Wkurza mnie...

bridget

#3686606 Napisano: 08.09.2010 06:21:49
gocha542 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze kiedy czekałam z odp z konka intermarche zadzwonił tel, i szlag wział moja odpowiedz,a 10 minut chodziłam z tel w reku:/

ja jak glupia czekalam na 2 czesc pytania, ze niby bedzie a b c emotka w koncu wyslalam PUR i jest to zla odpowiedz emotka dostalam takiego smsa

Przeciez Pur to dobra odp!

moze kropki nie dała po odp i odrzuciło
0 0

Gość: katrin22

#3686607 Napisano: 08.09.2010 06:21:57
katjen27 napisał(a):

A mnie wkurza (choć to zbyt subtelne określenie) ta cała 'psudopoczta polska' emotka emotka emotka
DVD Parnassus - ni ma, nagroda z PuellaNova - też ni ma; ku.wa niedługo żadna nagroda nie dojdzie. Normalnie ambafatimabyłoinima !! emotka emotka emotka

Tak, te nagrody podobno już dawno zostały do mnie wysłane... emotka

Mojej mamy znajoma wysłała 100 Euro swojemu męzowi w liście, zachomikowane w kartce. Tylko kartka doszła....
to się nazywa uczciwość!!! emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3686629 Napisano: 08.09.2010 06:29:12
keiti78zg napisał(a):

gocha542 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze kiedy czekałam z odp z konka intermarche zadzwonił tel, i szlag wział moja odpowiedz,a 10 minut chodziłam z tel w reku:/

ja jak glupia czekalam na 2 czesc pytania, ze niby bedzie a b c emotka w koncu wyslalam PUR i jest to zla odpowiedz emotka dostalam takiego smsa

a może bez ODP.

się każdemu zdarzy emotka
0 0

Gość: lula81

#3686630 Napisano: 08.09.2010 06:29:25
a mnie wkurzyły wyniki konkursu z lenovo emotka emotka emotka emotka całe rodziny i 2 osoby o tym samym niku .......no szlag by trafił a ja tyle czasu tam zmarnowałam emotka emotka
0 0

malutka456

#3686634 Napisano: 08.09.2010 06:30:16
wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

gocha542 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a może bez ODP.

napisalam ODP.PUR emotka widocznie nie dane jest mi wygrac emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#3686641 Napisano: 08.09.2010 06:32:55
keiti78zg napisał(a):

to ja Cię pobiję
emotka siedziałam bite pół godziny i czekałam na pytanie,w pracy się specjalnie zamieniłam,żeby mieć popołudniówkę wolną,a jak już przyszło pytanie,to mi się włączył słownik T9 i duuuuuuuuuuuupa! nie mogłam przełączyć,a jak przełączyłam to mi nie poszła wiadomość,bo przesilenie na łączach i poszło mi 44sek. emotka emotka emotka emotka emotka i po pralce emotka emotka emotka a tak mi się marzyła emotka trzeba teraz za nowym konkiem się rozglądać! A znałam od razu odpowiedź -całą sobą krzyczałam P U R !!! Kretynka ze mnie emotka
0 0

malutka456

#3686647 Napisano: 08.09.2010 06:34:24
slicznotaem napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

to ja Cię pobiję
emotka siedziałam bite pół godziny i czekałam na pytanie,w pracy się specjalnie zamieniłam,żeby mieć popołudniówkę wolną,a jak już przyszło pytanie,to mi się włączył słownik T9 i duuuuuuuuuuuupa! nie mogłam przełączyć,a jak przełączyłam to mi nie poszła wiadomość,bo przesilenie na łączach i poszło mi 44sek. emotka emotka emotka emotka emotka i po pralce emotka emotka emotka a tak mi się marzyła emotka trzeba teraz za nowym konkiem się rozglądać! A znałam od razu odpowiedź -całą sobą krzyczałam P U R !!! Kretynka ze mnie emotka

wygramy w innym konkursie od razu caly zestaw AGD emotka emotka emotka
0 0

gocha542

#3686657 Napisano: 08.09.2010 06:37:59
slicznotaem napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

to ja Cię pobiję

Ja bym tam od razu nie przekreslała praleczki emotka Telewizor wygrałam od nich a odpowiedź wysyłałam około minuty,bo zanim przeczytałam eska,odpisałam... to trochę trwało.Poza tym w nagrodzie dziennej tez wygrał mój esek z dłuzszym czasem odp emotka
Nadzieja umiera ostatnia
emotka
0 0

#3686664 Napisano: 08.09.2010 06:39:44
jak się czegoś strasznie pragnie...to nie wychodzi ...spaprałam tyle konków,że poezja i to mnie WKURZA na maxa emotka ALE NIE ODPUSZCZAM emotka dzięki malutka za pociechę emotka a jaki miałaś czas?
0 0

malutka456

#3686667 Napisano: 08.09.2010 06:41:12
slicznotaem napisał(a):

jak się czegoś strasznie pragnie...to nie wychodzi ...spaprałam tyle konków,że poezja i to mnie WKURZA na maxa emotka ALE NIE ODPUSZCZAM emotka dzięki malutka za pociechę emotka a jaki miałaś czas?

