Wkurza mnie...

Gość: bluesky

#3689729 Napisano: 10.09.2010 07:15:35
kaczord napisał(a):

wowczek napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu nie wygrałam odkurzacza i w końcu będę musiała sobie jakiś kupić...

Mnie wkurza to samo, z ty że muszę mieć nowy telefon...
Może ktoś zna jakieś konkursy z telefoniczną wygraną?

spróbuj w konkursie Plusa emotka
codziennie bodajże Avila do wygrania emotka
0 0

mia

#3689744 Napisano: 10.09.2010 07:21:01
wowczek napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu nie wygrałam odkurzacza i w końcu będę musiała sobie jakiś kupić...

Odkurzacz akurat mnie nie rusza, ale wkurza mnie, że nie wygrałam laptopa (stary ledwo zipie), telewizora (ma 16 lat) i pralki (20 lat - chyba rekord Guinessa emotka )...
I jak znam życie, to nie wygram emotka
0 0

sylwika76

#3689763 Napisano: 10.09.2010 07:32:04
mia - nie pobiłaś rekordu!
U mnie starszy sprzęt i też nie wygrałam a tak się starałam!
emotka
0 0

Gość: buskowianka

#3689771 Napisano: 10.09.2010 07:36:02
wkurzyła mnie kasjerka w sklepie,mówie poproszę paragona ona z rozpędu do kosza go wywaliła emotka kolejka jak nie wiem co więc juz nie marudziłam żeby go wyjęła bo kosz w takim stanie że zgroza emotka
0 0

kaczord

#3689779 Napisano: 10.09.2010 07:40:07
mia napisał(a):

wowczek napisał(a):

Odkurzacz akurat mnie nie rusza, ale wkurza mnie, że nie wygrałam laptopa (stary ledwo zipie), telewizora (ma 16 lat) i pralki (20 lat - chyba rekord Guinessa emotka )...
I jak znam życie, to nie wygram emotka

U mnie niedawno były wymieniane pralka i lodówka- oba sprzęty po 24 lata emotka

buskowianka napisał(a):

wkurzyła mnie kasjerka w sklepie,mówie poproszę paragona ona z rozpędu do kosza go wywaliła emotka kolejka jak nie wiem co więc juz nie marudziłam żeby go wyjęła bo kosz w takim stanie że zgroza emotka

A ja bym zarządał paragonu, w końcu to nie twoja wina że wylądował w koszu, a zakupy robiłaś właśnie dla niego emotka
0 0

Gość: gosia16

#3689794 Napisano: 10.09.2010 07:47:13
wkurza mnie mój telefon - zapomniałam go zablokowac w torebce i wysłał 30 sms emotka chyba go emotka
0 0

mia

#3689805 Napisano: 10.09.2010 07:50:52
sylwika76 napisał(a):

mia - nie pobiłaś rekordu!
U mnie starszy sprzęt i też nie wygrałam a tak się starałam!
emotka

Sylwika, nawet nie wiesz, jak mnie pocieszyłaś emotka
Chociaż z Twojego punktu widzenia, to pewnie mała radość emotka
0 0

renatak0

#3689816 Napisano: 10.09.2010 07:54:02
wkurza mnie że na pocztę przychodzą mi wiadomości z facebooka typu nie spamuj, nie odklikam itp. a ja nie biorę udziału w żadnym konkursie i nikogo nie prosze o kliki emotka
0 0

Gość: gosia16

#3689817 Napisano: 10.09.2010 07:54:02
Wkurza mnie jeszcze to że jestem coś niewyraźna
Teraz robi się ciepło a ja będę pociągająca po tym wcześniejszym zimnie arktycznym.Kurcze że też człowiek nie urodził się bliżej równika. emotka
0 0

