Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zupelnie nie trafiam z ubiorem
gramy sobie w kotka i myszke ale pogoda ciagle wygrywa
jak ja jestem w plaszczu i buciorach to jest slonecznie, cieplo
a jak pada to ja na to jak na lato w crocsach
Gość: evja
,,Bardzo nam przykro, ale analiza zdobytych kropelek wykazała, że większość z nich pochodziła z fikcyjnych kont, na których nie jest prowadzona aktywność inna niż konkursowa. Zgodnie z regulaminem konkursu jest to powód dyskwalifikacji wytypowanych do Nagrody I stopnia. W dniu dzisiejszym osoby, których konta w znacznej większości były zasilane z fikcyjnych (konkursowych) kont (lub same są kontami konkursowymi) otrzymają stosowny komunikat po uruchomieniu aplikacji.
Bez sensu. mam prawdziwe konto, ale wykorzystuje go głownie w celach konkursowych. Ale czy to komus przeszkadza? I jeszcze bezczelne odbieranie nagrody - odbieranie radości!.
Jeszcze napisali, że chcą dać nagrodę prawdziwym fanom a nie takim, co zaraz wystawią na allegro - kolejne chamstwo. Przecież to nie jest ich sprawa co zwycięzca zrobi z nagrodą. Jeden sprzeda, drugi użyje - niezależnie czy jest konkursowym maniakiem czy też nie.
Rozumiem, jakby jeszcze od teraz zmienili regulamin i wprowadzili zmiany, ale odbieranie nagrody jest okropne.
Poza tym zebrać prawie 1000 kropelek, to caly dzien roboty - i caly stracony.. EHH
Współczuję zwyciezcom dotychczasowym
Gość: karla0689
o jaaa rzeczywiście chamstwo...dobrze,że nie bawiłam się w ten konkurs.
Moim zdaniem chyba lepsza aktywność konkursowa niż żadna.Co ich to obchodzi czy ja sobie gram w jednym,10 czy 100 konkursach na fb.Jeszcze do tego dojdzie,że w regulaminach będą pisać,że zabrania się brania udziału w innym konkursie w tym samym czasie
Gość: strawberrymagic
mam ochotem na maly dym dlatego chyba sobie wejdem na ich fan paga i sobie z nimi podebatujem
ciasssteczko
Postów 1384
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I mnie to w ogóle obraża takie zachowanie organizatorów!
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a on poszedł na Soxo
mam nauczkę
nie głosuję na facebooku
Gość: grancias
No i wkurza mnie grypa jelitowa. Przez weekend nie ruszalem sie z lozka, nawet ochoty internetu nie mialem przegladac. No i ta mega biegunka, goraczka, wymioty ... Na szczescie to minelo, ale mam jeszcze skurcze zoladka ...
Gość: js28
a mnie wkurza wasza gadka - jak nie weryfikują kont to sie buldoczycie, że głosy idą z lewych kont, a jak zweryfikują to macie pretensje, że zweryfikowali. Bądźcie konsekwentni, albo nie bierzcie udziału w takich konkursach.
Gość: kotek11
Gość: krzyszu
Wkurza mnie orange. Już zaczynają dzwonić i zapraszać do loteri
tereniagno
Postów 5292
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: krzyszu
Ale napisałaś też:
analiza zdobytych kropelek wykazała, że większość z nich pochodziła z fikcyjnych kont, Więc jeżeli uznali, że ktoś głosował z fikcyjnych kont no to nchyba dobrze, ze odebrlai nagrode.
czyli np jak ja mam zwykłe konto, ale biorę często udział w konkursach to out.. i to mnie wkurza
Gość: kasiamatmsncom
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie wkurza Ajaxowa cisza
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurza to, że w Ajaxie juz pozamiatane
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OJ jak mnie to wkurza..Zamiast tego ajaxa mogłam kinderki kupic:)
Gość: polec
o jaaak mnie to wkurza, wszystkie konki mnie olewają ostatnio i weź się człowieku nie wścieknij. !!!!!!!