaświadczenie znów 2 razy pytał o imię,2 razy o nazwisko i raz o ulicę-Jeszcze mu musiałam przeliterować.Myślę sobie gorzej być nie może...ciotka się pyta szanownego kapłana czy za taką przyjemność się płaci a on No jak kto uważa,co łaska ale (patrząc na mnie) ONA jest bogata to ma emotka Dacie wiarę?Już mnie wkurzył tym stwierdzeniem więc rzuciłam mu dwie dychy i powiedziałam A jaka ja bogata jestem jak nawet nie pracuje?A on a to uczysz się jeszcze,a na jakim kierunku?wiec mu powiedziałam i wyszłam stamtąd niczym błyskawica.Bezczelny typ...a jeszcze się okazało jak wróciłam do domu,że mimo literowania i tak zrobił błąd w nazwie ulicy emotka Mam nadzieję,że ksiądz z parafii dziecka będzie wyrozumiały i uzna owe zaświadczenie...

Ja bylem kilka dni temu po zaswiadczenie, ze moge byc chrzestnym. Chodze do Kosciola, gdy czuje taka potrzebe, w wakacje troche wiecej. W roku akademickim tylko w wazne swieta. Studiuje niestacjonarnie i niestety na mojej uczelni przyjeli system ze na zajecia chodzi sie co weekend ;/ KSIADZ stwierdzil ze powinienem ZMIENIC STUDIA emotka P A L A N T !
0 0

Gość: misia89p

#3681283 Napisano: 06.09.2010 06:33:24
a mnie dzisiaj wkurzył plus
mam tam mix plusa tylko dlatego, że był darmowy numer. za dyche co miesiąc mogłam do mojego chłopaka pisać smsy i dzwonić tyle ile chciałam i praktycznie z nikim więcej tak nałogowo nie piszę. no i trzy dni temu doładowałam sobie konto patrzę, a tu dzisiaj mniej o całe 40zł. nigdzie nie smsowałan ani nic. za chwilę dzwoni do mnie chłopak, który z kolei ma do mnie darmowy numer, ze mu zabrało 40zł. poszedł do plusa, a tam nic nie wiedzą i widocznie to jest jakiś błąd. zadzwonił do biura obsługi klienta i co się okazało od 1 września jest nowa promocja czyli za 10zł mog wybrać 5 darmowych numerów, a za 8zł darmowe sms do plusa. no wszystko super, bardzo opłącalne, ale nie mogli wcześńiej poinformować smsem?? o innych głupotach zawsze piszą, ale o tym nie mogli. no i teraz zamiast 10zł muszę wydać 18zł, wiem to nie jest majątek, ale gdybym dzisiaj nie sprawdziłą to zżarłoby mi całe siano. no i po co mi za darmo do wszystkich jak nikt ode mnie nie ma w plusie. bezsensu, wkurzyło mnie emotka
0 0

monia24

#3681301 Napisano: 06.09.2010 06:39:54
jak ja szłam za chrzestną to wziął kasę za zaświadczenie ode mnie a jak mąż szedł rok temu to spytał czy ma dzieci i jak powiedział ze ma 2 to nie wzial nic za zaswiadczenie
0 0

Gość: moonfairy

#3681308 Napisano: 06.09.2010 06:44:42
monia24 napisał(a):

jak ja szłam za chrzestną to wziął kasę za zaświadczenie ode mnie a jak mąż szedł rok temu to spytał czy ma dzieci i jak powiedział ze ma 2 to nie wzial nic za zaswiadczenie

u kobiet się to nazywa solidarność jajników...
u facetów... solidarność jądrowa emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3681309 Napisano: 06.09.2010 06:45:41
a apropo wkurzania... wkurza mnie ze nic mi się nie chce... mam 2 ankiety wypełnic do 24 a jestem na 2 pytaniu.... pierwszej ;/

czy ktoś może mi wydłużyc minuty?
0 0

Gość: karla0689

#3681349 Napisano: 06.09.2010 06:58:24
monia24 napisał(a):

pal licho dwie dychy (nawet nie wiedziałam ile mu dać) ale za to stwierdzenie ona bogata to ma...to bym go emotka Sam złoty zegarek na łapie aż miło i jeszcze takiemu mało...
0 0

Gość: natie

#3681438 Napisano: 06.09.2010 07:24:09
misia89p napisał(a):

a mnie dzisiaj wkurzył plus
mam tam mix plusa tylko dlatego, że był darmowy numer. za dyche co miesiąc mogłam do mojego chłopaka pisać smsy i dzwonić tyle ile chciałam i praktycznie z nikim więcej tak nałogowo nie piszę. no i trzy dni temu doładowałam sobie konto patrzę, a tu dzisiaj mniej o całe 40zł. nigdzie nie smsowałan ani nic. za chwilę dzwoni do mnie chłopak, który z kolei ma do mnie darmowy numer, ze mu zabrało 40zł. poszedł do plusa, a tam nic nie wiedzą i widocznie to jest jakiś błąd. zadzwonił do biura obsługi klienta i co się okazało od 1 września jest nowa promocja czyli za 10zł mog wybrać 5 darmowych numerów, a za 8zł darmowe sms do plusa. no wszystko super, bardzo opłącalne, ale nie mogli wcześńiej poinformować smsem?? o innych głupotach zawsze piszą, ale o tym nie mogli. no i teraz zamiast 10zł muszę wydać 18zł, wiem to nie jest majątek, ale gdybym dzisiaj nie sprawdziłą to zżarłoby mi całe siano. no i po co mi za darmo do wszystkich jak nikt ode mnie nie ma w plusie. bezsensu, wkurzyło mnie emotka

u mojego narzeczonego to samo.. był przekonany, ze uruchomil pononwnie darmowy nr, pisal do mnie i smsy i dzwonil.. i niestety za te smsy zżarło mnóstwo kasy.. sprawdzamy jego pakiety a tam jakis bezlik rozmów.. nieźle.. tylko, że my również po to mamy plusa, żeby do siebie mieć za friko.. a teraz na smsy trzeba osobny pakiet uruchamiać emotka
0 0

