Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jaspeer
bajki waść opowiadasz!!! przeczytaj
Gość: kropekk
Czyli jestem jedną z nielicznych osob, które wygrały nie oszukując?? Co się z tym światem dzieje...
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde noooo
Gość: magma6
mnie tez zawsze to wkurza i to bardzo...
Gość: pola731
maryam
Postów 1755
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie oszukiwałam i wygrałam Harleya Davidsona na weekend
Gość: agasiam
gratuluje Wam i zazdroszczę. Ja nie miałam tyle szczęścia u mnie w ciągu 12 godzin dwie uczestniczki zdobyły 2 tys punktów. Mój max wynik to ok 180 głosów z forum i fb w sobotę, więc nie miałam szans. Harley woow, koniecznie napisz jakie wrażenia po jeździe:)
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam myślę że to poczta nie kradnie a organizatorzy często i gęsto tych paczek nie wysyłają i zwalają na PP. NO BO JAK WYTŁUMACZYÆ TO ŻE RAPTEM DLA POŁOWY OSÓB PACZKI POGINÊŁY
Gość: amif
Gość: aneti
... szczególnie ci którzy w regulaminie piszą, że nagrody są wysyłane listem zwykłym i nie opowiadają za niedoręczenie nagrody...
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie ma co roznosić
Gość: cb656Old
Gratulacje
Przeczytałem.
Tylko wierzyć mi się nie chce, że ktoś (w domyśle: oszust konkursowy) po pierwsze posiada taką wiedzę (chociaż czemu nie, informatycy też grają w konkursach
Jasne, że komputer szybko liczy, ale nie wydaje mi się, że wygrana w postaci książki czy długopisu z logo firmy warta jest takich zachodów - mnie by się po prostu nie chciało (no, ale ja jestem stary i leniwy
Czego innym życzę - mniej rozczarowań przy czytaniu wyników
Gość: april211
Gość: jaspeer
uwierz mi, że wcale nie trzeba poznawać wszystkich obrazków
lolo
Postów 450
Data rejestracji 09.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzidzi w drodze.... moze czas pomyśleć o konkursach gdzie mozna wygrac wypawkę:)
lolo
Postów 450
Data rejestracji 09.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cb656Old
W temacie: wkurza mnie, że się na tym nie znam
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane