Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wkurzyła mnie dziś na maksa, moja córci-3 razy w tygodniu chodzi na tańce i jeszcze jej mało!
Tak wywijała,że potłukła 2 formikaria z mrówkami syna!
2 godziny łapałam mrówki!! Koszmarny dzień!
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Najgorsze jest to, że ja czytam o wiele więcej, niż on - on książki głownie kontempluje i kolekcjonuje
Gość: arta
gdy zaczną tajemniczo znikać, to tą joomlę możesz mi podesłać
joan
Postów 18733
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziękuję
Mykam na urodziny-w-gronie-rodziny i życzę Wam miłego wieczoru
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hyhy gwarantuje ci że dla zapalonego mola książkowego brak miejsca to nie powód
więc ja rozumiem waszych facetów
Gość: andzia2005
audiobooków się nieczyta, tylko słucha
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe rzuciło mi się w oczy
Gość: kambria
jestem tu nowa i będę próbować sił w konkursach,
też uwielbiam książki i skoro taki wątek to pozwolę sobie być czepialska i zauważyć, że nie czyta piszemy osobno
wiem
Gość: kambria
aaa, faktycznie zwracam honor
dopiero teraz zauważyłam Twój podpis
honoru za nic nie utraciłam
Gość: pola731
joan
Postów 18733
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W temacie – wkurza mnie, że wysłałam skoro świt SMSa na konkurs, a tam zwrotka, że konkurs zakończył się wczoraj
Gość: pola731
powiedz mu ,że go nie przygarnę niestety bo mi miejsca brakuje
samych przewodników - wczoraj policzyłam mam prawie 300 (wliczając wydania sprzed kilku lat) a książek kulinarnych - coś koło setki
seria Conana - 80 szt
seria Gwiezdne Wojny - ponad 70...
i wkurza mnie ,że już nie mam miejsca na nowe książki
kocham książki , przywiązuję się do nich - wracam po kilku latach i z książki jako prezentu zawsze i szczerze się cieszę
sylzab2294
Postów 4528
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
o tak tak! święta racja, moim dzieciom już się nie chce angażaować, bo od razu są skazani na porażkę, z dorosłymi nie wygrają...niestety i to mnie wkurza...
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: enderop
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to irytuje, gdy są nagradzane prace dorosłych, a rodzice robią w ten sposób dziecku krzywdę...
Gość: dawidX
Hej to nic, przed chwilą był post na fb o nieprawidłowościach ale już się nim zajęli. Zapewne Zespół Prince Polo. Fakt ja też dostałem ten magiczny liścik tylko, że ja przyzanałem się-nabiłem głosy.Podałe kiedy i ile. Odpisali mi żebym się nie martwił bo głosy są prawidłowe. Dobre Cooooooo