Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bluesky
spróbuj w konkursie Plusa
codziennie bodajże Avila do wygrania
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Odkurzacz akurat mnie nie rusza, ale wkurza mnie, że nie wygrałam laptopa (stary ledwo zipie), telewizora (ma 16 lat) i pralki (20 lat - chyba rekord Guinessa
I jak znam życie, to nie wygram
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie starszy sprzęt i też nie wygrałam a tak się starałam!
nie głosuję na facebooku
Gość: buskowianka
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie niedawno były wymieniane pralka i lodówka- oba sprzęty po 24 lata
A ja bym zarządał paragonu, w końcu to nie twoja wina że wylądował w koszu, a zakupy robiłaś właśnie dla niego
Gość: gosia16
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Sylwika, nawet nie wiesz, jak mnie pocieszyłaś
Chociaż z Twojego punktu widzenia, to pewnie mała radość
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
Teraz robi się ciepło a ja będę pociągająca po tym wcześniejszym zimnie arktycznym.Kurcze że też człowiek nie urodził się bliżej równika.
Gość: kotek11
a moze ktos wyslal zbiorowa wiadomosc i jestes na liscie odbiorcow z tymi osobkami ?? sprawdz dokladnie naglowek.. tam powinnas miec liste miedzy jakimi osobami jest tadyskusja
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: niqsia
ja wczoraj miałam dokładnie to samo. a małża telefon również z Orange działał podobnie...mam nadzieję, ze dziś net bedzie chodził poprawnie. zostałam sama aż do poniedziałku. z dzieckiem!!! necik to teraz jedyna moja rozrywka
Gość: monisia23
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie tez takie cos przycodzi a jeszcze bardziej mnie denerwuje jak obcy ludzie mi mi skrzynke na fb zapychaja prosbami o klikniecie:/
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pisaliscie w tej sprawie do organizatorów?
Gość: moonfairy
moja listonoszka w ogole do drzwi nie dzwoni... mysli ze chyba stoje przy oknie i czekam az przyjdzie. ;/ samochod stoi przed bramką, światła się świecą... a w skrzynce piękne awizo
ale to jeszcze nic... kilka razy zdazyło mi się ze paczka była na wycieraczce, albo na chodniczku przed domem - upuszczona z wysokosci bo inaczej jej się tam połozyc nie dało.... zimą przyszły wygrane kremy z loreala.... i moj tata znalazł je w rabatkach... a przy trzaskajacym mrozie spray wybuchł w paczce i wszystko byo pianka do golenia upaprane. naprawde komedia. juz bym wolała latac na poczte kiedy mam czas. bo tak to tragikomedia jest. a ile paczek przepadłlo to chyba nie zlicze.
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie podobnie było.Mieszkam na niskim parterze mam mały korytarzyk dal mnie i sąsiadów który wygląda juz jak przedpokoj i musi wejsc wlozyc awizo do skrzynki a skrzynka niemal na moich drzwiach to nigdy poleconego mi nie dawal tylko awizo.MIał juz wypisane.KIedys go dogonilam i powiedzialmz e chce swoj list aon ze niebral bo miał pelną torbę..Zadzwoniłam do naczelnika raz ,drugi,trzeci..teraz mi raczej wszystko nosi.
Gość: wsciekly
tym sposobem chyba przepadł 1 bonik do merlina
dla innych poszukiwaczy zagubionych bonów info:
pkt 11 regulaminu
Jedna osoba może wygrać tylko jedną Nagrodę Dzienną lub Tygodniową
więc jeśli nawet wygrało się z innego telefonu, ale podało te same dane adresowe i adres mailowy, to z bonu nici
Gość: bassia5