Wkurza mnie...

Gość: jaspeer

#3799020 Napisano: 22.10.2010 07:14:48
cb656 napisał(a):

Jeśli do głosowania wykorzystano zabezpieczenie polegające na przepisaniu tekstu z obrazka, musiał to zrobić człowiek emotka
Automaty skanujące mogą skopiować i wkleić tekst ze strony, ale nie odczytają i nie przepiszą tego tekstu z obrazka.

bajki waść opowiadasz!!! przeczytaj emotka http://codecalm.p...ac-kody-captcha-cz-2
0 0

Gość: kropekk

#3799040 Napisano: 22.10.2010 07:22:49
cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

.... napisałam do nich o ponowną weryfikcję głosów w moim mieście.....

(....) Jeśli do głosowania wykorzystano zabezpieczenie polegające na przepisaniu tekstu z obrazka, musiał to zrobić człowiek emotka
Automaty skanujące mogą skopiować i wkleić tekst ze strony, ale nie odczytają i nie przepiszą tego tekstu z obrazka.

Masz racje odnośnie tego, że głosował człowiek.
Szkoda że tylko jeden, ale za to skutecznie. Z tego co wiem to osoby piszące reklamacje dostały identyczne odpowiedzi, choć może nie. Ja wiem od czterech osób że dostały takie same a reklamacje były różne. Jedna np. dotyczyła praw autorskich.
Wydaj mi się, że organizatorzy nie przewidzieli takiej możliwości, iż ktoś może być tak zmotywowany i będzie głosował sam na siebie ręcznie.A dawid o ile mówi prawdę chyba to poświadczył.

Ale tak już jest! Brać konkursowa zawsze znajdzie sposób, by ominąć zabezpieczenia!
jak jest konkurs, gdzie trzeba wysłać tylko jednego SMS-a do jednego paragonu - to wysyłają SMSy z innych starterów seriami;
albo najpierw grają, a później szukają paragonów na forum emotka
Przejrzyj forum - pełno tego cwaniactwa wszędzie!

Czyli jestem jedną z nielicznych osob, które wygrały nie oszukując?? Co się z tym światem dzieje...
0 0

martu18

#3799442 Napisano: 22.10.2010 10:24:12
wkurza mnie, że zapomniałam o konkursie, na który kupiłam produkt.
kurde noooo emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: magma6

#3799448 Napisano: 22.10.2010 10:27:23
errorr napisał(a):

Wkurzył mnie brak internetu,nie padało nie grzmiało a linie zerwało emotka I nie wywiązałem się z obietnicy pomocy z powodu braku kontaktu emotka

mnie tez zawsze to wkurza i to bardzo... emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#3799453 Napisano: 22.10.2010 10:29:11
wkurza mnie ,że zamiast się uczyć prawa wciąż szukam sobie czegoś do zrobienia na już i ...siedzę na konkursach
0 0

maryam

#3799455 Napisano: 22.10.2010 10:30:00
kropekk napisał(a):

cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

(....) Jeśli do głosowania wykorzystano zabezpieczenie polegające na przepisaniu tekstu z obrazka, musiał to zrobić człowiek emotka

Szkoda że tylko jeden, ale za to skutecznie. Z tego co wiem to osoby piszące reklamacje dostały identyczne odpowiedzi, choć może nie. Ja wiem od czterech osób że dostały takie same a reklamacje były różne. Jedna np. dotyczyła praw autorskich.
Wydaj mi się, że organizatorzy nie przewidzieli takiej możliwości, iż ktoś może być tak zmotywowany i będzie głosował sam na siebie ręcznie.A dawid o ile mówi prawdę chyba to poświadczył.

Ale tak już jest! Brać konkursowa zawsze znajdzie sposób, by ominąć zabezpieczenia!
jak jest konkurs, gdzie trzeba wysłać tylko jednego SMS-a do jednego paragonu - to wysyłają SMSy z innych starterów seriami;

Czyli jestem jedną z nielicznych osob, które wygrały nie oszukując?? Co się z tym światem dzieje...

Ja też nie oszukiwałam i wygrałam Harleya Davidsona na weekend emotka
0 0

Gość: agasiam

#3799527 Napisano: 22.10.2010 10:57:38
mama190 napisał(a):

kropekk napisał(a):

cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

cb656 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

Ja też nie oszukiwałam i wygrałam Harleya Davidsona na weekend emotka

gratuluje Wam i zazdroszczę. Ja nie miałam tyle szczęścia u mnie w ciągu 12 godzin dwie uczestniczki zdobyły 2 tys punktów. Mój max wynik to ok 180 głosów z forum i fb w sobotę, więc nie miałam szans. Harley woow, koniecznie napisz jakie wrażenia po jeździe:)
0 0

chmurka

#3799717 Napisano: 22.10.2010 12:02:41
Wnerwiają mnie organizatorzy konkursów którzy tylko czekają na jakiś pretekst aby nie wysłać nagrody.Kłamią że paczki wysłane tylko dziwnym trafem nik ich potem nie dostaje i wszystkie raptowne giną emotka emotka

Ja tam myślę że to poczta nie kradnie a organizatorzy często i gęsto tych paczek nie wysyłają i zwalają na PP. NO BO JAK WYTŁUMACZYÆ TO ŻE RAPTEM DLA POŁOWY OSÓB PACZKI POGINÊŁY

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: amif

#3799849 Napisano: 22.10.2010 12:50:42
Mnie wkurza mój listonosz chodzi jak mu się chce raz w tygodniu emotka emotka
0 0

Gość: aneti

#3799866 Napisano: 22.10.2010 12:54:20
chmurka napisał(a):

