Wkurza mnie...

delfinka101

#3690064 Napisano: 10.09.2010 09:17:20
Odnosnie listonoszy i poczty..wryy.Natan własnie dostał kartke z New Yorku i cała koperta poobdzierana i pozaklejana tasmą ale tak fatalnie ze oczywiscie kopertę każdy mógłby sobie otworzyc i poczytac.Czego tam szukają.To tylko korespondencja w ramach Marzycielskiej Poczty.Szukają tam dolarów, czy co??
0 0

Gość: monisia23

#3690082 Napisano: 10.09.2010 09:22:25
bassia5 napisał(a):

Wkurza mnie, że od pewnego czasu dostaje dziwne wiadomości. Są to propozycje matrymonialne pisane w języku angielskim. Nie wiem skąd to dostaje, ja się do żadnych takich portali nigdy nie zapisywałam. emotka Ma ktoś tak?

mój mąż emotka
0 0

#3690086 Napisano: 10.09.2010 09:23:22
linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wkurza mnie, ze na bobofrucie po raz drugi kamery zgarnęli oszuści emotka

a pisaliscie w tej sprawie do organizatorów?

ja już pisałam w edycji 1 udało mi się dopiąc swojego i uczciwośc była górą!
W szoku jestem, że znowu ta sama sytuacja, ale już pisała nie bedę....
0 0

radosna

#3690104 Napisano: 10.09.2010 09:30:09
Gdyby ktoś wkurzał się rozwiązaniem konkursów Velvetu, to informuję, że otrzymałam taką informację o przeciąganiu się wyników:

Szanowna Pani,

uprzejmie informuję, że laureaci obu konkursów są w trakcie informowania. Procedura wydłużyła się w czasie z powodu braku kontaktu z niektórymi laureatami. Regulamin zobowiązuje nas do ponawiania prób kontaktu z tymi osobami.

Pozdrawiam

I co Wy na to?
0 0

zdolnabestia

#3690130 Napisano: 10.09.2010 09:44:48
delfinka101 napisał(a):

Odnosnie listonoszy i poczty..wryy.Natan własnie dostał kartke z New Yorku i cała koperta poobdzierana i pozaklejana tasmą ale tak fatalnie ze oczywiscie kopertę każdy mógłby sobie otworzyc i poczytac.Czego tam szukają.To tylko korespondencja w ramach Marzycielskiej Poczty.Szukają tam dolarów, czy co??

Czasami nie wszystko jest takie, na jakie wygląda. Sama kiedyś w pracy (trochę w branży) znalazłam w lutym na dnie pojemnika na wory pocztowe podmokniętą, brudną i rozwaloną nieco kartkę świąteczną, która najwyraźniej wypadła kiedyś z worka. Pomyślałam sobie, może ktoś się ucieszy, że jednak doszła i poszłam ją ratować taśmą samoklejącą i nadać drugą klasą.
Ale fakt, na pewno zdecydowana większość pootwieranych listów to nie samo_się...
0 0

biokoo

#3690135 Napisano: 10.09.2010 09:45:19
monisia23 napisał(a):

linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dlaczego oszusci?
0 0

Gość: moniaainom

#3690154 Napisano: 10.09.2010 09:52:58
monisia23 napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Wkurza mnie, że od pewnego czasu dostaje dziwne wiadomości. Są to propozycje matrymonialne pisane w języku angielskim. Nie wiem skąd to dostaje, ja się do żadnych takich portali nigdy nie zapisywałam. emotka Ma ktoś tak?

mój mąż emotka

To może być jedna z forum nigeryjskiego oszustwa. Piszą w różnych sprawach: pomocy w przelaniu pieniędzy, małżeństwa (ale oczywiście trzeba później wysłać im kase na bilet emotka ), zwykłej przyjaźni itd. Poczytajcie w necie, bo nawet na allegro już szaleją emotka
0 0

#3690165 Napisano: 10.09.2010 09:57:20
moniaainom napisał(a):

monisia23 napisał(a):

bassia5 napisał(a):

mój mąż emotka

To może być jedna z forum nigeryjskiego oszustwa. Piszą w różnych sprawach: pomocy w przelaniu pieniędzy, małżeństwa (ale oczywiście trzeba później wysłać im kase na bilet emotka ), zwykłej przyjaźni itd. Poczytajcie w necie, bo nawet na allegro już szaleją emotka

W jednej wiadomości chcieli niby podarować jakiś spadek czy coś emotka
Koń by się uśmiał!
0 0

#3690169 Napisano: 10.09.2010 09:58:45
biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dlaczego oszusci?

Trzeba tam grać żeby wiedzieć emotka
0 0

Gość: bluesky

#3690175 Napisano: 10.09.2010 09:59:25
Strasznie boli mnie głowa po prostu nie moge patrzeć na oczy i mam wrażenie że zaraz pęknie mi z bólu i spłynie ze sciany.
Wczoraj było to samo z tego bólu nic nie zrobiłam a w nocy nie mogłam spać.
Nie wytrzymam dłużej emotka
0 0

#3690181 Napisano: 10.09.2010 10:01:24
bluesky napisał(a):

Strasznie boli mnie głowa po prostu nie moge patrzeć na oczy i mam wrażenie że zaraz pęknie mi z bólu i spłynie ze sciany.

