Wkurza mnie...

Gość: katjen27

#3685734 Napisano: 08.09.2010 01:31:50
A mnie wkurza (choć to zbyt subtelne określenie) ta cała 'psudopoczta polska' emotka emotka emotka
DVD Parnassus - ni ma, nagroda z PuellaNova - też ni ma; ku.wa niedługo żadna nagroda nie dojdzie. Normalnie ambafatimabyłoinima !! emotka emotka emotka

Tak, te nagrody podobno już dawno zostały do mnie wysłane... emotka
0 0

Gość: zwierzak

#3685739 Napisano: 08.09.2010 01:32:42
polec napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

martu18 napisał(a):

kasiamatmsncom napisał(a):

Wkurza mnie wynikowa susza...

mnie wkurza Ajaxowa cisza emotka emotka emotka

Mnie wkurza to, że w Ajaxie juz pozamiatane emotka

o jaaak mnie to wkurza, wszystkie konki mnie olewają ostatnio i weź się człowieku nie wścieknij. !!!!!!!

emotka

Wiem,że nie wszyscy mogą wygrać ale czasem mogło by coś wpaść a tu nul,nic,zero i tyle
emotka
0 0

katmich

#3685746 Napisano: 08.09.2010 01:34:44
zwierzak napisał(a):

polec napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

martu18 napisał(a):

o jaaak mnie to wkurza, wszystkie konki mnie olewają ostatnio i weź się człowieku nie wścieknij. !!!!!!!

emotka

Wiem,że nie wszyscy mogą wygrać ale czasem mogło by coś wpaść a tu nul,nic,zero i tyle
emotka

ja tez się wkurzam na ajaxa.. i zaczynam ciepłym moczem olewać już te konkursy promocyjne bo mnie szlag trafi emotka
0 0

Gość: to20ja

#3685765 Napisano: 08.09.2010 01:40:31
wkurzają mnie osoby, które się uważają za niewiadomo jakie ważne! emotka
0 0

Gość: agnus27

#3685811 Napisano: 08.09.2010 01:53:12
wkurza mnie, że wyslalam tyleeeeee zgloszen w coca-coli biedronkowej, że szok...i nie wygralam ani jednego kosza!!!!!!!(a chcialam dla mamy) a na dodatek wygrany kosz w kerrygold, tez nie moze dotrzec chociaz po moim zapytaniu odpowiedzieli mi w sierpniu ,ze do 5 wrzesnia wszystkie kosze beda wyslane....i jak tu sie nie wkurzac...pikniki nie dla mnie:(
0 0

sambolera

#3686050 Napisano: 08.09.2010 02:59:05
wkurza mnie ze olus15 zmienila avatar emotka
miala taki faaaaaaajny
mój ulubiony <foch>
0 0

smsowicz

#3686170 Napisano: 08.09.2010 03:33:25
Wkurzają mnie skrytki pocztowe. Polecone mają zwroty emotka
0 0

Gość: sopran

#3686178 Napisano: 08.09.2010 03:36:28
Wkurza mnie, że czeka mnie kolejna wycieczka do sądu- tym razem z Towarzystwem Ubezpieczeniowym.
Cwaniaki pieprzone emotka
0 0

Gość: polec

#3686197 Napisano: 08.09.2010 03:40:30
sama siebie wkurzam i moja głupota, wrr!!!

Jak się ma cenzura,wyzej niz glowe, to sie ma za swoje !!!
emotka emotka

emotka
0 0

mia

#3686236 Napisano: 08.09.2010 03:49:24
zwierzak napisał(a):

polec napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

martu18 napisał(a):

emotka

emotka

I pomyśleć, że marzyłam sobie, a nuż telewizor... Bo wydawało mi się, że takie fajne hasełka! A tu nawet bonu, nic! emotka emotka emotka
A kolejny zimny prysznic, to będzie Always - tam to już faktycznie bzdety posłałam... emotka
Ewidentnie w moim przypadku sprawdza się reguła - jak pamiętam o konkursie i wyczekuję, to nic! Wszystkie moje nędzne wygrane, to te z zaskoczenia... emotka
0 0

olunka

#3686248 Napisano: 08.09.2010 03:55:25
a mnie wkurza, że nic ostatnio nie umiem wygrać, w dodatku stare nagrody nie przychodzą, np bony do merlina, albo okazuje sie, że mi nagroda przepadła bo nie dotarł sms z danymi:(((
0 0

Gość: arta

#3686390 Napisano: 08.09.2010 04:46:43
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza to że kobieta cieszy sie z telewizora jakby auto wygrała - a od razu pada : to losowanie emotka ludzie opanujcie się - być może sprawiacie jej tym przykrość - a Wasze hasła zdaniem komisji były do czterech liter emotka jak można mieć w sobie tyle zawiści i zazdrości
jednemu podoba sie matka innemu córka - mi się podoba to a inny stwierdzi że beznadzieja emotka
kilka nagród a świetnych haseł setki - wybrali takie jakie wg komisji było naj naj - skoro nie wygraliście to nie mieliście takiego hasła

przy okazji najszczersze Gratulacje dla Pani która wygrała telewizor a teraz musi czytać że ewidentnie losowali a Ona pewnie miała beznadziejne hasło lub jest hurtowniczką emotka

Sama zainteresowana, czyli edith napisała tak Dziękuję wam za gratulacje mam nadzieję że w większości szczere,a co do wyboru niewiem czy to było losowanie czy nie,ja miałam raczej fajne hasla,z humorem a jeśli nawet losowanie to tym bardziej cieszy,że spośrod wielu jam jedyna.
Więc chyba się tym nie przejmuje. Radość z nagrody, która była jej potrzebna jest większa emotka