Wnerwiają mnie organizatorzy konkursów którzy tylko czekają na jakiś pretekst aby nie wysłać nagrody.Kłamią że paczki wysłane tylko dziwnym trafem nik ich potem nie dostaje i wszystkie raptowne giną emotka emotka

Ja tam myślę że to poczta nie kradnie a organizatorzy często i gęsto tych paczek nie wysyłają i zwalają na PP. NO BO JAK WYTŁUMACZYÆ TO ŻE RAPTEM DLA POŁOWY OSÓB PACZKI POGINÊŁY

emotka emotka emotka emotka emotka

... szczególnie ci którzy w regulaminie piszą, że nagrody są wysyłane listem zwykłym i nie opowiadają za niedoręczenie nagrody...
0 0

chmurka

#3799950 Napisano: 22.10.2010 01:20:33
amif napisał(a):

Mnie wkurza mój listonosz chodzi jak mu się chce raz w tygodniu emotka emotka

Może nie ma co roznosić

emotka

0 0

Gość: cb656Old

#3799989 Napisano: 22.10.2010 01:32:44
jaspeer napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jeśli do głosowania wykorzystano zabezpieczenie polegające na przepisaniu tekstu z obrazka, musiał to zrobić człowiek emotka

bajki waść opowiadasz!!! przeczytaj emotka http://codecalm.p...ac-kody-captcha-cz-2

emotka
Gratulacje emotka
Przeczytałem.
Tylko wierzyć mi się nie chce, że ktoś (w domyśle: oszust konkursowy) po pierwsze posiada taką wiedzę (chociaż czemu nie, informatycy też grają w konkursach emotka ) a po drugie, że poznał wszystkie obrazki użyte przez Organizatora i na tej podstawie stworzył bazę do porównań przez opisany skrypt.
Jasne, że komputer szybko liczy, ale nie wydaje mi się, że wygrana w postaci książki czy długopisu z logo firmy warta jest takich zachodów - mnie by się po prostu nie chciało (no, ale ja jestem stary i leniwy emotka ) i mało kiedy biorę udział w konkursach głosowanych czy klikanych. Takie zboczenie emotka
Czego innym życzę - mniej rozczarowań przy czytaniu wyników emotka
0 0

Gość: april211

#3800004 Napisano: 22.10.2010 01:37:10
ze nie mam okresu ;D
0 0

Gość: jaspeer

#3800013 Napisano: 22.10.2010 01:38:45
cb656 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka

Gratulacje emotka
Przeczytałem.
Tylko wierzyć mi się nie chce, że ktoś (w domyśle: oszust konkursowy) po pierwsze posiada taką wiedzę (chociaż czemu nie, informatycy też grają w konkursach emotka ) a po drugie, że poznał wszystkie obrazki użyte przez Organizatora i na tej podstawie stworzył bazę do porównań przez opisany skrypt.
Jasne, że komputer szybko liczy, ale nie wydaje mi się, że wygrana w postaci książki czy długopisu z logo firmy warta jest takich zachodów - mnie by się po prostu nie chciało (no, ale ja jestem stary i leniwy emotka ) i mało kiedy biorę udział w konkursach głosowanych czy klikanych. Takie zboczenie emotka
Czego innym życzę - mniej rozczarowań przy czytaniu wyników emotka

uwierz mi, że wcale nie trzeba poznawać wszystkich obrazków emotka ten kto się zna, wie o czym mówię emotka wystarczy jeden uniwersalny skrypt emotka ta dyskusja akurat wywiązała się w związku z konkursem, w którym można było wygrać coś więcej, niż proponowane przez Ciebie długopisy czy książki...
0 0

lolo

#3800021 Napisano: 22.10.2010 01:40:48
april211 napisał(a):

ze nie mam okresu ;D

dzidzi w drodze.... moze czas pomyśleć o konkursach gdzie mozna wygrac wypawkę:)
0 0

lolo

#3800024 Napisano: 22.10.2010 01:41:16
ups... wyprawkę oczywiście
0 0

#3800072 Napisano: 22.10.2010 02:01:20
jaspeer napisał(a):

.... wcale nie trzeba poznawać wszystkich obrazków emotka ten kto się zna, wie o czym mówię emotka wystarczy jeden uniwersalny skrypt ....

Liter w alfabecie jest przynajmniej 24. Do tego 10 cyfr, wliczając zero. Kombinacji tych znaków jest w pip. Nie znam się na skryptach i dlatego tłumaczę sobie to na chłopski rozum: by skrypt poprawnie interpretował wszystkie znaki, musi je najpierw zobaczyć czyli poznać (ich kształt zależy przecież od kroju czcionki i nie wystarczy chyba poznać literkę A by na tej podstawie odtworzyć cały alfabet?)

W temacie: wkurza mnie, że się na tym nie znam
emotka
0 0

delfinka101

#3800074 Napisano: 22.10.2010 02:02:02
wszystko mnie dzis wkurza..az chce mi się wyć(ale szkoda mi sasiadów,to porządni ludzie)
0 0

#3800095 Napisano: 22.10.2010 02:06:59
april211 napisał(a):

ze nie mam okresu emotka

Czyżby... emotka http://fakty.inte...pisz-wszedzie,951680
emotka
0 0

#3800099 Napisano: 22.10.2010 02:08:14
delfinka101 napisał(a):

wszystko mnie dzis wkurza... az chce mi się wyć (ale szkoda mi sasiadów,to porządni ludzie)

Delfiny wyją w paśmie ultradźwięków, sąsiedzi-ludzie nie usłyszą, ulżyj sobie
emotka emotka
0 0