Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: monisia23
Nie no super
Już widzę jak mój 3 latek który nigdy w życiu nie brał żadnego leku poza syropkiem na zbicie temperatury, zaczyna chorować przez przedszkole
13 pierwszy dzień w przedszkolu.
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zostałam zablokowana na śmiejzelkach marzejkach, nie wiem z jakiego powodu. Powód moze byc taki ktos na moją zelke oddawała lewe, kombinowane głosy.
Jestem z tego powodu strasznie zła,poniewaz grałam fer, nie oszukiwałam, a mi sie oberwało,teraz to nawet na koszulke się nie załapie
Kogos zablokowali na zelkach??
Jak ktos oszukiwała to słusznie zablokowali, a ja za co zostałam zablokowana???
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beciala
może okręć ją dżemem do góry ?
Gość: becia1973
ja mam identyczną sytuację
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cb656Old
Tak. Pocieszające jest to, że wariaci mają lżej
Gość: agacioras
Z takimi nogami i Ty masz problem zdobyć pieniądze?!
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z tobą też mam takie sytuacje,też mnie to wkurza
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wstępuję do Waszego klubu. Też mnie to wkurza.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6806
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
W sytuacji, gdy nie chcesz rozmawiać, po prostu przerywasz połączenie i zapominasz o pacjencie! Nie ma sensu się tak przejmować, przecież wcale nie musisz nikomu tłumaczyć, jakim jest idiotą
Gość: finessa
O tak! Z tym się zgodzę, ja zawsze się rozłączam jeśli coś mi nie pasuje i wgl nie biorę sobie tego do głowy. Pamiętam, jak facet kiedyś ze streetcomu mnie denerwował, myślałam, że jakiejś pasji dostanę, ale cóż... powiedziałam mu parę słów i się odczepił
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
haha
a ja go wysłuchałam a na koniec powiedziałam mu :że nie niosze innej bizuterii oprócz obraczki-faceta zatkało
Gość: mikita
kochane mamy - witam w klubie - po 4 dniach w zerówce - mamy temp, katar, bolące gardło - faktycznie zaczyna się
Gość: karla0689
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
widocznie trafiłas na buraka,u nas w parafi nie ma problemu z czyms takim-widac co ksiadz to obyczaj