Gość: goralecka

#3681685 Napisano: 06.09.2010 09:04:39
wkurzyły mnie wyniki na byckobieta.pl.Liczyłam na jakiś prezencik a tu nic emotka
0 0

Gość: aleks21

#3681751 Napisano: 06.09.2010 09:42:43
nie wkurzyłam ale wq.fiłam się emotka
Siedzę od 22, tworzę aukcje na allegro - zestaw odzieży ciążowej. Dodaję po kolei każdą fotkę, opisuję. Dochodzę do etapu dodawania miniaturki z dysku i co? i q.fa wyrzuciło mnie do logowania emotka Tym samym całą moją półtoragodzinną pracę zeżarło!! Nienawidzę allegro!!! No płakać mi się chce emotka
0 0

dolly

#3681768 Napisano: 06.09.2010 09:57:11
aleks21 napisał(a):

Siedzę od 22, tworzę aukcje na allegro - zestaw odzieży ciążowej. Dodaję po kolei każdą fotkę, opisuję. Dochodzę do etapu dodawania miniaturki z dysku i co? i q.fa wyrzuciło mnie do logowania emotka Tym samym całą moją półtoragodzinną pracę zeżarło!! Nienawidzę allegro!!! No płakać mi się chce emotka

Ło matko, bo to trzeba sobie w wordzie wszystko opisać i tylko skopiować, ale juz nie dolewam oliwy. Mnie też tak kiedyś załatwiło, ale miałam mniej ja TY
0 0

kalisto1986

#3681772 Napisano: 06.09.2010 09:59:34
aleks21 napisał(a):

wystarczy zalogować się cofnąc , skopiować i odświeżyć mi to zawsze działa emotka
0 0

dolly

#3681773 Napisano: 06.09.2010 09:59:38
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

A mnie wkurza, że za każdym razem jak robię sobie kanapkę z dżemem to trochę mi spadnie na blat emotka emotka emotka

Odkurz blat, będziesz mogła zlizywać to, co skapnie emotka

Odkurz???? chyba zetrzyj
emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: tedance

#3681776 Napisano: 06.09.2010 10:03:50
dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

A mnie wkurza, że za każdym razem jak robię sobie kanapkę z dżemem to trochę mi spadnie na blat emotka emotka emotka

Odkurz???? chyba zetrzyj

Zbyt grubą warstwę kurzu łatwiej odkurzyć niż zetrzeć emotka
0 0

Gość: katrin22

#3681777 Napisano: 06.09.2010 10:05:35
odkurz, zetrzyj, wytrzyj, przetrzyj, wyczyść, oczyść, umyj... a cóż to za różnica dolly
tu chodzi o lizanie emotka emotka emotka
0 0

#3681780 Napisano: 06.09.2010 10:08:19
wkurza mnie Happy Harvest, zamiast spać, czekam, aż fasola mi dojrzeje... emotka
0 0

edith

#3681781 Napisano: 06.09.2010 10:09:38
aleks21 napisał(a):

Znam to,najgorsze jest to że człowiek się liczy z każdą minutą a tu takie cos zabiera ci kupe czasu i wszystko na nic emotka
0 0

dolly

#3681784 Napisano: 06.09.2010 10:13:30
tedance napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Odkurz???? chyba zetrzyj

Zbyt grubą warstwę kurzu łatwiej odkurzyć niż zetrzeć emotka

Jaki znów kurz? dżem leży tu i tam, ale nie kurz emotka emotka emotka
katrin22 napisał(a):

odkurz, zetrzyj, wytrzyj, przetrzyj, wyczyść, oczyść, umyj... a cóż to za różnica dolly
tu chodzi o lizanie emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

#3681785 Napisano: 06.09.2010 10:13:37
edith napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Znam to,najgorsze jest to że człowiek się liczy z każdą minutą a tu takie cos zabiera ci kupe czasu i wszystko na nic emotka

Ja ostatnio nie mogłam się zalogować na swoje konto na allegro, już mi się gorąco robiło, aż udało mi się nowe hasło utworzyć i się zalogowałam, nie wiem o co biega , nikt nie zna mojego hasła,a tu taka niespodzianka, grunt, że mi się udało.
0 0

Gość: madzdz

#3681797 Napisano: 06.09.2010 10:45:36
katrin22 napisał(a):

wkurza mnie Happy Harvest, zamiast spać, czekam, aż fasola mi dojrzeje... emotka

No ejże, teraz i ja musze wejśc emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3681803 Napisano: 06.09.2010 11:03:47
katrin22 napisał(a):

edith napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Ja ostatnio nie mogłam się zalogować na swoje konto na allegro, już mi się gorąco robiło, aż udało mi się nowe hasło utworzyć i się zalogowałam, nie wiem o co biega , nikt nie zna mojego hasła,a tu taka niespodzianka, grunt, że mi się udało.

Ja też tworzyłam nowe hasło około pół godziny bo było albo za łatwe, albo za krótkie, albo cósik im nie pasowało... Nazwisko panieńskie matki itp.... Ale się wkurzyłam bo zależało mi bardzo na zalogowaniu się... A w dodawaniu czegoś do sprzedaży też często mi się zawiesza i muszę płodzić wszystko od nowa...
emotka
0 0