Ja bym się tak cieszyła z lodówki. I też bym miała w d..., co inni myślą emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3686403 Napisano: 08.09.2010 04:53:26
arta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza to że kobieta cieszy sie z telewizora jakby auto wygrała - a od razu pada : to losowanie emotka ludzie opanujcie się - być może sprawiacie jej tym przykrość - a Wasze hasła zdaniem komisji były do czterech liter emotka jak można mieć w sobie tyle zawiści i zazdrości
jednemu podoba sie matka innemu córka - mi się podoba to a inny stwierdzi że beznadzieja emotka
kilka nagród a świetnych haseł setki - wybrali takie jakie wg komisji było naj naj - skoro nie wygraliście to nie mieliście takiego hasła

przy okazji najszczersze Gratulacje dla Pani która wygrała telewizor a teraz musi czytać że ewidentnie losowali a Ona pewnie miała beznadziejne hasło lub jest hurtowniczką emotka

Sama zainteresowana, czyli edith napisała tak Dziękuję wam za gratulacje mam nadzieję że w większości szczere,a co do wyboru niewiem czy to było losowanie czy nie,ja miałam raczej fajne hasla,z humorem a jeśli nawet losowanie to tym bardziej cieszy,że spośrod wielu jam jedyna.
Więc chyba się tym nie przejmuje. Radość z nagrody, która była jej potrzebna jest większa emotka

Ja bym się tak cieszyła z lodówki. I też bym miała w d..., co inni myślą emotka emotka

Eko i Alma się więc kłaniają emotka
0 0

kalisto1986

#3686503 Napisano: 08.09.2010 05:36:56
emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

hehe ja polowałam na pralkę i dzisiaj kupiłam ale mogę się z Wami założyć że wygram teraz pralkę emotka

co do poprzedniej sprawy - jestem zdania że jak mam głupoty pisać i umniejszać czyjeś konkursowe zasługi to już wolę cicho siedzieć - a są na tym forum osoby co to wszystkim próbują zepsuć radość z wygranej bo im się nie udało więc na 100% konkurs to wał emotka
a ja lubię poczytać jak piszecie o wygranych emotka a radość dzisiejszej laureatki tak ogromna widać że cieszy się niesamowicie - i jakoś tak to na mnie przechodzi i cieszę się razem z nią - chociaż jej nie znam emotka

emanuela popieram cię w 100000 %
i wkurzają mnie teksty typu 10 nazwisk takich samych więc losowali, tylko niektórzy nie biora pod uwage tego że ktos może siedzieć i męczyć się nad tymi hasłami co później owocuje w nagrodach, a że jest dobry to nie znaczy odrazu że losowali emotka
0 0

Gość: marielu

#3686506 Napisano: 08.09.2010 05:39:22
Emcia a co ty sie tak fkurzasz babon emotka

Przeca wjadomo że jak kto nie wygrał to było losowanie a jak kto wygrał to na bank było uważnie czytanie haseł emotka emotka

Zawsze to najlipsze wytłumaczenie i osłoda niepowodzenia

kij w oko mjotłom Wam Wy pierońskie zazdrosniki emotka fstydźta sie emotka za brak szczęścia , i za kiepską wenę, i za brak pomysłów i za brak kasy na towar i smsy emotka

A tym którzy umiejom z godnością przyjąć brak wygranej i umiejący pogratulować bez cienia zawiści życzę owocnych łowów konkursowych i spełnienia marzeń emotka
0 0

Gość: annaszura

#3686526 Napisano: 08.09.2010 05:51:50
Wchodzę do domu, patrzę a tu na szafce pianka do golenia L'Oreal. Jasny gwint emotka - pomyślałam - Nie mógł (mój mąż) poczekać aż przyjdzie z konkursu?

Dwie godziny póżniej, obok szafki, znalazłam kopertę. A to jednak z konkursu - pomyślałam emotka
Dobrze, że mąz w pracy i nie dostał za niewinność. emotka
0 0

bridget

#3686573 Napisano: 08.09.2010 06:11:32
wkurza mnie to ze kiedy czekałam z odp z konka intermarche zadzwonił tel, i szlag wział moja odpowiedz,a 10 minut chodziłam z tel w reku:/
0 0

malutka456

#3686580 Napisano: 08.09.2010 06:13:54
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze kiedy czekałam z odp z konka intermarche zadzwonił tel, i szlag wział moja odpowiedz,a 10 minut chodziłam z tel w reku:/

ja jak glupia czekalam na 2 czesc pytania, ze niby bedzie a b c emotka w koncu wyslalam PUR i jest to zla odpowiedz emotka dostalam takiego smsa
0 0

Gość: katrin22

#3686597 Napisano: 08.09.2010 06:20:04
Wkurzają mnie znajomi na naszej-klasie, tzn. ci którzy grają w Happy Harvest, i plują się do mnie, że podbieram im plony emotka emotka emotka
Ja myślałam, że każdy jak ja gra dla relaksu a nie na poważnie, farmerzy się znaleźli emotka
0 0

gocha542

#3686600 Napisano: 08.09.2010 06:21:03
malutka456 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja jak glupia czekalam na 2 czesc pytania, ze niby bedzie a b c emotka w koncu wyslalam PUR i jest to zla odpowiedz emotka dostalam takiego smsa

Przeciez Pur to dobra odp!
0 0