3min, bo czekalam na dalsza czesc pytania, czyli na a b c emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3686668 Napisano: 08.09.2010 06:41:29
malutka456 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

gocha542 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a może bez ODP.

napisalam ODP.PUR emotka widocznie nie dane jest mi wygrac emotka

ja kiedyś zamiast kropki wstawiłem na szybko przecinek i też 4 litery emotka
0 0

Gość: kondzikdg

#3686669 Napisano: 08.09.2010 06:42:25
Wkurza mnie, ze indykpol nie zaakceptowal jeszcze zadnego mojego hasla z Jedynek... Albo je odrzuculi emotka
0 0

#3686672 Napisano: 08.09.2010 06:42:46
gocha-to miłe,ale już się nie napalam emotka w swoim życiu też miałam tyle nadziei na lepsze jutro,i?...już tak nie wierzę... emotka ale wierzę w swój upór...dam radę-postawię na swoim i wygram emotka
0 0

#3686679 Napisano: 08.09.2010 06:44:07
malutka456 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

emotka więc nie jestem sama...co te konki z nas robią emotka ciekawe ,czy ktoś wygra od nas z forum?
0 0

malutka456

#3686681 Napisano: 08.09.2010 06:44:59
e tam, na intermarche swiat sie nie konczy emotka czekam na drugi tel. z nagrod dziennych (dzisiaj molestowalam mila pania ze smolara po godz.pracy bo wczesbiej nie odebralam...) emotka dobre i to emotka
0 0

mia

#3686686 Napisano: 08.09.2010 06:47:21
slicznotaem napisał(a):

malutka456 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

emotka więc nie jestem sama...co te konki z nas robią emotka ciekawe ,czy ktoś wygra od nas z forum?

A ja nawet nie wiem, co to za konkurs? emotka
Możecie podac linka?
0 0

malutka456

#3686698 Napisano: 08.09.2010 06:51:14
konkurs z intermarche, nie ma go juz na stronce
0 0

mia

#3686710 Napisano: 08.09.2010 06:55:13
malutka456 napisał(a):

konkurs z intermarche, nie ma go juz na stronce

Dzięki, to już wiem, Nagrody I Klasa czy coś takiego? Myślałam, że jakiś nowy...
Z tym dałam sobie od razu spokój, bo w czasówkach jestem równie beznadziejna co moja komórka emotka
0 0

sylzab2294

#3686711 Napisano: 08.09.2010 06:55:22
katrin22 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

A mnie wkurza (choć to zbyt subtelne określenie) ta cała 'psudopoczta polska' emotka emotka emotka
DVD Parnassus - ni ma, nagroda z PuellaNova - też ni ma; ku.wa niedługo żadna nagroda nie dojdzie. Normalnie ambafatimabyłoinima !! emotka emotka emotka

Tak, te nagrody podobno już dawno zostały do mnie wysłane... emotka

Mojej mamy znajoma wysłała 100 Euro swojemu męzowi w liście, zachomikowane w kartce. Tylko kartka doszła....
to się nazywa uczciwość!!! emotka

moja droga..mi swojego czasu włoszka przysłała 20 Euro i tez zaginelo...nastepny list wyslala juz bez pieniedzy, ale list przyszedl zapieczetowany w folie z napisem przesyłka prawdopodobnie uległa kradzieży...dobrzy są, przysłali jak nic nie było, ale z zawartością list nigdy nie dotarł....
0 0

delfinka101

#3686712 Napisano: 08.09.2010 06:57:08
Czasami sama sobie strzeliłabym w łeb.Ktos napisał mi cos na pw i napisał jakos tak o oszustwie i weryfikacji.Z tego ja wyczytałam,ze mi zarzuca oszustwo ize powinna byc weryfikacja i ze oszukuje na allegro..Co wcale niebyło napisane tylko ja w gorącej wodzie kąpana przeczytałam po łebkach i nie wczytała się dokładnie...Przepraszam tę osobę...
0 0