Gość: kotek11

#3689842 Napisano: 10.09.2010 08:07:20
renatak0 napisał(a):

wkurza mnie że na pocztę przychodzą mi wiadomości z facebooka typu nie spamuj, nie odklikam itp. a ja nie biorę udziału w żadnym konkursie i nikogo nie prosze o kliki emotka

a moze ktos wyslal zbiorowa wiadomosc i jestes na liscie odbiorcow z tymi osobkami ?? sprawdz dokladnie naglowek.. tam powinnas miec liste miedzy jakimi osobami jest tadyskusja
0 0

delfinka101

#3689901 Napisano: 10.09.2010 08:25:30
Wkurza mnie jak ktoś leniwy albo niedouczony opisuje zdjecia RTG.Dziś odebrałam swoje z opisem w postaci pieczątki;zmian nie stwierdzono.Biegne szcześliwa do lekarza a on na opis nawet nie spogląda tylko patrząc na zdjecie mówi; no to mamy problem; pogrubiona opłucna i kilka zmian o charakterze zapalnym lub stałym do tego cos tam jeszcze wymyślił lub zobaczył.Mówie mu ze chyba nie bo mam opis i na opisie ze nic nie stwierdzono.Jak zobaczył opis to dopiero wojenka się zaczęła.Telefon do pracowni i jazda..od słowa do słowa.Mam skierowanie na tomografie komputerową z kontrastem.A tak się cieszyłam..
0 0

Gość: niqsia

#3689915 Napisano: 10.09.2010 08:31:32
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie dzis internet z orange od rana do tej pory nie było połączenia a teraz jeszcze zamulony

ja wczoraj miałam dokładnie to samo. a małża telefon również z Orange działał podobnie...mam nadzieję, ze dziś net bedzie chodził poprawnie. zostałam sama aż do poniedziałku. z dzieckiem!!! necik to teraz jedyna moja rozrywka emotka chyba, że pogoda sie poprawi, to inaczej sobie czas zajmiemy emotka
0 0

Gość: monisia23

#3689920 Napisano: 10.09.2010 08:33:41
wkurza mnie, ze na bobofrucie po raz drugi kamery zgarnęli oszuści emotka
0 0

linka132

#3689926 Napisano: 10.09.2010 08:35:41
kotek11 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

a moze ktos wyslal zbiorowa wiadomosc i jestes na liscie odbiorcow z tymi osobkami ?? sprawdz dokladnie naglowek.. tam powinnas miec liste miedzy jakimi osobami jest tadyskusja

do mnie tez takie cos przycodzi a jeszcze bardziej mnie denerwuje jak obcy ludzie mi mi skrzynke na fb zapychaja prosbami o klikniecie:/
0 0

linka132

#3689931 Napisano: 10.09.2010 08:36:38
monisia23 napisał(a):

wkurza mnie, ze na bobofrucie po raz drugi kamery zgarnęli oszuści emotka

a pisaliscie w tej sprawie do organizatorów?
0 0

Gość: moonfairy

#3689965 Napisano: 10.09.2010 08:50:01
kolastynka napisał(a):

kasiamatmsncom napisał(a):

Wkurza mnie tzw. Poczta Polska. Znalazłam dzisiaj w skrzynce awizo z 02-09-2010 i że to niby już powtórne emotka emotka emotka A ja po pierwsze: nie dostałam pierwszego!!! A po drugie: 2. września byłam w domu!!! Ciekawe ile listów i paczek zostało już w ten sposób odesłanych do nadawcy?! emotka emotka emotka

Tez tak miałam, zadzwoniłam na pocztę, ale na zwierzchnią w stosunku do mojej i teraz listonosz potrafi dwa razy dziennie do mnie przyjechać jak mnie za pierwszym razem nie zastanie. Dotyczy to oczywiście paczek, bo polecone zaprzyjaźniony listonosz zostawia u sąsiada,

moja listonoszka w ogole do drzwi nie dzwoni... mysli ze chyba stoje przy oknie i czekam az przyjdzie. ;/ samochod stoi przed bramką, światła się świecą... a w skrzynce piękne awizo emotka yeah emotka
ale to jeszcze nic... kilka razy zdazyło mi się ze paczka była na wycieraczce, albo na chodniczku przed domem - upuszczona z wysokosci bo inaczej jej się tam połozyc nie dało.... zimą przyszły wygrane kremy z loreala.... i moj tata znalazł je w rabatkach... a przy trzaskajacym mrozie spray wybuchł w paczce i wszystko byo pianka do golenia upaprane. naprawde komedia. juz bym wolała latac na poczte kiedy mam czas. bo tak to tragikomedia jest. a ile paczek przepadłlo to chyba nie zlicze.
0 0

chmurka

#3690001 Napisano: 10.09.2010 08:59:31
moonfairy napisał(a):

kolastynka napisał(a):

