Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#3712191 Napisano: 20.09.2010 03:23:02
delfinka101 napisał(a):

wkurza mnie jak cholera, bo mam wygrane 2 wyprawki z Kubusia,jedna wygrana ostatniego sierpnia i nadal jej niema.Jak długo się czeka??

o ile dobrze pamiętam mieli wysyłać wyprawki do dwóch tygodni od otrzymania danych.
0 0

jola29k

#3712204 Napisano: 20.09.2010 03:27:47
wkurza mnie moj 6 letni czort jak tylko malutka zasnie (ma roczek) to zaraz ja obudzi ,
0 0

Gość: buskowianka

#3712211 Napisano: 20.09.2010 03:31:45
wkurza mnie ,ze ubiegając się o dowolna posadę muszę mieć doświadczenie,a jak mam je zdobyć skoro pracy nie mam? emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#3712216 Napisano: 20.09.2010 03:33:05
bassia5 napisał(a):

margo466 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

april211 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

wkurza mnie,że nigdzie,absolutnie nigdzie nie mogę znaleść promocyjnych herbat z Sagi emotka

TYCH Z MISIAMI U MNIE W CALYM MIESCIE NIE MA PATOLOGIA.....

ja kupowałam w realu

W Toruniu też ich pełno w Realu.Za to papieru MOLA ani ani..

u mnie w tesco sa za ok 5,50 paczka

u mnie w Carrefourze są po 5,75

ja kupowałam w polomarkecie

u mnie tez nigdzie nie ma tych herbat a papiermola kupiłam w sklepiku osiedlowym
0 0

Gość: natie

#3713096 Napisano: 20.09.2010 08:17:43
buskowianka napisał(a):

wkurza mnie ,ze ubiegając się o dowolna posadę muszę mieć doświadczenie,a jak mam je zdobyć skoro pracy nie mam? emotka emotka emotka

tez mnie to wkurza! mam zrobione tylko praktyki studenckie, każde w innym laboratorium.. i pracy nadal niet emotka
0 0

Gość: aleks21

#3713103 Napisano: 20.09.2010 08:19:27
wkurza mnie to, że nie dotarł kod z twixa i pewnie już nie dojdzie. Już chyba wolałabym go nie wygrać! emotka
0 0

sambolera

#3713145 Napisano: 20.09.2010 08:35:04
wkurza mnie ze rozmiary fajnych ubran nie wspolgraja z moim rozmiarem emotka
0 0

delfinka101

#3713150 Napisano: 20.09.2010 08:37:57
sambolera napisał(a):

wkurza mnie ze rozmiary fajnych ubran nie wspolgraja z moim rozmiarem emotka

Witaj w tym samym klubie..ech a jeszcze kilka latek temu wszystko było zbyt duze:)
0 0

bridget

#3713166 Napisano: 20.09.2010 08:43:50
wkurza mnie to ze dzis baba nie wychamowala i wjechała mojemu mezowi w zad:/( dobrze ze mamy ac), ze moje auto musi isc d onaprawy, bo sie sprzegło slizga ( a chciałam je sprzedac a nie w nie ładowac emotka , ze koszt naprawy min. 1000 zł , jak cos jeszcze wykryja masakra:/ ze moje dziecko było chore od srody, , na weekend juz wszytsko pieknie, a dzis z przedszkola wrócil z goraczką 38:/ i duzo wiecej mnie rzeczy wkurza np to ze pralka sie sypie i juz nie dopiera i niekiedy nie odwirowywuje wody, ze lodówka ledwo zipie...:/ emotka emotka emotka
0 0

bridget

#3713170 Napisano: 20.09.2010 08:45:54
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze dzis baba nie wychamowala i wjechała mojemu mezowi w zad:/( dobrze ze mamy ac), ze moje auto musi isc d onaprawy, bo sie sprzegło slizga ( a chciałam je sprzedac a nie w nie ładowac emotka , ze koszt naprawy min. 1000 zł , jak cos jeszcze wykryja masakra:/ ze moje dziecko było chore od srody, , na weekend juz wszytsko pieknie, a dzis z przedszkola wrócil z goraczką 38:/ i duzo wiecej mnie rzeczy wkurza np to ze pralka sie sypie i juz nie dopiera i niekiedy nie odwirowywuje wody, ze lodówka ledwo zipie...:/ emotka emotka emotka

i ze mam jeden konkurs klikany , którego nei mam siły zmeczyc i nie wiem czy mam szanse byc w 13 by ubiegac sie o ramkę cyfrową, ze straciłam serce i zapał do klikanych i ze nie mam czasu juz tego robic, ze w promocyjnych nie jestem zbyt lotna:/ emotka emotka
0 0

agamaty

#3713186 Napisano: 20.09.2010 08:52:13
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze dzis baba nie wychamowala i wjechała mojemu mezowi w zad:/( dobrze ze mamy ac) emotka emotka emotka

ale jak ona wjechała w zad to chyba jej wina, co? I wasze AC nie zostanie uszczknięte.
0 0

Gość: sopran

#3713189 Napisano: 20.09.2010 08:53:50
Keiti- nam gość 2 tygodnie temu też wjechał w tyłek. Nie mamy ac, wszystko szło z oc. Ubezpieczalnia wyceniła na 5500, kupiliśmy części za 450, blacharz wziął 200, lakiernik 300. Wszystko wymieniał mąż z teściem- jedno popołudnie. Łatwo policzyć ile na tej akcji zarobiliśmy emotka

A w temacie- wkurza mnie, że dziecko mi zaczęło wpadać w histerię- to już 3 w tym tygodniu. A było tak pięknie emotka emotka
0 0

bridget

#3713195 Napisano: 20.09.2010 08:56:49
agamaty napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze dzis baba nie wychamowala i wjechała mojemu mezowi w zad:/( dobrze ze mamy ac) emotka emotka emotka

ale jak ona wjechała w zad to chyba jej wina, co? I wasze AC nie zostanie uszczknięte.

auto przed nami zachamowało, by przepuscic pieszego, my z ledwoscia wychamowalismy, a babka za Nami niestety nie , tak z jej ac bedzie, auto zostało dane do naprawy, naszczescie dali zastepcze, ale juz bedzie bite:/ cos tam sie poprzesuwało
0 0

bridget

#3713202 Napisano: 20.09.2010 08:59:56
sopran napisał(a):

Keiti- nam gość 2 tygodnie temu też wjechał w tyłek. Nie mamy ac, wszystko szło z oc. Ubezpieczalnia wyceniła na 5500, kupiliśmy części za 450, blacharz wziął 200, lakiernik 300. Wszystko wymieniał mąż z teściem- jedno popołudnie. Łatwo policzyć ile na tej akcji zarobiliśmy emotka

A w temacie- wkurza mnie, że dziecko mi zaczęło wpadać w histerię- to już 3 w tym tygodniu. A było tak pięknie emotka emotka

moze znasz tani sposób na sprzegło? juz mi zapowiedzieli 350 robocizna, 450 czesc, jeszczee cos wynajdą to istna załamka:/
0 0

joka

#3713218 Napisano: 20.09.2010 09:04:44
mia napisał(a):

Normalka od dłuższego czasu, tzn.:
emotka wkurza mnie, że nic nie wygrywam
emotka wkurza mnie, że tracę bezowocnie czas na konkursy zamiast zabrać sie do roboty
emotka wkurza mnie pogoda...
emotka

podpisuje się emotka
0 0

#3713219 Napisano: 20.09.2010 09:05:14
Jak masz coś konkretnego z mechaniki do robienia, to jeżeli nie wiecie jak się do tego zabrać, to lepiej odpuścić emotka ALE i tutaj można urwać- nie bierzcie części z warsztatu, a spróbuj poszukać sama- na all, może w szrotach. Zależy od popularności samochodu, ale zazwyczaj jest taniej. A przynajmniej można znaleźć jakieś zastępczaki. Ostatnio robiliśmy tuleje tylne przy zawieszeniu i udało się zaoszczędzić 300zł- zamiast 700 za całość w warsztacie, daliśmy 250 za robotę i 150 za części (nówki ale zastępcze, z allegro). Po prostu warsztat jak Ci daje części to też swoje bierze.
0 0

bridget

#3713225 Napisano: 20.09.2010 09:06:52
sopran napisał(a):

Jak masz coś konkretnego z mechaniki do robienia, to jeżeli nie wiecie jak się do tego zabrać, to lepiej odpuścić emotka ALE i tutaj można urwać- nie bierzcie części z warsztatu, a spróbuj poszukać sama- na all, może w szrotach. Zależy od popularności samochodu, ale zazwyczaj jest taniej. A przynajmniej można znaleźć jakieś zastępczaki. Ostatnio robiliśmy tuleje tylne przy zawieszeniu i udało się zaoszczędzić 300zł- zamiast 700 za całość w warsztacie, daliśmy 250 za robotę i 150 za części (nówki ale zastępcze, z allegro). Po prostu warsztat jak Ci daje części to też swoje bierze.

trzeba sie na tym troche znac, ja tam tylko kierowca jestem, z ciekawosci lukne na sprzegło do Clio II
0 0

#3713238 Napisano: 20.09.2010 09:11:28
keiti78zg napisał(a):

sopran napisał(a):

trzeba sie na tym troche znac, ja tam tylko kierowca jestem, z ciekawosci lukne na sprzegło do Clio II

Renóweczka emotka oni mają dobre zastępczaki. Niech Ci w warsztacie powiedzą co konkretnie jest do wymiany- może się okazać, że nie całe a jedynie jakaś mała część.
0 0

#3713242 Napisano: 20.09.2010 09:14:40
sopran napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

sopran napisał(a):

Renóweczka emotka oni mają dobre zastępczaki. Niech Ci w warsztacie powiedzą co konkretnie jest do wymiany- może się okazać, że nie całe a jedynie jakaś mała część.

Komentarz mojego męża- 8 stów za sprzęgło? Niech zmieni warsztat.
Serio, spróbuj z nimi pogadać i kupić części sama. Wychodzi duuużo taniej.
0 0

bridget

#3713243 Napisano: 20.09.2010 09:16:36
sopran napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

sopran napisał(a):

chciałabym te naprawy jak najmniejszym kosztem, szczegolnie ze w sobote chce go wrzucic na oto-moto, nawet włozyłabym jakas uzywke
0 0