Raz w życiu bolała mnie tak głowa, miałam wrażenie, że oczy mi wyskoczą!
Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży trafiłam do szpitala pod kroplówkę, po godzinie puściło...
0 0

jokan

#3690186 Napisano: 10.09.2010 10:03:28
radosna napisał(a):

Gdyby ktoś wkurzał się rozwiązaniem konkursów Velvetu, to informuję, że otrzymałam taką informację o przeciąganiu się wyników:

Szanowna Pani,

uprzejmie informuję, że laureaci obu konkursów są w trakcie informowania. Procedura wydłużyła się w czasie z powodu braku kontaktu z niektórymi laureatami. Regulamin zobowiązuje nas do ponawiania prób kontaktu z tymi osobami.

Pozdrawiam

I co Wy na to?

a o always ktos cos wie? emotka emotka emotka
0 0

Gość: bluesky

#3690187 Napisano: 10.09.2010 10:03:39
monisia23 napisał(a):

bluesky napisał(a):

Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży trafiłam do szpitala pod kroplówkę, po godzinie puściło...

ale ja chyba nie jestem w ciąży emotka a przynajmniej nie w 8 m-cu emotka
od kilku dni strasznie bolą mnie też jajniki a przecież nie powinny teraz boleć. Wkurza mnie to strasznie bo jestem do niczego i nic nie potrafię zrobić pożyecznego tylko leżę emotka
0 0

biokoo

#3690189 Napisano: 10.09.2010 10:03:59
monisia23 napisał(a):

biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dlaczego oszusci?

Trzeba tam grać żeby wiedzieć emotka

głosowałam tam i nie wiem dlaczego uwazacie ze sa oszustami, zbierali glosy tak jak i wy
0 0

chmurka

#3690197 Napisano: 10.09.2010 10:05:45
bluesky napisał(a):

monisia23 napisał(a):

bluesky napisał(a):

ale ja chyba nie jestem w ciąży emotka a przynajmniej nie w 8 m-cu emotka
od kilku dni strasznie bolą mnie też jajniki a przecież nie powinny teraz boleć. Wkurza mnie to strasznie bo jestem do niczego i nic nie potrafię zrobić pożyecznego tylko leżę emotka

Na co czekasz idz do lekarza
emotka niech wypisze jakieś proszki
0 0

#3690203 Napisano: 10.09.2010 10:06:48
monisia23 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

monisia23 napisał(a):

bassia5 napisał(a):

mój mąż emotka

W jednej wiadomości chcieli niby podarować jakiś spadek czy coś emotka
Koń by się uśmiał!

Mój szwagier (straszny wariat i niestety samotny- czytaj: wyposzczony emotka ) nawet przez jakiś czas korespondował z jedną laską z tej szajki. Chciała (jasne emotka ) przelać mu swoje miliony. Są niexle zorganizowani- podają prawdziwe telefony (niby do swoich prawników albo do pastora w obozie dla uchodźców), dane itd. No to mój szwagier napisał, żeby smiało przelewała te miliony, ale panna stwierdziła, żeby najpierw wpłacił jej kase na konto, żeby mogła go odwiedzic (tak się zakochała, że chciała przyjechać. Oczywiście wysyłają swoje wspaniałe zdjęcia i zakochują się w mgnieniu oka. Ciekawe ile naiwniaków znalazły. Ja na szczęście otworzyła oczy szwagrowi i popukałam go po głowie, bo dla mnie to było od poczatku smieszne. Miliony dolarów? emotka emotka
0 0

agamaty

#3690208 Napisano: 10.09.2010 10:07:25
wsciekly napisał(a):

wkurzam się na siebie za niedoczytany uważnie regulamin TWIXA emotka

tym sposobem chyba przepadł 1 bonik do merlina emotka emotka

dla innych poszukiwaczy zagubionych bonów info:

pkt 11 regulaminu
Jedna osoba może wygrać tylko jedną Nagrodę Dzienną lub Tygodniową

więc jeśli nawet wygrało się z innego telefonu, ale podało te same dane adresowe i adres mailowy, to z bonu nici emotka emotka emotka

Ale przecież dużo osób chwaliło się kilkoma bonami, to zawsze podawaliscie inne dane?
0 0

psemulek

#3690211 Napisano: 10.09.2010 10:07:41
rossnet już mnie wyjatkowo wkurza, musieli mnie chyba zablokowac:( emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: tarka

#3690218 Napisano: 10.09.2010 10:10:29
to samo, rossnet mnie strasznie nie lubi..
0 0

#3690225 Napisano: 10.09.2010 10:12:12
agamaty napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wkurzam się na siebie za niedoczytany uważnie regulamin TWIXA emotka

tym sposobem chyba przepadł 1 bonik do merlina emotka emotka

dla innych poszukiwaczy zagubionych bonów info:

pkt 11 regulaminu
Jedna osoba może wygrać tylko jedną Nagrodę Dzienną lub Tygodniową

więc jeśli nawet wygrało się z innego telefonu, ale podało te same dane adresowe i adres mailowy, to z bonu nici emotka emotka emotka

Ale przecież dużo osób chwaliło się kilkoma bonami, to zawsze podawaliscie inne dane?

A to chomik nie może sobie wysłac sms'a?
A tak serio- przykra prawda.
0 0