Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14200
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też nie działa
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: april211
TYCH Z MISIAMI U MNIE W CALYM MIESCIE NIE MA PATOLOGIA.....
Gość: agnus27
anialistopad
Postów 14200
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie chyba są jutro zobaczę co z nich jest potrzebne?
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie że wstrętne choróbska dopadaja maluchy.Okazało się że 3 letni synek znajomych męża ma białaczkę.
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gotowały zupę pomidorową w czterech garnkach, klnąc na swój PMS. A dlaczego w czterech? Odpowiedź prosta: BO TAK
W temacie: wkurza mnie, że powinnam napisać coś z sensem na pewien konk, a tu ni hu hu...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: zwierzak
Gość: mariolakal
Łyknij żołądkową gorzką... Ponoć pomaga chociaż nie sprawdzałam... A w temacie: sporo rzeczy mnie dzisiaj wkur...
Gość: panimisiowa
Gość: zwierzak
Nic nie pomaga
Gość: agava
Zwierzaku, barany licz
Gość: agava
i tak mi się problemy panimisiowej z problemami zwierzaka pomieszały
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co ty nie powiesz ami o tej porze się nie chece spać, a o góra 7 rano dzieciaczek mnie obudzi
chyba sie lepiej w cale nie kłaść
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: moonfairy
mi mama kiedyś też wywalała... ale jak po takim wywaleniu zobaczyła że się tusz - wkład do pióra- na wykładzinę wylał to przestała... wymiana wykładziny ją przerosła.
wywalanie zdecydowanie głupi pomysł...
najlepszym jest ......... zaproszenie koleżanek córki... będzie błysk!
Gość: gosia16
ja kupowałam w realu
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Toruniu też ich pełno w Realu.Za to papieru MOLA ani ani..
Gość: gosia16
w Realu w Czeladzi papieru też była cała góra
Gość: moonfairy