Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: buskowianka
muszę wygrać zmywarkę,koniecznie!
ale(co mnie tez wkurza) one są do wygrania najczęściej w dużych marketach a takich u mnie nie ma
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję na facebooku
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na przyszłość każdy produkt kupować na osobny paragon
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam,żeby odesłali mi na mój koszt, też nie ma takiej możliwości- nie będę bluzgała , bo to przez kasjerkę mam taki problem !
Gość: natie
kurczę dziwnie.. mi zawsze panie nabijają na osobny paragon i nawet zyczą wygranej
zrób sobie skan tego paragonu, może nie poznają
Gość: xagadee
a mojemu się zepsuł wczoraj zasilacz do laptopa
efekt: naczynia pozmywane i jeszcze powysyłał eski na różne konkursy, dzięki czemu mogłam iść spać o godzinę wcześniej
głośno co prawda ubolewałam nad usterką, ale w głebi duszy wcale mnie ona nie wkurza
Gość: joanne
wkurza mnie jak w watku kliknijcie, userzy pierdek i pytong spamuja piszac ze klikaja, po 4razy dziennie. Spamerzy i tyle. Moze i piszą że klikają, ale im się wątki pokitrasiły. Tak ja to widzę.
martaxxx73
Postów 433
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Pocieszę Cię, że ja mam zmywarkę, a mój mąż i tak uparcie myje naczynia pod bieżącą wodą, w dodatku wybiórczo, bo twierdzi, że dużych sie nie oplaca wkładać do zmywarki!!!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: js28
martaxxx73
Postów 433
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh mój nie upiera sie nad zmywaniem większych, ale ostatnio dla niego za dużym wysiłkiem jest wstawienie talerza do zmywarki
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Wyślij oryginał, a w razie jak wygrasz w innych konkursach, pisz, że juz mają paragon i licz na ich dobra wolę... innego wyjścia nie widzę
A nie rozumiem, co kasjerka ma do gadania...
Ja w Realu kupowałam na Letnie porządki dwa Cify i jeden Domestos i kazałam na każdy osobny paragon, osobno płacę i nie ma dyskusji... Tylko kolejka za mną się cieszy
Nawiasem mówiąc, nic nie wygrałam w tych cholernych porządkach!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ostatnio kupowałam na 26 osobnych paragonów
ostatnio tylko w kolejne bulwersowali się po co mi tyle to powiedziałam że na makulature zbieram i każdy paragon na wage złota
anialistopad
Postów 14200
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czasem jak wiem że będe brała dużo pytam się czy może jakaś kasjerka podejść do drugie kasy bo zrobie korek, a jak nie chcą to ich problem
karkocka
Postów 3888
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzwoniłam podobno wysłali tylko jakoś dojść nie mogą
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: pola731
hej - proponuję , żebyś poszła do sklepu w którym kupowałaś i poproś o duplikat paragonu - z potwierdzeniem za zgodność z oryginałem - kierowniczka Ci to zrobi bez problemu - i teraz wyśleśz oryginał a na pozostałe konkursy będziesz miała duplikat
Gość: patita06
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane