Wkurza mnie...

barszcz

#3795765 Napisano: 20.10.2010 05:06:02
Mój mąż, na szczęście czyta audiobooki emotka
A wkurzyła mnie dziś na maksa, moja córci-3 razy w tygodniu chodzi na tańce i jeszcze jej mało!
Tak wywijała,że potłukła 2 formikaria z mrówkami syna!
2 godziny łapałam mrówki!! Koszmarny dzień!
0 0

joan

#3795766 Napisano: 20.10.2010 05:06:09
sambolera napisał(a):

joan to witaj w klubie emotka
u mojego to ksiazka na sniadanie obiad i kolacje...
i tez ciagle dokupuje emotka

Najgorsze jest to, że ja czytam o wiele więcej, niż on - on książki głownie kontempluje i kolekcjonuje emotka Tyle kasy, ile mamy zamrożone w książkach, to chyba w niczym innym. Na szczęście biblioteczka ma ograniczoną pojemność emotka A jak się naprawdę zdenerwuję, to... książki zaczną tajemniczo znikać, cha cha cha emotka
0 0

Gość: arta

#3795774 Napisano: 20.10.2010 05:07:59
joan napisał(a):

sambolera napisał(a):

Najgorsze jest to, że ja czytam o wiele więcej, niż on - on książki głownie kontempluje i kolekcjonuje emotka Tyle kasy, ile mamy zamrożone w książkach, to chyba w niczym innym. Na szczęście biblioteczka ma ograniczoną pojemność emotka A jak się naprawdę zdenerwuję, to... książki zaczną tajemniczo znikać, cha cha cha emotka

gdy zaczną tajemniczo znikać, to tą joomlę możesz mi podesłać emotka
0 0

joan

#3795785 Napisano: 20.10.2010 05:14:12
Nie mogę, cha cha, ale mnie rozbroiliście tymi tekstami emotka
Dziękuję emotka
Mykam na urodziny-w-gronie-rodziny i życzę Wam miłego wieczoru emotka
0 0

margo466

#3795834 Napisano: 20.10.2010 05:35:12
cb656 napisał(a):

kendi napisał(a):

mnie wkurza osoba o nicku mamija (...) prędzej ci sie termin przydatności przeterminuje niż to sprzedasz za taką cenę - nie masz absolutnie żadnego profesjonalizmu jeśli chodzi o negocjacje - nie obchodzi mnie czy ty mnie ale ja cie blokuje w tym momencie i żegnam przewrażliwiona i przewartościowana osóbko

emotka
Wszystko na świecie przemija powoli -
i pamięć o szczęściu, i o tym co boli,
termin przydatności także kiedyś mija,
tak samo przeminie ta żmija mamija

emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3795854 Napisano: 20.10.2010 05:42:39
joan napisał(a):

sambolera napisał(a):

hyhy gwarantuje ci że dla zapalonego mola książkowego brak miejsca to nie powód emotka też jestem uzależniona od kupowania i czytania książek i moje są już popakowane w kartonach ale za chiny ludowe nie oddałabym ich emotka ale ostatnio staram się ograniczać i unikać empika i w marketach działów z książkami emotka
więc ja rozumiem waszych facetów emotka
0 0

Gość: andzia2005

#3795927 Napisano: 20.10.2010 06:11:18
barszcz napisał(a):

A wkurzyła mnie dziś na maksa, moja córci-3 razy w tygodniu chodzi na tańce i jeszcze jej mało!

audiobooków się nieczyta, tylko słucha emotka to e-booki się czyta emotka )czepiam się, ale też jestem biblofilem)
0 0

barszcz

#3796029 Napisano: 20.10.2010 06:56:59
andzia2005 napisał(a):

barszcz napisał(a):

audiobooków się nieczyta, tylko słucha emotka to e-booki się czyta emotka )czepiam się, ale też jestem biblofilem)

Ok!To była przenośnia,ale jeśli tak razi,to-Mój mąż, na szczęście słucha audiobooki!
emotka
0 0

#3796035 Napisano: 20.10.2010 06:58:54
barszcz napisał(a):

andzia2005 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ok!To była przenośnia,ale jeśli tak razi,to-Mój mąż, na szczęście słucha audiobooki!
emotka

hehe rzuciło mi się w oczy emotka nie fochaj, bo się wkurzę emotka
0 0

Gość: kambria

#3796039 Napisano: 20.10.2010 06:59:43
cześć witam serdecznie!
jestem tu nowa i będę próbować sił w konkursach,
też uwielbiam książki i skoro taki wątek to pozwolę sobie być czepialska i zauważyć, że nie czyta piszemy osobno emotka
0 0

#3796041 Napisano: 20.10.2010 07:00:29
kambria napisał(a):

cześć witam serdecznie!
też uwielbiam książki i skoro taki wątek to pozwolę sobie być czepialska i zauważyć, że nie czyta piszemy osobno emotka

wiem emotka tylko myślę szybciej, niż moja klawiatura pisze, moja miła
0 0

Gość: kambria

#3796049 Napisano: 20.10.2010 07:02:34
andzia2005 napisał(a):

kambria napisał(a):

cześć witam serdecznie!

aaa, faktycznie zwracam honor emotka
dopiero teraz zauważyłam Twój podpis emotka
0 0

#3796053 Napisano: 20.10.2010 07:04:37
kambria napisał(a):

andzia2005 napisał(a):

kambria napisał(a):

cześć witam serdecznie!

aaa, faktycznie zwracam honor emotka
dopiero teraz zauważyłam Twój podpis emotka

honoru za nic nie utraciłam emotka za to się uśmiałam emotka
0 0

Gość: pola731

#3796063 Napisano: 20.10.2010 07:09:20
kendi napisał(a):

joan napisał(a):

cb656..

A, i w temacie: wkurza mnie, że Mój Man poszedł do marketu i wrócił z dwoma książkami pod pachą! HELP, mamy w domu ponad 350 książek!

ja mam to samo - ksiażek nigdy za wiele - nie raz wydaje w empiku majatek emotka )
dzis w tesco na smakołyki dla psó wydłąam majatek - ale w tesco są fajne i tanie smakołyki robione tlyk odla tesco - więc kupiłam duży zapas

350 ?
ja mam ponad 3000 sztuk...a mieszkanie 46 metrów i zamieszkuje nas trochę... emotka

0 0

joan

#3796593 Napisano: 21.10.2010 07:00:29
kalisto1986 i pola731 - jak dobrze, że On nie czyta postów na forum, bo jeszcze by zechciał zostać Waszym współlokatorem emotka

W temacie – wkurza mnie, że wysłałam skoro świt SMSa na konkurs, a tam zwrotka, że konkurs zakończył się wczoraj emotka
0 0

Gość: pola731

#3796644 Napisano: 21.10.2010 07:28:23
joan napisał(a):

kalisto1986 i pola731 - jak dobrze, że On nie czyta postów na forum, bo jeszcze by zechciał zostać Waszym współlokatorem emotka

W temacie – wkurza mnie, że wysłałam skoro świt SMSa na konkurs, a tam zwrotka, że konkurs zakończył się wczoraj emotka

powiedz mu ,że go nie przygarnę niestety bo mi miejsca brakuje emotka
samych przewodników - wczoraj policzyłam mam prawie 300 (wliczając wydania sprzed kilku lat) a książek kulinarnych - coś koło setki
seria Conana - 80 szt
seria Gwiezdne Wojny - ponad 70...

i wkurza mnie ,że już nie mam miejsca na nowe książki
kocham książki , przywiązuję się do nich - wracam po kilku latach i z książki jako prezentu zawsze i szczerze się cieszę
0 0

sylzab2294

#3796668 Napisano: 21.10.2010 07:38:07
lizzie napisał(a):

madzia34 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cb656 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza ze mój synus nie wygrał gry na adibu a tak sie biedaczek nameczył zeby zrobic extra rakiete własnorecznie emotka

Jasne! Trzeba dzieci przyzwyczajać za młodu, że są najlepsze, a wszyscy inni są do bani! emotka
...a gdzie tu umiejętność przyjmowania porażki?

Pewnie bardziej jej chodziło o to ,ze robił samodzielnie a niektóre prace były wykonane przez rodziców.
Ale jedno jest pewne,lepiej niech sie dziecko nienastawia na wygraną...

ale napisałam ze mnie to wkurza a nie jego,on jak prawdziwy mężczyzna przyjał porazke na klatestwierdził ze innym razem i trudno

Wiem, jak to jest, jak moje dzieci same rysują, malują, wydzierają, żeby powstała jak najładniejsza praca. A potem zamieszczają wyniki i ewidentnie widać, że wygrała praca zrobiona przez dorosłego. To najbardziej wkurza... A dziecko patrzy i myśli sobie, że ono tak nie potrafi... A jak ma potrafić, skoro ma kilka lat? Organizatorzy dają d..., że w ogóle prace dorosłych nagradzają. emotka

o tak tak! święta racja, moim dzieciom już się nie chce angażaować, bo od razu są skazani na porażkę, z dorosłymi nie wygrają...niestety i to mnie wkurza...
0 0

Gość: enderop

#3796901 Napisano: 21.10.2010 09:07:52
Wkurzył mnie konkurs Prince Polo Mapa Dobrych Emocji. Myślałem, że to niemożliwe, że nagrodzą klienta który napykał sobie 22 tys głosów ale jednak. Właśnie czytałem na fb, że jakaś laska pisała do nich reklamacje ale podobno wszystkim odpisali ten sam chlam, że niby wszystko wporządku z głosowaniem. że jak były głosy z jednego IP to szkoły głosowały. Czy oni mają ludzi za totalnych idiotów?!?!
0 0

silvia8

#3796915 Napisano: 21.10.2010 09:13:23
sylzab2294 napisał(a):

lizzie napisał(a):

madzia34 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cb656 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza ze mój synus nie wygrał gry na adibu a tak sie biedaczek nameczył zeby zrobic extra rakiete własnorecznie emotka

Jasne! Trzeba dzieci przyzwyczajać za młodu, że są najlepsze, a wszyscy inni są do bani! emotka
...a gdzie tu umiejętność przyjmowania porażki?

Pewnie bardziej jej chodziło o to ,ze robił samodzielnie a niektóre prace były wykonane przez rodziców.
Ale jedno jest pewne,lepiej niech sie dziecko nienastawia na wygraną...

ale napisałam ze mnie to wkurza a nie jego,on jak prawdziwy mężczyzna przyjał porazke na klatestwierdził ze innym razem i trudno

Wiem, jak to jest, jak moje dzieci same rysują, malują, wydzierają, żeby powstała jak najładniejsza praca. A potem zamieszczają wyniki i ewidentnie widać, że wygrała praca zrobiona przez dorosłego. To najbardziej wkurza... A dziecko patrzy i myśli sobie, że ono tak nie potrafi... A jak ma potrafić, skoro ma kilka lat? Organizatorzy dają d..., że w ogóle prace dorosłych nagradzają. emotka

o tak tak! święta racja, moim dzieciom już się nie chce angażaować, bo od razu są skazani na porażkę, z dorosłymi nie wygrają...niestety i to mnie wkurza...

mnie też to irytuje, gdy są nagradzane prace dorosłych, a rodzice robią w ten sposób dziecku krzywdę...
0 0

Gość: dawidX

#3796952 Napisano: 21.10.2010 09:23:50
enderop napisał(a):

Wkurzył mnie konkurs Prince Polo Mapa Dobrych Emocji. Myślałem, że to niemożliwe, że nagrodzą klienta który napykał sobie 22 tys głosów ale jednak. Właśnie czytałem na fb, że jakaś laska pisała do nich reklamacje ale podobno wszystkim odpisali ten sam chlam, że niby wszystko wporządku z głosowaniem. że jak były głosy z jednego IP to szkoły głosowały. Czy oni mają ludzi za totalnych idiotów?!?!

Hej to nic, przed chwilą był post na fb o nieprawidłowościach ale już się nim zajęli. Zapewne Zespół Prince Polo. Fakt ja też dostałem ten magiczny liścik tylko, że ja przyzanałem się-nabiłem głosy.Podałe kiedy i ile. Odpisali mi żebym się nie martwił bo głosy są prawidłowe. Dobre Cooooooo emotka
0 0