Wkurza mnie tzw. Poczta Polska. Znalazłam dzisiaj w skrzynce awizo z 02-09-2010 i że to niby już powtórne emotka emotka emotka A ja po pierwsze: nie dostałam pierwszego!!! A po drugie: 2. września byłam w domu!!! Ciekawe ile listów i paczek zostało już w ten sposób odesłanych do nadawcy?! emotka emotka emotka

Tez tak miałam, zadzwoniłam na pocztę, ale na zwierzchnią w stosunku do mojej i teraz listonosz potrafi dwa razy dziennie do mnie przyjechać jak mnie za pierwszym razem nie zastanie. Dotyczy to oczywiście paczek, bo polecone zaprzyjaźniony listonosz zostawia u sąsiada,

moja listonoszka w ogole do drzwi nie dzwoni... mysli ze chyba stoje przy oknie i czekam az przyjdzie. ;/ samochod stoi przed bramką, światła się świecą... a w skrzynce piękne awizo emotka yeah emotka
ale to jeszcze nic... kilka razy zdazyło mi się ze paczka była na wycieraczce, albo na chodniczku przed domem - upuszczona z wysokosci bo inaczej jej się tam połozyc nie dało.... zimą przyszły wygrane kremy z loreala.... i moj tata znalazł je w rabatkach... a przy trzaskajacym mrozie spray wybuchł w paczce i wszystko byo pianka do golenia upaprane. naprawde komedia. juz bym wolała latac na poczte kiedy mam czas. bo tak to tragikomedia jest. a ile paczek przepadłlo to chyba nie zlicze.

emotka ja bym napisała skargę na taką listonoszkę emotka
0 0

delfinka101

#3690013 Napisano: 10.09.2010 09:01:55
chmurka napisał(a):

moonfairy napisał(a):

kolastynka napisał(a):

emotka ja bym napisała skargę na taką listonoszkę emotka

U mnie podobnie było.Mieszkam na niskim parterze mam mały korytarzyk dal mnie i sąsiadów który wygląda juz jak przedpokoj i musi wejsc wlozyc awizo do skrzynki a skrzynka niemal na moich drzwiach to nigdy poleconego mi nie dawal tylko awizo.MIał juz wypisane.KIedys go dogonilam i powiedzialmz e chce swoj list aon ze niebral bo miał pelną torbę..Zadzwoniłam do naczelnika raz ,drugi,trzeci..teraz mi raczej wszystko nosi.
0 0

Gość: wsciekly

#3690025 Napisano: 10.09.2010 09:06:29
wkurzam się na siebie za niedoczytany uważnie regulamin TWIXA emotka

tym sposobem chyba przepadł 1 bonik do merlina emotka emotka

dla innych poszukiwaczy zagubionych bonów info:

pkt 11 regulaminu
Jedna osoba może wygrać tylko jedną Nagrodę Dzienną lub Tygodniową

więc jeśli nawet wygrało się z innego telefonu, ale podało te same dane adresowe i adres mailowy, to z bonu nici emotka emotka emotka
0 0

Gość: bassia5

#3690056 Napisano: 10.09.2010 09:14:29
Wkurza mnie, że od pewnego czasu dostaje dziwne wiadomości. Są to propozycje matrymonialne pisane w języku angielskim. Nie wiem skąd to dostaje, ja się do żadnych takich portali nigdy nie zapisywałam. emotka Ma ktoś tak?
0 0